Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende iyiyim.çok zorlanıyorum iş ve çocuk zor oluyor.Daha ev işleri var boya felan
Nefesim daralıyor uyuyamıyorum hep bi halsizlik offf çok darlandım.inşallah hayırlısıyla doğururuz biter bu zor günler.
32 haftadan sonra izne ayrılmayacak misin canim? Ben evde bile zorlanıyorum seni düşünemiyorum yaa Allah kolaylık versin. Aynen hayirlisiyla bi dogursaydik ilk bebekte ne kadar rahatmisim.kizim sürekli ilgi istiyor oyun istiyor.
Doktor 36-37 haftalarda doğar seninki dedi.kizim da öyle doğmuştu. Haftalar geçtikçe doğum Korkusu sarıyor. Ilkinde ne olacağını bilmiyordum. Bunda başıma gelecekleri biliyorum

Yumurtlama ni tahmin ettin mi yine hangi gün bekliyorsun adeti. Bende cuma yumurtlama ol ucak diyordum dün büyük ihtimal akıntı başlamadı hala stres mi yaptım acaba ister istemez sürekli aklıma girip çıkıyor düşünceler çünkü Allah im hayırlısıyla rast getirsin ınş

canim benim 1kizim var bu.ikinci bebis))

Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kurtarsın sizleri ve cümlesini ınş.sezaryen doğum mu normal doğum mu yapicaksin Allah yardımcınız olsun

Aleyküm selam canım hoşgeldin. Ne olur ne olmaz test yap bari.simdi deneme yapmaya karar verdin ya hemen gecikme vs başlar. Vücut çok hassas yaa :)kendimden biliyorum

Amin canim Allah razi olsun. Normal doğum inşallah. Bu bebeğim biraz iriymis. Ondanda korkuyorum.
Allah bir avazda kurtarsin canim.benim ilk bebis normaldi bu.kez sezeryan olacak saglik sorunumdan dolayi basima neler gelecek bilmiyorum bu daha korkunc

Herkes hamile kalıyo bi ben hamile kalamıyorum bebişim olmuyor yapmadğm kalmadı en son sülük tedavisi ıldm inşallah tutmuştur bu ay yumurtlamam oldu baya yoğundu akıntı
insallah tez vakitte hamile kalirsin bolbol.dua et.bu devirde bebissiz kalan yok.olacakdir Rabbimin izniyle bir gun

Herkes hamile kalıyo bi ben hamile kalamıyorum bebişim olmuyor yapmadğm kalmadı en son sülük tedavisi ıldm inşallah tutmuştur bu ay yumurtlamam oldu baya yoğundu akıntı
Canım benim rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder ins. Gerekli tetkiklerinizi yaptırdınız mi esinle birlikte tıbbi açıdan bir engel var mi arastirdiniz mi. sen elinden geleni yap takdir rabbimin hayirlisini o bilir belki bir zamanı vardır sen dua ni eksik etme

Öncelikle, dalga geçmek amaçlı yorum yapmadığımı zaten belirttim. Birinci sayfadaki mesajları okudum ve oradaki önerilerin mantıksızlığından bahsettim. Yazdığınız için de teşekkür ederim ama kadının hiçbir şekilde çocuğun cinsiyetini tayin edemediği gerçeği var. Yazdıklarınızı müsait bir zamanda araştırıp okurum. Herkes kızı da oğlu da olsun ister ama bu tamamen kumar oynamak gibi bir durum diye düşünüyorum ben. Her daim hayırlısı olsun. En azından benim için gerçekten çocuğun cinsiyetinin bir önemi yok. Çocuğum sağlıklı, sıhhatli olsun bana yeter.

Amin canim Allah razi olsun. Normal doğum inşallah. Bu bebeğim biraz iriymis. Ondanda korkuyorum.
İnşallah normal olur rabbim bir vaazda kurtarsın .Benimde ilk bebeğim iri ve kafa çevresi büyük denildi normal gelmesi çok zor vakumla çekmemiz gerekebilir ikinizde yipranirsiniz demişti doktor çok korktum zorunlu sezaryen e girdim.sezaryen de ameliyat sonrası 1 hafta zorluğu var Allah im doğum yapacaklara cümlesine yardim etsin ınş.

Aşağilanmsk olarak a
Elifemm- arkadaşim cok guzel anlatmiş. Burda hickimse kesin hükümle konuşmuyor zaten ihtimal diyoruz. Banada kendi doktorum söylemişti ovulasyon günü kalinan gebeliklerde yüzde 80 erkek bebek ihtimali var diye. Örnek ver demiştin.... Hersey nasip kismet burda yumurtlama zamani hamile kalip kizi olacak arkadaşimizda var. Öncesinde hamile kalip oğlu olacak arkadaşimizda. Dedigim gibi sadece ihtimalleri degerlendiriyoruz taktir Allahin.

Allah bir avazda kurtarsin canim.benim ilk bebis normaldi bu.kez sezeryan olacak saglik sorunumdan dolayi basima neler gelecek bilmiyorum bu daha korkunc
Sağol canım. Allah sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin. Şekli nasıl Olursa olsun doğum zor bi süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…