Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar doktora geldim baktı az önce sağda büyüyen yumurtan var dedi bende sağ bekliyordum bu ay geçen ay sol kasigim agrimisti. demek ki benim hangi kasikta ağrı varsa yumurta ordan gelişiyor bu defa çatlamadan geldim baktirayim dedim 14mm miş.erkek bebek konularına filan girmedim kasigim agiriyor yumurtaliklarima baktiricam dedim.

Kacinci gündesin canim. Tahlil felan istedimi

Kacinci gündesin canim. Tahlil felan istedimi
Bugün 14.gün 17.gün yada en geç 18.de çatlar tahminim yok tahlil filan istemedi inşallah ağrım gündüz başlarda cuma tekrar giderim cook ağrım var filan derim tekrar son durumuna bakarım diye düşünüyorum zaten muayene ucretide olmiycak bakitiriyimm yine diyorum bi aksilik olmazsa

Kızlar şimdi fikrinize ihtiyacım var benim yumurta ya cuma ya ç.tesi çatlar dün gece korunmalı birliktelik oldu sizce bu gecede korunmalı olsun sonra bekliyim mi yoksa yarın gece mi olsun sonra bekliyim.Çok perhizde sperm sayısı artıp hız yavasliyormus bizede hızlı lazım diye 3 günden fazla perhiz yapmak istemiyorum ama karar veremedim iste

Gecemavisim evet kullanıyorum mavisim.
Elifemm- . Bence birliktelik yapma yumurtlama gününu bekle canım hadi hayırlı olsun.
Bizim 2.çocuğumuz ama Ayhh biz kari koca cok heyecanliyiz
Allah im rast getirsin ınş canım. benim 3.ol ucak rabbim nasip ederse benim kocanın haberi yok ben kendi kendime uğraşıyorum daha önceleri bahsetmiştim saçma bulmuştu nasip herşey deyip konuyu kapatti ınş rabbim biz isteyen herkese nasip eder

Yorumları okurken biraz güldüm. Afedersiniz gerçekten dalga geçmek amaçlı da yazmıyorum ama çocuğun cinsiyeti ile adetin ne alakası var. Sonuçta çocuğun cinsiyetini belirleyen babadır. Annenin eşey hücreleri cinsiyeti belirkeyecek kabilette değildir -ki bilmem kaç milyon spermden hangisinin denk geleceğini de kadının adeti belirlemiyor maalesef. Yumurta da X veya Y kromozomlu sperm diye ayıklamıyor spermleri. Babadan X kromozomu gelirse kız, Y gelirse erkek oluyor. Allah vergisi, herkes kendi nasibini kısmetini yaşar. İnşaallah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli verir elbet ama hurafelere, doğruluğu kesin olmayan rivayetlere inanmayınız. CİNSİYETİ BELİRLEYEN ERKEKTİR.

Cok saol engin bilgilerin icin cok ihtiyacimiz vardi inan.... taktir Allah in bunun bilincindeyiz cok şükür yalniz bilimsel olarak kanitlanmiş ihtimali yükselten biz buna vesile diyoruz birtakim yöntemler var adet derken neyi nasil algıladığını tam anlayamadim ama yumurtlama gününden bahsediyorsun sanirim önce bu konu hakkinda biraz araştirma yap ondan sonra akil vermeye çaliş bence... tedbir sünnettir. Taktir Allahin.....

Iyiyim canım çok Şükür. Bebek büyüdükçe zorlanmaya başladım. Belimden Kalcama acayip bi ağrı oluyor. Bi taraftan ev işleri vs.
Sende ne var ne yok ?
Bende iyiyim.çok zorlanıyorum iş ve çocuk zor oluyor.Daha ev işleri var boya felan
Nefesim daralıyor uyuyamıyorum hep bi halsizlik offf çok darlandım.inşallah hayırlısıyla doğururuz biter bu zor günler.

