Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canim.bencede erkege benziyor.doktor tahminde bulunmadi mi? benim bugun 11haftam doldu 1haftaya ogrenirim bende

Canim 11 hafta civariydi erkek demisti umutlandim bende 13 ve simdi %99 kiz dedi dolgun ama cikinti goremiyorum bende insallah senden mujdeli haber aliriz

Birileri icimize su serpsin insallah senden gelsin o guzel haber

gecmisi okudum bende bu tek ilişli sık ilişki meselesi hurafe..cogu yeni evliler tek ilişkiylemi gebe kalip erkek doguruyor? hayir.evliligin ilk ayi tek ilişki inandirici degil.cogu tanidigim sık ilişkiyle erkek dogurdu. Rabbimin yaziisi bence tamamen tesaduf bu yontemlerin gucu.tutanlarda tesaduf ne bileyim.ben inanmiyorum bunlari.ablamlar koy yerinde yasiyor.surekli yogurt sut tuketiyorlar hatta en cok tukettikleri şey ve sonuc?? 2oglu var.hurafe bunlar yaa.duanin gucune inaniyorum sadece

Canim 11 hafta civariydi erkek demisti umutlandim bende 13 ve simdi %99 kiz dedi dolgun ama cikinti goremiyorum bende insallah senden mujdeli haber aliriz

bak canim bizim bir komsu var. gelinin 1kizi var buda kiz olsaydi aldiracaklardi 11haftada erkek demisler sonra baska yerde usg kiz bu kesin demis 12de.aonra 12de tekrar baska usg girmis pipiyi gormualer net olarak erkek kesin ve şuan 16haftalik.usg yanilmalari cok oluyor.umudunu yitirme lutfen.. yuregim agzimda bekliyorum bende.benden cok esim erkek olsun iatiyor.Rabbim nasip eder inşallah.kizinda gebelik belietiıeriyle bu gebelikde fark yokmu?? beniç bu gebelik şiddetli baş agrilariyla geciyor kizimda hic yokdu.bi umut bekliyprum

Tövbeler olsun sırf kız diye Allah tarafından gönderilen masum bir meleği aldırmayı istemek nasıl bir canilik? Bu insanlar hangi dine mensup zira müslüman falan demesinler kendilerine şu saatten sonra karnındaki oğlandan hayır göreceklerini mi sanıyorlar? Allah bu düşünceleri için böyle insanları zamanı geldiğinde öyle bir imtihan ediyor ki Allah’ım verdiğini geri al diye yalvarıyorlar. Allah bizi böyle zihniyetlerden korusun,nice anne baba olmak isteyen aileler var oda dolusu kıza canlarını vermeye razılar.

Bencede bunca ohlan doguran kadin hic mi sutlu teketmiyor bende anlamiyorum

Canım bence 2 kız annesi olacağın için sevinmelisin erkek olunca bi halt olmuyor inan,ne madalya takıyorlar ne de sevap niyetine geçiyor. Gönül elbette ikisinden de istiyor ama lütfen Allah’ın verdiğine üzülme yoksa imtihanı ağır olur,yavrunu heyecanla beklemeye bak. Kızın var zaten tamam ama düşünsene bu yepyeni bambaşka bir bebiş olacak ve adım gibi eminim kızını kucağına aldığında ben bunu nasıl erkek istemişim iyi ki kız olmuş diyeceksin. O masum melek herşeyi hissediyor annesi sımsıkı sarıl ona. Hadsiz biri çıkıp da ağzını açarsa gururla bir tane daha kızım olacak çok şanslıyım de.

Allahim seninkini rast getirsin insallah insallah gonlunce bir erkek bebegin olur rabbim dualarini kabul etmistir

Ne biliym canim benim dr um gunde 150 hasta bakan bir adam genc degil kendide dede yanilmam diye benim hakkima bu hayirliymis dedim ama 16 bitunce bi ultrasona daha baktirirm allahim mucizesi bitmez bunca cabama yinede icimde kucuk bir umut var ilk hamileligimde de boyleydim gen3lde bunyem sikintisizdir bi seyden tiksinmem bulantim kusmam olmaz

