- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.541
Selam kızlar son 3 kaldı ama bende ne adet in ne bebek için bir belirti var.sadece baş ağrısı ile yatıp başağrısı ile kalkıyorum
amin cümlemize inşallah ne kadar düşünmek istemese de insan akula geliyor sonuçta tek ilişki tutacak mı tutmayacak mi derdine gidiyor insan bazen boşver diyorum bırak kendi haline ama cesaretim yok hayırlısı inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versinCanim dusunmemeye calis ben adet gunumde hassas test yapmistim negatif cikmisti sakin ve sabirla allahim gonlunce verir insallah
Amin canım amin ınş.ben eşime hiç bişey yaptirmiyom yaptirsamda yapmaz biliyorum ama kendi iyi besleniyor . Bende öyle bişey okumuştum erkeğin vücudu dinlenik olunca daha iyi oluyormuş spermlerSadece nasil kullanildigi yaziyor canim. Ph si 9 yaziyor. Iliski oncesi mantikli degil yuksek ph da spermler ölüyor çünkü. Vaginal dus gibi degilde sampuan gibi distan temizlemeyi dusunuyorum. Iliskiden 1 gun once olabilir. Hakkimizda hayirlisi artik. Ben esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum hergun birde zorla birkac gune bir çinko hapi. Insallah vesilesi olsun yaptiklarimiz. Nasip artik. Hesap mesap valla bunaldim. Yalniz bir bilgi veriyim size bende uygulayacagim. Sabah saatlerinde spermler daha hizli olurlarmis. Sabah namazini kilip isimize bakariz artik uykuya yenik dusmezsek
İçimden bir ses tuttu seninki diyorSelam kızlar son 3 kaldı ama bende ne adet in ne bebek için bir belirti var.sadece baş ağrısı ile yatıp başağrısı ile kalkıyorum
inşallah kuzum ya bir duacınızda ben olurum vallaİçimden bir ses tuttu seninki diyor
Eflatunum ona diyet yaptirmadim saglikliyiz cok sukur dedim zamanlamaya takmistim hani hep duyuyoruz 3 gun once oldugu takdirde kiz spermlerin yumurtayi yuksek ihtimalle dolleme sansi olacak diye catlama zamaninida kontraol edemedigimiz icin iliski zmnini kontrol altinda tutmak lazim diye dusundum birde icerinin alkali durmu kafami bulandiriyordu e bol karbonatli kocaman bardaga suda yaptim ben hala dusunuyorum nerde cuvalladim diye kizimda oncesinde iliski olmustu o yuzden oldugunu dusundum bu sefer once yoktu ama basarili olamadim ne biliym hala sokdayim umutlanmistim yontemi iyguladigimi dusunuyordum hatta hamile kalmak icin beni bekleyen arkadaslarim vardi
Sen elinden geleni yapmışsın.Daha elden ne gelirki dua etmekten başka? Rabbim gönlündekini kucağına versin canım
Bence 1 hafta sonra farkli bir doktora git. Bu doktorlarida anlamiyorum ya niye kesinlesmeden cinsiyet söylerkerki insanin tum duygulariyla oynuyorlar. Burda bi arkadasimizada once kiz sonra erkek dendi tam dayakliklarEwet canim orasi oyle amin allahim gonlumuzdekini kucagimiza saglikla versin insallah
Amiin canim. Imtihanli oluyor Rabbim kolaylikla atlamasını Nasip etsinKızlarSEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
KızlarSEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Ay cnm bsnads hamissin gibi geldi bas agrisids erkek bebisde oluyirnus insAllah oglun tuttu cnm ya inan kendim kalmis gibi sevindim insAllah olmusdr duanda bizide unutmaSelam kızlar son 3 kaldı ama bende ne adet in ne bebek için bir belirti var.sadece baş ağrısı ile yatıp başağrısı ile kalkıyorum
Oy masssllah rabbim salih ewlatlardan eylrsin insallah saglicakla cikarlar hastanedenKızlarSEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Amiin canim. Imtihanli oluyor Rabbim kolaylikla atlamasını Nasip etsin
Bence 1 hafta sonra farkli bir doktora git. Bu doktorlarida anlamiyorum ya niye kesinlesmeden cinsiyet söylerkerki insanin tum duygulariyla oynuyorlar. Burda bi arkadasimizada once kiz sonra erkek dendi tam dayakliklar
Ay cnm bsnads hamissin gibi geldi bas agrisids erkek bebisde oluyirnus insAllah oglun tuttu cnm ya inan kendim kalmis gibi sevindim insAllah olmusdr duanda bizide unutma
Bacak arasi resmi az once cinsiyet tahmin kismina koydum hemen kiz dedi biri
Ben bunu kabullensem iyyi olacak gibi gorunuyor o aldigim mavi tulumu hic giydiremiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?