Birincisi öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Şahsen tıpkı sizin gibi aşağılamayıda iyi bilirim. Bana bilimsel olarak kanıtlanmış tek bir delil gösterin. Yumurtlama döneminden bahsetmiyorum. Bilim der ki, 28 günde düzenli adet olan bir kadın adet bitiminde hamile kalmaz. Nadiren olsa da arada sırada hemen adet sonrası hamile kalınabiliyor. Bunu bizzat yaşayan ablamında 3 tane kızı vardır. Adetin ertesi günü hamile kalan kendiminde 3 yaşında bir kızım bulunmaktadır. Rica ediyorum bana delilli ispatlı, bilimsel olarak ihtimal kesinliği kanıtlanmış bir belge atın. Konuyla ne dalga geçtim ne de erkek çocuk isteyen insanları aşağıladım. Çocuğu olmayan ve cinsiyetini tüp bebek yöntemi ile yurt dışına gidip belirleyen tanıdıklarımda var, onları da aşığalamam. Henüz çok yeni ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve ablam geçen bilsem ki erkek olacak yaparım bir tane daha dedi. Konunun ilk mesajlarını okuyarak yorum yazdım. Herkes nasibini yaşar. Daha birkaç sene önce erkek çocuk için türlü türlü şeyler yapan kuzenimin eşi hamile kaldı. 9 ay boyunca çocuğa erkek dendi. Her şeyini erkek bebeğe göre yaptı ve doğumda kocaman bir süpriz, kız bebek. Dediğim gibi herkes kendi nasibini yaşar. Eğer erkek bir evlat varsa kısmette öyle de böyle de olur zaten.

Biraz güldüm yazdiklariniza diye girerseniz tabikide yanlış anlaşılır.rabbim isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin ins. Bilimsel gerçekler kanitlamamis olabilir ancak uzun incelemeler araştırmalar sonucu ortaya çıkan bilgiler var öncelikle spermlerin morfolojik özellikleri tamamen birbirinden farklıdır Örneğin, X kromozomlu sperm diğerine göre daha iri olup hareketleri daha ağırdır. Fakat Y kromozomlu sperm daha hızlı olduğu için enerji depoları daha çabuk tükeniyor. Bu noktada genellikle erkek kromozomlu spermlerin daha çabuk öldükleri söyleniyor.ayrıca bazı denek hayvanları üzerinde yapılan bir araştırma var araştırmaya göre sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenen bir dişinin daha çok erkek bebeği olduğu aksine kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslediği denegin ise daha çok dişi yavrusu olduğu üzerinde bir çalışma var bu ne alaka derseniz bunlar iyon yukleriyle alakalı
Bilimsel açıklaması ise; iyonik faktör denilen bir olaya dayanmaktadır. Bu besinler vücudun elektrik yükünü yapılan diyete göre + veya - yönünde etkilemekte ve X veya Y kromozomu taşıyan spermler de farklı elektrikler yüklü olduğu için örneğin X kromozomu taşıyan spermler itilirken Y kromozomu taşıyanlar yumurtaya çekilmektedir.
Tabiki hiçbirşey kesin değil ancak bazı yüksek ihtimaller var.belki bu bilgilere ulaşmamız bile bir sebeptir tabiki takdir Allahin.nasibimizde ne varsa o ancak insanoğlu nefis bizleri durtuyor ışte.rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş.

Aleykum selam canım hoşgeldin.cinsiyet öğrenen kirgincicekler ve citonews miydi yanlış yazıyor olabilirim ikiside iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile kaldıklarını öğrendiler.cesaa arkadaşımız kızının olacağını öğrendi yüksek ihtimal vermiş doktor.naznaz16 bebegini malesef kimyasal gebelik nedeniyle kaybetti diğer kızlar beklemedeyiz unuttuğum arkadaşlar varsa yazın bende unuttum şimdi bu ay deneme yapacaklar var rabbim rast getirsin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…