- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.241
Kızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
Rabbim şifa versin canım Allah herşeyin hayırlısını versin uzan dinlen strese girmeÇok üzüldüm
Aaaa canim cok üzgünüm. Haber ver lutfen nasilsin. Agir birseymi kaldirdin.
Hakkina hayirlisi olsun canim benim her iste vardir bi hayir sagliksiz gebelik ilerlemez
Canım ya çok üzüldüm ınsallah hayırlı haberler işe gelırsın kötü bısey olmaz stres yapmasaolun kızlar.ağır falan kaldırmadım hatta ağrım bile yoktu.dün baş ağrım baya vardı gece yattım gayet güzel uyudum sabah tuvalete kalktım birden bir sıcaklık hissetim kanama oldu halen devam ediyor.bildiğiniz baya kanama var.acile gittim alttan kese gözüKmedi kanama var dedi.beta hcg istedi sonuçlara bakacaklar aslında şuan ne olduğunu bilmiyorum parça falan var mıydı dedi yoktu ama kanama yoğun
kimyasal gebelikmiş şuan adet kanamasıymışCanım ya çok üzüldüm ınsallah hayırlı haberler işe gelırsın kötü bısey olmaz stres yapma
Canım çok üzüldüm cok gecmıs olsun en kısa zaman da tekrar hamıle kalacaksın Allah'ın izniylekimyasal gebelikmiş şuan adet kanamasıymış
ay cnm çok geçmiş olsun ya inşallah hersey yolundadir habersiz bırakma cnm Rabbim yardimcin olsunKızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
Canım gecmis olsun inşallah yakin zamanda tekrar hamile kalirsinkimyasal gebelikmiş şuan adet kanamasıymış
saolun kızlar.ağır falan kaldırmadım hatta ağrım bile yoktu.dün baş ağrım baya vardı gece yattım gayet güzel uyudum sabah tuvalete kalktım birden bir sıcaklık hissetim kanama oldu halen devam ediyor.bildiğiniz baya kanama var.acile gittim alttan kese gözüKmedi kanama var dedi.beta hcg istedi sonuçlara bakacaklar aslında şuan ne olduğunu bilmiyorum parça falan var mıydı dedi yoktu ama kanama yoğun
ay çok geçmiş olsun cnmmm yaaainşallah en kisa zamanda oğluna tekrar sağlıcakla hamile kalirsinkimyasal gebelikmiş şuan adet kanamasıymış
Geçmiş olsun cnm inşallah en yakın zamanda oğluna hamile kalırsınÜzülmedim kızlar iyiyim merak etmeyin artık sizle denerim belki de vazgeçerim hayırlısı bakalım
Ayy canım ya çok geçmiş olsun. inşallah bırakmaz bebisin seni rabbim yardim cin olsun hayırlı haberlerle gel ınş.Kızlar ben bebeğimi kaybettim sanırım sabah kanama oldu acile gittik kese gözüKmedi.kan verdim beni ne bekliyor bilmiyorum kanama devam ediyor
Üzme kendini canım rabbimin takdiri senin can sağlığın yerinde olsun da rabbim tekrardan nasip etsin ınşÜzülmedim kızlar iyiyim merak etmeyin artık sizle denerim belki de vazgeçerim hayırlısı bakalım
şükür iyiyim canım en azından sağlığıma birşey olmadı bebek bu olur Allahın takdiri zaten vardır bir hayır.zaten içimden bir ses hep olmayacak diyordu kabullenemiyordum bir türlü Allah insanı alıştırıyor demek kiÜzme kendini canım rabbimin takdiri senin can sağlığın yerinde olsun da rabbim tekrardan nasip etsin ınş
Çok geçmiş olsun canım demekki hayırlısı buymuş rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinÜzülmedim kızlar iyiyim merak etmeyin artık sizle denerim belki de vazgeçerim hayırlısı bakalım
Canım geçmiş olsun değerin kaçtı en son yüksekmiydikimyasal gebelikmiş şuan adet kanamasıymış
ilk 19 du.en son 109 du bugün ise 13 olmuştuCanım geçmiş olsun değerin kaçtı en son yüksekmiydi
Anladım canım Çok geçmiş olsun terardan inşallah hayırlı zamanda bebişine kavuşursunilk 19 du.en son 109 du bugün ise 13 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?