Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

O fitilleri kullanmadim ama ingilz karbonatli su yapmistim

O fitilleri kullanmadim ama ingilz karbonatli su yapmistim

Mantar enfeksiyonda yoktu dimi?senin idrarındaki ph kaçtı peki? Bişey eksik ama ne :)walla erkek bebek olmayınca burda bi kaç yerde okudum kocaların spermde sıkıntı var ozaman diye yazmışlardı :) Gerçi veren Allah biz bilemeyiz.

Yok hayatim ph hic bakmadim ben bir gariplik var ama ne dogru dedin
Az once bi seyler okudum 17 haftada kiz dedikleri 30 da erkek cikmis bi yanilmalar fln olabiliyor diye
Benim isim allaha kaldi

Hayırlı olsun cnm. Rabbim gönlündekini de nasip etmiştir inşallah.
çok teşekkür ederim kuzum darısı sana
Rabbim gönlündekini nasip etsin
inşallah kuzum cümlemize
İnşallah oğlun olur canım benim
Ben doğurana kadar senin cinsiyet belli olur hadi hayırlı haber ver bize:)

inşallah kuzum iletişimde kalalım

N naznaz16 haydi canim dualar senin icin bi oglus haberi patlat bize,daha cok yeni lutfen dikkat et kendine gozun aydin

inşallah kuzum bugün baya belim kaşıklarım falan ağırıyor değerde düşük doktor daha yeni olur böyle dedi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi kuzum.inşallah oğlum oluyor yazmak nasip olur

Erkek olur inşallah senim canim saglikla. Çok istiyodum ama canimi sıkmadım biliyomusun içim çok ısındı. Uzulurum cok saniyodum. Ilk duyunca cok col az buruldum sadece.Evlat canından can bin şükür verene. Ama hissi cok iyi biliyorum o yuzden Rabbim herkese gonlundekini versin

sblkal Canım senin benle ilgili bir problemin mi var sorduğum sorulara cevap vermiyorsun anlamadım. Hayir burda olduğumu mu kabullenemedin. Ama malesef burası şahsına acıkmış bir site değil . Bütün evrene hitap eden bir platform üzgünüm. Beni arasına alan diğer arkadaslarinda Rabbim inşallah gönlüne göre tatlı ogluslar nasip eder inşallah . Sevgi ile..

canım telefondan bazen göremiyor olabilir ben telefondan giriyorum bazen sadece oluyorum yazamıyorum ya da bazı şeyleri kaçırıyorum.birbirimizi tanımıyoruz ki problemimiz olsun.hepimiz birbirimize duacıyım bence sblkal görmemiştir

Canım arkadaşım benim 1 olur 2 olur bende senin gibi düşündüm ama uzuldumde yani neden oldu diye. Diğer arkadaslar sağolsunlar sorularimi yanıtsız birakmadilar hiç. Sonuçta bildigiklerimizi birbirimize aktarıyoruz. Bende 1 buçuk yildir araştırıyorum bu konuyu emin olun çok şey biliyorum sizide takip ediyordum sırf sizinle payla smak için üye oldum. Ama ışte. Neyse canım bilgi paylasinca çoğalır. Zamanla aktarmak dileğiyle.

Cnm bazen ben de göremiyorum öyle düşünme. Hepimiz birbirimiz için buradayız.

Cnm bazen ben de göremiyorum öyle düşünme. Hepimiz birbirimiz için buradayız.
Walla bende bazen göremiyorum birbirimizi tanımıyoruz niye kabullenmeyelim ki kesin yanlış anlaşılma olmuştur canım.Hepimizin derdi bişeyler öğrenmek birbirimize yardımcı olmak. AsTaLaVisTas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…