Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar moralim yerle bir cok mutsuzum dun 11+2ken dr 51%kiz dedi bacak arasi bosmus..ama 10gune gel netlesir dedi bende gordum hicbise yokdu..doktor cinsiyyet uzre deneyimli.1kizim var cok dua etmisdim erkek olsun diye malesef

Yüzde 51 ne demek ya şu doktorlar gerçekten saçmalıyor yaaa
Sıkma canını 2 3 hafta sonra büyümüş olur baktırırsın şuan kesin değil zaten

Yüzde 51 ne demek ya şu doktorlar gerçekten saçmalıyor yaaa
Sıkma canını 2 3 hafta sonra büyümüş olur baktırırsın şuan kesin değil zaten

Kizzz durrr bi sakinles sen cok erken gitmissin 13 bitmeden soylen ilenlere hic bakma daha olusmadiki banada o haftada erkek demisti hic muteber degil bekle gonlunce olur insallah

Günaydın hanımlar
Allah bugünün bekleyenlere bebek hamiş olanlara gönlündekini versin.hamile kalmak için uğraşıyoruz kalıyoruz sonra cinsiyet öğrenene kadar stresli bekleyiş.Allahım ilk önce sağlıklı hayırlı mümin erkek evlatlar nasip etsin hepimize.Anne hisseder diyorlar ya yok anam yok kız deyip duruyorum kendine

Kiz daha kac gun oldu yuva yapai o yawrucak dur hele korkunu dillendirme ic sesini dinle canim

Kiz daha kac gun oldu yuva yapai o yawrucak dur hele korkunu dillendirme ic sesini dinle canim
Ah canım gece yatıyorum annem sabah kalkıyorum annem geliyor aklıma.ismi de güzel değil ki koyayım çocuğa.gerçi benim ki doğmamış çocuğa don biçmek.belki kucağıma bile alamayacağım.ben nedense canım düşük yapcam gibi korkuyorum

Dusunme bunlari boswer ismide ben ruyamda gordum bu cocugun ismi su dersin :))isim isi kolay
Alirsin insallah saglikli olmasi onemli dusunme cik disari hava al daha cok var 13. Haftaya aklini yitirirsin boswerrr

Dusunme bunlari boswer ismide ben ruyamda gordum bu cocugun ismi su dersin :))isim isi kolay
Alirsin insallah saglikli olmasi onemli dusunme cik disari hava al daha cok var 13. Haftaya aklini yitirirsin boswerrr
inşallah kuzum iyi olacağım.daha yeni yeni alışacağım belkide teşekkür ederim ilgin için canım

ben.hep erkek hissediyorum canim.hatta hareketlendi.bile.erkek bebisler erken canlanirmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…