Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
Inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı salıh evlat nasip eder dualarimiz seninle sende bize dua et kimyasal gebelik geçiriyorum bende

Inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı salıh evlat nasip eder dualarimiz seninle sende bize dua et kimyasal gebelik geçiriyorum bende

Allahim isini kolaylastirsin arkadasim insallah zamani gelince hayirli saglikli topac gibi bir erkek ewlat nasip esin

Saol allah razi olsun

Kizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
İnşallah canım benim inşallah Allah im zikredilen güzel isimlerin hürmetine,sblkal kardeşimizin ne dilekleri var ise ver ınş.,,ne sıkıntısı var ise sıkıntısını gider ınş ,nasıl bir zorluğu var ise kolaylaştır ya Rabbim sen gonlundekini hayırlısıyla nasip eyle ınş amin

Kızlar bugün keseyi gördüm ben çok şükür dikkat ettim kese sağımda mı solumda mı diye ultrosonla doktor bakarken tam ortadaydı kese hatta doktorda tam ortada tepede dedi. Sağ sol muhabbeti var çoğunluk olarak ortada olunca tahmin var mı acaba

Canim bacim allah yuz bin kere send3n razi olsun rabbimde sana gonlundekini hayirlisi ile gonlunce nasip etsin dua ile acilan kapilar hurmetine umduguna nail olasin allah razi olsun

Hadi canım inşallah doktor erkek bebek. Der. Kapalı kutu Allah bilir icindekini.
Inan kendim kadar istiyorum buradaki herkesin oglu olmasini

Hadi canım inşallah doktor erkek bebek. Der. Kapalı kutu Allah bilir icindekini.
Inan kendim kadar istiyorum buradaki herkesin oglu olmasini

Insallah canim benim rabbimin mucizesi bitmez cumle muhammet ummetindede banada isteyenlere salih erkek ewlatlar nasip etsin insallah sanada banada katindan lutuf etsin

Canim bacim allah yuz bin kere send3n razi olsun rabbimde sana gonlundekini hayirlisi ile gonlunce nasip etsin dua ile acilan kapilar hurmetine umduguna nail olasin allah razi olsun
Sendende Allah razı olsun canım benim amin amin amin kendime istediğim kadar burda bekleyen herkese istiyorum ınş.rabbim nasip etsin dualarimiza icabet eylesin ınş. kurban olduğum Allâh, ısrarla DUA eden kullarını çok sever biz dualarimizi dilimizden dusurmeyelim

Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olur ınş rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ilk bebek mi. Kese için Tam bişey diyemiycem ben önemli olan kesenin içindeki konumu diyen arkadaşlarımızdan var

Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olur ınş rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ilk bebek mi sık ilişki yada yumurtlama günü filan den edin mi.kese için Tam bişey diyemiycem ben önemli olan kesenin içindeki konumu diyen arkadaşlarımızda var

Banada dua edin kizlar gecen hafta ozelde bacagini kapatti normal hastanede %100 kiz dedi ben kafama fazla takmamistim hayirli saglikli olsun dedim ama esim cok abartili uzgundu benimde iyice psikolojim bozuldu ozele bu hafta tekrar baktirdim bacak bacak ustune atip yatmis yine gostermedi devlet hastanesinin cihazinada ablam fazla guvenmedi bilmiyorum oncelikle saglikli olsun bebislerimiz sonra hayirli oglus hepimizin insallah

Rabbimin katinda cok insallah sana bana saglikli hayirli bir ogul verirde sunnet dersine duseriz rabbim her seye kadir

İnşallah canım haftaya tekrar çağırdı bakalım nasıl çıkcak. Rabbim hepimize yavrularımızı sağ slaim kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın

Rabbimin katinda cok insallah sana bana saglikli hayirli bir ogul verirde sunnet dersine duseriz rabbim her seye kadir
Insallah canim ne guzel olur kendimde istiyorum ama esim icin suan daha cok istiyorum sagliklica oglum olsun hepimizinde insallah ogluslari olur

Insallah canim benim rabbimin mucizesi bitmez cumle muhammet ummetindede banada isteyenlere salih erkek ewlatlar nasip etsin insallah sanada banada katindan lutuf etsin
Tum dualara amiin. Rabbim hayirli eylesin. Icimden bir his erkek diyecek diyor bilmiyorum oyle hissettim. Insallah canim. Ama degilsede lutfen üzulme yalvariyorim o minicigini mucizeni emanetini ve onu sana vereni kırma neolur..

Gecemavisim miratech ovulasyon testim ya adetim düzenli olduğu için çok almak istemedim test . ama bi paket daha işimi görur bence.
Elifemm- yok bi kızım var . kızımda anlamadım ne ara hamile kaldım ne ara oldu. Şimdi 2.yi planlı yapacagimiz için heyecanlıyız biraz.
Kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar geçmiş olsun diliyorum.
Rabbim tekrardan hamile kalıp hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah.

Canım ya bende 2 gündür onu düşünüyorum . bence sağdan erkek olur soldan kız olur biraz saçma geliyo .
Sonuçta tupler hangi taraftan yumurtlarsa sperm o tarafı döller . y gelirse erkek x gelirse kız olur. Yok sağa yat yok sola yat biraz saçma bence
Bu arada ben kızımda. Ortda asagidaydi.
Ama senin erkek gibi hissediyorum . kac haftaliksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…