Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar SEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Allah yardımcısı olsun inşallah oğluyla sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar.

Hic uzulmeyelim dimi kizlarimiz var kiz kiza gezeriz eyleniriz buyurler o oglan analari kapimiza gelirler illa kizlarimizi isterler o zaman gorurum ben onlari:)))
Ne diyelim canim saglik olsun ben soyle duaunuyorum rizki bolmus bu cocuklarin hayatlarida bol yildizli mutlu gecsin insallah bizde gururlanalim belki 3. De cimartiriz tulumlari geri (ben adam olmam:)))

Cok sewdigim bir komsumuzun kizi var 10 seneden fazla ewli ilk 2 sene korunmuslar megersem kiz teyzesine cekmis 32 li yaslarda menepoza girmis bilneeden kac tup bebek denediler tutmadi bugun onu gordum hamleyim demeye cekindim allah bize verdi bacim uzulmeyelim yrn insallah iykide dogmus dedirtsin insallah rabbim birer de nazar bonvugu kondursun bize

Ne güzel yazmışsın.Rabbim sağlık huzur versin evladın kızı erkeği yok gerçekten sanki erkek olsa kızdan dahamı çok seweceğiz sadece insan ikiside olsun istiyor.Olmasa dünyanın sonumu sanki kızlarımız bize yeter.Benim arkadaşımın 1 kızı var oda zorla oldu keşke olsada kız olsa bi tane daha diyor o yüzden şükredelim dua edelim.kaderimizde varsa oğlumuz olur yoksa ne yapsak olmaz.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın yeter.

Ewet canim allah bana dediki bak o kiza dedi. yegenlerinde annelik duygusu ariyor sukur dermansiz durumumuz yok bi dahakine sik iliski deneriz :))))
Kismetimizde varsa kaza ile bile olur katindan bizede versin insallah hele saglikla su kuzulari 1 yas edelim sabir edecez bacim

Kızlar SEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
SEVECENIM hayırlı olsun Rabbim sifalar versin ınş.sezeryana bağlı yaş akciğer sendromu çok oluyor ekstra bişey çıkmazsa 7-10 günde çıkıyorlar hastaneden genelde.rabbimin izniyle tez atlatır ınş.

Son düzenleme:
N naznaz16 canm nasilsin.belirtin falan var mi..bende hala tıķ yok..ya sen bi idrar testi yapsana.catlicam meraktan ayy ins senin tutmus olsun bari de umut olsun hepimize

çok şükür iyiyim canım belirti yok şuan mide bulantım oluyordu sabahları oda yok.sabah akşam baş ağrım var.adetle ilgili de bir belirtim yok.göğüslerim falan dolgunlaşmadı ağrım yok.test yapsam çıkmaz ki daha canım inşallah tutmuştur ikimiz de de.

Allahim gonlune gore versin insallah allah rast getirsin
Bat a kac gun vardi
cuma günü canım ya sakızlıkahve yap deyince dayanamadım yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı.ilişki 29 dunda olmuştu.bugün kan vereyim de netleşsin bakalım inşallah yanılmıyorumdur

Insallah canm ya..yani 29unda tutsa hadi diyelim 30unda dollenme oldu.yani 10 gune rahme inmedi mi.iste bu umutsuzluk beni yoruyo.ben daha once gene boyle tedaviyle hamile kalmistim.12.gun idrarda cikmisti.tahmini 10.gunde kanda cikardi baktirsaydim...ne bileyim bu sefer boyle olunca icimde his yok...ama sen bence kanda cikar baktir..cunku bizim 29undan sonra iliski olmadigi icin gec dollenme durumu fazla soz konusu degil.gerci 72 saat yasiyo diyolar spermler.nasip bakalm.

darısı sana canım seni dinledim yaptım valla yoksa hiç niyetim yoktu sende yarın sabah ilk idrarla yap bakalım inşallah senin de tutmuştur yoldaş oluruz dualarım seninle.bende bugün kan vereyim bakalım ne olacak

Cnm evet çizgi var belli belirsiz ama görülüyor. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Kan verince bize de haber ver.
Sağlık ocağına gidip vereceğim canım ama anca yarın çıkar artık yarını 4 gözle bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…