- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.341
Selam canim bazen oluyor böyle bende 4 gün erken oldum bu ay. Yumurtlama gününü hissetmişmiydin gecen ay.Selam kızlar ne var ne yok cinsiyet öğrenen var mı ben yokken neler oldu biri anlatsın bana baya yazışmışsınız okuyamıyorum. Bu arada ben de 22sinde adet olacaktım hâlâ olmadım deneme de olmadı niye adet olmadım anlamadım 4 gün gecikti.
Arkadaşım hepimiz için öncelik çocuğumuzun sağlıklı ve hayırlı bir wvlat olmasi tabiki. Eğer zamanin varsa baştan oku sona kadar . Bu topikte bu yöntemle erkek bebek sahibi olan çok arkadaşımız var.elbette veren Allah bunlar birer vesile.Öncelikle, dalga geçmek amaçlı yorum yapmadığımı zaten belirttim. Birinci sayfadaki mesajları okudum ve oradaki önerilerin mantıksızlığından bahsettim. Yazdığınız için de teşekkür ederim ama kadının hiçbir şekilde çocuğun cinsiyetini tayin edemediği gerçeği var. Yazdıklarınızı müsait bir zamanda araştırıp okurum. Herkes kızı da oğlu da olsun ister ama bu tamamen kumar oynamak gibi bir durum diye düşünüyorum ben. Her daim hayırlısı olsun. En azından benim için gerçekten çocuğun cinsiyetinin bir önemi yok. Çocuğum sağlıklı, sıhhatli olsun bana yeter.
Tabiki öncelikle sağlıklı anneye babaya hayırlı bir evlat olması dileğimiz ama dediğim gibi nefis ışte insan olmayanı istiyor istemek günah değil rabbimden istiyoruz ınş.herkese gonlundekini nasip eder.böyle bir aratirmalarin varligida insana sebepleri doğuruyor. Kadının rolü olmadığını siz düşünüyorsunuz ben öyle düşünmüyorum şöyle söyleyim neden bazı insanların sürekli kızı oluyor yada bazılarının hep oglu oluyor beslenmenin vücudun asidik veya alkali olmasının etkinliği var bence araştırıp okuduklarim mantıgima uydu spermlerin morfolojik özelliklerinin farliligindan ve vücudun elektriksel iyon yüküne bağlı olarak zıt kutupların birbirini çekmesi aynı kutupların birbirini itmesi gibi.Öncelikle, dalga geçmek amaçlı yorum yapmadığımı zaten belirttim. Birinci sayfadaki mesajları okudum ve oradaki önerilerin mantıksızlığından bahsettim. Yazdığınız için de teşekkür ederim ama kadının hiçbir şekilde çocuğun cinsiyetini tayin edemediği gerçeği var. Yazdıklarınızı müsait bir zamanda araştırıp okurum. Herkes kızı da oğlu da olsun ister ama bu tamamen kumar oynamak gibi bir durum diye düşünüyorum ben. Her daim hayırlısı olsun. En azından benim için gerçekten çocuğun cinsiyetinin bir önemi yok. Çocuğum sağlıklı, sıhhatli olsun bana yeter.
Amin Amin Allah kimseyi o yolda koymasin.anne olmak zor rabbim kolayligini versin insallahİnşallah normal olur rabbim bir vaazda kurtarsın .Benimde ilk bebeğim iri ve kafa çevresi büyük denildi normal gelmesi çok zor vakumla çekmemiz gerekebilir ikinizde yipranirsiniz demişti doktor çok korktum zorunlu sezaryen e girdim.sezaryen de ameliyat sonrası 1 hafta zorluğu var Allah im doğum yapacaklara cümlesine yardim etsin ınş.
