- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.601
Çizgi baya belli cnm. Gözün aydın inşallah gönlündekini tutmuştur. Darısı bize olsun inşallahEki Görüntüle 2054176 resim de o kadar çıkmıyor canım ama bundan çok az daha koyu
Cnm cok sevindimmm ben sana dedim bcmm ay massallah subhallahh ben bile aglayacam su an dua et insAllah bende kalirim bu ay oglumaaa ay yer onu teyzesii rabbim tamamina erdirsin cnm hayirli mubarek olsun oglum oluyo deneyide tazmati nasip etsin mevlam bas agrisida erkek bebis habercisi bu arada:)evet canım inanmak çok güç geliyor bir daha yaptım gene silik.kan verdim yarın öğlen sonuç çıkar dedi doktor canım .günüme 2 gün var ama demek ki tuttu inşallah oğlum olur yazmak da nasip olur
Cnm cok sevindimmm ben sana dedim bcmm ay massallah subhallahh ben bile aglayacam su an dua et insAllah bende kalirim bu ay oglumaaa ay yer onu teyzesii rabbim tamamina erdirsin cnm hayirli mubarek olsun oglum oluyo deneyide tazmati nasip etsin mevlam bas agrisida erkek bebis habercisi bu arada:)
Çizgi baya belli cnm. Gözün aydın inşallah gönlündekini tutmuştur. Darısı bize olsun inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun. Çok sevindim darisi bizim başımıza . Baş ağrısı erkek belirtisidir. Ama bisi dicem moralin sakin bozulmasın bana da kızma lütfen . eşimin halası hep söylerdi test cubugunda idrari döker sökmez kırmızı çizgi hemen çıkarsa oglan silik çıkarsa kiz olur derdi. Keza benimde öyle oldu. Ama inşallah s3nd3n bir ogluş haberi duyariz.
Suoer atsana resmini cnm bizde senin kadar heyecanliyiz inanki.Kızlar bu laboquik gebelik testi yanlış sonuç verebiliyormuş ben boşuna sevindim galiba.gerçi kan verdim yarın kesin sonuç belli olur.bu arada ovulasyon testi de yaptım meraktan.bir kaç gün önce de yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu bugün baya var
Canım b3nce kesinlikle hamilesinEki Görüntüle 2054343 yazıyor canım yanlarında ama kafam karıştı kanda netleşirse sevineceğim
Hayirli olsun canim insallah gonlundekini hayirla alirsin kucagina.Eki Görüntüle 2054343 yazıyor canım yanlarında ama kafam karıştı kanda netleşirse sevineceğim
Canım senin bugun muydu yumurtlama.Benim bu ay ovul
Hayirli olsun canim insallah gonlundekini hayirla alirsin kucagina.
Merhaba kizlar.. bayadirngirmiyordum ama okudum. Sevecenim dogum yapmis .insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde evine gecersin sevecenim.. kizi olacagini ogrenen arkadasim hakkinda hayirlisi buymus demekki sende insallah hayurli bir sekilde kucagina alirsin..
Nazmiyesu canim tebrik ederim darisi bize insallah benim bat a da az kaldi . Seninle durumumuz benzesikti :) ayni duyguyu ben ve burada bati bekleyen tum arkadaslar yasar insallah.
üroloji yapıyor sanırım canım ama sperm sayısını söyler şu kadar x şu kadar y diyeceğini sanmıyorumKizlarrrr durduk yere sperm sayimi falan nasil yapilir valla ben diycem esimm baktirsin (bana bi dr demistiki bir erkekte %50 xx %50 yy olur demisti)
Hanimlar ben 6 ay filan yumurtlama takiine gittim bu yumurtlama zamanini tutturmakda oyle kolay bi sey degil kac kere hafta sonuna denk geldi tutmadi
Ben esimi hangi bolume gonderebirim acaba bilgisi olan var mi???
inşallah kuzum darısı size artık denemeler sizde fazla beklemez haberi verirsiniz inşallahBenim bu ay ovul
Hayirli olsun canim insallah gonlundekini hayirla alirsin kucagina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?