Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayi
Canım senın bat ne zamandı ? Olacak seninde bu ay Allah'ın ıznıyle. Ve evet haklısın ondan cekınıyor artık ıstedogı cinsiyeti böle söylemeye. Sanki biz bılmıyoruz hayırlı ve sağlıklı evlat ıstemeyı. Ama bunun dışında da ınsanın gönlünden geçen bor cınsıyet illaki vardır. Dualara bunu da eklemenin ne yanlısı olabılır ki

37. Haftaya daha çok var yaa Allah yardimcin olsun canım.
Benim 28. Haftada 1600 gr idi masallah:) Son haftaları bulursa normal doguramazsin dedi Dr. Sağlıklı olsun 3 kg üstü doğsun yeter bana

Maşallah seninki nin kilosu çok iyiymiş
Ben inşallah normal yapicam 3 kiloyu geçsin yeter.Benim 1. De 40 haftayı geçmişti ona rağmen 3200 doğdu bu biraz daha kilolu doğacak gb sağlıklı olsun da kuzum gerisi önemli değil.

Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter
Zaten emmeye başlayınca toparlaniyorlar. Ikinci cocukta da heyecan aynı oluyormuş. Eşyaları , kıyafetleri falan içim kıpır kıpır. ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

O zaman yoktur canım kuruysan deneme yapicaz ol ucak olmiycak düşüncesi filan stresten olabilir benimde suan akıntı gelmesi lazım gelmiyor

Canım benim için mi sordun Black5angel için mi ben su an tam 15.gundeyim 30 yada 31 oluyor dongum

O zaman yoktur canım kuruysan deneme yapicaz ol ucak olmiycak düşüncesi filan stresten olabilir benimde suan akıntı gelmesi lazım gelmiyor
Yarını da bekleyim olmazsa cuma günü test yaparım. Belki yumurta çatlamamış olabilir. Gebelik testi negatif çıkarsa doktora giderim. Kis olsa ağrım olurdu çünkü bir kere kis olmuştu çok ağrım vardı doktora gitmiştim dediğim gibi ağrının olduğu yerde kis vardı ama geçmişti ama onda hiç adet gecikmesi yaşamadım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Benim birkeresinde 10 gün gecmisti. Allah bilir stresten yedigin ictiginden de olabilir

Bende çok heyecanlıyım bide erkek olsa nasıl olurduk acaba :) :)

Canım ben de seni bekliyordum deneme yapmak için benim bugün 9. Günüm. Daha teste başlamadım bakalım hayırlısı arada girip burayı kontrol et lütfen testimi yorumlamak için yardımınıza ihtiyacım var

Testin fazlaysa yarin basla bence ben normalde 17. Gün cat olurken gecen ay 13. Gun olmuş. Gecen ay yakalayamadım gec basladim teste. Zaten sende farki anlarsin yarinki testin silik cikar muhtemelen ertesi gun ve daha sonraki gunlerle kiyaslaman kolay olur

Merhaba arkadaslar size ogrendigim bir bilgiden bahsetmek istiyorum.fatma ana eli otu duyan var mi bilmiuorum. Mekkeden gelen bir ot.dogumu kolaylastiriyor ve cocugu olmayanlara vesile olabiliyormus.ben cok inaniyorum sizede tldetayli bilgileri atacagim. Ozellikle buradaki hamile arkadaslar dogumlarinizda cok uardimi olacagini dusunuyorum

Gebe Kalabilmek İçin;

Sanıyorum ki ovülasyon zamanına yakın ve ovulasyonu takip eden birkaç günde uygulanıyormuş...
Uygulama öncesi otu bir sudan geçirin.
Geceleyin eşinizle aynı anda bir defa 2 rekat namaz kılıp, sonrasında yine eşlerle birlikte Felak, Nas ve Ayetel Kürsi dualarını okuyarak (Bu duaların okunacağını yine bir başka topikte okumuştum ama siz bunların haricinde başka dualar da okuyabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta biz otu alınca bir amcamıza Meryem suresini okuttuk otun üzerine, malum o surenin faziletini birçoğunuz biliyorsunuzdur).
Neyse sonra dediğim gibi dualarla birlikte o otu büyükçe bir cam sürahinin içine koyup içme suyu ilave ediyorsunuz...
1 gün sonrasında eşlerle birlikte içmeye başlıyormuşsunuz.
Biz eşimle sahurda ve iftarda olmak üzere birer bardak içtik.
Tadına gelince çok hoş bir tadı vardı kızlar, böyle tarçınımsı, güzel bir baharatımsı bir tat idi...
Biz ovulasyondan sonra ancak alabildiğimiz için 1 sürahi bitince bitirdik.
Ama siz ovulasyonu da katarak devam edeceğiniz için su eksildikçe üzerine ilave edin...
Ovulasyondan birkaç gün sonra da sanırım bitirmek gerekiyor.
Su bitince bitki tekrar kapanıp eski haline geliyor, çok ilginç...
Ama otun işi bitmiyor, sonradan tekrardan uygulayabilirsiniz, atmayın bence saklayın, verirseniz başkasına da şifa olur, doğumda da kullanırsınız...
Bizim bu ay olmazsa diğer ay tekrarlayacağız bakalım kısmet...
(Alintidir)

Doğumu Kolaylaştırmak İçin;

Sanırım bu da doğuma giderken, sancınız/suyunuz geldiğinde hemen suya koyuluyormuş ve anne adayı o sudan birazcık içiyormuş.
Ama içse de suyu bitmemeli sanırım koyduğunuz camda...
Ve o ot açıldıkça anne adayının rahmi de açılıyormuş ve doğumu kolay oluyormuş...
Okuduğuma göre de doğum bitince, hemen evdeki kişi bu bitkiyi sudan çıkarmalıymış ki rahim kendini toparlasın diye...

İşte böyle kızlar, okuduklarımca birşeyler toparlamaya çalıştım sizlere.
Bir ümit işte nasip olur belki de...
Bilenler, duyanlar varsa onlar da katkı sağlasın lütfen...

Bu otu kutsal topraklara giden bir yakınınızdan rica edebileceğiniz gibi, Mısır çarşısında da bulabilirsiniz.
Biz eşimle birkaç aktar gezdik Mısır Çarşısı'nda ve tek bir aktardan bulabildik, sorunca zaten onu tarif ediyorlar.
O adam da doğudan bi tanıdıkları vasıtasıyla Suriye aracılığıyla getirtiyormuş, tabi oraya da mutlaka kutsal topraklarımızdan getiriyorlarmış.
Alintidir..

Evet canım duymuştum.Hatta biri burda yazmıştı ama bulamıyorum onu suya koyup bazı dualar okuyorlarmiş ama hangi dualar hatırlayamıyorum daha sonrada suyunu içiyorlarmış ve bunu yapanların çoğunun bebeği erkek olmuş yazıyı bi bulsam aticam ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…