Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kızlar

Haftaya randevum var
Dayanamadım başka hastaneye gittim
Sırf cinsiyetini öğrenmek için

Bacak arasını bende çok net gördüm
Allah izin verirse oğlum olacak inşallah
Netleşdi çok şükürrrr

Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Duacınızım hepinizin

Eklentiler

• IMG_6391.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 194

Çok sewindim canım doktor sana kız demişti dimi ayyy ne güzel inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini rabbim bizede nasip eder inşallah.

Allah analı babalı büyütsün çok sevindim hangi yöntemleri uyguladınız acaba

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonum vardı lekosit504 du şimdi 2 olmuş:) Allaha şükür enfeksiyon geçmiş.benim ph 5.0 di oda 7 olmuş :) saka su gerçekten işe yarıyor
Senin adına çok sevindim cnm. Bol bol su iç dikkat et kendine.

İnşallah cnm. Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Çok sewindim canım doktor sana kız demişti dimi ayyy ne güzel inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini rabbim bizede nasip eder inşallah.

Canım kendi doktorum 12 haftalıkken erkeğe benzio demişdi

2 hafta sonra aynı hastanede başka doktora gitmişdim ikili testin kan sonucunu öğrenmeye
(Benim doktor acil ameliyata girmişdi) kız gibi duruo demişdi

Ama bugün gittigim hastanenin ultrasonu çok netti ona çok sevindim
İçimden dedim keşke bu hastaneye gelseydim önceden

Okadar belliki
Ben resim istiom deyince
Bebişim bacaklarını kapattı

20 dakka dinlen dedi doktor
Çikolata yememi söyledi

2. Ci denemede bayağı hareketlendi
Bacaklarını açtı
Resmi kaptım

sen sıkma canını emin ol görmemiştir bazen bana da oluyor yazıyorum kimse cevap vermiyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonum vardı lekosit504 du şimdi 2 olmuş:) Allaha şükür enfeksiyon geçmiş.benim ph 5.0 di oda 7 olmuş :) saka su gerçekten işe yarıyor

Çok şükür kuzum iyi olmana sevindim benim en son 6 ydı öyle de hamile kaldım

şükür canım çok sevindim valla darısı bizlerin başına inşallah bize de nasip olsun böyle yazmak

Çok şükür kuzum iyi olmana sevindim benim en son 6 ydı öyle de hamile kaldım

şükür canım çok sevindim valla darısı bizlerin başına inşallah bize de nasip olsun böyle yazmak

Güzelim hayırlı olsun bebişin inşallahhh

Çok tşk ederim

Sendende alırız oğluş haberini inşş

Güzelim hayırlı olsun bebişin inşallahhh

Çok tşk ederim

Sendende alırız oğluş haberini inşş
Hayirli olsun. Cok istiyordun hatta aşagilandigini hissetmistin. Artik gerile gerile oglumm oluyor dersin o patavatsiz laflari edenlere. Cok sevindim adina. Rabbim hayirli evlat eylesin

Hayirli olsun. Cok istiyordun hatta aşagilandigini hissetmistin. Artik gerile gerile oglumm oluyor dersin o patavatsiz laflari edenlere. Cok sevindim adina. Rabbim hayirli evlat eylesin

O patavatsızlara söylemicem doğana kadar
Merak etsinler

Karnım çıkdı biraz
Laf arıolar bebekmi var diye
Bende yok kilo aldım dedim
Konuşurken karnıma bakıolar safdirikler
Sen ismimimi değiştirdin
Resim tanıdıkda isim önce neydi canım

2 kızın vardı dimi senin.Ayyy ne güzel 2 çiçeğin arasında bir böcek :) Sanırım bişey yapmadın yum takibi felan? Ne yedin içti idrar ph kaçtı senin biliyormusun?

2 kızın vardı dimi senin.Ayyy ne güzel 2 çiçeğin arasında bir böcek :) Sanırım bişey yapmadın yum takibi felan? Ne yedin içti idrar ph kaçtı senin biliyormusun?

Canım ben 3 yıldır korunmuyordum

Oluruna bırakmışdım bebek işini

Hatta 2. ci test yaptım evde ilki positiv çıkınca pek inanamadım açıkcası
Adetm 6 gün geçmişdi

Hiç birşeyde uygulamadım

Evet kızlarım sevindi
Kesinleşdi artık
Kardeşimiz gelio diye seviniolar
Anne hafta sonu bebek için alışverişe çıkalım diye tutturdular

Ay hayirlinolsun cnm rabbim tamamina erdirsin insAllah saglicakla kucagina al nolur bizede dua et insAllah insAllah bizede boyle yazmak nasip olur.

Ay massallah cnm cok sevindim oglun geliyo hadi insAlla.

İnşallah hayal gibi geliyor o düşünce .annem de tutturdu kız olursa benim adımı koy diye eşim istemiyor aslında bende ama gönül kırmak da istemiyorum inşallah hayırlı oğlum olur da sıkıntı yaşamam.sıra sizde artık canım bu ay sizden bekliyorum hamiş haberlerini beni yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…