Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar selam ben yenı buldum bu topiği benimde kızım var ve su an ıkımcıye hamıleyım. Oncelıkle tabıkı sağlıklı ve hayırlı olmasını ıstıyorum. Ama erkek ıstıyorum ınsallah olur bakalım içimden kız gecıyor gerçi

Canım hoşgeldin sende benim gibi yenisin. Doktora gittin mi cinsiyet için bi benzetme yapildimi

Canım hoşgeldin sende benim gibi yenisin. Doktora gittin mi cinsiyet için bi benzetme yapildimi
Hayır canım daha 8 haftalığız çok erken. Haftaya gidicem ama cınsıyet bu 12 13 ye belli olur herhalde ay catliyiciğim o zamana kadar sen ne kadarlıksın cnm senın doktor benzetme yaptı mı?

Hayır canım daha 8 haftalığız çok erken. Haftaya gidicem ama cınsıyet bu 12 13 ye belli olur herhalde ay catliyiciğim o zamana kadar sen ne kadarlıksın cnm senın doktor benzetme yaptı mı?
Hoşgeldin canım rabbim gönlündeki sağlıkla nasip etsin ınş.birşey denedin mi yumurtlama günü filan kese konumu resmi varmı 7 haftalık keseye göre tahmin yapılabilir belki

aynap canım yumurtlama dan 3 gün önce birlikteliği kestim demiştin ya akıntın nasıldı en son kurumuydun yoksa islaklik baslamismiydi

Hayir canım benim 1 kızım var . 2 çocuğumu bu ay düşünüyorum çat günümü bekliyorum. Onumuzdeki ay benden de bi bebis haberi gelir ınş.

Hoşgeldin canım rabbim gönlündeki sağlıkla nasip etsin ınş.birşey denedin mi yumurtlama günü filan kese konumu resmi varmı 7 haftalık keseye göre tahmin yapılabilir belki
Bu var canım

Eklentiler

• IMG_0165.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…