Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.bizlere de dua et

O bayani biliyorum okumustum
En onemlisi cat dan 4 saat once 4 saat sonra diyor benim cat dan 12 saat sonra fln olmustu ondan mi kiz acep
Catlamadan 12 saat sonra akıntı krem rengine dönüp ortam asidiklesiyor diye okumuştum 12 saatten önce birliktelik olması lazim

Ç.tesi sabahı bekle kısmet olmazsa birdahaki ayı bekle bence riske atma ınş çatlar o zamana kadar stres yapma gerçekten çok etkiliyor.ayy ınş.hepimizin bu ay olur bu diyet olayı çok sıkıcı Allah im rast getirsin ınş.

Rabbim en kısa sürede nasip etsin kuzumduacınızım hepinizin siz bana yoldaş oldunuz şimdi de yalnız bırakmayın tek tek hamiş haberi sonra erkek bebek haberi verelim birbirimize

Rabbim en kısa sürede nasip etsin kuzumduacınızım hepinizin siz bana yoldaş oldunuz şimdi de yalnız bırakmayın tek tek hamiş haberi sonra erkek bebek haberi verelim birbirimize
Ayy canım ya ınş hep beraber ne güzel olur ya Allah im rast getirsin hepimizin ınş.

O bayani biliyorum okumustum
En onemlisi cat dan 4 saat once 4 saat sonra diyor benim cat dan 12 saat sonra fln olmustu ondan mi kiz acep

Canım 12 saati niye geçirdin :/
Keşke çat olduğunda 4 5 saat sonra olsaydı.Ayyy ne ayrıntılı şey ne zor ayarlamak.Kız bi başka doktora git ya müjde ver bize :))

Sblkal canım ya 12 saat gecmedi demiştin sanki akintin nasıldı şeffaf mi yoksa beyazimsimi

Canım 12 saati niye geçirdin :/
Keşke çat olduğunda 4 5 saat sonra olsaydı.Ayyy ne ayrıntılı şey ne zor ayarlamak.Kız bi başka doktora git ya müjde ver bize :))

Eflatunum o catlama anini yakalak o kadar zor ki her gun sabah 11 de (1 hafta boyle gittigini dusun)sikisik durumda gidiyorsun mesela yum duruyor sonraki gun gittim catlamis ama testte yaptigim icin biliyorum uykuda sabaha karsi catladi dr a gittim o da dogrulafi anca 12 saati buldu bacim

Yakalayamayip pazara geldigide bos gectigim ay cok oldu benimyum 33 de catliyor ne biliym anacim dr gerek kalmadan cinsiyet tahmininde kizin teki bana bak da gor der gibi bas baya kiz bu dedi gidesim kalmadi

Kız inşallah ya sevinçten deliririm :) bugün bebeğimi gördüm kurban olurum yaratana minik kızım çok tatlı teyzeleri kocaman olmuş

Olmaz mi canimmm rabbim sana basarilarini guzel gunlerini gelinligini gostersin insallah ne sansli senin gibi bir annesi var omru uzun olsun mis gibi bebek kokacak ewin canim benim
Kiz olan ewde rizk bollugu olur ben 3.ye durumum olmadigi icin istemiyordum allah var iyi olsam vallah 4 dogururm hamileligim de rahat geciyir

33 mm değildir o canım o kadar büyümez 22-23 te çatlar ayy kuzum ya kısmet olucakya ışte... Dur bakalım ben hala ümitliyim senden valla erkek olabilir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…