- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.381
Ben yaptım canım ilk doğumumda. Acıyor çocuk kocaman oluyor. Tadı pek güzel değildi ben ıcemedimDoğumu Kolaylaştırmak İçin;
Sanırım bu da doğuma giderken, sancınız/suyunuz geldiğinde hemen suya koyuluyormuş ve anne adayı o sudan birazcık içiyormuş.
Ama içse de suyu bitmemeli sanırım koyduğunuz camda...
Ve o ot açıldıkça anne adayının rahmi de açılıyormuş ve doğumu kolay oluyormuş...
Okuduğuma göre de doğum bitince, hemen evdeki kişi bu bitkiyi sudan çıkarmalıymış ki rahim kendini toparlasın diye...
İşte böyle kızlar, okuduklarımca birşeyler toparlamaya çalıştım sizlere.
Bir ümit işte nasip olur belki de...
Bilenler, duyanlar varsa onlar da katkı sağlasın lütfen...
Bu otu kutsal topraklara giden bir yakınınızdan rica edebileceğiniz gibi, Mısır çarşısında da bulabilirsiniz.
Biz eşimle birkaç aktar gezdik Mısır Çarşısı'nda ve tek bir aktardan bulabildik, sorunca zaten onu tarif ediyorlar.
O adam da doğudan bi tanıdıkları vasıtasıyla Suriye aracılığıyla getirtiyormuş, tabi oraya da mutlaka kutsal topraklarımızdan getiriyorlarmış.
Alintidir..
Çiçek acıyor yanı kelıme tahmını yanlış yazdıBen yaptım canım ilk doğumumda. Acıyor çocuk kocaman oluyor. Tadı pek güzel değildi ben ıcemedim
Teste başla bence cnm yarın 10. gün oluyor kesin başla. Sürekli bakmaya çalışırım cnm. Yardım ederiz Allahın izniyleCanım ben de seni bekliyordum deneme yapmak için benim bugün 9. Günüm. Daha teste başlamadım bakalım hayırlısı arada girip burayı kontrol et lütfen testimi yorumlamak için yardımınıza ihtiyacım var
İçeriğine bakmam lazım canım hormonlara etki edecek birşey varmı içeriğinde yoksa etkisi yokturYaa benim aklima simdi geldiElifemm- canim ben gecen ay şu gynox vaginal likittenten kullanmistim acaba onun etkisi olabilirmi erken regl olmamda.
Nasıl buluruz canım umre malzemesi satan yerlerde olurmu kiBuda sudaki hali.
Testim 50 tane yeni sipariş ettim aynen yarın başlamayı düşünüyorum yoruldum valla artık Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin inşallahTestin fazlaysa yarin basla bence ben normalde 17. Gün cat olurken gecen ay 13. Gun olmuş. Gecen ay yakalayamadım gec basladim teste. Zaten sende farki anlarsin yarinki testin silik cikar muhtemelen ertesi gun ve daha sonraki gunlerle kiyaslaman kolay olur
Allah razi olsun hepinızden canımTeste başla bence cnm yarın 10. gün oluyor kesin başla. Sürekli bakmaya çalışırım cnm. Yardım ederiz Allahın izniyle
Canım ben folbiol tablet 5mg kullandım. İlk hamilelikte hiç kullanmamıştımKızlar folik asit kullaniyormusunuz dün doktor bir çeşit verdi de bulamıyorum eczanelerde
Kızlar bana yardım edin lütfen. Benim adetimin bugün 10.günü öğlen 1 gibi test yaptım negatif çıktı ama hafiften akintim var yarın yada diğer gün catlarmi. Yoksa bugün mu yumurtlarim bi testte aksammi yapsam . yumurtlama günümü kaçırıcam diye çok korkuyorum . ne yapmam lazım .
Canim telas yapma akinti yumurtlamaya yakin artar ayrica bugün yumurtlama olacak olsaydi testin pozitif cikardi. Sen 10 gibi tekrar yap testi. yarinda tavsiyem 3 kere yapKızlar bana yardım edin lütfen. Benim adetimin bugün 10.günü öğlen 1 gibi test yaptım negatif çıktı ama hafiften akintim var yarın yada diğer gün catlarmi. Yoksa bugün mu yumurtlarim bi testte aksammi yapsam . yumurtlama günümü kaçırıcam diye çok korkuyorum . ne yapmam lazım .
Amin cnm inşallah hepimizden razı olsunAllah razi olsun hepinızden canım
28 günde 1 oluyorum duzenliyimdir. İnternette 25 - 30 ekim gösteriyor. Bugün öğlenden sonra başladı akintim ama çok değil az az .
28 günde 1 oluyorum duzenliyimdir. İnternette 25 - 30 ekim gösteriyor. Bugün öğlenden sonra başladı akintim ama çok değil az az .
Cevap vermediniz ama ben yine de yazıp sizden fikir almak istiyorum pazartesi beta hcg değerim 16.54 bugün tekrar yaptırdım 0.100 çıktı bende kimyasal gebelik geçiriyorum ama şimdiye kadar herhangi kanamam ve lekelenmem olmadı şimdiye kadar adete olmadım şimdi bu bebeği nasıl dusurecem ben bide acaba kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalabilirimMerhaba kızlar bende yeni uyeyim sorum şu cevaplarsaniz sevinirim adet duzensizligim var 2 3 aydır hep erken âdet olurum ama bu ay biraz gecikti bugün 27. günüm adet olmayali bundan daha erken tarihlerde adet olmam gerekiyordu gebelik şüphem var goguslerim sis belim kasiklarim ağrıyor akintim diğer aylara göre çook fazla 4 gün arayla idrar testi yaptim ikiside negatif ne olur yardim edin aydinlatin beni acaba bu sorunu yaşayan başka arkadslar var mi aranızda
Gecmis olsun canim bazen msjlar birikiyor göremiyoruz. Bu konuda benim bilgim yok inan. Doktora gittinmi kendi kendine birsey deneme bence.Merhaba kızlar R
Cevap vermediniz ama ben yine de yazıp sizden fikir almak istiyorum pazartesi beta hcg değerim 16.54 bugün tekrar yaptırdım 0.100 çıktı bende kimyasal gebelik geçiriyorum ama şimdiye kadar herhangi kanamam ve lekelenmem olmadı şimdiye kadar adete olmadım şimdi bu bebeği nasıl dusurecem ben bide acaba kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?