Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
seni anlıyorum canım bende heyecanlıyım zaten olur da bak ikimiz de aynı gün.bir belirti falan varmı
Belirti olarak sadece alt karin bolgemde dolgunluk var.baskada hicbisiyim yok canm ya..kendimi cok hazirlamistim niyeyse konusuyodum onunla..olmazsada vardir bi hayir napalim.bende pcos var ya belkide catlamadilar yada gec catladilar.29unda tek iliski oldugu icin yasamadi spermler o gune kadr..bakalm cumaya kadr adet olmayi beklicem.

aynı günü iple çekeceğiz desene canım:)hakkımızda hayırlısı o zaman canım Allah bilir en doğrusunu

Canim benim ben hic ultrasondan anlamam neresi bilmiyorum baskada gondereyim desim hata verdi becwremedim
Kırmızıyla işaretlediğim yerde çıkıntı var.
Eğer imkânın varsa 4 boyutluya git
İnşallah erkektir. @Prensesininbircikannesi nede kız demişlerdi erkek çıktı sonra.Onunkini hissetmiştim erkek olduğunu :)

Eklentiler

• 20171009_220701.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 171
Saol canim nasip artik 3 de kiz olursa diye insan dusunmeden edemiyor sana versin insallah gonlunce yasa kalbindekini
Ah ah 3.de kız olursa diye düşünmüyormuyum sanıyorsun.Düşünmek istemiyorum günah diye biz 3 kız 2 erkek kardeşiz 3.kız kardeşim annemim bizim herşeyimiz nasıl düşünür bizi anlatamam annem çok üzülmüş kız olduğuna şimdi iyi ki var diyor.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Aslinda oyle herkesin tadi ayri kimse kimseye benzemez ama gonul farkli olsun istiyor iste ben dusunmuyorum insallah sana nasip olur nazar boncugu olur cok saolun moral verdiginiz icin

Canim bacak arasında üç çizgi oluyor kız bebekte. Seninki dolgun gibi De bence en net 16. Haftadann sonra belli oluyor. Erkekse pipi küçük olabiliyor testisler aşağı geç iniyor. Hayirlisi olsun insallah

Bende dun baktim canim dolgun ama ucunda bi cikinti goremedim Saol canim benim yorumun icin bakalim artik saglikli olsun demekten bsdka yorum yapamiyorum inssllah cabalayan isteyen buradaki arkadaslarima ollsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…