- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.321
32 haftadan sonra izne ayrılmayacak misin canim? Ben evde bile zorlanıyorum seni düşünemiyorum yaa Allah kolaylık versin. Aynen hayirlisiyla bi dogursaydik ilk bebekte ne kadar rahatmisim.kizim sürekli ilgi istiyor oyun istiyor.Bende iyiyim.çok zorlanıyorum iş ve çocuk zor oluyor.Daha ev işleri var boya felan
Nefesim daralıyor uyuyamıyorum hep bi halsizlik offf çok darlandım.inşallah hayırlısıyla doğururuz biter bu zor günler.
Yumurtlama ni tahmin ettin mi yine hangi gün bekliyorsun adeti. Bende cuma yumurtlama ol ucak diyordum dün büyük ihtimal akıntı başlamadı hala stres mi yaptım acaba ister istemez sürekli aklıma girip çıkıyor düşünceler çünküSelam kızlar ne var ne yok cinsiyet öğrenen var mı ben yokken neler oldu biri anlatsın bana baya yazışmışsınız okuyamıyorum. Bu arada ben de 22sinde adet olacaktım hâlâ olmadım deneme de olmadı niye adet olmadım anlamadım 4 gün gecikti.
canim benim 1kizim var bu.ikinci bebis))Aleykum selam canım hoşgeldin.cinsiyet öğrenen kirgincicekler ve citonews miydi yanlış yazıyor olabilirim ikiside iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile kaldıklarını öğrendiler.cesaa arkadaşımız kızının olacağını öğrendi yüksek ihtimal vermiş doktor.naznaz16 bebegini malesef kimyasal gebelik nedeniyle kaybetti diğer kızlar beklemedeyiz unuttuğum arkadaşlar varsa yazın bende unuttum şimdi bu ay deneme yapacaklar var rabbim rast getirsin ınş.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kurtarsın sizleri ve cümlesini ınş.sezaryen doğum mu normal doğum mu yapicaksin Allah yardımcınız olsun32 haftadan sonra izne ayrılmayacak misin canim? Ben evde bile zorlanıyorum seni düşünemiyorum yaa Allah kolaylık versin. Aynen hayirlisiyla bi dogursaydik ilk bebekte ne kadar rahatmisim.kizim sürekli ilgi istiyor oyun istiyor.
Doktor 36-37 haftalarda doğar seninki dedi.kizim da öyle doğmuştu. Haftalar geçtikçe doğum Korkusu sarıyor. Ilkinde ne olacağını bilmiyordum. Bunda başıma gelecekleri biliyorum
Aleyküm selam canım hoşgeldin. Ne olur ne olmaz test yap bari.simdi deneme yapmaya karar verdin ya hemen gecikme vs başlar. Vücut çok hassas yaa :)kendimden biliyorumSelam kızlar ne var ne yok cinsiyet öğrenen var mı ben yokken neler oldu biri anlatsın bana baya yazışmışsınız okuyamıyorum. Bu arada ben de 22sinde adet olacaktım hâlâ olmadım deneme de olmadı niye adet olmadım anlamadım 4 gün gecikti.
Ayy özür dilerim canımcanim benim 1kizim var bu.ikinci bebis))
sorun degil tatlimAyy özür dilerim canım
Amin canim Allah razi olsun. Normal doğum inşallah. Bu bebeğim biraz iriymis. Ondanda korkuyorum.Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kurtarsın sizleri ve cümlesini ınş.sezaryen doğum mu normal doğum mu yapicaksin Allah yardımcınız olsun
Inşallah hamile kalırsın en kisa zamanda Allah hayırlı bir evlat nasip etsin.Herkes hamile kalıyo bi ben hamile kalamıyorum bebişim olmuyoryapmadğm kalmadı en son sülük tedavisi ıldm inşallah tutmuştur bu ay yumurtlamam oldu baya yoğundu akıntı
Allah bir avazda kurtarsin canim.benim ilk bebis normaldi bu.kez sezeryan olacak saglik sorunumdan dolayi basima neler gelecek bilmiyorum bu daha korkuncAmin canim Allah razi olsun. Normal doğum inşallah. Bu bebeğim biraz iriymis. Ondanda korkuyorum.
