Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım nasıpten ote si yok bende 3.oglumu kız olsun dıye cok ıstedım nasılsa yumurtlama zamanı deıl dıye ilişki oldu ve sonuc hamıle kaldım suan 5 aylık kucagımda ınan bende hamıleyken dedım hep yıne erkek gelıo dıye allahın gucune gıtmesın ama kız cok ıstıodum yontrmlerı tam arastırırken ve yapmak ısterken hamıle kaldım yanı rabbımın takdırı boyleymiş...şimdı yan yana yatıoz ve bana oyle guzel bakıyoki ıyıkı olmus dıorum artık 4.brbegee dogru gıderım cunku kız ıstegım cok fazla...rabbım herkese ıkısınıde tatdırsın...hayırlısını ıste uzmr kendını

Selam kızlar ben pek yazamıyorum bu ara ama okuyorum hep. Ağrı ve kasılma oluyo ara ara. Doktor ilaç verdi rahim ağzı da kapalı çok şükür. Bu ara ev işini abarttim ondan oldu galiba.
Sevecenim den haber var mi ?
Inşallah hayirlisiyla bebegiyle evindedir.

Birinin bebegine kiz demisler 2 aylikta kiz hergun 1 yusuf suresi okumus allaaha siginmis bebek erkek olmus rabbim bilir hakkina hayirlisi ile gonlundekine nail ol insallah

Cok ıyı anlıyorum senı canım ınan bakışlar brnım uzerımdee de var ayyy neyse artık gelınlerınıx olur yok bı annenın kızı mutlaka olmalıymş kız soyleymiş boyleymiş sankı erkek olmasına yalnız ben karar verıyorum...bende ıstıyorum kıxım olsun napabılırım dıyorum allahın takdırı hayırlısı buymuş demek ki hakkımda

G2cmis olsun yirma kendini nasilsa sonra oturacak fisratin ommaz bu gunleri dinlenerek gecir

canım elbet öyle kızlarım olduğu için çok şanslıyım ama oğlum da olsun istiyorum tabi ki başta hayırlısı çok değişik duygulara kapılıyorum ara ara ama şimdi daha iyiyim

amin inşallah Allah evladını bağışlasın bana ve isteyenlere de her iki meyveyi tattırsın inşallah.
Birinin bebegine kiz demisler 2 aylikta kiz hergun 1 yusuf suresi okumus allaaha siginmis bebek erkek olmus rabbim bilir hakkina hayirlisi ile gonlundekine nail ol insallah
inşallah kuzum elimden geleni yapmaya çalışıyorum takdir Allahın ara ara işte böyle garip şeyler hissediyorum ama iyi olacağım inşallah

valla canım ben milletin ne dediğinden çok kendim bir oğlum olsun istiyorum Rabbim inşallah saba kız evlat bana da hayırlı bir oğul verir

Kizlar an itibariyle regl oldum ay hem heyacam hem korku sardi beni dua edin nolur banada insAllah artik saglicakla ogluma kavusurum . N naznaz16 cnm lutfen bizma moralini du et o ayrintilara takilma tutmuyo cunku benimde hep sol gous buyuk zaten normaldede o yapi meselesi sen dua et hergun bir tane yusuf suresi oku mutlaka insAllah oglun olcak cnm .

Naznaz16 canım seni anlıyorum ama kendini kasma düşünmemeye çalış. Benim eşim 4 kardeşler 1 kız 3 erkek . Görümcemin 5 oğlu oldu çok kız istedi kendide eşide ama Rabbim nasip etmedikden sonra olmuyo biz 3 eltide şöyle :) büyükde 3 kız. Bende 2 kız . Küçük yeni doğurdu 1 kız :)) tabi hepimiz 1 tane erkeğimiz olsun istiyoruz gerçi büyük elti bağlatmış ama ben isterim şahsen olsa çok sevinirim ama hayırlısını istiyoruz tabi gene kız olursa yapacak bişey yok. Bende taktımı çok takan biriyim düşünmücem vs.. diyorum ama olmuyo seni iyi anlıyorum yani . Rabbim gönlüne göre hayırlı bir erkek evlat nasip eder inşallah bizlerede tabi :)

hamilelikten sanırım çeşit çeşit hale giriyorum canım keşke elinde olsa düşünmesem.inşallah Rabbim tez vakitte sana hayırlı bir erkek evlat nasip eder bama da dua et

canım elimde olmadan düşünüyorm takdir allahın birşe yi değiştiremem dua edin bana inşallah.sizlere de rabbim bir oğul nasip etsin

Benimde ara ara oluyo ama kısa süreli özellikle bel ve kalçamda yalancı sancılar diye önemsemiyorum.Kendine dikkat et bende temizliğe daha yeni başlıycam.Bir sürü iş yapmasam olmaz

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.Hiç moralini bozma @naznaz16 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah oğlun olur canım rabbim sana o duyguyu tattırsın.

