- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.621
Ay bir heyecanla takvim de oluşturdum inşallah kanda da pozitif çıkar silmem bu takvimi
Merhaba kizlar.. bayadirngirmiyordum ama okudum. Sevecenim dogum yapmis .insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde evine gecersin sevecenim.. kizi olacagini ogrenen arkadasim hakkinda hayirlisi buymus demekki sende insallah hayurli bir sekilde kucagina alirsin..
Nazmiyesu canim tebrik ederim darisi bize insallah benim bat a da az kaldi . Seninle durumumuz benzesikti :) ayni duyguyu ben ve burada bati bekleyen tum arkadaslar yasar insallah.
Üroloji canım hem fiziki muayenesi yapılır varikosel filan varmı diye hemde tahlil istenirKizlarrrr durduk yere sperm sayimi falan nasil yapilir valla ben diycem esimm baktirsin (bana bi dr demistiki bir erkekte %50 xx %50 yy olur demisti)
Hanimlar ben 6 ay filan yumurtlama takiine gittim bu yumurtlama zamanini tutturmakda oyle kolay bi sey degil kac kere hafta sonuna denk geldi tutmadi
Ben esimi hangi bolume gonderebirim acaba bilgisi olan var mi???
Canım ismini nasıl degistirdinevet canım inşallah sende en kısa sürede verirsin müjdeli haberi.deneyecek olan arkadaşlarımızda inşallah.ben kaza kurbanı olduğumu düşünmüyorum yumurtanın çatlamasıyla o ilişki arasında 5 gün var.pikten sonra çok hafif silindiği an deneme yaptım o tuttu bence inşallah sana da öyle olur.hakkımızda hayırlısı kızı da erkeği de baş tacı
Evet öyle birşey yok x ve y sayımı çıkmaz sadece morfolojik bakımdan ve toplam sayı bakımından bilgi verilirüroloji yapıyor sanırım canım ama sperm sayısını söyler şu kadar x şu kadar y diyeceğini sanmıyorum
zor oldu canım valla kişisel bilgilere gir orda hesabın yazıyor tıkla ad değişikliği de ordan canım.benim kızların ismiydi önceki eşim kurcalarsa beni bulmasın dedim:)Canım ismini nasıl degistirdin
canım kişisel bilgilerini düzenlen bölümü orda ufak bir alanda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih diyor oraya tarihi gir sonra kendiliğinden oluyorBu takvim nasil yapiliyor arkadasim ben beceremedim bi turlu
Benimde kazadan sonra 4. Gunun sonunda pik aksami oldu bakalim kismet artik :)evet canım inşallah sende en kısa sürede verirsin müjdeli haberi.deneyecek olan arkadaşlarımızda inşallah.ben kaza kurbanı olduğumu düşünmüyorum yumurtanın çatlamasıyla o ilişki arasında 5 gün var.pikten sonra çok hafif silindiği an deneme yaptım o tuttu bence inşallah sana da öyle olur.hakkımızda hayırlısı kızı da erkeği de baş tacı
inşallah canım merakla takip ediyorum seniBenimde 4. Gunun sonunda pik aksami oldu bakalim kismet artik :)
Bnmde bata son 6 senin haberini alinca benide bir heyecan sardi. Senin ilk denemenmiydi?inşallah canım merakla takip ediyorum seni
çocukların ismi yazıyordu şak diye kim olduğun belli dedim değiştirttim
Bnmde bata son 6 senin haberini alinca benide bir heyecan sardi. Senin ilk denemenmiydi?
Kızlar benim bebiş erkek 2. Oglum yolda. Yumurtlama takibi tutmadı bende. Doğal olarak inanmiyorum. Yediklerime uzun süre dikkat etmiştim. Kiz icin olan diyet. Bi tek mantar vardi 1 ay once mantar ditili kullandim. Hep diyolar mantar icin fitil erlege ortam hazırlıyor bi arastirin isterseniz. Saglikla sihhatle dogsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kiz evladı içinde ukte kalacak .belki yıllar sonra yeniden düşünürmüyum bilmiyorum nasip. Oğlumda çok mutlu oldum iyice alıştım.Rabnim cümlesininkine sağlık sıhhat versin. Arada girerim. Sağlıcakla kalin
Insallah kesinlesir canim erken test yaptigin icin silik cikmasi cok normal icin rahat etsinçocukların ismi yazıyordu şak diye kim olduğun belli dedim değiştirttimçok teşekkür ederim canım önce senden oğlan haberi bekliyoruz sonra bizlerde sıra inşallah.kanda kesinleşsin rahatlayacağım
Kızlar benim bebiş erkek 2. Oglum yolda. Yumurtlama takibi tutmadı bende. Doğal olarak inanmiyorum. Yediklerime uzun süre dikkat etmiştim. Kiz icin olan diyet. Bi tek mantar vardi 1 ay once mantar ditili kullandim. Hep diyolar mantar icin fitil erlege ortam hazırlıyor bi arastirin isterseniz. Saglikla sihhatle dogsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kiz evladı içinde ukte kalacak .belki yıllar sonra yeniden düşünürmüyum bilmiyorum nasip. Oğlumda çok mutlu oldum iyice alıştım.Rabnim cümlesininkine sağlık sıhhat versin. Arada girerim. Sağlıcakla kalin
Insallah kesinlesir canim erken test yaptigin icin silik cikmasi cok normal icin rahat etsin
bana pek erkek gibi gelmiyo suan hastayim antibiylotik kulak damalasi burun spreyi kullaniyorum acil doktoru verdi bebisin de hareketlerini pek hissedemiyorum o yuzden oncelikle rabbim sağlıklı nasip etsin bi dusuk daha kaldiramayabilirim en cok da esim kaldiramaz insallh bebis haftaya persembe randevum var saglikli haberini alirim hastaliklardan psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?