Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde ara ara oluyo ama kısa süreli özellikle bel ve kalçamda yalancı sancılar diye önemsemiyorum.Kendine dikkat et bende temizliğe daha yeni başlıycam.Bir sürü iş yapmasam olmaz
Aynen canım yapmasak olmuyo yavaş yavaş dinlenerek yapılacak. Bana bi aşk geliyo aksama kadar oturmuyorum. Ama gözüm korktu erken doğum falan olacak diye bıraktım

çok teşekkür ederim mesajın çok iyi geldi.çok değişken bir ruh halindeyim bir üzülüyorum bir seviniyorum düşüncelerim anlık değişiyor .kızım olması kötü birşey değil aslında ben cinsiyet belli olana kadar bir iyi bir kötü giderim artık.Allah en başta hayırlısını nasip etsin.Ama bir hayırlı oğlum da olsa fena olmazinşallah dediğin gibi bir oğlum olur.saçınızım

canım o hiç belli olmaz ki sen pik olunca beraber oldun belki yumurta geç çat oldu ondan çıkmamış olabilir.inşallah bir oğluşa hamiş kalmışsındırdualarım seninle

evet canım kız evlat bambaşka Allah eksikliklerini göstermesin .şu gönül olmayana özenmese sıkıntı olmayacaktaartık hayırlısı takdir Allah ın bana sabır etmekten başka çare yok.benim eşimin tarafı genel olarak erkek.benim taraf da kız da var erkekte.annemde kayınvalidemde oğlu tatmış.görümcemin 4 kızı var.benim 3 kız .ben 3.hamileyken bile cinsiyet belli oldu mu diye sorarlardı bende kız deyince gururla sende görümcen gibi 4 kız edeceksin herhalde derlerdi.insanlar acımasız siparişle olmuyor ki Allah kime ne takdir ederse.kız olursa yine gururla kızım olacak derim sıkıntı değil üzüleceğim tek şey erkek evladı o duyguyu tadamamak olacak.inşallah Rabbim herkese in de banada hayırlı salih mümin bir erkek evlat nasip eder.inşallah karnında büyüyen yavrum erkektir uzun oldu valla

Amin canim insallah. Bnmde bi kizim var kaynanamda gelen gorumcelerime falan bununda bi oglu olaydi falan der bende sanki 5 kizim varda bir oglan doguramamism gibi derim. Ben de ona sana cektiysem kizim olur anama cektiysem oglum olir diyorum
Bu arada kirmizi karti gordum

hayırlısı canım sıkma canını kazasız inşallah hamile kalırsın duam sizinleinsanları anlamıyorum kimi senelerce arar bulamaz hamdolsun bize vermiş yaradan neden kız oldu diye söylenirler oğlu olana da neden kız olmadı diye.Allah herkese gönlünden hayırlısını versin.valla açık söylemek gerekirse ben millet için değil kendi nefsim için istiyorum oğlum olsun ama hayırlı olsun

Kizlarrr bisi sorcam yardımcı olun bana lutfen . benim bat 21 ekim . hemen kendim evde ovulasyon testi yapmalimiyim acaba . ne zaman onerirsiniz.?

Merhaba arkadaşlar bilimsel olarak cinsiyeti erkegin spermi belirliyor.. istediginiz taktigi uygulayin malesef is erkekte bitiyor.. google yazin cikiyor.. nasipten otesi yok.. 3 kiz kardesiz 3 en yakin arkadasiz.. diger ikisinin kizi oldu bende yeni hamileyim rabbim saglikli etsinde hangisi olursa olsun insallah❤

Eki Görüntüle 2056858 Eki Görüntüle 2056857 Kizlar bugun 4 boyutlu ultrason icin doktora gittik bebegin cinsiyeti yuzde yuz erkek dedi dr allahim herkese gonlundekini nasip etsin bu da yeni fotograflarimiz
Kuzum masallah subhanallah sağlıkla kucağına al ınsallah. Bir de sana soru sormak istiyorum şanlı senınle aynı gün nub yorum istemiştik ve sanki ikimizin de görüntü aynıydı nub da sana da kız demişlerdi banada. Senın de 7. Haftada bebek sola tutunmuştu sanki doğru mu hatırlıyorum canım ? Benimkide umarım yanlış çıkar dıye umarak soruyorum anlıyorsundur

Anliyorum canim aynen nuba gore de 7. Haftadaki kese durumuna gore de kiz yorumu yapilmisti bana darisi sana olsun insallah bu arada amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Bu arada bana ANGIE79 erkek demisti bir arkadasim daha erkek demiati ama hatirlamiyorum simdi

Amin canim 17 haftta olduk bugun

Masallah canim saglikla bol ruzkla gelsin ewladin
Bende ov gunu tek iliski fln denemistim ama tutmadi

14.haftadan falan bacak arasi resim var mi??
Bende 16+3 um 1 kizim var bu ikinci cocugum drum once erkek demisti 13. Haftadan sonra kiza dondu tekrar da doktora gitmedim donerse diye allah mucize werir belki banada diye soruyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…