- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.281
Bence etkilemez.Kizlarrr ben çok fena gribin 1 haftadır. En sonunda tailot içtim bir bardak şase. yumurtlama günüme etki yapar mi ?
Tahmini yum günüm 25_30 ekim .
Insallaahh. Teşekkürler mavisimBence etkilemez.
Stres yapma akintiyi belkide çat i etkiliyor. Akintin gelmezse ve test pik yaparsa yumurta cat olmadi diye düşunme canim ben öyle oldum.Insallaahh. Teşekkürler mavisim
Cnm yok zaten onunda yoktu mesela kuzeniminde tansiyonu yoktu ama hamilelikte gebelik tansiyonu diğer adıyla gebelik zehirlenmesi deniliyor .benim de hep tansiyonum düşüktü ama ilk eltimde duydum .bu arada benim 3 kızım var ilk bebeğim erkekti kalbi durdu sebepsiz peşinden 3 yavrum daha oldu yani ben de yaşadım zor oluyor şükür yavrularımiz var .eşim istemiyor demiştim çok kez öyle sizi takip ediyorum Arada bebek krizi yaşıyorum .yapı olarak çok düşkünum yani kendimi çok anaç hissediyorum tabi 3.yu 25 te yapınca hızlı geçti zaman şimdi de özlem oluyor küçüğüm 8 yaşında ben 34 olacagimteşekkür ederim canım
şuan çok zor geliyor canım düşünmek tekrar o stresi yaşamak burda birkaç arkadaş adet sonrası sık ilişki ile hamile kalmış neyi yapmam gerektiği konusunda karar vermek gerekecek gibi.9 ay valla zor şu 3 hafta burnumdam geldi;(
evet canım döllenme oluyor fakat kese bile oluşmadan vücut sonlandırıyormuş gebeliği.hakkımda hayırlısı buymuş kesin benim yumurta çürüktü
tansiyon sorunum yok canım zaten genel olarak ben kendim düşük tansiyonluyumdur.doktor kimyasal gebelik dedi yani kese bile oluşmadan sonlanmış şuan kanaman adet kanaması dedi.bende uzun zamandır böyle adet olmamıştım kaç senelik kan varsa birikmiş hepsini atıyorum herhalde.içim temizleniyor
Iki adet aran ortalama kac gunse 1 ay sonraki tahmini adet gününden 14 gün önce deneme yap bence. Cokta kalmamiş senin ovulasyon testi kullaniyormusunGecemavisim stres yapmamaya çalışıyorum ama herhangi bir belirti olmazsa ben yine adetimin 13. 14 günü çalışma yapayım mi acaba .
Kararlıyım bu ay kesin yapacam
Geçmiş olsun canım benimde tahmini 27 ekim az kaldı kaç gün cinsel perhiz dusinuyorsunKizlarrr ben çok fena gribin 1 haftadır. En sonunda tailot içtim bir bardak şase. yumurtlama günüme etki yapar mi ?
Tahmini yum günüm 25_30 ekim .
Aynen dediğin gibi canım biz elimizden geleni yapalım takdir rabbimin artık bende bol su içmenin iyi yönde etkileyeceğini düşünüyorum ama 1.5 litreyi geçemiyorum sen ne kadar içiyorsun.Gecemavisim evet kullanıyorum . 28 günde bir adet oluyorum. Bugün 9.gunum ama test yapmicam . yarın yada dier gün başlarım. Kısmet artık.
Elifemm- 3 Gün düşünüyorum. Çünkü 5 yada daha fazla gün olunca spermin kalitesi düşüyor ve y ler çabuk öluyor vajinal duşta düşünmüyorum o çok saçma geliyor bana . bence tamamen beslenme ve su icmeyle alakalı bi durum o. Ben elimden geleni yapıyorum gonlumdekini Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin. Vermezse yine başüste.
Hayırlısı artık. Sen kac gün yapıyorsun
Aysheee ydi canimGecemavisim canım senin eski adın neydi ? Soracam hep unutuyorum ya
bende 1.5 lt içiyorum cnm zaten sevmem şu içmeyi mecburen 1 haftadır zorluyorum kendimiAynen dediğin gibi canım biz elimizden geleni yapalım takdir rabbimin artık bende bol su içmenin iyi yönde etkileyeceğini düşünüyorum ama 1.5 litreyi geçemiyorum sen ne kadar içiyorsun.
Perhiz bende 2- 3 düşünüyorum cuma günü ol ucak büyük ihtimal bu gece korunmalı birliktelik deniyim diyorum
test yapnamismiydin cnm denemismiydin sen?Slm arkadaslar.beklenen tarihin yaklasik 4 gün öncesinden regl olmuş bulunmaktayim. Bu demekki yumurtlama 13. gün olmuş. Ne dengesiz döngüm var benim boyle.
Akıntı olmusmuydu canım o dönemde hatirliyormusun.incir adaçayı filan yumurtayı çabuk gelistiriyormus yada tükettiğin başka bişey benimde geçen ay 2 gün erken olmuştu ben kuru zincire bağladım bu ay hiç tuketmedimSlm arkadaslar.beklenen tarihin yaklasik 4 gün öncesinden regl olmuş bulunmaktayim. Bu demekki yumurtlama 13. gün olmuş. Ne dengesiz döngüm var benim boyle.
Aynen bende önceden günde 3 bardak anca içerdim bu 3 gün 2 litreye çıkarsam iyi olucakbende 1.5 lt içiyorum cnm zaten sevmem şu içmeyi mecburen 1 haftadır zorluyorum kendimi
Gecen ay gec basladim teste koyulugu yakaladim ama bukadar erken olmasi mumkun degil demistim mümkünmüş demektest yapnamismiydin cnm denemismiydin sen?
Şeffaf akintiyi hic hissetmedim canim. Akinti olmustu ama hafif kivamli gibiydi.Akıntı olmusmuydu canım o dönemde hatirliyormusun.incir adaçayı filan yumurtayı çabuk gelistiriyormus yada tükettiğin başka bişey benimde geçen ay 2 gün erken olmuştu ben kuru zincire bağladım bu ay hiç tuketmedim
İyiyim canım bugün itibariyle azaldı.normalde de 5 veya 6 gün sürer adetim tamamen bitsin bakalım ne olacak.ama.içim temizlendi hissettim onu ben bayadır böyle adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?