Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim şifa versin canım Allah herşeyin hayırlısını versin uzan dinlen strese girme Çok üzüldüm

Aaaa canim cok üzgünüm. Haber ver lutfen nasilsin. Agir birseymi kaldirdin.

Hakkina hayirlisi olsun canim benim her iste vardir bi hayir sagliksiz gebelik ilerlemez

saolun kızlar.ağır falan kaldırmadım hatta ağrım bile yoktu.dün baş ağrım baya vardı gece yattım gayet güzel uyudum sabah tuvalete kalktım birden bir sıcaklık hissetim kanama oldu halen devam ediyor.bildiğiniz baya kanama var.acile gittim alttan kese gözüKmedi kanama var dedi.beta hcg istedi sonuçlara bakacaklar aslında şuan ne olduğunu bilmiyorum parça falan var mıydı dedi yoktu ama kanama yoğun

Canım ya çok üzüldüm ınsallah hayırlı haberler işe gelırsın kötü bısey olmaz stres yapma

Merhaba kızlar bende yeni uyeyim sorum şu cevaplarsaniz sevinirim adet duzensizligim var 2 3 aydır hep erken âdet olurum ama bu ay biraz gecikti bugün 27. günüm adet olmayali bundan daha erken tarihlerde adet olmam gerekiyordu gebelik şüphem var goguslerim sis belim kasiklarim ağrıyor akintim diğer aylara göre çook fazla 4 gün arayla idrar testi yaptim ikiside negatif ne olur yardim edin aydinlatin beni acaba bu sorunu yaşayan başka arkadslar var mi aranızda

Kızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
Ayy canım ya çok geçmiş olsun. inşallah bırakmaz bebisin seni rabbim yardim cin olsun hayırlı haberlerle gel ınş.

Üzme kendini canım rabbimin takdiri senin can sağlığın yerinde olsun da rabbim tekrardan nasip etsin ınş
şükür iyiyim canım en azından sağlığıma birşey olmadı bebek bu olur Allahın takdiri zaten vardır bir hayır.zaten içimden bir ses hep olmayacak diyordu kabullenemiyordum bir türlü Allah insanı alıştırıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…