- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.521
Canım bu yönteme bende galiba umut bağladım yüzde 80 tutuyor diyorlar sende eger tutmazsa yüzde 20lik kısıma giriyorsun dediğin gibi buda büyük başarı :)) eşin diyrt yaptımı ?Burda arkadaşlar eşinede bişeyler yedirip içiriyor.Hatta evicap çinko kullanduranlarda var.Inşallah müjdeli haber verirsin bize
Canım bu yönteme bende galiba umut bağladım yüzde 80 tutuyor diyorlar sende eger tutmazsa yüzde 20lik kısıma giriyorsun dediğin gibi buda büyük başarı :)) eşin diyrt yaptımı ?Burda arkadaşlar eşinede bişeyler yedirip içiriyor.Hatta evicap çinko kullanduranlarda var.Inşallah müjdeli haber verirsin bize
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyorum benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum burda yani kadınlar kulübünde birşey okumuştum soldan yumurtlarsan kız diye gerçektende benim kızım soldan yumurtladığım ay oldu acaba siz de herşeyi denemenize rağmen sırf yumurta soldan diye mi kız acaba tabi ki takdir Allah'ın rabbim evladınızı bağışlasın kız evlat gibisi yok ama nefis işte rabbim gönlünüze göre versinEflatunum ona diyet yaptirmadim saglikliyiz cok sukur dedim zamanlamaya takmistim hani hep duyuyoruz 3 gun once oldugu takdirde kiz spermlerin yumurtayi yuksek ihtimalle dolleme sansi olacak diye catlama zamaninida kontraol edemedigimiz icin iliski zmnini kontrol altinda tutmak lazim diye dusundum birde icerinin alkali durmu kafami bulandiriyordu e bol karbonatli kocaman bardaga suda yaptim ben hala dusunuyorum nerde cuvalladim diye kizimda oncesinde iliski olmustu o yuzden oldugunu dusundum bu sefer once yoktu ama basarili olamadim ne biliym hala sokdayim umutlanmistim yontemi iyguladigimi dusunuyordum hatta hamile kalmak icin beni bekleyen arkadaslarim vardi
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyorum benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum burda yani kadınlar kulübünde birşey okumuştum soldan yumurtlarsan kız diye gerçektende benim kızım soldan yumurtladığım ay oldu acaba siz de herşeyi denemenize rağmen sırf yumurta soldan diye mi kız acaba tabi ki takdir Allah'ın rabbim evladınızı bağışlasın kız evlat gibisi yok ama nefis işte rabbim gönlünüze göre versin
Canim bu gynox jel kullanimi hakkinda bilgin varmi. Iliskiden nekadar once kullanilmali icinde iki tane tüp var hangi araliklarla kullanilmali. Ben aldim bu urundenYa canlarim benim dr um ozel hastanede gunde 150 hasta bakan bi doktor sasirir mi ki yanilir mi ki ne biliym allahin mucizesi bitmez
Var canim benim arkadasim.Kizlar bi sey sorucam 1 gun durup birgun olan iliski ile oglusu olan cok var mi??
Soldan yumurtlayipta oglu olan cok arkadas var burda.Öncelikle bebeğin hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyorum benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum burda yani kadınlar kulübünde birşey okumuştum soldan yumurtlarsan kız diye gerçektende benim kızım soldan yumurtladığım ay oldu acaba siz de herşeyi denemenize rağmen sırf yumurta soldan diye mi kız acaba tabi ki takdir Allah'ın rabbim evladınızı bağışlasın kız evlat gibisi yok ama nefis işte rabbim gönlünüze göre versin
Benim arkadasimda yeni evliydi diyet falanda uygulamadı hemende hamile kaldı tek ilişkiyle sadece yaptığı sola doğru yatması. Bilmiyorum canım ya takdir Allah'inKizlar bi sey sorucam 1 gun durup birgun olan iliski ile oglusu olan cok var mi??
Benim üst komşum yeni evlilerdi ikinci ayında hamile kaldı bazen hergün birliktelik oluyordu birgün olmasa ertesi gün mutlaka oluyor diyordu oğlu oldu ilk ay korunmustu 2.ayda sık ilişki hemen tuttu bende böyle bunları düşünüyorum kafam karışmıyor değil.Kizlar bi sey sorucam 1 gun durup birgun olan iliski ile oglusu olan cok var mi??
Canım birde okuduğum bir bilgiyi aktariyim ne kadar doğru bilmiyorum yumurta bazı günler y yi bazı günler x spermini kabul etmiyormus iyon yüküne bağlı gibi bişey okumuştumSaol canim allah razi olsun sanada gonlunden gecirdigini nasip etsin benim sag yumurtaligim az calisiyor bence kizim da soldan olmustu takibede birkac ay gittim icin biliyorum sagdan 3/1 gibi yumurtloyurum
Olabilir bunca oglan sagdan mi acaba? Bilemdim kafam karisik
Prospektus yokmu içinde canım sadece 2 tüp mu var icindeCanim bu gynox jel kullanimi hakkinda bilgin varmi. Iliskiden nekadar once kullanilmali icinde iki tane tüp var hangi araliklarla kullanilmali. Ben aldim bu urunden
Sadece nasil kullanildigi yaziyor canim. Ph si 9 yaziyor. Iliski oncesi mantikli degil yuksek ph da spermler ölüyor çünkü. Vaginal dus gibi degilde sampuan gibi distan temizlemeyi dusunuyorum. Iliskiden 1 gun once olabilir. Hakkimizda hayirlisi artik. Ben esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum hergun birde zorla birkac gune bir çinko hapi. Insallah vesilesi olsun yaptiklarimiz. Nasip artik. Hesap mesap valla bunaldim. Yalniz bir bilgi veriyim size bende uygulayacagim. Sabah saatlerinde spermler daha hizli olurlarmis. Sabah namazini kilip isimize bakariz artik uykuya yenik dusmezsekProspektus yokmu içinde canım sadece 2 tüp mu var icinde
İlla ki vardır ama benim gördüğüm kadarıyla çoğunluk sağ hatta birkaç topik var kadınlar kulübünde bu uyguladığımız yöntemler sadece şansı arttırır sağ sol meselesi de öyle rabbim ne isterse onu verirSoldan yumurtlayipta oglu olan cok arkadas var burda.
Canim bu gynox jel kullanimi hakkinda bilgin varmi. Iliskiden nekadar once kullanilmali icinde iki tane tüp var hangi araliklarla kullanilmali. Ben aldim bu urunden
Var canim benim arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?