Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
darısı sana canım seni dinledim yaptım valla yoksa hiç niyetim yoktu sende yarın sabah ilk idrarla yap bakalım inşallah senin de tutmuştur yoldaş oluruz dualarım seninle.bende bugün kan vereyim bakalım ne olacak
Canm benm ya
Cokkkk sevindim hamilesin ya
Ayyy superrrr.hadi rabbm tamamina erdirsin canm.allah buyuk cokkk mutlu oldum inan

Canm benm ya
Cokkkk sevindim hamilesin ya
Ayyy superrrr.hadi rabbm tamamina erdirsin canm.allah buyuk cokkk mutlu oldum inan

sıra sende senden bekliyorum müjdeli haberi.Allah büyük canım ne doğru dedin o kadar 3 aylık iğneden sonra hiç olmaz diye beklerden Rabbim denediğim ilk ay naip etti bakalım inşallah hayırlı salih mümin bir erkek evlat verir Rabbim.eşime haber verdim de hadi diyo inşallah gönlüne göre olur.dedim gönlümüze göre oda diyor yok senin gönlüne göre
Adam oğlu olsun istemiyor sanırım

Canm benm ya .oda istiyordur bence..
naz yapiyo ins bende mujdeli haberi veririm

Hadi hayırlısı kuzum inşallah oğluna hamile kalmışsındır.Rabbim gönlüne göre versin.

Ayy hayırlı olsun canım oglusun tutundu ınş rabbimin izniyle darısı biz isteyenler e olsun ınş.

çok ama çok teşekkür ederim canım inşallah hakkında hayırlısı ile oğlum tutunmuştur.zaten benim için zorlu bir süreçti olacağını düşünmüyordum ama mide bulantısı baş ağrısı düşündürüyordu.bugün kan vereyim bakalım .İnşallah kızlar şimdi deneyecek olanları da Rabbim bekletmeden tez vakitte versin .dualarım sizlerle bekliyorm müjdeli haberi.

Canm benm ya .oda istiyordur bence..
naz yapiyo ins bende mujdeli haberi veririm

inşallah kuzum aynı gün ilişki olmuş sende ilk idrarla test yap çıkar inşallah.cuma gününü bekleme bakalım ben seni dinledimbu gece erkek bebek gördüm sevdim hayal mayal hatırlıyorum inşallah 2 kızdan sonra bir oğlan tadarım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Tmm canm yapicam yarin sabah.insallah canm rabbm bence gonlundekini nasip etti bak gorursun..oglum oluyo kizlarrrr diceksin ahaa burayada yaziyom

Sağlık ocağına gidip vereceğim canım ama anca yarın çıkar artık yarını 4 gözle bekleyeceğim
Ayyy ben bile çok heyecanlandım. Ben de o güzel haberi bekliyor olacağım. Test daha da koyulaştı demişsin son halini bize de at merak ettim.

Acaba testin yanlış olma ihtimali varmı şuan daha koyu ama ilk çok silikti hayalet gibi.
Canım ben 2.kizimda test yapmıştım 5 dk hiç çıkmadı kenara koydum çarşıya çıktım 3 saat sonra geldim eve bi baktım 2. çizgi çıkmıs kanlada kesinlestirmistim.

Tmm canm yapicam yarin sabah.insallah canm rabbm bence gonlundekini nasip etti bak gorursun..oglum oluyo kizlarrrr diceksin ahaa burayada yaziyom

inşallah canım ya burda arkadaşlar da dedi senin tuttu diye gerçekten bilmişler sende cinsiyeti bilirsin inşallah

Canım ben 2.kizimda test yapmıştım 5 dk hiç çıkmadı kenara koydum çarşıya çıktım 3 saat sonra geldim eve bi baktım 2. çizgi çıkmıs kanlada kesinlestirmistim.
canım ben beklemedim bile kendimi toparlayana kadar hayalet gibi belirdi.ve günüme de var yani.benim de ilk iki kızımda böyle hayalet gibi çıkmıştı.şuan çok farklı duygular içindeyim.Allah herkese nasip etsin.geçen gün gülerken birden ağlamaya başladım baş ağrısı aç karına mide bulantı falan vardı hatta buraya yazdım ama hep kendimi dinliyorum sandım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim şuna yaşadığım duygu bambaşka.ağlamak değil gülmek değil.Allah hepimize gönlündekinigönlündeki versin inşallah.burda çok güzel şeyler paylaştık...iyi ki varsınız hepiniz.ovulasyon testi göstermiyor bu arada test etmiş olduk çünkü bir kaç kere yaptım ikinci çizgi hiç yoktu.şuan belirti yok başağrısı dışında.kanı da haber veririm sizlere duanızda unutmayın

Amin canım hadi ınş hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz öncelikle sağlıklı gebelik olsun sonra olgusunun haberini alalım ınş rabbimin izniyle.

Hayırlı olsun canım allah gonlune gore versin...ıdrar rengıne bak özelikle sabahları eger acık renkse oda erkek belırtusı..bıde adetıne daha kac gunvardı hemen cıktıgına gore oda erkek belırtısı bence...

cuma günü olmam gerekiyordu canım.idrar koyu benim pek su içmem de dikkat ederim canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…