- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.741
Valla canim insallah nasip şimdilik çok düşünmüyo gibiyim. O da erkek olursa. Baksana kiz doguramicam galiba. Nasip canim Allah gönlümüze göre versin inşallah
Kullaniyimmi bilmiyorumki.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-bebek-icin-yapilmasi-gerekenler.530132/
Bu konu sahibin oğlu olmuş bak istersen
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.bizlere de dua etSlm kızlar
Haftaya randevum var
Dayanamadım başka hastaneye gittim
Sırf cinsiyetini öğrenmek için
Bacak arasını bende çok net gördüm
Allah izin verirse oğlum olacak inşallah
Netleşdi çok şükürrrr
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Duacınızım hepinizin
Catlamadan 12 saat sonra akıntı krem rengine dönüp ortam asidiklesiyor diye okumuştum 12 saatten önce birliktelik olması lazimO bayani biliyorum okumustum
En onemlisi cat dan 4 saat once 4 saat sonra diyor benim cat dan 12 saat sonra fln olmustu ondan mi kiz acep
Ç.tesi sabahı bekle kısmet olmazsa birdahaki ayı bekle bence riske atma ınş çatlar o zamana kadar stres yapma gerçekten çok etkiliyor.ayy ınş.hepimizin bu ay olur bu diyet olayı çok sıkıcı Allah im rast getirsin ınş.Şimdi arkadaşlarim bir sorum var size. Bugun adetin 15. gunundeyim ovulasyon testi cok silik hala. Ve cumartesi gunu esim yok. Tahmini cumartesiydi benim cat. Gecen ay test ilk siliklestigi andan 2 gun sonra oldu cat. Suanda test hala silik. Sizce cuma gecesimi olmali deneme yoksa cattan sonrami. Yani nerdeyse çattan 1 gun oncemi 1 gun sonrami olmali kafam cok karışık ve bu ay artik hamile kalmak istiyorum.
Ç.tesi sabahı bekle kısmet olmazsa birdahaki ayı bekle bence riske atma ınş çatlar o zamana kadar stres yapma gerçekten çok etkiliyor.ayy ınş.hepimizin bu ay olur bu diyet olayı çok sıkıcı Allah im rast getirsin ınş.
Ayy canım ya ınş hep beraber ne güzel olur ya Allah im rast getirsin hepimizin ınş.Rabbim en kısa sürede nasip etsin kuzumduacınızım hepinizin siz bana yoldaş oldunuz şimdi de yalnız bırakmayın tek tek hamiş haberi sonra erkek bebek haberi verelim birbirimize
O bayani biliyorum okumustum
En onemlisi cat dan 4 saat once 4 saat sonra diyor benim cat dan 12 saat sonra fln olmustu ondan mi kiz acep
Yorumcu kim canımKızlar yorumcuyu duydunuz mu üye olsam mi bir aylık sizce yoksa boş mu dersiniz çok tutan varmis
Catlamadan 12 saat sonra akıntı krem rengine dönüp ortam asidiklesiyor diye okumuştum 12 saatten önce birliktelik olması lazim
Yorumcu.com canım bilgileri giriyorsun ayın çekim gucune göre filan hangi günler erkeğe hangi günler kıza yatkın olduğunu çıkarıyor doğum tarihi adet döngünü filan yaziyorsun tam da bilmiyorumYorumcu kim canım
Oy eflatunnnn sen ay parcasi gibi oglan dogurasin insallah bende gozunu aydinlayayim
Canım 12 saati niye geçirdin :/
Keşke çat olduğunda 4 5 saat sonra olsaydı.Ayyy ne ayrıntılı şey ne zor ayarlamak.Kız bi başka doktora git ya müjde ver bize :))
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın ınş. Sezaryen misin yoksa normal dogummmuKız inşallah ya sevinçten deliririm :) bugün bebeğimi gördüm kurban olurum yaratana minik kızım çok tatlı teyzeleri kocaman olmuş
Kız inşallah ya sevinçten deliririm :) bugün bebeğimi gördüm kurban olurum yaratana minik kızım çok tatlı teyzeleri kocaman olmuş
33 mm değildir o canım o kadar büyümez 22-23 te çatlar ayy kuzum ya kısmet olucakya ışte... Dur bakalım ben hala ümitliyim senden valla erkek olabilir diyorumEflatunum o catlama anini yakalak o kadar zor ki her gun sabah 11 de (1 hafta boyle gittigini dusun)sikisik durumda gidiyorsun mesela yum duruyor sonraki gun gittim catlamis ama testte yaptigim icin biliyorum uykuda sabaha karsi catladi dr a gittim o da dogrulafi anca 12 saati buldu bacim
Yakalayamayip pazara geldigide bos gectigim ay cok oldu benimyum 33 de catliyor ne biliym anacim dr gerek kalmadan cinsiyet tahmininde kizin teki bana bak da gor der gibi bas baya kiz bu dedi gidesim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?