Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim dusunmemeye calis ben adet gunumde hassas test yapmistim negatif cikmisti sakin ve sabirla allahim gonlunce verir insallah
amin cümlemize inşallah ne kadar düşünmek istemese de insan akula geliyor sonuçta tek ilişki tutacak mı tutmayacak mi derdine gidiyor insan bazen boşver diyorum bırak kendi haline ama cesaretim yok hayırlısı inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Amin canım amin ınş.ben eşime hiç bişey yaptirmiyom yaptirsamda yapmaz biliyorum ama kendi iyi besleniyor . Bende öyle bişey okumuştum erkeğin vücudu dinlenik olunca daha iyi oluyormuş spermler

Sen elinden geleni yapmışsın.Daha elden ne gelirki dua etmekten başka? Rabbim gönlündekini kucağına versin canım

Ewet canim orasi oyle amin allahim gonlumuzdekini kucagimiza saglikla versin insallah
Bence 1 hafta sonra farkli bir doktora git. Bu doktorlarida anlamiyorum ya niye kesinlesmeden cinsiyet söylerkerki insanin tum duygulariyla oynuyorlar. Burda bi arkadasimizada once kiz sonra erkek dendi tam dayakliklar

Kızlar SEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Amiin canim. Imtihanli oluyor Rabbim kolaylikla atlamasını Nasip etsin

Selam kızlar son 3 kaldı ama bende ne adet in ne bebek için bir belirti var.sadece baş ağrısı ile yatıp başağrısı ile kalkıyorum
Ay cnm bsnads hamissin gibi geldi bas agrisids erkek bebisde oluyirnus insAllah oglun tuttu cnm ya inan kendim kalmis gibi sevindim insAllah olmusdr duanda bizide unutma

Kızlar SEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Oy masssllah rabbim salih ewlatlardan eylrsin insallah saglicakla cikarlar hastaneden

Bence 1 hafta sonra farkli bir doktora git. Bu doktorlarida anlamiyorum ya niye kesinlesmeden cinsiyet söylerkerki insanin tum duygulariyla oynuyorlar. Burda bi arkadasimizada once kiz sonra erkek dendi tam dayakliklar

Bacak arasi resmi az once cinsiyet tahmin kismina koydum hemen kiz dedi biri

Ben bunu kabullensem iyyi olacak gibi gorunuyor o aldigim mavi tulumu hic giydiremiycem

Ay cnm bsnads hamissin gibi geldi bas agrisids erkek bebisde oluyirnus insAllah oglun tuttu cnm ya inan kendim kalmis gibi sevindim insAllah olmusdr duanda bizide unutma

etmem mi canım inşallah dediğimiz gibi tutmuştur canım dediğiniz gibi az kaldı sana da demi canım?benimde eğer tutmadıysa bu au beraber deneriz kuzum

Bacak arasi resmi az once cinsiyet tahmin kismina koydum hemen kiz dedi biri

Ben bunu kabullensem iyyi olacak gibi gorunuyor o aldigim mavi tulumu hic giydiremiycem

Bendede var o mavi kıyafetlerden Cinsiyeti öğrenince kaldırdım hemen görünce üzülüyordum.Şimdi düşünüyorumda evlat hasreti çekenlere haksizlık yapıyormuşuz gibi geliyor Allaha şükür evladımız oluyor ya olmasa inşallah rabbim olmayanlara da versin sonrada bize bi oğluş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…