Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Testin çok yok 4 tane var . her güne bitane aldırdım eşime Ama yine aldrirm. Çok çok heycanliyim kızlar Rabbim herkese tattırsin kız erkek fark etmez . cocuk sahibi olmanın bile başka bi duygusu vaaar .
Hangi testten kullaniyorsun. Pozitif gördükten sonra en az 5-6 tane test lazim bence lh yumurtadan 24-36 saat önce yükseliyor. Lopuquickmi testin

Akıntı başladıktan 2 yada 3 gün sonra çatlar bazen kasiklarda ağrı olabilir.az akintin varsa yumurtlama yaklaşıyor demek tuvalete otur ve akintin zaten yogunsa akar direk camasirini bile islatabilir parmaginla akintini al ve iki parmağının arasında uzuyormu kontrol edebilirsin testlede kontrolünü yapıp doğru günü yakalayabilirsin.stres yapma geç çatlar yoksa rabbim rast getirsin ınş.beklenen adet tarihin nedir canim

Testin çok yok 4 tane var . her güne bitane aldırdım eşime Ama yine aldrirm. Çok çok heycanliyim kızlar Rabbim herkese tattırsin kız erkek fark etmez . cocuk sahibi olmanın bile başka bi duygusu vaaar .
Canım 4 tane yetmez ki keşke internet ten sipariş verseydin eczanelerde çok pahalı. n11 den güvenilir site hem daha uyguna geliyor.ilk bebeğin mi olucak canım

Gecmis olsun canim bazen msjlar birikiyor göremiyoruz. Bu konuda benim bilgim yok inan. Doktora gittinmi kendi kendine birsey deneme bence.
Evet cnm bugün doktora gittim doğum kontrol hapı verdi kullanma mi istedi bende teredutluyum çünkü leke kanamam falan bişey yok doktora sormayı unuttum bunu

Geçmiş olsun canım rabbim tekrardan nasip etsin ınş sağlıklı bir şekilde.bahsettiğin kimyasal gebelik bazı durumlarda evet hemen adet gelmeyebiliyor dilersen bir kaç gün daha bekle eğer adet olmazsan doktorun rahimdeki kalinlasmaya göre ilaçta başlayabilir kürtaj da yapabilir bu kararı doktorun vericektir.kanama olduktan sonra istediğin zaman tekrar gebe kalabilirsin tabiki gerekli hormon ve kan pihtilasma değerlerine doktorunun bakması lazım

Evet cnm bugün doktora gittim doğum kontrol hapı verdi kullanma mi istedi bende teredutluyum çünkü leke kanamam falan bişey yok doktora sormayı unuttum bunu
Çok fazla kalinlasma olmadığı için bu şekilde vermiştir adet goruceksin ilaç bitiminde tetkiklerini mutlaka yaptır belki sebep olan durumlarda vardır tekrar yaşamaman için

Sağol cnm bende ne yapacağımı bilmiyorum sancim var doğum kontrol hapıni kulanayimmi acaba

Sağol cnm bende ne yapacağımı bilmiyorum sancim var doğum kontrol hapıni kulanayimmi acaba
Kaç gün oldu canım bu durumu ogreneli. dediğim gibi bazen 3-5 gün sonra kendi kendine kanama basliyabiliyor istersen bekle 2-3 gün gelmezse başla sen bilirsin doktorunla karar verirsen daha doğru olur tabiki.

Beta hcg değerin düşmüş ama adet olmadım diyorsun adet söktürücü kullanabilirsin ama kesinlikle doktoruna danış. Kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalınabilir diye düşünüyorum kürtaj olmadığı için.

Kaç gün oldu canım bu durumu ogreneli. dediğim gibi bazen 3-5 gün sonra kendi kendine kanama basliyabiliyor istersen bekle 2-3 gün gelmezse başla sen bilirsin doktorunla karar verirsen daha doğru olur tabiki.
Cnm pazartesi kan verdim bugün sonuçları aldım pazartesi deki sonuç pozitif di doktir bugün bitane daha istedi bugünkü degerlerim düşmüştü doğum kontrol hapı verdi kullanmami istedi yanı anlayacagin kimyasal gebelik olduğunu bugün öğrendim bu ay içinde hiç adet olmadım gebelikten suphelendim megersem kimyasal gebelikmis rabbim benimde tüm ısteyen annelerin de yerini hayırlı ve sağlıklı evlatlar la doldurur inşallah

Doktor âdet sokturucu vermedi doğum kontrol hapı verdi cnm hic de adet olmadım sancim var ama bu durumda ilişkiye girebilirmiyim acaba

Doktor âdet sokturucu vermedi doğum kontrol hapı verdi cnm hic de adet olmadım sancim var ama bu durumda ilişkiye girebilirmiyim acaba
bu ay benimde başımdan geçti canım hamileyim sanarken kanama oldu acile gittim hamile değilsin adet kanaması o dediler biraz bekle kendiliğinden gelir inşallah

Inşallah gelir kendiliğinden cnm rabbim önümüzdeki ay isteyen herkesin yerini doldurur inşallah
inşallah canım sıkma canını vardır bir hayır bunda da.ben yumurtaya bağladım benimkini uzun site iğne ile korundum son 4 ayda hap ile sanırım yumurta çürüktü

inşallah canım sıkma canını vardır bir hayır bunda da.ben yumurtaya bağladım benimkini uzun site iğne ile korundum son 4 ayda hap ile sanırım yumurta çürüktü
Sikmiyorum canimi cnm kızım daha küçük olursa olur olmzsa olmaz diyordum ama olduğunu öğrendiğim zaman sevindim gerçeği ama kimyasali duyduktan sonra insanın hayalleri resmen yıkılıyor sen nye öyle yaptın kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…