- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.561
Allah yardımcısı olsun inşallah oğluyla sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar.KızlarSEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Bendede var o mavi kıyafetlerdenCinsiyeti öğrenince kaldırdım hemen görünce üzülüyordum.Şimdi düşünüyorumda evlat hasreti çekenlere haksizlık yapıyormuşuz gibi geliyor Allaha şükür evladımız oluyor ya olmasa inşallah rabbim olmayanlara da versin sonrada bize bi oğluş
Hic uzulmeyelim dimi kizlarimiz var kiz kiza gezeriz eyleniriz buyurler o oglan analari kapimiza gelirler illa kizlarimizi isterler o zaman gorurum ben onlari:)))
Ne diyelim canim saglik olsun ben soyle duaunuyorum rizki bolmus bu cocuklarin hayatlarida bol yildizli mutlu gecsin insallah bizde gururlanalim belki 3. De cimartiriz tulumlari geri (ben adam olmam:)))
Cok sewdigim bir komsumuzun kizi var 10 seneden fazla ewli ilk 2 sene korunmuslar megersem kiz teyzesine cekmis 32 li yaslarda menepoza girmis bilneeden kac tup bebek denediler tutmadi bugun onu gordum hamleyim demeye cekindim allah bize verdi bacim uzulmeyelim yrn insallah iykide dogmus dedirtsin insallah rabbim birer de nazar bonvugu kondursun bize
Ne güzel yazmışsın.Rabbim sağlık huzur versin evladın kızı erkeği yok gerçekten sanki erkek olsa kızdan dahamı çok seweceğiz sadece insan ikiside olsun istiyor.Olmasa dünyanın sonumu sanki kızlarımız bize yeter.Benim arkadaşımın 1 kızı var oda zorla oldu keşke olsada kız olsa bi tane daha diyor o yüzden şükredelim dua edelim.kaderimizde varsa oğlumuz olur yoksa ne yapsak olmaz.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın yeter.
KızlarSEVECENIM bugün doğum yaptı Allahın izniyle. Ama bebişin ciğerlerine su kaçmış küvezdeymiş. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah. Rabbim şifa versin.
Bunu ben de duydum canımAmin canım amin ınş.ben eşime hiç bişey yaptirmiyom yaptirsamda yapmaz biliyorum ama kendi iyi besleniyor . Bende öyle bişey okumuştum erkeğin vücudu dinlenik olunca daha iyi oluyormuş spermler
cuma günü canım ya sakızlıkahve yap deyince dayanamadım yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı.ilişki 29 dunda olmuştu.bugün kan vereyim de netleşsin bakalım inşallah yanılmıyorumdurAllahim gonlune gore versin insallah allah rast getirsin
Bat a kac gun vardi
Insallah canm ya..yani 29unda tutsa hadi diyelim 30unda dollenme oldu.yani 10 gune rahme inmedi mi.iste bu umutsuzluk beni yoruyo.ben daha once gene boyle tedaviyle hamile kalmistim.12.gun idrarda cikmisti.tahmini 10.gunde kanda cikardi baktirsaydim...ne bileyim bu sefer boyle olunca icimde his yok...ama sen bence kanda cikar baktir..cunku bizim 29undan sonra iliski olmadigi icin gec dollenme durumu fazla soz konusu degil.gerci 72 saat yasiyo diyolar spermler.nasip bakalm.çok şükür iyiyim canım belirti yok şuan mide bulantım oluyordu sabahları oda yok.sabah akşam baş ağrım var.adetle ilgili de bir belirtim yok.göğüslerim falan dolgunlaşmadı ağrım yok.test yapsam çıkmaz ki daha canım inşallah tutmuştur ikimiz de de.
Insallah canm ya..yani 29unda tutsa hadi diyelim 30unda dollenme oldu.yani 10 gune rahme inmedi mi.iste bu umutsuzluk beni yoruyo.ben daha once gene boyle tedaviyle hamile kalmistim.12.gun idrarda cikmisti.tahmini 10.gunde kanda cikardi baktirsaydim...ne bileyim bu sefer boyle olunca icimde his yok...ama sen bence kanda cikar baktir..cunku bizim 29undan sonra iliski olmadigi icin gec dollenme durumu fazla soz konusu degil.gerci 72 saat yasiyo diyolar spermler.nasip bakalm.
Cnm evet çizgi var belli belirsiz ama görülüyor. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Kan verince bize de haber ver.
Sağlık ocağına gidip vereceğim canım ama anca yarın çıkar artık yarını 4 gözle bekleyeceğimCnm evet çizgi var belli belirsiz ama görülüyor. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Kan verince bize de haber ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?