- 18 Temmuz 2013
- 620
- 784
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.781
Doğru canim cattan 3 gün önceaynap canim sen cat oncesinde mi iliski yaptin ve oglun olucak galiba??yanlis mi anladim
Seni çok iyi anlıyorum cnm Rabbim emeğini boşa vermez inşallah erkektir bebeğin hayırlı sağlıklı
Doğru canim cattan 3 gün önce
Hevesini kırılmasın sadece tahmini söylüyorum Rabbim en iyisini bilir ama nub teorisine göre kız gibiEki Görüntüle 2054911 tahmini cinsiyyet tahmini olan varmi?
bencede kiz canimHevesini kırılmasın sadece tahmini söylüyorum Rabbim en iyisini bilir ama nub teorisine göre kız gibi
kizlar moralim yerle bir cok mutsuzumdun 11+2ken dr 51%kiz dedi bacak arasi bosmus..ama 10gune gel netlesir dedi bende gordum hicbise yokdu..doktor cinsiyyet uzre deneyimli.1kizim var cok dua etmisdim erkek olsun diye malesef
Eki Görüntüle 2054911 tahmini cinsiyyet tahmini olan varmi?
Yüzde 51 ne demek ya şu doktorlar gerçekten saçmalıyor yaaa
Sıkma canını 2 3 hafta sonra büyümüş olur baktırırsın şuan kesin değil zaten
Günaydın hanımlar
Allah bugünün bekleyenlere bebek hamiş olanlara gönlündekini versin.hamile kalmak için uğraşıyoruz kalıyoruz sonra cinsiyet öğrenene kadar stresli bekleyiş.Allahım ilk önce sağlıklı hayırlı mümin erkek evlatlar nasip etsin hepimize.Anne hisseder diyorlar ya yok anam yok kız deyip duruyorum kendine
Ah canım gece yatıyorum annem sabah kalkıyorum annem geliyor aklıma.ismi de güzel değil ki koyayım çocuğa.gerçi benim ki doğmamış çocuğa don biçmek.belki kucağıma bile alamayacağım.ben nedense canım düşük yapcam gibi korkuyorumKiz daha kac gun oldu yuva yapai o yawrucak dur hele korkunu dillendirme ic sesini dinle canim
Ah canım gece yatıyorum annem sabah kalkıyorum annem geliyor aklıma.ismi de güzel değil ki koyayım çocuğa.gerçi benim ki doğmamış çocuğa don biçmek.belki kucağıma bile alamayacağım.ben nedense canım düşük yapcam gibi korkuyorum
inşallah kuzum iyi olacağım.daha yeni yeni alışacağım belkideDusunme bunlari boswer ismide ben ruyamda gordum bu cocugun ismi su dersin :))isim isi kolay
Alirsin insallah saglikli olmasi onemli dusunme cik disari hava al daha cok var 13. Haftaya aklini yitirirsin boswerrr
inşallah kuzum iyi olacağım.daha yeni yeni alışacağım belkideteşekkür ederim ilgin için canım
evet canim daha bakmadan cok erken.cinsiyyet icin dedi 10gun sonra gel yuzde 1kiz olma ihtimali yuksek dedi.ama benzetme falan yapmadiCanim ben ultrason hic anlamam gonlundeki olur insallahkirgincicekler
ama nuba gore kiz degil mi canim?Yüzde 51 ne demek ya şu doktorlar gerçekten saçmalıyor yaaa
Sıkma canını 2 3 hafta sonra büyümüş olur baktırırsın şuan kesin değil zaten
ben.hep erkek hissediyorum canim.hatta hareketlendi.bile.erkek bebisler erken canlanirmis yaGünaydın hanımlar
Allah bugünün bekleyenlere bebek hamiş olanlara gönlündekini versin.hamile kalmak için uğraşıyoruz kalıyoruz sonra cinsiyet öğrenene kadar stresli bekleyiş.Allahım ilk önce sağlıklı hayırlı mümin erkek evlatlar nasip etsin hepimize.Anne hisseder diyorlar ya yok anam yok kız deyip duruyorum kendine
inşallah gönlündeki olur kuzum ama erkek istediğimiz için öyle de hissediyor olabilirizben.hep erkek hissediyorum canim.hatta hareketlendi.bile.erkek bebisler erken canlanirmis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?