Herkesin çocugu olmuyor canim olmayan da çok olup imtihan olanda olup çöpe atan olmayan olsun diye servet döken... hepimizin imtihami farkli imtihanı kolay gecmek icin isyana düsmemeli sorgulamamalı ve hatta sükretmeliyiz. Herseye gücü yeten sonsuz merhamet sahibine el acip "Rabbi hepli min ledünke zürriyeten tayibeten inneke semiuddua" .Diye yalvarmaliyiz. Allah herseyden haberdardir ve sukredenin rizkini daha çok verendir..Hergün meryem süresini okuyorum bugün 28 oldu . yüz besmele yazdm üstümde taşıyorum iki yumurta haşladm birine zariyat 47 diğerine zariyat 48 ayetleri yazdm birini ben birini eşim yedi sülük tedavisi yaptırdm kanamam bittikten sonra yumurtlamam oldu inşallah tutar
Canım 37.haftada izne ayrılıcam daha çok var.keşke sağlıklı olsada benimkide erken doğsa hamilelik çok zor ya.Buarada senin bebiş kaç kilo?Doktor banada kilosu çok iyi dedi 29 .haftada 1490 kg idi32 haftadan sonra izne ayrılmayacak misin canim? Ben evde bile zorlanıyorum seni düşünemiyorum yaa Allah kolaylık versin. Aynen hayirlisiyla bi dogursaydik ilk bebekte ne kadar rahatmisim.kizim sürekli ilgi istiyor oyun istiyor.
Doktor 36-37 haftalarda doğar seninki dedi.kizim da öyle doğmuştu. Haftalar geçtikçe doğum Korkusu sarıyor. Ilkinde ne olacağını bilmiyordum. Bunda başıma gelecekleri biliyorum
Baya şeyler olmuş teşekkür ederim cnm tek tek yazdığın için.Aleykum selam canım hoşgeldin.cinsiyet öğrenen kirgincicekler ve citonews miydi yanlış yazıyor olabilirim ikiside iki kızdan sonra erkek bebeğe hamile kaldıklarını öğrendiler.cesaa arkadaşımız kızının olacağını öğrendi yüksek ihtimal vermiş doktor.naznaz16 bebegini malesef kimyasal gebelik nedeniyle kaybetti diğer kızlar beklemedeyiz unuttuğum arkadaşlar varsa yazın bende unuttum şimdi bu ay deneme yapacaklar var rabbim rast getirsin ınş.
37. Haftaya daha çok var yaa Allah yardimcin olsun canım.Canım 37.haftada izne ayrılıcam daha çok var.keşke sağlıklı olsada benimkide erken doğsa hamilelik çok zor ya.Buarada senin bebiş kaç kilo?Doktor banada kilosu çok iyi dedi 29 .haftada 1490 kg idi
Benimki de kilolu mu doğar acaba normal doğum düşünüyorum bakalım hayırlısı
Tahmini yumurtlama 12. gündü. 26 günde bir oluyordum ama bugün 30. gün gelen giden yok. Hayırlısı olsun ne diyelim test yapsam mı bilmiyorum. Korunmasız ilişki sadece 18. gün olmuştu o da bişey olmaz diye yaptım.Yumurtlama ni tahmin ettin mi yine hangi gün bekliyorsun adeti. Bende cuma yumurtlama ol ucak diyordum dün büyük ihtimal akıntı başlamadı hala stres mi yaptım acaba ister istemez sürekli aklıma girip çıkıyor düşünceler çünküAllah im hayırlısıyla rast getirsin ınş
Evet sinir oldum deneyecektim bu ay Allah kısmet ederse ama daha adet bile olamadım. Bişey olmaz diye 18. gün korunmasız ilişki oldu sadece başka yok yani hep dikkat ettim.Aleyküm selam canım hoşgeldin. Ne olur ne olmaz test yap bari.simdi deneme yapmaya karar verdin ya hemen gecikme vs başlar. Vücut çok hassas yaa :)kendimden biliyorum
Sağol canım ınş daha baslamadim testlere. Ayy seninki hamilelik olmasın 4 gün gecikmen hiç olmadıysa test yap hemen benim en fazla 2 gün geçer mesela bilir insan kendini az çokTahmini yumurtlama 12. gündü. 26 günde bir oluyordum ama bugün 30. gün gelen giden yok. Hayırlısı olsun ne diyelim test yapsam mı bilmiyorum. Korunmasız ilişki sadece 18. gün olmuştu o da bişey olmaz diye yaptım.
