Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

evet canım inanmak çok güç geliyor bir daha yaptım gene silik.kan verdim yarın öğlen sonuç çıkar dedi doktor canım .günüme 2 gün var ama demek ki tuttu inşallah oğlum olur yazmak da nasip olur

evet canım inanmak çok güç geliyor bir daha yaptım gene silik.kan verdim yarın öğlen sonuç çıkar dedi doktor canım .günüme 2 gün var ama demek ki tuttu inşallah oğlum olur yazmak da nasip olur
Cnm cok sevindimmm ben sana dedim bcmm ay massallah subhallahh ben bile aglayacam su an dua et insAllah bende kalirim bu ay oglumaaa ay yer onu teyzesii rabbim tamamina erdirsin cnm hayirli mubarek olsun oglum oluyo deneyide tazmati nasip etsin mevlam bas agrisida erkek bebis habercisi bu arada:)

evet canım bende şaşırdım nasıl hissettiniz öyle ya.kan verdim yarın sonucu alacağım.inşallah sende dener denemez kalırsın kuzum dualarım sizinle

Çizgi baya belli cnm. Gözün aydın inşallah gönlündekini tutmuştur. Darısı bize olsun inşallah

çok teşekkür ederim kuzum size de dua ediyorum bol bol Allah tez vakitte size de nasip etsin.kan sonucu da yarın çıkacak .şuan çok garip hissediyorum kendimi

Canım öncelikle hayırlı olsun. Çok sevindim darisi bizim başımıza . Baş ağrısı erkek belirtisidir. Ama bisi dicem moralin sakin bozulmasın bana da kızma lütfen . eşimin halası hep söylerdi test cubugunda idrari döker sökmez kırmızı çizgi hemen çıkarsa oglan silik çıkarsa kiz olur derdi. Keza benimde öyle oldu. Ama inşallah s3nd3n bir ogluş haberi duyariz.

kızda olsa erkek de olsa canım başımın taci Rabbim bunu da aramadan nasip etti çok şükür.benim ilk ikisi silik çıktı ve kuzum oldu canım 3.kızımda dediğin gibi damlatır damlamaz iki kırmızı oldu ama kızım oldu.bende onun cinsiyetle alakası yok daha günüme 2 gün var emin olalım ki günüm geçsin yapsam daha koyu çıkar kandaki hcg yükselmesi ile alakalı.hakkımda hayırlısı ne ise o olsun Rabbim en doğrusunu bilir darısı sizlere inşallah

Kızlar bu laboquik gebelik testi yanlış sonuç verebiliyormuş ben boşuna sevindim galiba.gerçi kan verdim yarın kesin sonuç belli olur.bu arada ovulasyon testi de yaptım meraktan.bir kaç gün önce de yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu bugün baya var

Suoer atsana resmini cnm bizde senin kadar heyecanliyiz inanki.

Merhaba kizlar.. bayadirngirmiyordum ama okudum. Sevecenim dogum yapmis .insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde evine gecersin sevecenim.. kizi olacagini ogrenen arkadasim hakkinda hayirlisi buymus demekki sende insallah hayurli bir sekilde kucagina alirsin..
Nazmiyesu canim tebrik ederim darisi bize insallah benim bat a da az kaldi . Seninle durumumuz benzesikti :) ayni duyguyu ben ve burada bati bekleyen tum arkadaslar yasar insallah.

Kizlarrrr durduk yere sperm sayimi falan nasil yapilir valla ben diycem esimm baktirsin (bana bi dr demistiki bir erkekte %50 xx %50 yy olur demisti)
Hanimlar ben 6 ay filan yumurtlama takiine gittim bu yumurtlama zamanini tutturmakda oyle kolay bi sey degil kac kere hafta sonuna denk geldi tutmadi
Ben esimi hangi bolume gonderebirim acaba bilgisi olan var mi???

evet canım inşallah sende en kısa sürede verirsin müjdeli haberi.deneyecek olan arkadaşlarımızda inşallah.ben kaza kurbanı olduğumu düşünmüyorum yumurtanın çatlamasıyla o ilişki arasında 5 gün var.pikten sonra çok hafif silindiği an deneme yaptım o tuttu bence inşallah sana da öyle olur.hakkımızda hayırlısı kızı da erkeği de baş tacı

üroloji yapıyor sanırım canım ama sperm sayısını söyler şu kadar x şu kadar y diyeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…