Benimde eşim tek erkek 4 kız kardeşi var.Görümcemin 2 kızı var.Ben hamile kaldıktan sonra oda hemen 3.yü yaptı.Cinsiyetini henüz söylemedi.Benimde 1 kızım var 2. Yolda ailede erkek bebek yok.Herkes erkek bebek istiyor.Tabi bende etkileniyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok.Inşallah bir gün oğlumuz olur

Erkek çocuk doğurmak kadınların elindedir

Doktor Amparo yalnız kadınlara tavsiyelerde bulunuyor. Zira şuur mütehassısının fikrine göre, erkekler doğacak çocuğun cinsyetine hiçbir şekilde tesir edemezler.
Eğer bir kadın, erkek evlad isterse: İlkahı takip eden altı ay içinde spor yapmalı, zayıflama rejimi takip etmelidir. Bilhassa şeker, yumurta, pasta veya akşamları yemek yememeli ve mümkün olduğu kadar çok su içmelidir.
Eğer kadın, kız çocuğu isterse: Evvelkinin tam tersi olan bir rejim takip etmelidir. Yani hiçbir şekilde beden hareketlerine tevessül etmemeli, çok tatlı ve pasta yemeli, mümkün olduğu kadar az su içmeli ve yemeklerden evvel de 8-10 damla fosfor asidi almalıdır.

Makalesinin nihayetinde Dr. Amparo Poch eski bir Japon usulü olan telkini de tavsiye ediyor. Erkek evlad isteyen kadın gebeliğininin devamında mütemadiyen: "Benim bir erkek çocuğum olacak" diye kendine telkinde bulunmalıdır.
Japonya'da bu usulün %90 muvaffakiyet kaydettiği bütün mütehassıslarca kabul edilmektedir.

*Seksoloji Cinsi Bilgiler Mecmuası Nisan 1949, Sun'i ilkah

insan çok değişik duygular içine giriyor canım sen yaşadın bilirsin.Bir kız hissediyorum bir erkek oğlum olması hayal gibi geliyor canım.2 ya da 3 olsa bu kadar düşünmezdim belki bilmiyorum ki kuzum Allah herkese tattırsın bı duyguyu

ah be cnm deli gibi spor ve bol su ocerken 3. Ye hamile kaldim sonuc kiz hepsi bi vesile isde rabbim ol demeden hic birsey olmuyo

N naznaz16 . Canım bence senin kesinlikle erkek gor bak.
Ama öyle ümitsiZ 4 kız olacak deyince üzüldüm. Bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz annem 4 kızı buyutene kadar neler çekti. Kimseyi yadirgamiyorum Allahim hayırlı evlatlar nasip etsin ama kız çocuğu büyütmek zordur . bende 4 kızın içinde büyüdüm. Herkes anneme ay 4 kızı var diye hor bakardı. Ama şükürler olsun 4 kız 1 oğlanı büyüttü okuttu hepimizi çiçekler gibi . Sen kimseyi takma çocuklarınla gurur duy. Rabbim sana emanet etmiş o kuzulari.

acaba bebiş mi var?
Sabahki negatiften sonra umidi kestim ama baktim aksam olmus ve regl olmamisim. Spordaydim gel yemek hazirla kizim okuldan geldi vs.. yogun gecti.testi yapmasam aksama kadar takip ederdm oldummu olmadimmi diye :)
1 2 gun once olsa belki derdim ama 14. Gun sonunda cok dusuk bir ihtimal. Aksama sabaha olurum.

Ahh bu kizlar helede yaslilikta eli ayagi oluyor annenin babanin. Hastalikta zökellikte bas ucunda oluveriyorlar. Oglan iste calisiyor eli de ise yakismiyor. .erkek evlatta dag oluyor hayirli bir evlat ise elinden bir is gelmesede varligi yetiyor kapidan basini uzatmasi dag gibi sarilmasi gur sesi yetiyor.bir de Allah hayirli bir es verdiyse tamamdir.her ikisinide tatirsin Rabbim. Kaynanamin 4 kizindan sonra 6 oglu olmus. Ananemin 4 kizindan sonra 2 oglu olmus.. onceden pes pese oldugu icinmi yoksa zaten 7 8 tane yaptiklari icinmi bilinmez ama simdikiler 2 ya da ucden fazla zaten dusunmuyor ama cogunluk her ikisinide tattiriyor rabbim. Etrafima bakiyorum da.

ah be cnm deli gibi spor ve bol su ocerken 3. Ye hamile kaldim sonuc kiz hepsi bi vesile isde rabbim ol demeden hic birsey olmuyo
Bende aynı hamile kaldım spor diyet fln
Tek şey tavuk ve yumurta çok yerim
Süt ve süt ürünlerine bayılırım zaten :)
Bide onları yemeden deneme yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…