Stres yapma cnm benim de akıntı dönem dönem değişiyor sen ovülasyon testi ile sıkı takip yap.
Evet hissettim 12. gündü hayırlısı olsun inşallah. Biraz daha bekleyim en iyisi.Selam canim bazen oluyor böyle bende 4 gün erken oldum bu ay. Yumurtlama gününü hissetmişmiydin gecen ay.
Benim de en fazla 2 gün geçer bu kez böyle oldu ama sadece korunmasız ilişki 18. gün oldu ben takvim yöntemi ile korunuyorum ilişki günlerini not ediyorum o yüzden eminim. Karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama bakalım olmadı test yaparım ama 18. gün pek olmaz gibi.Sağol canım ınş daha baslamadim testlere. Ayy seninki hamilelik olmasın 4 gün gecikmen hiç olmadıysa test yap hemen benim en fazla 2 gün geçer mesela bilir insan kendini az çok
Amin amin canım benim ınş.Aynen burda kimseyle konusamadiklarimizi konuşuyoruz bazı insanlar çok acımasız şimdi hamile kalsam ınan korkuyorum çevreden birine bana da dua edin ınş hayırlısıyla bir oğlum olsun demeye yadirgiyorlar daha önce başıma geldiği için yazdım bunu.rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsin hepimizikizlar bazen diyorum ne iyi olmus kk ile tanismisim.bizim burada boyle site yok.insan sorunlariyla basbasa kaliyor burda ne guzel herseyi paylasiyoruz.guzel arkadasliklar ediniyoruz.dilerim Rabbimden Allah hepimize hayirli saglikli erkek bebisler versin kizlarimizida bahti guzel eylesin guzel yurekli arkadaslarim..
Anladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayiBenim de en fazla 2 gün geçer bu kez böyle oldu ama sadece korunmasız ilişki 18. gün oldu ben takvim yöntemi ile korunuyorum ilişki günlerini not ediyorum o yüzden eminim. Karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama bakalım olmadı test yaparım ama 18. gün pek olmaz gibi.
Yoktu akıntı o gün. 12. gün baya vardı akıntı o gün de çatladı başka da olmadı. Ama senin adet aralığı uzundur o yüzden 17 18. günü olur çatlama. Offf kafam karışık öyle bişey varsa bizim teze uymuyor o zaman.Anladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayi
Amiiinnn cnm inşallah. O senin yüreğinin güzelliği.kizlar bazen diyorum ne iyi olmus kk ile tanismisim.bizim burada boyle site yok.insan sorunlariyla basbasa kaliyor burda ne guzel herseyi paylasiyoruz.guzel arkadasliklar ediniyoruz.dilerim Rabbimden Allah hepimize hayirli saglikli erkek bebisler versin kizlarimizida bahti guzel eylesin guzel yurekli arkadaslarim..
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın. Pes etme vardır bunda da bir hayır.şuan bilmiyorum canım ben vazgeçtim gibi ama eşim ne düşünüyor oda önemli.bakalım yazarım belki beraber kalırız
Onu ben de yapmıştım 2 kız bir erkek çıkıyor bana da. Yani 3 çocuk çıktı hatta 4. de durdu.kızlar birde kendi evlilik Tüzüğün ip geçirin avcunuzun içine 1. çocuktan itibaren yapın ipi sadece yüzükle birlikte avcunuzun içine tutun hiç sallamayın o kendi dönüyorum yuvarlak dönerse erkek ileri geri giderse kız kime yaptıysam tuttu banada 3 den sonra 2 halka döndü yuvarlak 3 kızım yan sallandı dedim 2 tanem oğlum olcak sankim ama biri düştü inşallah bu gelecek diye ümit ediyorum sizde deneyin bakalım bi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?