Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Saol canim amin insallah herkes de bende saglikla aliriz kucagimiza ne diyelim allahin nasibi

Üroloji canım hem fiziki muayenesi yapılır varikosel filan varmı diye hemde tahlil istenir

Canım ismini nasıl degistirdin

Kızlar benim bebiş erkek 2. Oglum yolda. Yumurtlama takibi tutmadı bende. Doğal olarak inanmiyorum. Yediklerime uzun süre dikkat etmiştim. Kiz icin olan diyet. Bi tek mantar vardi 1 ay once mantar ditili kullandim. Hep diyolar mantar icin fitil erlege ortam hazırlıyor bi arastirin isterseniz. Saglikla sihhatle dogsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kiz evladı içinde ukte kalacak .belki yıllar sonra yeniden düşünürmüyum bilmiyorum nasip. Oğlumda çok mutlu oldum iyice alıştım.Rabnim cümlesininkine sağlık sıhhat versin. Arada girerim. Sağlıcakla kalin

Benimde kazadan sonra 4. Gunun sonunda pik aksami oldu bakalim kismet artik :)

N naznaz16 canim hayirli olsun inşallah sagliklica oglusum geliyor haberini de verirsin buarada isim değişince kafam karisti bu kim diyorum :))
çocukların ismi yazıyordu şak diye kim olduğun belli dedim değiştirttimçok teşekkür ederim canım önce senden oğlan haberi bekliyoruz sonra bizlerde sıra inşallah.kanda kesinleşsin rahatlayacağım

fitili kullandık canım bakalım deneyecek arkadaşlarda kullanıyor keşke sen mantar var iken hamile kalsaymışsın ama nasip Allah neylerse güzel eyler

çocukların ismi yazıyordu şak diye kim olduğun belli dedim değiştirttimçok teşekkür ederim canım önce senden oğlan haberi bekliyoruz sonra bizlerde sıra inşallah.kanda kesinleşsin rahatlayacağım
Insallah kesinlesir canim erken test yaptigin icin silik cikmasi cok normal icin rahat etsin
bana pek erkek gibi gelmiyo suan hastayim antibiylotik kulak damalasi burun spreyi kullaniyorum acil doktoru verdi bebisin de hareketlerini pek hissedemiyorum o yuzden oncelikle rabbim sağlıklı nasip etsin bi dusuk daha kaldiramayabilirim en cok da esim kaldiramaz insallh bebis haftaya persembe randevum var saglikli haberini alirim hastaliklardan psikolojim bozuldu

Canaim anneli babali buyut insallah saglikli omurlu abili olsun yawrun tesekkurler paylastigin icin
Ov nasil dikkat etmistin??
Mantar enfekson fitilinden mi bahsediyor arkadas??

inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir an önce sağlığına kavuş sende.kolay şeyler yaşamadın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…