- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.261
Üzülmedim kızlar iyiyim merak etmeyin artık sizle denerim belki de vazgeçerim hayırlısı bakalım
Vazgeçme canım benim niye vazgecicen vardır bunda bir hayır sağlıksız gebelik olucakti belkide rabbim yasatmasin.hormonların a filan mutlaka baktir kan pihtilasma değerlerine filanda mutlaka baktır.Rabbim yerini doldursun ınş sağlıklı hayırlı birsekildeşuan bilmiyorum canım ben vazgeçtim gibi ama eşim ne düşünüyor oda önemli.bakalım yazarım belki beraber kalırız
Canım lütfen üzülme bende dusuk yaşamıştım ılk gebelıgımde ama doktor bana sağlıksız gebelık ılerlemez demek ki sağlıksız dı demişti. Herseyde bu hayır vardır lütfen vazgeçmeşuan bilmiyorum canım ben vazgeçtim gibi ama eşim ne düşünüyor oda önemli.bakalım yazarım belki beraber kalırız
Nasil oldun canim iyi rahat misin?
Vazgeçme canım benim niye vazgecicen vardır bunda bir hayır sağlıksız gebelik olucakti belkide rabbim yasatmasin.hormonların a filan mutlaka baktir kan pihtilasma değerlerine filanda mutlaka baktır.Rabbim yerini doldursun ınş sağlıklı hayırlı birsekilde
Canım lütfen üzülme bende dusuk yaşamıştım ılk gebelıgımde ama doktor bana sağlıksız gebelık ılerlemez demek ki sağlıksız dı demişti. Herseyde bu hayır vardır lütfen vazgeçme
Valla dediğin gibi çok zor diyetiydi testiydi olucak olmiycak korkusu çok stresli yavvşükür iyiyim kız yoğun bir kanama ile geçiyor ağrıda başladı yavaş yavaş sanırsın 1 senelik birikmiş kan atıyor vücut
canım hormonlara yeni baktırmıştım sorun yoktu.2 seçenek var doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım ya yumurta sağlıklı değildi 2.seçenek de nazara geldimvazgeçmeme gelince şu süreçte hamilelik mide bulantısı baş ağrısı zor geldi korktum birde katiplik alımı var stresli bir süreç her gün klavye çalışıyorum eşimle de konuşmadık henüz bakalım ne düşünüyor bilmiyorum.ay tekrar test falan da zor geldi.ama şu adet bitimi sık ilişki de biraz kafa karıştırıyor siz yapın bakalım bana da yardım edersiniz
canım üzülüyorum iyiyim bunda da vardır bir sebep demek ki sağlıklı değildi.zaten vazgeçtim derken kafam karışık yukarıda da yazdım eşimle de konuşmadık henüz bakalım karar veririz sanırım ama tekrar test süreci falan zor geliyor
Valla dediğin gibi çok zor diyetiydi testiydi olucak olmiycak korkusu çok stresli yavvhakkında hayırlısı olsun ınş canım rabbim hayırlara çıkarsın iş ve bebek fikri arasında kaliyorsan istihareye yat bi derim hastalığın bitince
evet canım döllenme oluyor fakat kese bile oluşmadan vücut sonlandırıyormuş gebeliği.hakkımda hayırlısı buymuş kesin benim yumurta çürüktü
Merhaba hanımlar ben bir arkadaşım için soracağım yumurtlama takibi yapıyor ovülasyon testi ile ikinci çizgi biraz silik çıkmış tahminen kaç gün sonra çatlama olabilir
O nasil oluyor canim. Kontrole mi gittin reglken mi gittinHayırlı akşamlar kizlar nasılsınız N naznaz16 nasılsın cnm bizi yalnız birakma nolur beraber deneyelim insAllah bende düşük yaptım bak hemde skar gebelik alalhim bir daha yasatmasin insAlah şimdide rahim yatağı bebeğin iki yaprakmis iğne verdi beş tane onu vuruluyom cumartesi tekrar gidicn neler çekiyor yani anyacagin insAllah emeklerini sevilen taçlandırdı rabbimde çok mutlu oluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?