- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.481
Valla anliyamadim hangi tarafa tutunmuş oluyor vajinal dimi @Cesaaa @SEVECENIMBlack5angel Kızlar sizce hangi tarafta sizce bebis
Valla anliyamadim hangi tarafa tutunmuş oluyor vajinal dimi @Cesaaa @SEVECENIMBlack5angel Kızlar sizce hangi tarafta sizce bebis
Belirti olarak sadece alt karin bolgemde dolgunluk var.baskada hicbisiyim yok canm ya..kendimi cok hazirlamistim niyeyse konusuyodum onunla..olmazsada vardir bi hayir napalim.bende pcos var ya belkide catlamadilar yada gec catladilar.29unda tek iliski oldugu icin yasamadi spermler o gune kadr..bakalm cumaya kadr adet olmayi beklicem.seni anlıyorum canım bende heyecanlıyım zaten olur da bak ikimiz de aynı gün.bir belirti falan varmı
Ay şimdi dikkat ettim bacak arası bu.bana bişey var gibi geldi başka doktora da git bence
Ay şimdi dikkat ettim bacak arası bu.bana bişey var gibi geldi başka doktora da git bence
aynı günü iple çekeceğiz desene canım:)hakkımızda hayırlısı o zaman canım Allah bilir en doğrusunuBelirti olarak sadece alt karin bolgemde dolgunluk var.baskada hicbisiyim yok canm ya..kendimi cok hazirlamistim niyeyse konusuyodum onunla..olmazsada vardir bi hayir napalim.bende pcos var ya belkide catlamadilar yada gec catladilar.29unda tek iliski oldugu icin yasamadi spermler o gune kadr..bakalm cumaya kadr adet olmayi beklicem.
Canım bu bacak arası resmi banada cinsiyet söylediğinde vermişti doktor çok baktım araştırdım benimkinde hiç çıkıntı yoktu.seninkinde ortada hafif bi çıkıntı var gibi bazen kız bebeklerdede oluyor.Ben emin olamadım B Beybipattis bide sen baksana canım
Kırmızıyla işaretlediğim yerde çıkıntı var.Canim benim ben hic ultrasondan anlamam neresi bilmiyorum baskada gondereyim desim hata verdi becwremedim
Ah ah 3.de kız olursa diye düşünmüyormuyum sanıyorsun.Düşünmek istemiyorum günah diye biz 3 kız 2 erkek kardeşiz 3.kız kardeşim annemim bizim herşeyimiz nasıl düşünür bizi anlatamam annem çok üzülmüş kız olduğuna şimdi iyi ki var diyor.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahSaol canim nasip artik 3 de kiz olursa diye insan dusunmeden edemiyor sana versin insallah gonlunce yasa kalbindekini
Cnm bu baya büyük bilemedim.Valla anliyamadim hangi tarafa tutunmuş oluyor vajinal dimi @Cesaaa @SEVECENIMBlack5angel Kızlar sizce hangi tarafta sizce bebis
Bu ultrason bacak arası ise bana kız gibi geldi cnm. Bizim doktor da ikinci kızımda bana gösterdiğinde böyleydi. Bacak arası boş.Canim benim ben hic ultrasondan anlamam neresi bilmiyorum baskada gondereyim desim hata verdi becwremedim
Ben de sonradan farkettim bacak arası imiş. Kıza benziyor bence ama en doğrusunu Rabbim bilir.Ay şimdi dikkat ettim bacak arası bu.bana bişey var gibi geldi başka doktora da git bence
Aynen canm..rabbm neylerse guzel eyler. Gec etsin güc etmesinaynı günü iple çekeceğiz desene canım:)hakkımızda hayırlısı o zaman canım Allah bilir en doğrusunu
Ah ah 3.de kız olursa diye düşünmüyormuyum sanıyorsun.Düşünmek istemiyorum günah diye biz 3 kız 2 erkek kardeşiz 3.kız kardeşim annemim bizim herşeyimiz nasıl düşünür bizi anlatamam annem çok üzülmüş kız olduğuna şimdi iyi ki var diyor.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Canim bacak arasında üç çizgi oluyor kız bebekte. Seninki dolgun gibi De bence en net 16. Haftadann sonra belli oluyor. Erkekse pipi küçük olabiliyor testisler aşağı geç iniyor. Hayirlisi olsun insallah
Canim bacak arasında üç çizgi oluyor kız bebekte. Seninki dolgun gibi De bence en net 16. Haftadann sonra belli oluyor. Erkekse pipi küçük olabiliyor testisler aşağı geç iniyor. Hayirlisi olsun insallah
sblkal canım yeniden baktım ay ne biliyim erkege benzettim yine 16.haftayı doldur başka doktora bir daha baktır bence
canim.bencede erkege benziyor.doktor tahminde bulunmadi mi? benim bugun 11haftam doldu 1haftaya ogrenirim bendeIlgin icin tesekkur ederim canim allah razi olsun giderim yazarim buraya allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?