- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.361
Canım senın bat ne zamandı ? Olacak seninde bu ay Allah'ın ıznıyle. Ve evet haklısın ondan cekınıyor artık ıstedogı cinsiyeti böle söylemeye. Sanki biz bılmıyoruz hayırlı ve sağlıklı evlat ıstemeyı. Ama bunun dışında da ınsanın gönlünden geçen bor cınsıyet illaki vardır. Dualara bunu da eklemenin ne yanlısı olabılır kiAnladım canım olur niye olmasın akıntı filan var miydi o dönem benim 17-18 günleri olur mesela belki son 24 saatte yakalamıştır spermler yumurtayi
37. Haftaya daha çok var yaa Allah yardimcin olsun canım.
Benim 28. Haftada 1600 gr idi masallah:) Son haftaları bulursa normal doguramazsin dedi Dr. Sağlıklı olsun 3 kg üstü doğsun yeter bana
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeterMaşallah seninki nin kilosu çok iyiymiş
Ben inşallah normal yapicam 3 kiloyu geçsin yeter.Benim 1. De 40 haftayı geçmişti ona rağmen 3200 doğdu bu biraz daha kilolu doğacak gb sağlıklı olsun da kuzum gerisi önemli değil.
O zaman yoktur canım kuruysan deneme yapicaz ol ucak olmiycak düşüncesi filan stresten olabilir benimde suan akıntı gelmesi lazım gelmiyorYoktu akıntı o gün. 12. gün baya vardı akıntı o gün de çatladı başka da olmadı. Ama senin adet aralığı uzundur o yüzden 17 18. günü olur çatlama. Offf kafam karışık öyle bişey varsa bizim teze uymuyor o zaman.
Canım benim için mi sordunCanım senın bat ne zamandı ? Olacak seninde bu ay Allah'ın ıznıyle. Ve evet haklısın ondan cekınıyor artık ıstedogı cinsiyeti böle söylemeye. Sanki biz bılmıyoruz hayırlı ve sağlıklı evlat ıstemeyı. Ama bunun dışında da ınsanın gönlünden geçen bor cınsıyet illaki vardır. Dualara bunu da eklemenin ne yanlısı olabılır ki
Senin ıcın sordum canımCanım benim için mi sordunBlack5angel için mi ben su an tam 15.gundeyim 30 yada 31 oluyor dongum
Yarını da bekleyim olmazsa cuma günü test yaparım. Belki yumurta çatlamamış olabilir. Gebelik testi negatif çıkarsa doktora giderim. Kis olsa ağrım olurdu çünkü bir kere kis olmuştu çok ağrım vardı doktora gitmiştim dediğim gibi ağrının olduğu yerde kis vardı ama geçmişti ama onda hiç adet gecikmesi yaşamadım. Hayırlısı olsun hakkımızda.O zaman yoktur canım kuruysan deneme yapicaz ol ucak olmiycak düşüncesi filan stresten olabilir benimde suan akıntı gelmesi lazım gelmiyor
Benim birkeresinde 10 gün gecmisti. Allah bilir stresten yedigin ictiginden de olabilirYoktu akıntı o gün. 12. gün baya vardı akıntı o gün de çatladı başka da olmadı. Ama senin adet aralığı uzundur o yüzden 17 18. günü olur çatlama. Offf kafam karışık öyle bişey varsa bizim teze uymuyor o zaman.
Evet haklısın stres yaptıkça iyice gecikiyor. Takvim yöntemiyle korunduğum için hep böyle süphelerle yaşıyorum.Benim birkeresinde 10 gün gecmisti. Allah bilir stresten yedigin ictiginden de olabilir
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter
Zaten emmeye başlayınca toparlaniyorlar. Ikinci cocukta da heyecan aynı oluyormuş. Eşyaları , kıyafetleri falan içim kıpır kıpır. ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Canım ben de seni bekliyordum deneme yapmak için benim bugün 9. Günüm. Daha teste başlamadım bakalım hayırlısı arada girip burayı kontrol et lütfen testimi yorumlamak için yardımınıza ihtiyacım varYarını da bekleyim olmazsa cuma günü test yaparım. Belki yumurta çatlamamış olabilir. Gebelik testi negatif çıkarsa doktora giderim. Kis olsa ağrım olurdu çünkü bir kere kis olmuştu çok ağrım vardı doktora gitmiştim dediğim gibi ağrının olduğu yerde kis vardı ama geçmişti ama onda hiç adet gecikmesi yaşamadım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Testin fazlaysa yarin basla bence ben normalde 17. Gün cat olurken gecen ay 13. Gun olmuş. Gecen ay yakalayamadım gec basladim teste. Zaten sende farki anlarsin yarinki testin silik cikar muhtemelen ertesi gun ve daha sonraki gunlerle kiyaslaman kolay olurCanım ben de seni bekliyordum deneme yapmak için benim bugün 9. Günüm. Daha teste başlamadım bakalım hayırlısı arada girip burayı kontrol et lütfen testimi yorumlamak için yardımınıza ihtiyacım var
Evet canım duymuştum.Hatta biri burda yazmıştı ama bulamıyorum onu suya koyup bazı dualar okuyorlarmiş ama hangi dualar hatırlayamıyorum daha sonrada suyunu içiyorlarmış ve bunu yapanların çoğunun bebeği erkek olmuş yazıyı bi bulsam aticam ama bulamıyorumMerhaba arkadaslar size ogrendigim bir bilgiden bahsetmek istiyorum.fatma ana eli otu duyan var mi bilmiuorum. Mekkeden gelen bir ot.dogumu kolaylastiriyor ve cocugu olmayanlara vesile olabiliyormus.ben cok inaniyorum sizede tldetayli bilgileri atacagim. Ozellikle buradaki hamile arkadaslar dogumlarinizda cok uardimi olacagini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?