Devlet Hastaneleri bu yüzden cinsiyet söylemiyor işte. Çünkü kız bebek diye aldıran okadar cokmus ki. Bunu radyolog akrabam söyledi. Cahiliye döneminde kız bebekleri diri diri toprağa gomenlerle , kız bebek diye dogmamis sabiyi aldiran aynı zihniyet işte. Allah onları kahretsin. Dayanamıyorum boylelerine. Onlar evlat sahibi olmayı haketmiyor

Benim aklım almıyor bunu yapanlar veya düşünenler nasıl rahat uyuyorlar? Bu nasıl bir vicdandır yaa... Eli ayağı oluşmuş hareket eden hisseden bir bebeğin katili olmak veya aklına bile getirmek caniliktir,bunlar katillerden daha beterler çünkü bebek katili olmak asla affedilecek birşey değil. O toprağa diri diri gömülen kızların ahları yüzünden zaten dünyamız kıyamete doğru gidiyor.

Okurken şok oldum valla sirf kız olsaydı aldiricaklardi yazısına. Allah im hidayet versin böyle cahil beyinlilere....

Son düzenleme:
Çok doğru söylüyorsun cnm kanım dondu benim de. Allah sonumuzu hayır etsin. Rabbim ıslah eylesin öylelerini.

Canim benim cok saol bana moral verdin dusuk de olsa bir ihtimal var allahin mucizesi bitmez aslinda her sey olabilir bu haytta inanirim
Benim hamileligim zor gecmez bulantim olur ama kusmam tiksinmem pek bi farklilik hissetmiyorum duygusal olarak kizimda biraz aglakdim dunden beri o hal geri geldi :))

Kalbini ferah tut yuregini kaldirma insallah rast gitmistir guzel haberler alirsin biz bilmeyiz allah bilir heralde aklimi yitirirdim bi oglum olsa hakkima hayirlisi s3ninde guzel haberlerin gelir insallah gozunu aydinlariz

Çok doğru söylüyorsun cnm kanım dondu benim de. Allah sonumuzu hayır etsin. Rabbim ıslah eylesin öylelerini.

O kadar da degil cigersizlik bu send3n olma saglikli bir cocuk basindan cabalamaya ustun caba sarfetmeye sonsuz saygim var
Ama boyle cahilce olumsuz saplantiya karsiyim ve kiniyorum

Amin canım Allah vicdan versin böylelerine. İster 10.kız olsun onun tek bir tırnağına kıyamaz insan evlat evlattır kızı erkeği yoktur. Allah herşeyden önce kıymet bilenlere nasip etsin.

Ya canlarim benim dr um ozel hastanede gunde 150 hasta bakan bi doktor sasirir mi ki yanilir mi ki ne biliym allahin mucizesi bitmez

Ya canlarim benim dr um ozel hastanede gunde 150 hasta bakan bi doktor sasirir mi ki yanilir mi ki ne biliym allahin mucizesi bitmez

Canım benim ben ayrıntılıya kadar emin olamadım çünkü yanılmalar çok oluyor.Arkadaşım 5 ay kız bildi bebeğini
Kuzenim 6 aya kadar erkek bildi farklı çıktı.Benim çevremde çok oldu yanılmalar.Hatta bizim akrabaya 8.aya kadar kız dediler sonra erkek dediler kesin bi doğdu kızmış böyle şeyler olabiliyor.inşallah seninde erkek çıkar.Hatta inşallah benimde doğumda erkek çıkar :))))

Mucize boyle seyler olabiliyor rabbim ol derse olur oldursun insallah canim benim
Benim ilk kizimda da bu koktorum ayni davranmisti 10 11 haftalikta erkege benziyo dedi sonra kiza dondu kiz kaldiydi ayni dr a gitrigim icin oyle heralde diye duaunuyorum.
Heralda yumurtlama gunu cat dan sonra karbonatli dus yapip kizi dogurma madalyasini ben kazandim bu forumda :)))

Ama allah her seye kadir

Canım bu yönteme bende galiba umut bağladım yüzde 80 tutuyor diyorlar sende eger tutmazsa yüzde 20lik kısıma giriyorsun dediğin gibi buda büyük başarı :)) eşin diyrt yaptımı ?Burda arkadaşlar eşinede bişeyler yedirip içiriyor.Hatta evicap çinko kullanduranlarda var.Inşallah müjdeli haber verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…