- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.701
Slm kızlar
Haftaya randevum var
Dayanamadım başka hastaneye gittim
Sırf cinsiyetini öğrenmek için
Bacak arasını bende çok net gördüm
Allah izin verirse oğlum olacak inşallah
Netleşdi çok şükürrrr
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Duacınızım hepinizin
Allah analı babalı büyütsün çok sevindim hangi yöntemleri uyguladınız acabaSlm kızlar
Haftaya randevum var
Netleşdi çok şükürrrr
Duacınızım hepinizin
Hepimizin gönlüne göre versin inşallahHepinize cok teşekkür ederim çok iyi niyetlisiz Allah'ım gönlünüze göre versin cansiniz
Senin adına çok sevindim cnm. Bol bol su iç dikkat et kendine.Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonum vardı lekosit504 du şimdi 2 olmuş:) Allaha şükür enfeksiyon geçmiş.benim ph 5.0 di oda 7 olmuş :) saka su gerçekten işe yarıyor
İnşallah cnm. Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Slm kızlar
Haftaya randevum var
Netleşdi çok şükürrrr
Duacınızım hepinizin
Çok sewindim canım doktor sana kız demişti dimi ayyy ne güzel inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini rabbim bizede nasip eder inşallah.
Allah analı babalı büyütsün çok sevindim hangi yöntemleri uyguladınız acaba
Canım arkadaşım benim 1 olur 2 olur bende senin gibi düşündüm ama uzuldumde yani neden oldu diye. Diğer arkadaslar sağolsunlar sorularimi yanıtsız birakmadilar hiç. Sonuçta bildigiklerimizi birbirimize aktarıyoruz. Bende 1 buçuk yildir araştırıyorum bu konuyu emin olun çok şey biliyorum sizide takip ediyordum sırf sizinle payla smak için üye oldum. Ama ışte. Neyse canım bilgi paylasinca çoğalır. Zamanla aktarmak dileğiyle.
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonum vardı lekosit504 du şimdi 2 olmuş:) Allaha şükür enfeksiyon geçmiş.benim ph 5.0 di oda 7 olmuş :) saka su gerçekten işe yarıyor
Slm kızlar
Haftaya randevum var
Netleşdi çok şükürrrr
Duacınızım hepinizin
Çok şükür kuzum iyi olmana sevindimbenim en son 6 ydı öyle de hamile kaldım
şükür canım çok sevindim valla darısı bizlerin başına inşallah bize de nasip olsun böyle yazmak
Hayirli olsun. Cok istiyordun hatta aşagilandigini hissetmistin. Artik gerile gerile oglumm oluyor dersin o patavatsiz laflari edenlere. Cok sevindim adina. Rabbim hayirli evlat eylesinGüzelim hayırlı olsun bebişin inşallahhh
Çok tşk ederim
Sendende alırız oğluş haberini inşş
Hayirli olsun. Cok istiyordun hatta aşagilandigini hissetmistin. Artik gerile gerile oglumm oluyor dersin o patavatsiz laflari edenlere. Cok sevindim adina. Rabbim hayirli evlat eylesin
Ya kizlar bu fitil iliskiden ne kadar once yapiliyor
O patavatsızlara söylemicem doğana kadar
Merak etsinler
Karnım çıkdı biraz
Laf arıolar bebekmi var diye
Bende yok kilo aldım dedim
Konuşurken karnıma bakıolar safdirikler
Sen ismimimi değiştirdin
Resim tanıdıkda isim önce neydi canım
2 kızın vardı dimi senin.Ayyy ne güzel 2 çiçeğin arasında bir böcek :) Sanırım bişey yapmadın yum takibi felan? Ne yedin içti idrar ph kaçtı senin biliyormusun?
Ay massallah cnm cok sevindim oglun geliyo hadi insAlla.Kızlar kanda da netleşti 19 falan çıkmış daha yeni ama gebelik var dedi.
Ay hayirlinolsun cnm rabbim tamamina erdirsin insAllah saglicakla kucagina al nolur bizede dua et insAllah insAllah bizede boyle yazmak nasip olur.Slm kızlar
Haftaya randevum var
Netleşdi çok şükürrrr
Duacınızım hepinizin
inşallah Rabbim o günleri de göstersinGüzelim hayırlı olsun bebişin inşallahhh
Çok tşk ederim
Sendende alırız oğluş haberini inşş
Ay massallah cnm cok sevindim oglun geliyo hadi insAlla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?