Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benim hayırlısı böyleymiş neyapsak boş bazen sağlıkla sihhatle kucağına alırsın ınş.oğluna arkadaş geldi bak çok şükür rabbim 3.de nasip etsin ınş sağlığın yerinde olsun yeterki

zor oldu canım valla kişisel bilgilere gir orda hesabın yazıyor tıkla ad değişikliği de ordan canım.benim kızların ismiydi önceki eşim kurcalarsa beni bulmasın dedim:)
Şifreyi hatırlamıyorum ne denediysem tutmadı nasıl buluruz acaba çıkış yapsam şifreyi bulabilirmiyim acaba unuttum seceneginden

Ah canım ya baya uğraşmıssın bende yum takibi kolayca tespit edilir diye düşünüyordum.6 ayda baya bir zamanmış
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın. İnşallah süpriz olur sana.Yumurta takibini sen devlettemi yaptırdın canım?
Şu sperm e baktırma olayı mantıklı bence en azından boşuna uğraşmayız :)

kuzum nasılsın bebiş nasıl?okul nasıl diyor alıştımı kızın

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.inşallah senin bi kızın benimde bi oğlum olur :)

kuzum nasılsın bebiş nasıl?okul nasıl diyor alıştımı kızın
Allaha şükür bebeğimde bende iyiyiz.Kızım okula alıştı.Ödev yapmada sıkıntı yaşıyoruz biraz.Canım sen ismini değiştin hatırlayamadım seni.Bebiş var galiba hayırlı olsun.inşallah gönlündeki olur.

Ay bir heyecanla takvim de oluşturdum inşallah kanda da pozitif çıkar silmem bu takvimi
Canim gozunaydin insallah hamilesindir bende hayirlisiyla erkek bebek bekliyorum bende adetimin ilk günü test yapmistim bayağı koyu cıkmisti kizimda adetim 3 gün gecmisti bu kadar koyu deyildi hakkinda hayirlisi olur insallah

Canim gozunaydin insallah hamilesindir bende hayirlisiyla erkek bebek bekliyorum bende adetimin ilk günü test yapmistim bayağı koyu cıkmisti kizimda adetim 3 gün gecmisti bu kadar koyu deyildi hakkinda hayirlisi olur insallah
benim gününe iki gün var canım silik çıktı kanı bekliyorum bakalım hayırlısı.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gercwktwn ugrastim eflatunum yum takinini ozel hastanede bursa bir dr yapiyor pko olanlara 13. Gun gitmeye basliyorsun 1 gun durup 1 gun sonra 20 mm olunca her gun gunde 1 kez bakiyor cat olunca soyluyor burda baska dr yapmiyor diye biyorum bu yasca buyuk olgun bir dr 40 yas kadinlari falan takip ediyor
Ne biym acayip ruyalar goruyorum allahin katinda mucize bitmez ama degisicegini sanmiyorum

Iste ben esime hic kariamadim simdi keske onada cinko largin falan takviye yapsaydim diyorum ama bakilmasinda fayda var :)) bizim cabamiz yetmiyor

inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir an önce sağlığına kavuş sende.kolay şeyler yaşamadın güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım gercekten kolay seyler yasamiyorum suara once kanamalar simdi agir bi soguk alginligi surekli yatiyorum is goremiyorum dogru duzgun yemek bile yapamiyorum kizlar okula gidiyo buyuk yine kendini kurtardi ama kucuk yeni 1. Sinifa basladi rabbim birdaha inşallah hastalik gostermez elhamdulillah bu gunume diyorum ama yinede cok zorlu bi surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun sağlıcakla oglum olacak müjdesi veririm insallah bu kadar kotu haberden sonra

Takdiri ilahi canım bazen biz ne yapsak boş çok takma kafana .hem bir daha denersin içinde kalmaz o zaman eşine de iyi bakarsın .üzülme bebiş hisseder .

inşallah canım ya yardımcın yoksa bem bilirim çok zor benim 3 çocuk peş peşe en küçük epilepsi 3 günde bir doktora giderdim bırakacak kimsem yok diye onlarla .Allah yar ve yardımcın olsun inşallah teker teker müjdeleri veririz

Takdiri ilahi canım bazen biz ne yapsak boş çok takma kafana .hem bir daha denersin içinde kalmaz o zaman eşine de iyi bakarsın .üzülme bebiş hisseder .

Ewet canim rabbim ne deese o rizki bol bir bebekmis saglikli olsun insallah

Insallah 2 seneye kesin denenmis bir sey cikarda bizede gun dogar simi L Lilarengim1

evet kuzum bu ay ilk denemeydi.ben ayakları diktim 15 dk öyle durdum sonra uyudum sabah banyo yaptım
Öyle uyumasaydın daha iyiydi ama Rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah oğlun.bence erkek bebek için maksimum 30 dk durup banyo yapılmalı ki sadece erkek spermleri kalsın çünkü kız spermleri uzun süre yaşayabiliyo ve rahme tutunması daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…