Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
şuan bilmiyorum canım ben vazgeçtim gibi ama eşim ne düşünüyor oda önemli.bakalım yazarım belki beraber kalırız
Vazgeçme canım benim niye vazgecicen vardır bunda bir hayır sağlıksız gebelik olucakti belkide rabbim yasatmasin.hormonların a filan mutlaka baktir kan pihtilasma değerlerine filanda mutlaka baktır.Rabbim yerini doldursun ınş sağlıklı hayırlı birsekilde

şuan bilmiyorum canım ben vazgeçtim gibi ama eşim ne düşünüyor oda önemli.bakalım yazarım belki beraber kalırız
Canım lütfen üzülme bende dusuk yaşamıştım ılk gebelıgımde ama doktor bana sağlıksız gebelık ılerlemez demek ki sağlıksız dı demişti. Herseyde bu hayır vardır lütfen vazgeçme

Nasil oldun canim iyi rahat misin?

şükür iyiyim kız yoğun bir kanama ile geçiyor ağrıda başladı yavaş yavaş sanırsın 1 senelik birikmiş kan atıyor vücut

canım hormonlara yeni baktırmıştım sorun yoktu.2 seçenek var doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım ya yumurta sağlıklı değildi 2.seçenek de nazara geldimvazgeçmeme gelince şu süreçte hamilelik mide bulantısı baş ağrısı zor geldi korktum birde katiplik alımı var stresli bir süreç her gün klavye çalışıyorum eşimle de konuşmadık henüz bakalım ne düşünüyor bilmiyorum.ay tekrar test falan da zor geldi.ama şu adet bitimi sık ilişki de biraz kafa karıştırıyor siz yapın bakalım bana da yardım edersiniz

Canım lütfen üzülme bende dusuk yaşamıştım ılk gebelıgımde ama doktor bana sağlıksız gebelık ılerlemez demek ki sağlıksız dı demişti. Herseyde bu hayır vardır lütfen vazgeçme

canım üzülüyorum iyiyim bunda da vardır bir sebep demek ki sağlıklı değildi.zaten vazgeçtim derken kafam karışık yukarıda da yazdım eşimle de konuşmadık henüz bakalım karar veririz sanırım ama tekrar test süreci falan zor geliyor

Valla dediğin gibi çok zor diyetiydi testiydi olucak olmiycak korkusu çok stresli yavv hakkında hayırlısı olsun ınş canım rabbim hayırlara çıkarsın iş ve bebek fikri arasında kaliyorsan istihareye yat bi derim hastalığın bitince

N naznaz16 cnm çok geçmiş olsun acaba gebelik tansiyonu denen şey mi oldu eltim 4. hamileliginde düşük yaşadı kaybetti tekrar hamile kaldı 4.bebeği oldu ama gebelik tansiyonu diye bişey varmış sürekli tansiyonu yükseliyordu. Bir dahaki hamileliğin de canim sürekli ölç.

Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
Iyi günler

N naznaz16 canim cok gecmis olsun.vazgecme bence.hepimizin basimizdan kotu tecrube geciyor.seninki dusuk ama benim gelisim durmasi yuzunden mayista zorunlu kurtajim oldu.cok zor gunlerdi.Rabbim bidaha yasatmasin

Merhaba hanımlar ben bir arkadaşım için soracağım yumurtlama takibi yapıyor ovülasyon testi ile ikinci çizgi biraz silik çıkmış tahminen kaç gün sonra çatlama olabilir

Eklentiler

• E83841F2-37DB-48AD-8626-CE0CAD00CC5D.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 162
N naznaz16 canim cok gecmis olsun.vazgecme bence.hepimizin basimizdan kotu tecrube geciyor.seninki dusuk ama benim gelisim durmasi yuzunden mayista zorunlu kurtajim oldu.cok zor gunlerdi.Rabbim bidaha yasatmasin

canım vazgeçmek gibi değil benim ki eşimle konuşmadık bebiş için ben ısrar etmiştim şimdi ondan teklif gelmeden konuyu açmayı düşünmüyorum yani beklemedeyim.ayrıca tekrar test yapıp beklemek o stresi yaşamak hamile kalınca aman kızmı oldu erkek mi oldu diye beklemek çok zor geliyor bakalım kısmet.

N naznaz16 canım çok geçmiş olsun.Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan.

teşekkür ederim canım

şuan çok zor geliyor canım düşünmek tekrar o stresi yaşamak burda birkaç arkadaş adet sonrası sık ilişki ile hamile kalmış neyi yapmam gerektiği konusunda karar vermek gerekecek gibi.9 ay valla zor şu 3 hafta burnumdam geldi;(

N naznaz16 canim cok gecmis olsun. Kimyasal gebelikte bebek olusmuyor bos kese olusuyor zaten. Yani sen su durumda dusuk yapmis olmuyorsun..saglikli gebeliklere insallah
evet canım döllenme oluyor fakat kese bile oluşmadan vücut sonlandırıyormuş gebeliği.hakkımda hayırlısı buymuş kesin benim yumurta çürüktü

tansiyon sorunum yok canım zaten genel olarak ben kendim düşük tansiyonluyumdur.doktor kimyasal gebelik dedi yani kese bile oluşmadan sonlanmış şuan kanaman adet kanaması dedi.bende uzun zamandır böyle adet olmamıştım kaç senelik kan varsa birikmiş hepsini atıyorum herhalde.içim temizleniyor

Daha çok erken birşey söylemek için.testi yapmaya devam etsin arkadaşınız c ve t aynı koyulukta ya da t ve dan daha koyu olduğunda 12 saat ile 36 saat arasında çat olur
Merhaba hanımlar ben bir arkadaşım için soracağım yumurtlama takibi yapıyor ovülasyon testi ile ikinci çizgi biraz silik çıkmış tahminen kaç gün sonra çatlama olabilir

Hayırlı akşamlar kizlar nasılsınız N naznaz16 nasılsın cnm bizi yalnız birakma nolur beraber deneyelim insAllah bende düşük yaptım bak hemde skar gebelik alalhim bir daha yasatmasin insAlah şimdide rahim yatağı bebeğin iki yaprakmis iğne verdi beş tane onu vuruluyom cumartesi tekrar gidicn neler çekiyor yani anyacagin insAllah emeklerini sevilen taçlandırdı rabbimde çok mutlu oluruz hepimiz

O nasil oluyor canim. Kontrole mi gittin reglken mi gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…