Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ewet canim rabbim ne deese o rizki bol bir bebekmis saglikli olsun insallah

Insallah 2 seneye kesin denenmis bir sey cikarda bizede gun dogar simi L Lilarengim1

Vajinayı alkalı yapan jel yada fitiller bana mantıklı geliyor şimdilik.Sen kullanmadınmı bio kadın fitil yada gynox vajinanın alkali olması önemli birde alkali su ve beslenme bence kocişlerede takviye şart artık 3.de herşeyi deneyecez :)))

Bende bursada oturuyorum canım . hangi hastanedeki doktor yapıyor?

fitili kullandık canım bakalım deneyecek arkadaşlarda kullanıyor keşke sen mantar var iken hamile kalsaymışsın ama nasip Allah neylerse güzel eyler
Aynen nasip canim ben ne yaparsam yapayim ki herkes icin Allah ım ne isterse o olacak. Rüyamda gordum ilk hamile kaldığında kalu belada belli cinsiyeti boşa uğraş diyodu birisi bana gerçekten de oyle

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.inşallah senin bi kızın benimde bi oğlum olur :)
Valla canim insallah nasip şimdilik çok düşünmüyo gibiyim. O da erkek olursa. Baksana kiz doguramicam galiba. Nasip canim Allah gönlümüze göre versin inşallah

Aynen nasip canim ben ne yaparsam yapayim ki herkes icin Allah ım ne isterse o olacak. Rüyamda gordum ilk hamile kaldığında kalu belada belli cinsiyeti boşa uğraş diyodu birisi bana gerçekten de oyle

seninde kız gibi gelirlerin olur inşallah.benimde oğlum olmazda oğlan gibi damatlar Allah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.sıkma canını erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama evlatın kızı erkeği olmaz birinin tırnağı kırılsa içimiz cız eder Allah hayırlı evlatlar eylesin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…