insallah tez vakitte hamile kalirsin bolbol.dua et.bu devirde bebissiz kalan yok.olacakdir Rabbimin izniyle bir gunHerkes hamile kalıyo bi ben hamile kalamıyorum bebişim olmuyoryapmadğm kalmadı en son sülük tedavisi ıldm inşallah tutmuştur bu ay yumurtlamam oldu baya yoğundu akıntı
Canım benim rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder ins. Gerekli tetkiklerinizi yaptırdınız mi esinle birlikte tıbbi açıdan bir engel var mi arastirdiniz mi. sen elinden geleni yap takdir rabbimin hayirlisini o bilir belki bir zamanı vardır sen dua ni eksik etmeHerkes hamile kalıyo bi ben hamile kalamıyorum bebişim olmuyoryapmadğm kalmadı en son sülük tedavisi ıldm inşallah tutmuştur bu ay yumurtlamam oldu baya yoğundu akıntı
Inşallah hamile kalırsın en kisa zamanda Allah hayırlı bir evlat nasip etsin.
Öncelikle, dalga geçmek amaçlı yorum yapmadığımı zaten belirttim. Birinci sayfadaki mesajları okudum ve oradaki önerilerin mantıksızlığından bahsettim. Yazdığınız için de teşekkür ederim ama kadının hiçbir şekilde çocuğun cinsiyetini tayin edemediği gerçeği var. Yazdıklarınızı müsait bir zamanda araştırıp okurum. Herkes kızı da oğlu da olsun ister ama bu tamamen kumar oynamak gibi bir durum diye düşünüyorum ben. Her daim hayırlısı olsun. En azından benim için gerçekten çocuğun cinsiyetinin bir önemi yok. Çocuğum sağlıklı, sıhhatli olsun bana yeter.Biraz güldüm yazdiklariniza diye girerseniz tabikide yanlış anlaşılır.rabbim isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin ins. Bilimsel gerçekler kanitlamamis olabilir ancak uzun incelemeler araştırmalar sonucu ortaya çıkan bilgiler var öncelikle spermlerin morfolojik özellikleri tamamen birbirinden farklıdır Örneğin, X kromozomlu sperm diğerine göre daha iri olup hareketleri daha ağırdır. Fakat Y kromozomlu sperm daha hızlı olduğu için enerji depoları daha çabuk tükeniyor. Bu noktada genellikle erkek kromozomlu spermlerin daha çabuk öldükleri söyleniyor.ayrıca bazı denek hayvanları üzerinde yapılan bir araştırma var araştırmaya göre sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenen bir dişinin daha çok erkek bebeği olduğu aksine kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslediği denegin ise daha çok dişi yavrusu olduğu üzerinde bir çalışma var bu ne alaka derseniz bunlar iyon yukleriyle alakalı
Bilimsel açıklaması ise; iyonik faktör denilen bir olaya dayanmaktadır. Bu besinler vücudun elektrik yükünü yapılan diyete göre + veya - yönünde etkilemekte ve X veya Y kromozomu taşıyan spermler de farklı elektrikler yüklü olduğu için örneğin X kromozomu taşıyan spermler itilirken Y kromozomu taşıyanlar yumurtaya çekilmektedir.
Tabiki hiçbirşey kesin değil ancak bazı yüksek ihtimaller var.belki bu bilgilere ulaşmamız bile bir sebeptir tabiki takdir Allahin.nasibimizde ne varsa o ancak insanoğlu nefis bizleri durtuyor ışte.rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş.
