- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.221
İnternetin yok diye biliyorduk ama yine de merak ediyor insan ,Selam kızlar hepinize tek tek yazamadım kusura bakmayın. Beni soran herkese teşekkür ediyorum.
@SEVECENIM de iyi çıktı hastaneden çok şükür bebek de iyi o da müsait olunca girer yazar zaten. Benim netim 25inde yüklenecek haberiniz olsun.
o soruyu bende merak ediyorum derinden kasıt ne?canim sana.ozelden yazamadim sen.yaz.lutfen
.kese degilde benimki rahmin sag tarafina tutynmus
evet usgde saga koyuyor probu.kizimda sola bastiriyordu.
O zaman da erkek olurmuş çoğunluk
Baş ağrısı bende çok kisiden duydum erkek bebek belirtisi hadi ınş canım erkek haberini duyarsin rabbim izniyle
pek kararmadi ama kizimda cok kararmisdi canimİnternetin yok diye biliyorduk ama yine de merak ediyor insan ,
çok şiddetli ağırıyor canım daha gebelik öğrenmeden başladı gece başağrısı ile yattım sabah başağrısı ile kalktım.birkaçgün iyiydi şimdi 3 gündür tekrar başladı.erkek olsun da razıyım ben bu ağrıya;( senin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun.özel olacak ama meme uçların karardı mı?
Bencede kızda kararıyor erkekte açılıyor renkpek kararmadi ama kizimda cok kararmisdi canim
benim de rengi açıldı diğerlerinde nasıldı hatırlayamıyorum.sadece baş ağrım hafif bulantı bir de ara ara ayaklarım çok üşüyorpek kararmadi ama kizimda cok kararmisdi canim
Canim bence senin tam yumurtlama günü tuttu.cunku gebelik testin 11.gun cook silik çıkmıştı. Önceki tutmuş olsa ilişkinin üstünden 16 gün geçmiş olacaktı o kadar silik cikmazdiovulasyon testi ile takip yaptım baktım çift çizgi olmuyor akıntının yoğun olduğu gün değerlendirdim 5 gün sonra test pozitif oldu yumurta çat olunca yine değerlendirdim hangisi tuttu bende bilmiyorum
Tamam canım çok. Sağolasın. Bekliyoruz seni. Sende deneme yapacaktin?Selam kızlar hepinize tek tek yazamadım kusura bakmayın. Beni soran herkese teşekkür ediyorum. @SEVECENIM de iyi çıktı hastaneden çok şükür bebek de iyi o da müsait olunca girer yazar zaten. Benim netim 25inde yüklenecek haberiniz olsun.
Ben Varım kızım olacak ama benim migrenim var. Iyice azdı sürekli baş ağrısı yaşıyorum. Ama zaten benm bütün belirtiler erkek bebeğim kız. Herhalde aslanlar gibi bir kızım olacak :)))
Canim bence senin tam yumurtlama günü tuttu.cunku gebelik testin 11.gun cook silik çıkmıştı. Önceki tutmuş olsa ilişkinin üstünden 16 gün geçmiş olacaktı o kadar silik cikmazdi
Şu belirtiler yok mı inanı delil ederBencede belirtilere inanmayin benim gogus uclarida cok koyu son 1 aydir bas agrisi hic bulanti olmadi sigaradan bile tiksinmedim et tursu kokusuna tahamul edemiyodum bunda yedim kaynanam teyzem ruyalarinda ocak gormus erkek bebek anlamina geliyormuş nasip kiz bebek herşeyi RABBİM BILIR
Amin canim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. Adı da çok güzel maşallah. Erkek bebek duasını oku canımevet canım ama gebelik yumurta çat olunca tutmuyor mu?iki ilişki arasında 5 gün var bana da spermin 5 yaşaması zayıf geliyor ve dediğin gibi test silikti.bir de ben yumurtamadan itibaren 6.gün tuttuğunu hissettim yani rahme yerleştiğini o sabah isal mide bulantısı mide ağrısıyla kalktım .inşallah hakkında hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir Rabbim .kızlarım adını da koydu ilk ismi Muhammed olacak Allah ın izniyle
Rabbim şifa versin canım Allah herşeyin hayırlısını versin uzan dinlen strese girmeKızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
Aaaa canim cok üzgünüm. Haber ver lutfen nasilsin. Agir birseymi kaldirdin.Kızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?