Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Eflatunum ona diyet yaptirmadim saglikliyiz cok sukur dedim zamanlamaya takmistim hani hep duyuyoruz 3 gun once oldugu takdirde kiz spermlerin yumurtayi yuksek ihtimalle dolleme sansi olacak diye catlama zamaninida kontraol edemedigimiz icin iliski zmnini kontrol altinda tutmak lazim diye dusundum birde icerinin alkali durmu kafami bulandiriyordu e bol karbonatli kocaman bardaga suda yaptim ben hala dusunuyorum nerde cuvalladim diye kizimda oncesinde iliski olmustu o yuzden oldugunu dusundum bu sefer once yoktu ama basarili olamadim ne biliym hala sokdayim umutlanmistim yontemi iyguladigimi dusunuyordum hatta hamile kalmak icin beni bekleyen arkadaslarim vardi

Yani ben ov testine guvenmedim cunki yumurtamin 33 mm olup 3 gun catlamadan durdugunu biliyorum bu sefee doktor da catlamis dedikten sonra calisma yaptim

Hakkaten madalyayi ben kazandim:)))

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyorum benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum burda yani kadınlar kulübünde birşey okumuştum soldan yumurtlarsan kız diye gerçektende benim kızım soldan yumurtladığım ay oldu acaba siz de herşeyi denemenize rağmen sırf yumurta soldan diye mi kız acaba tabi ki takdir Allah'ın rabbim evladınızı bağışlasın kız evlat gibisi yok ama nefis işte rabbim gönlünüze göre versin

Kızlar bence erkeğin beslenmesi de çok önemli. Çünkü güzel beslenmezse spermdeki y oranı azalır. Hatta SEVECENIM anlatmıştı onun bir tanıdığı kıbrısa gitmiş orada var ya cinsiyet seçimi yapılabiliyor. Ama erkekte y spermi bulunamamış ve dolayısıyla yapılamamış. Yani erkeğin de çok güzel beslenmesi lazım. Hatta vitamin falan kullanılabilir.

Yinede kimsenin umudunu kirmak istemem ewet deneyip oglu olanda cok bende tutmadi diyelim kismet diyelim herkes cabalar takdir allahtan

Ben doktora giderken allahim aklima mukayet ol dedim ya sencten ya uzuntuden cildirrim dedim

Bu arada kizlar allah omur veesin kizim benim biricigim ewladim canimin en tatli yeri kzimin bir desigi iki olmaz ben bekarken arkadasimin kizlari vardi asla ama asla tahammul edemezdim sevmezdim ben kendimi bildim bileli bir erkek evlat icin dua ettim turbeye gittim gonlumden gecirdim ramazanda tesbih namazi oldu hep bir ogul istedim 37 yasimdayim bu istek ben unv ogrencisiyken bile vardi icimde

Cok da istememk mi lazim acaba diyorum kendime sinaw oluyoruz en cok istedigimizle

Saol canim allah razi olsun sanada gonlunden gecirdigini nasip etsin benim sag yumurtaligim az calisiyor bence kizim da soldan olmustu takibede birkac ay gittim icin biliyorum sagdan 3/1 gibi yumurtloyurum
Olabilir bunca oglan sagdan mi acaba? Bilemdim kafam karisik

Ya canlarim benim dr um ozel hastanede gunde 150 hasta bakan bi doktor sasirir mi ki yanilir mi ki ne biliym allahin mucizesi bitmez
Canim bu gynox jel kullanimi hakkinda bilgin varmi. Iliskiden nekadar once kullanilmali icinde iki tane tüp var hangi araliklarla kullanilmali. Ben aldim bu urunden

Soldan yumurtlayipta oglu olan cok arkadas var burda.

Kizlar bi sey sorucam 1 gun durup birgun olan iliski ile oglusu olan cok var mi??
Benim arkadasimda yeni evliydi diyet falanda uygulamadı hemende hamile kaldı tek ilişkiyle sadece yaptığı sola doğru yatması. Bilmiyorum canım ya takdir Allah'in

Kizlar bi sey sorucam 1 gun durup birgun olan iliski ile oglusu olan cok var mi??
Benim üst komşum yeni evlilerdi ikinci ayında hamile kaldı bazen hergün birliktelik oluyordu birgün olmasa ertesi gün mutlaka oluyor diyordu oğlu oldu ilk ay korunmustu 2.ayda sık ilişki hemen tuttu bende böyle bunları düşünüyorum kafam karışmıyor değil. canım siz kaç gün cinsel perhiz uyguladiniz. Karbonatli dusta sağlıklı gelmiyor bana sperm zaten suyla birlestimi ölüyor muş diye okumuştum eski kadınlar kaynanam dahil anlatmıştı bizzat birliktelikten sonra hortumla vajene su fiskirtiyormus hep böyle korundum derdi.

Canım birde okuduğum bir bilgiyi aktariyim ne kadar doğru bilmiyorum yumurta bazı günler y yi bazı günler x spermini kabul etmiyormus iyon yüküne bağlı gibi bişey okumuştum

Canim bu gynox jel kullanimi hakkinda bilgin varmi. Iliskiden nekadar once kullanilmali icinde iki tane tüp var hangi araliklarla kullanilmali. Ben aldim bu urunden
Prospektus yokmu içinde canım sadece 2 tüp mu var icinde

Prospektus yokmu içinde canım sadece 2 tüp mu var icinde
Sadece nasil kullanildigi yaziyor canim. Ph si 9 yaziyor. Iliski oncesi mantikli degil yuksek ph da spermler ölüyor çünkü. Vaginal dus gibi degilde sampuan gibi distan temizlemeyi dusunuyorum. Iliskiden 1 gun once olabilir. Hakkimizda hayirlisi artik. Ben esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum hergun birde zorla birkac gune bir çinko hapi. Insallah vesilesi olsun yaptiklarimiz. Nasip artik. Hesap mesap valla bunaldim. Yalniz bir bilgi veriyim size bende uygulayacagim. Sabah saatlerinde spermler daha hizli olurlarmis. Sabah namazini kilip isimize bakariz artik uykuya yenik dusmezsek

Soldan yumurtlayipta oglu olan cok arkadas var burda.
İlla ki vardır ama benim gördüğüm kadarıyla çoğunluk sağ hatta birkaç topik var kadınlar kulübünde bu uyguladığımız yöntemler sadece şansı arttırır sağ sol meselesi de öyle rabbim ne isterse onu verir

Hic bilmiyorum canim kullanan arkadasimda olmadi 2. Kizina dogum yapan bi arkadasima hemsire soylemis urfada yok satiyor kullaniyorlar diye demis bilgim okkadar
Netten baktim ben hic kullanici yorumuda goremedim

Kizlaarr simdi bi arkadasim aradi beni ruyasinda gormus :))uyaninca demiski sbl in bi sikintisi var ama sonunda muradina erecek acitmda soyluym demis ben ne edecegimi sastim artik umitlenmiym diyorum ama evren bana hep umut weriyor
Allahtan bir mucize diliyorum kendim ve benim gibi tum isteyen ummeti muhammed icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…