- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.681
Hayırlı olsun cnm. Rabbim gönlündekini de nasip etmiştir inşallah.Kızlar kanda da netleşti 19 falan çıkmış daha yeni ama gebelik var dedi.
Rabbim gönlündekini nasip etsinKızlar kanda da netleşti 19 falan çıkmış daha yeni ama gebelik var dedi.
Vajinayı alkalı yapan jel yada fitiller bana mantıklı geliyor şimdilik.Sen kullanmadınmı bio kadın fitil yada gynox vajinanın alkali olması önemli birde alkali su ve beslenme bence kocişlerede takviye şart artık 3.de herşeyi deneyecez :)))
O fitilleri kullanmadim ama ingilz karbonatli su yapmistim
Kızlar kanda da netleşti 19 falan çıkmış daha yeni ama gebelik var dedi.
Mantar enfeksiyonda yoktu dimi?senin idrarındaki ph kaçtı peki? Bişey eksik ama ne :)walla erkek bebek olmayınca burda bi kaç yerde okudum kocaların spermde sıkıntı var ozaman diye yazmışlardı :) Gerçi veren Allah biz bilemeyiz.
çok teşekkür ederim kuzum darısı sanaHayırlı olsun cnm. Rabbim gönlündekini de nasip etmiştir inşallah.
inşallah kuzum cümlemizeRabbim gönlündekini nasip etsin
İnşallah oğlun olur canım benim
Ben doğurana kadar senin cinsiyet belli olur hadi hayırlı haber ver bize:)
çok teşekkür ederim kuzum darısı sana
İnşallah cnm.
Erkek olur inşallah senim canim saglikla. Çok istiyodum ama canimi sıkmadım biliyomusun içim çok ısındı. Uzulurum cok saniyodum. Ilk duyunca cok col az buruldum sadece.Evlat canından can bin şükür verene. Ama hissi cok iyi biliyorum o yuzden Rabbim herkese gonlundekini versinseninde kız gibi gelirlerin olur inşallah.benimde oğlum olmazda oğlan gibi damatlarAllah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.sıkma canını erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama evlatın kızı erkeği olmaz birinin tırnağı kırılsa içimiz cız eder Allah hayırlı evlatlar eylesin kuzum
sblkal Canım senin benle ilgili bir problemin mi var sorduğum sorulara cevap vermiyorsun anlamadım. Hayir burda olduğumu mu kabullenemedin. Ama malesef burası şahsına acıkmış bir site değil . Bütün evrene hitap eden bir platform üzgünüm. Beni arasına alan diğer arkadaslarinda Rabbim inşallah gönlüne göre tatlı ogluslar nasip eder inşallah . Sevgi ile..
Canım arkadaşım benim 1 olur 2 olur bende senin gibi düşündüm ama uzuldumde yani neden oldu diye. Diğer arkadaslar sağolsunlar sorularimi yanıtsız birakmadilar hiç. Sonuçta bildigiklerimizi birbirimize aktarıyoruz. Bende 1 buçuk yildir araştırıyorum bu konuyu emin olun çok şey biliyorum sizide takip ediyordum sırf sizinle payla smak için üye oldum. Ama ışte. Neyse canım bilgi paylasinca çoğalır. Zamanla aktarmak dileğiyle.canım telefondan bazen göremiyor olabilir ben telefondan giriyorum bazen sadece oluyorum yazamıyorum ya da bazı şeyleri kaçırıyorum.birbirimizi tanımıyoruz ki problemimiz olsun.hepimiz birbirimize duacıyım bencesblkal görmemiştir
Cnm bazen ben de göremiyorum öyle düşünme. Hepimiz birbirimiz için buradayız.sblkal Canım senin benle ilgili bir problemin mi var sorduğum sorulara cevap vermiyorsun anlamadım. Hayir burda olduğumu mu kabullenemedin. Ama malesef burası şahsına acıkmış bir site değil . Bütün evrene hitap eden bir platform üzgünüm. Beni arasına alan diğer arkadaslarinda Rabbim inşallah gönlüne göre tatlı ogluslar nasip eder inşallah . Sevgi ile..
Walla bende bazen göremiyorum birbirimizi tanımıyoruz niye kabullenmeyelim ki kesin yanlış anlaşılma olmuştur canım.Hepimizin derdi bişeyler öğrenmek birbirimize yardımcı olmak.Cnm bazen ben de göremiyorum öyle düşünme. Hepimiz birbirimiz için buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?