Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nazar eder onlarda iyi yapiyorsun. Adimi degistirdim canim ayshee yim ben :)

Ay rabbim gonlunce versin cnm insAlalh hiv bir sikiyiya dusmeden oglunu kucagina al. Ewet vnm ya birbirimize insAllah destek oluruz bu yolda bereber hamisligi sonrada ogluslarimizi kucagimiza almayi masip etsin mevlam.(Aminnn)

Şimdi arkadaşlarim bir sorum var size. Bugun adetin 15. gunundeyim ovulasyon testi cok silik hala. Ve cumartesi gunu esim yok. Tahmini cumartesiydi benim cat. Gecen ay test ilk siliklestigi andan 2 gun sonra oldu cat. Suanda test hala silik. Sizce cuma gecesimi olmali deneme yoksa cattan sonrami. Yani nerdeyse çattan 1 gun oncemi 1 gun sonrami olmali kafam cok karışık ve bu ay artik hamile kalmak istiyorum.

Oy eflatunnnn sen ay parcasi gibi oglan dogurasin insallah bende gozunu aydinlayayim

Nacim ya catlamazsa o ayki hormaonal durumdan tee pteai catlarsa ben cok gordum pikde 3 gun ben cat dan sonra derim adam yoksa bu ay bekle deeim

Gerci aysecim catdan sonra sayili kadin kiz alir kucagina o biri de benim:)))

Ay rabbim gonlunce versin cnm insAlalh hiv bir sikiyiya dusmeden oglunu kucagina al. Ewet vnm ya birbirimize insAllah destek oluruz bu yolda bereber hamisligi sonrada ogluslarimizi kucagimiza almayi masip etsin mevlam.(Aminnn)

şimdiden strese girdim zaten ya annemle eşim arasında kalırım kız olursa ;(
Yapmasamıydım acaba demeye başladım .
Sizi bekliyorm yanıma yoldaş kuzum dualarım sizinle inşallah sağlıkla hamiş kalın oğlunuza.inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir oğlum olur

acaba her ay aynı zamanda mı çat oluyor benim 1 günde çat oldu.acaba kuzum elin yoksa riske atamasan mı? Gerçi aynap da sanırım kızı olsun diye ovulasyon öncesi birlikte olmuştu ama oğlu olacak .zor bir karar Allah yardımcın olsun

Nacim ya catlamazsa o ayki hormaonal durumdan tee pteai catlarsa ben cok gordum pikde 3 gun ben cat dan sonra derim adam yoksa bu ay bekle deeim
Gerci aysecim catdan sonra sayili kadin kiz alir kucagina o biri de benim:)))

Dogru diyorsun canim. Yarinda silik cikarsa rahat olurum ama pik yaparsa o zaman deli sorularla basbasa kalirim

Cnm bazen ben de göremiyorum öyle düşünme. Hepimiz birbirimiz için buradayız.

Kim bana sormus anlamadim ben kizlarrr valla gormedim yanlis anlasilma olmus ben mesaja cewp verebiliyorum sadece uzun birbirinden alinti olunca karisiklik oluyor benim acimdan kusura bakmayin
Aynen oyle tanismiyoruz ama yardimlasmak icin burdayiz soruyu tekrar yazarsaniz hemen bakarim

Allah razi olsun canim. Yarinda silik cikar insallah

Ne problemim olur bacim benim seninle gormesim 1 2 3 ne sordun bende kusumlendim simdi kusura bakma telefondan giriyorum, ben hwp acip okurdum simdi 10 gundur yaziyorum yazma acemisiyim pardon

Dogru diyorsun canim. Yarinda silik cikarsa rahat olurum ama pik yaparsa o zaman deli sorularla basbasa kalirim

Sakin ol sogukkkanli ol panik yaparsan aceleci oluraun sen ailikleatigini gorecekzin oyle siliklesmeden cat olduguna emin olamazsin dimi? Bide duaun ya catlamazsa 2 gun???

Cnm sayfa 3370 de tamamen oku görürsün. Yanlış anlaşılma cnm.

Ne problemim olur bacim benim seninle gormesim 1 2 3 ne sordun bende kusumlendim simdi kusura bakma telefondan giriyorum, ben hwp acip okurdum simdi 10 gundur yaziyorum yazma acemisiyim pardon

canım bende görmemiştir dedim zaten arkadaşımıza bilinçli olarak yapılmaz ki
Arakadaşın adını unuttum ben değilim sana küsen

Masallahhh guzel haber anneli babali omurlu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…