İnşallah normal olur rabbim bir vaazda kurtarsın .Benimde ilk bebeğim iri ve kafa çevresi büyük denildi normal gelmesi çok zor vakumla çekmemiz gerekebilir ikinizde yipranirsiniz demişti doktor çok korktum zorunlu sezaryen e girdim.sezaryen de ameliyat sonrası 1 hafta zorluğu var Allah im doğum yapacaklara cümlesine yardim etsin ınş.Amin canim Allah razi olsun. Normal doğum inşallah. Bu bebeğim biraz iriymis. Ondanda korkuyorum.
Aşağilanmsk olarak aBirincisi öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Şahsen tıpkı sizin gibi aşağılamayıda iyi bilirim. Bana bilimsel olarak kanıtlanmış tek bir delil gösterin. Yumurtlama döneminden bahsetmiyorum. Bilim der ki, 28 günde düzenli adet olan bir kadın adet bitiminde hamile kalmaz. Nadiren olsa da arada sırada hemen adet sonrası hamile kalınabiliyor. Bunu bizzat yaşayan ablamında 3 tane kızı vardır. Adetin ertesi günü hamile kalan kendiminde 3 yaşında bir kızım bulunmaktadır. Rica ediyorum bana delilli ispatlı, bilimsel olarak ihtimal kesinliği kanıtlanmış bir belge atın. Konuyla ne dalga geçtim ne de erkek çocuk isteyen insanları aşağıladım. Çocuğu olmayan ve cinsiyetini tüp bebek yöntemi ile yurt dışına gidip belirleyen tanıdıklarımda var, onları da aşığalamam. Henüz çok yeni ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve ablam geçen bilsem ki erkek olacak yaparım bir tane daha dedi. Konunun ilk mesajlarını okuyarak yorum yazdım. Herkes nasibini yaşar. Daha birkaç sene önce erkek çocuk için türlü türlü şeyler yapan kuzenimin eşi hamile kaldı. 9 ay boyunca çocuğa erkek dendi. Her şeyini erkek bebeğe göre yaptı ve doğumda kocaman bir süpriz, kız bebek. Dediğim gibi herkes kendi nasibini yaşar. Eğer erkek bir evlat varsa kısmette öyle de böyle de olur zaten.
Birincisi öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Şahsen tıpkı sizin gibi aşağılamayıda iyi bilirim. Bana bilimsel olarak kanıtlanmış tek bir delil gösterin. Yumurtlama döneminden bahsetmiyorum. Bilim der ki, 28 günde düzenli adet olan bir kadın adet bitiminde hamile kalmaz. Nadiren olsa da arada sırada hemen adet sonrası hamile kalınabiliyor. Bunu bizzat yaşayan ablamında 3 tane kızı vardır. Adetin ertesi günü hamile kalan kendiminde 3 yaşında bir kızım bulunmaktadır. Rica ediyorum bana delilli ispatlı, bilimsel olarak ihtimal kesinliği kanıtlanmış bir belge atın. Konuyla ne dalga geçtim ne de erkek çocuk isteyen insanları aşağıladım. Çocuğu olmayan ve cinsiyetini tüp bebek yöntemi ile yurt dışına gidip belirleyen tanıdıklarımda var, onları da aşığalamam. Henüz çok yeni ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve ablam geçen bilsem ki erkek olacak yaparım bir tane daha dedi. Konunun ilk mesajlarını okuyarak yorum yazdım. Herkes nasibini yaşar. Daha birkaç sene önce erkek çocuk için türlü türlü şeyler yapan kuzenimin eşi hamile kaldı. 9 ay boyunca çocuğa erkek dendi. Her şeyini erkek bebeğe göre yaptı ve doğumda kocaman bir süpriz, kız bebek. Dediğim gibi herkes kendi nasibini yaşar. Eğer erkek bir evlat varsa kısmette öyle de böyle de olur zaten.
Sağol canım. Allah sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin. Şekli nasıl Olursa olsun doğum zor bi süreç.Allah bir avazda kurtarsin canim.benim ilk bebis normaldi bu.kez sezeryan olacak saglik sorunumdan dolayi basima neler gelecek bilmiyorum bu daha korkunc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?