Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam canim bazen oluyor böyle bende 4 gün erken oldum bu ay. Yumurtlama gününü hissetmişmiydin gecen ay.

Arkadaşım hepimiz için öncelik çocuğumuzun sağlıklı ve hayırlı bir wvlat olmasi tabiki. Eğer zamanin varsa baştan oku sona kadar . Bu topikte bu yöntemle erkek bebek sahibi olan çok arkadaşımız var.elbette veren Allah bunlar birer vesile.
Sen bizim nasıl. Bir yöntem denedigimizi bile daha anlamamissin. Zaman ayırıp oku araştır belki sana da vesile olur ablana da.

Tabiki öncelikle sağlıklı anneye babaya hayırlı bir evlat olması dileğimiz ama dediğim gibi nefis ışte insan olmayanı istiyor istemek günah değil rabbimden istiyoruz ınş.herkese gonlundekini nasip eder.böyle bir aratirmalarin varligida insana sebepleri doğuruyor. Kadının rolü olmadığını siz düşünüyorsunuz ben öyle düşünmüyorum şöyle söyleyim neden bazı insanların sürekli kızı oluyor yada bazılarının hep oglu oluyor beslenmenin vücudun asidik veya alkali olmasının etkinliği var bence araştırıp okuduklarim mantıgima uydu spermlerin morfolojik özelliklerinin farliligindan ve vücudun elektriksel iyon yüküne bağlı olarak zıt kutupların birbirini çekmesi aynı kutupların birbirini itmesi gibi.

Amin Amin Allah kimseyi o yolda koymasin.anne olmak zor rabbim kolayligini versin insallah

Herkesin çocugu olmuyor canim olmayan da çok olup imtihan olanda olup çöpe atan olmayan olsun diye servet döken... hepimizin imtihami farkli imtihanı kolay gecmek icin isyana düsmemeli sorgulamamalı ve hatta sükretmeliyiz. Herseye gücü yeten sonsuz merhamet sahibine el acip "Rabbi hepli min ledünke zürriyeten tayibeten inneke semiuddua" .Diye yalvarmaliyiz. Allah herseyden haberdardir ve sukredenin rizkini daha çok verendir..

Canım 37.haftada izne ayrılıcam daha çok var.keşke sağlıklı olsada benimkide erken doğsa hamilelik çok zor ya.Buarada senin bebiş kaç kilo?Doktor banada kilosu çok iyi dedi 29 .haftada 1490 kg idi
Benimki de kilolu mu doğar acaba normal doğum düşünüyorum bakalım hayırlısı

Baya şeyler olmuş teşekkür ederim cnm tek tek yazdığın için.

37. Haftaya daha çok var yaa Allah yardimcin olsun canım.
Benim 28. Haftada 1600 gr idi masallah:) Son haftaları bulursa normal doguramazsin dedi Dr. Sağlıklı olsun 3 kg üstü doğsun yeter bana

Tahmini yumurtlama 12. gündü. 26 günde bir oluyordum ama bugün 30. gün gelen giden yok. Hayırlısı olsun ne diyelim test yapsam mı bilmiyorum. Korunmasız ilişki sadece 18. gün olmuştu o da bişey olmaz diye yaptım.
Stres yapma cnm benim de akıntı dönem dönem değişiyor sen ovülasyon testi ile sıkı takip yap.

Aleyküm selam canım hoşgeldin. Ne olur ne olmaz test yap bari.simdi deneme yapmaya karar verdin ya hemen gecikme vs başlar. Vücut çok hassas yaa :)kendimden biliyorum
Evet sinir oldum deneyecektim bu ay Allah kısmet ederse ama daha adet bile olamadım. Bişey olmaz diye 18. gün korunmasız ilişki oldu sadece başka yok yani hep dikkat ettim.

Sağol canım ınş daha baslamadim testlere. Ayy seninki hamilelik olmasın 4 gün gecikmen hiç olmadıysa test yap hemen benim en fazla 2 gün geçer mesela bilir insan kendini az çok

kizlar bazen diyorum ne iyi olmus kk ile tanismisim.bizim burada boyle site yok.insan sorunlariyla basbasa kaliyor burda ne guzel herseyi paylasiyoruz.guzel arkadasliklar ediniyoruz.dilerim Rabbimden Allah hepimize hayirli saglikli erkek bebisler versin kizlarimizida bahti guzel eylesin guzel yurekli arkadaslarim..

Sağol canım ınş daha baslamadim testlere. Ayy seninki hamilelik olmasın 4 gün gecikmen hiç olmadıysa test yap hemen benim en fazla 2 gün geçer mesela bilir insan kendini az çok
Benim de en fazla 2 gün geçer bu kez böyle oldu ama sadece korunmasız ilişki 18. gün oldu ben takvim yöntemi ile korunuyorum ilişki günlerini not ediyorum o yüzden eminim. Karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama bakalım olmadı test yaparım ama 18. gün pek olmaz gibi.

Amin amin canım benim ınş.Aynen burda kimseyle konusamadiklarimizi konuşuyoruz bazı insanlar çok acımasız şimdi hamile kalsam ınan korkuyorum çevreden birine bana da dua edin ınş hayırlısıyla bir oğlum olsun demeye yadirgiyorlar daha önce başıma geldiği için yazdım bunu.rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsin hepimizi

Anladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayi

Anladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayi
Yoktu akıntı o gün. 12. gün baya vardı akıntı o gün de çatladı başka da olmadı. Ama senin adet aralığı uzundur o yüzden 17 18. günü olur çatlama. Offf kafam karışık öyle bişey varsa bizim teze uymuyor o zaman.

Amiiinnn cnm inşallah. O senin yüreğinin güzelliği.

Onu ben de yapmıştım 2 kız bir erkek çıkıyor bana da. Yani 3 çocuk çıktı hatta 4. de durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…