- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.761
Kız yorumcu.com var ayın çekim gücüne göre hangi günler kız ve erkeğe yatkın olduğunu çıkarıyor yumurta bazen x spermini bazen de y spermuni kabul etmiyormus üyelik ücretli 1 aylık 35 ti sanırım yorumcu.com adresiElifemm- neye bakicaksin canikom??
33 mm değildir o canım o kadar büyümez 22-23 te çatlar ayy kuzum ya kısmet olucakya ışte... Dur bakalım ben hala ümitliyim senden valla erkek olabilir diyorum
Kız yorumcu.com var ayın çekim gücüne göre hangi günler kız ve erkeğe yatkın olduğunu çıkarıyor yumurta bazen x spermini bazen de y spermuni kabul etmiyormus üyelik ücretli 1 aylık 35 ti sanırım yorumcu.com adresi
Olmaz mi canimmm rabbim sana basarilarini guzel gunlerini gelinligini gostersin insallah ne sansli senin gibi bir annesi var omru uzun olsun mis gibi bebek kokacak ewin canim benim
Kiz olan ewde rizk bollugu olur ben 3.ye durumum olmadigi icin istemiyordum allah var iyi olsam vallah 4 dogururm hamileligim de rahat geciyir
Eflatunum o catlama anini yakalak o kadar zor ki her gun sabah 11 de (1 hafta boyle gittigini dusun)sikisik durumda gidiyorsun mesela yum duruyor sonraki gun gittim catlamis ama testte yaptigim icin biliyorum uykuda sabaha karsi catladi dr a gittim o da dogrulafi anca 12 saati buldu bacim
Yakalayamayip pazara geldigide bos gectigim ay cok oldu benimyum 33 de catliyor ne biliym anacim dr gerek kalmadan cinsiyet tahmininde kizin teki bana bak da gor der gibi bas baya kiz bu dedi gidesim kalmadi
Ayy canım ilk defa duyuyorum 33mm yumurtaYok bacim valla 33 hep oyle 26 yi 28 i geciyor walla kurbanim allaha ben %1 veriyorum o da allahin mucizesine ondan korktugum icin
Keskeee ne kizi bal gibi oglan bu deseler ben dr uma cok guveniyorum sasmaz
İlk hamileliğimde okadar çektimki 2.de çok rahat geçiyor hamile olduğumu unutuyorum.Bende maddi olarak 4 tane bakarım ama benim kafam kaldırmıyor sorumluluk çok ağır geliyor.1 taneyle zor başediyorum.çok düşkünlüğümde yoktur çocuklara ama erkek çocuklarını hep sewmişimdir benim küçük kardeşler erkek ondan belkide. İnşallah bizede nasip olur ya
Çok emek vermişsin kuzum ya kurban olurum rabbim mucizeler yaşatsın ne diyelim
Ayy canım ilk defa duyuyorum 33mm yumurta25-26 nadir olur diye biliyordum net ten bakicam dur
şimdiden strese girdim zaten ya annemle eşim arasında kalırım kız olursa ;(
Yapmasamıydım acaba demeye başladım .
Sizi bekliyorm yanıma yoldaş kuzum dualarım sizinle inşallah sağlıkla hamiş kalın oğlunuza.inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir oğlum olur
Canım hayirli olsun suan kac haftaliksin girdigin ultrasyon 4 boyutlumu bide son adet tarihinCanım ben 3 yıldır korunmuyordum
Oluruna bırakmışdım bebek işini
Hatta 2. ci test yaptım evde ilki positiv çıkınca pek inanamadım açıkcası
Adetm 6 gün geçmişdi
Hiç birşeyde uygulamadım
Evet kızlarım sevindi
Kesinleşdi artık
Kardeşimiz gelio diye seviniolar
Anne hafta sonu bebek için alışverişe çıkalım diye tutturdular
Bence cumartesi cat olmayacak gecen ay 30 gün cekmiş pazar günü oluyor 32. Gün. Cinsel perhiz maksimum 1 haftami olmali canim.Ç.tesi sabahı bekle kısmet olmazsa birdahaki ayı bekle bence riske atma ınş çatlar o zamana kadar stres yapma gerçekten çok etkiliyor.ayy ınş.hepimizin bu ay olur bu diyet olayı çok sıkıcı Allah im rast getirsin ınş.
Cnm hayırlı olsun yavrucugun sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah .bi sitede okudum karbonat tam tersi iyice Asidik yapıyor yaziyordu hatta mantarı tetikliyormusO fitilleri kullanmadim ama ingilz karbonatli su yapmistim
Canim adetimin 11.günü tek iliski oldu ve yüzüstü yattim bukadar iliski oncesinde ihlas suresini okumustum.diyet ovi testi filan yapmadimsen herhengi bir şey yaptın mı erkek bebek için canım?
Yani kaçıncı gün yumurtlamis olucaksin 18veya 19dami 5gunu sakin geçme bence spermler kalitesini kaybederBence cumartesi cat olmayacak gecen ay 30 gün cekmiş pazar günü oluyor 32. Gün. Cinsel perhiz maksimum 1 haftami olmali canim.
O sitresi çok yaşadım ben 2.olmasına rağmen.Kesin erkek bu diyordum anneme eşime onlar bile erkek diye alışmışlardı.Kız olduğunu duyunca annem bana beni dinlemedin verdiğim duayı okumadım dediğim zamanda yapmadın yok acele ettin bi sürü şey dedi. Biliyorum oda çok isttiyordu oğlum olsun ama olmadı rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir. İnşallah oğlun olurda mutlu bi hamilelik yaşarsın.
Canim adetimin 11.günü tek iliski oldu ve yüzüstü yattim bukadar iliski oncesinde ihlas suresini okumustum.diyet ovi testi filan yapmadim
Seni çok iyi anlıyorum cnm Rabbim emeğini boşa vermez inşallah erkektir bebeğin hayırlı sağlıklıEflatunum o catlama anini yakalak o kadar zor ki her gun sabah 11 de (1 hafta boyle gittigini dusun)sikisik durumda gidiyorsun mesela yum duruyor sonraki gun gittim catlamis ama testte yaptigim icin biliyorum uykuda sabaha karsi catladi dr a gittim o da dogrulafi anca 12 saati buldu bacim
Yakalayamayip pazara geldigide bos gectigim ay cok oldu benimyum 33 de catliyor ne biliym anacim dr gerek kalmadan cinsiyet tahmininde kizin teki bana bak da gor der gibi bas baya kiz bu dedi gidesim kalmadi
Cattan 3 gün önce canimAma cumartesi olacak olsaydi birazda olsa koyulasmazmiydi test ya. Cok silik belkide pazar olur. Eger yarinki testte piki gorursem cuma gecesi sabaha karsi denemeyi yaparim. Dua istiyorum lutfen.aynap inki cattan önce olmuştu degilmi denemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?