Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benim 3 kızım var sprille korunurken 3.oldu.o yüzden bir tane daha zamansız olmasın diye 3 aylık iğne vuruldum.iliğime kadar kurudum adeti bırak akıntı bile yoktu.doktor tavsiyesiyle hapla adeti düzene koymak için 4 ay korundum korunmayı bıraktığım an da kimyasal oldu işte canım

Netten okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten 2 hafta sonra hamile kalinabiliyomus inşallah hayırlı haberler alırız allah kızlarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah

Öyledir büyük ihtimal cnm yoksa kimyasal olmazdı dimi
hormonlarla alakalı da olabiliyormuş.sperm de kalitesiz olabilir yumurtada da .vücut öyle birşey ki Allah öyle bir sistem vermiş ki bize vücut anlıyor döllenme sağlıklı mı oldu sağlıksız mı ona göre atıyor vücuttan

Netten okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten 2 hafta sonra hamile kalinabiliyomus inşallah hayırlı haberler alırız allah kızlarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah

şuan düşünmüyorum galiba canım bakalım Allah evlatlarımızı bağışlasın zaman ne gösterir bakalım

Suan kanamam olmadığı için bilmiyorum ama olacağı zaman bu bebek nasıl düşüyor parça geliyomu çok sancılı geciyomu benim suan sancim var ve beyaz akıntım oluyir

Öyledir büyük ihtimal cnm yoksa kimyasal olmazdı dimi
Tek sebep o değil tabiki dediğim gibi hormon testlerinin ve kan pihtilasma bozukluğunun olup olmadığına bakılır tekrarlayan durumlarda genetik olarak araştırma yapılır.doktorun test filan istemedimi.eğer hemen gebelik düşünürsen testlerini yaptırır mutlaka derim.

Önümüzdeki ay gel bebek için tedaviye başlayalım dedi

Bende var canım. Suya koyunca çiçek gibi açılıyormus ve suyunu içmek gerekiyormuş. Açılma çok hızlı olurmus. .ben korktum içmedim

cnm bende sana yazıyorum ama görmüyon heralde bende iyiyim cnm cumartesi tekrar gidicem Dr ye bakdircam yum ne kadar olmuş bakalım bugün 8. günüm daha adetimin. 5.günü gittiğimde 2 tane yum vardı sağda solda yoktu bakalım artık nasip kısmet duanizda unutmayın nolur önümüzdeki hafta denerim insAllah.Sen nasılsın naptin dene sende hadi yalnız bırakma bizi Rabbim büyük insAllah verecek hepimize oğlumuzu.

Suan kanamam olmadığı için bilmiyorum ama olacağı zaman bu bebek nasıl düşüyor parça geliyomu çok sancılı geciyomu benim suan sancim var ve beyaz akıntım oluyir

ağrı falan olmadı bende parça da düşmedi yoğun bir kanama 3 gün sürdü sonra bitti canım.adet sancısı oluyor sadece.

görmedim canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım.ben deneyecek olsam bile kuzum bir iki st beklemem gerek
Muhtemel ki yumurta sağlıklı değil şuanda .eşim de konuyu açmıyor adet bitti dedim birşey demedi.bu sefer ben istemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…