Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkek ve ya kiz gebelik diye duymadim..sadece bebegi olmayanlar otun bir parcasini uzerinde tasimali hamile oldugunu ogrendikten hemen sonra cikarmaliymis ki dusuk olmasin..
Otu da cam bir surahiye koyup yumurtlama donemine yakin ve battan 10 gun oncesine kadar icmeliymis cunku bu ot ostrojen yani hamileli kolaylastiran hormon uretmeyi artiriyormus..
Dogum icin su geldikten sonra ilik su dolu bir kaba atilip ot acildikca rahim aciliyormus. Dogumdan hemen sonra sudan cikarilmaliymis yoksa kanama vss olabiliyirmus toparlanmasi icin hemen cikarilmaliymis..bnm yegen yapmisti bunu kayinvalidesi umreden getirmis 3.5 saatte kolay bisekilde dogum yapti.
Tabi bu uygulamalardan once bircok dualar okunuyor niye ediliyor vss.. detaylari yukaridaki yazilarda var.

Ben yaptım canım ilk doğumumda. Acıyor çocuk kocaman oluyor. Tadı pek güzel değildi ben ıcemedim

Teste başla bence cnm yarın 10. gün oluyor kesin başla. Sürekli bakmaya çalışırım cnm. Yardım ederiz Allahın izniyle

Testim 50 tane yeni sipariş ettim aynen yarın başlamayı düşünüyorum yoruldum valla artık Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Kızlar bana yardım edin lütfen. Benim adetimin bugün 10.günü öğlen 1 gibi test yaptım negatif çıktı ama hafiften akintim var yarın yada diğer gün catlarmi. Yoksa bugün mu yumurtlarim bi testte aksammi yapsam . yumurtlama günümü kaçırıcam diye çok korkuyorum . ne yapmam lazım .

Kaç günde bir adet oluyorsun? Ona göre tahmini yum. Gününü bulabılırsın.gerçi bazılarının hiç testte çıkmayabiliyormuş

Canim telas yapma akinti yumurtlamaya yakin artar ayrica bugün yumurtlama olacak olsaydi testin pozitif cikardi. Sen 10 gibi tekrar yap testi. yarinda tavsiyem 3 kere yap

28 günde 1 oluyorum duzenliyimdir. İnternette 25 - 30 ekim gösteriyor. Bugün öğlenden sonra başladı akintim ama çok değil az az .

Ben nerdeyse her ay yumurta akı gibi akıntı görürdüm böyle şeffaf sümük gb o zamanlar bilmezdim yum. Akıntısının başladığını meğersem tamda o alıntıymış tabi o akıntı öncesinde başlıyormuş yum. Çay olacak belirtisi inşallah gönlündeki olur rabbim rasgetirsin.

28 günde 1 oluyorum duzenliyimdir. İnternette 25 - 30 ekim gösteriyor. Bugün öğlenden sonra başladı akintim ama çok değil az az .

Ben nerdeyse her ay yumurta akı gibi akıntı görürdüm böyle şeffaf sümük gb o zamanlar bilmezdim yum. Akıntısının başladığını meğersem tamda o alıntıymış tabi o akıntı öncesinde başlıyormuş yum. Çay olacak belirtisi inşallah gönlündeki olur rabbim rasgetirsin.

Merhaba kızlar R
Cevap vermediniz ama ben yine de yazıp sizden fikir almak istiyorum pazartesi beta hcg değerim 16.54 bugün tekrar yaptırdım 0.100 çıktı bende kimyasal gebelik geçiriyorum ama şimdiye kadar herhangi kanamam ve lekelenmem olmadı şimdiye kadar adete olmadım şimdi bu bebeği nasıl dusurecem ben bide acaba kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalabilirim

Gecmis olsun canim bazen msjlar birikiyor göremiyoruz. Bu konuda benim bilgim yok inan. Doktora gittinmi kendi kendine birsey deneme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…