- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.441
Yok canım bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dilerseniz birlikte olabilirsiniz sen kendini rahat hissediyorsan sıkıntı olmaz.Bide suan kanamkanamam falan yok ilişki olsa bir sorun olurmu acaba
Inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı salıh evlat nasip eder dualarimiz seninle sende bize dua et kimyasal gebelik geçiriyorum bendeKizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
Tamam cnm bilgilendirdigin için sağol tessekur ederimYok canım bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dilerseniz birlikte olabilirsiniz sen kendini rahat hissediyorsan sıkıntı olmaz.
Inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı salıh evlat nasip eder dualarimiz seninle sende bize dua et kimyasal gebelik geçiriyorum bende
İnşallah canım benim inşallahKizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
Amin hepimize inşallahAllahim isini kolaylastirsin arkadasim insallah zamani gelince hayirli saglikli topac gibi bir erkek ewlat nasip esin
Saol allah razi olsun
İnşallah canım benim inşallahAllah im zikredilen güzel isimlerin hürmetine,sblkal kardeşimizin ne dilekleri var ise ver ınş.,,ne sıkıntısı var ise sıkıntısını gider ınş ,nasıl bir zorluğu var ise kolaylaştır ya Rabbim sen gonlundekini hayırlısıyla nasip eyle ınş amin
Hadi canım inşallah doktor erkek bebek. Der. Kapalı kutu Allah bilir icindekini.Kizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
Hadi canım inşallah doktor erkek bebek. Der. Kapalı kutu Allah bilir icindekini.
Inan kendim kadar istiyorum buradaki herkesin oglu olmasini
Sendende Allah razı olsun canım benim amin amin amin kendime istediğim kadar burda bekleyen herkese istiyorum ınş.rabbim nasip etsin dualarimiza icabet eylesin ınş. kurban olduğum Allâh, ısrarla DUA eden kullarını çok sever biz dualarimizi dilimizden dusurmeyelimCanim bacim allah yuz bin kere send3n razi olsun rabbimde sana gonlundekini hayirlisi ile gonlunce nasip etsin dua ile acilan kapilar hurmetine umduguna nail olasin allah razi olsun
Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olur ınş rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ilk bebek mi. Kese için Tam bişey diyemiycem ben önemli olan kesenin içindeki konumu diyen arkadaşlarımızdan varKızlar bugün keseyi gördüm ben çok şükür dikkat ettim kese sağımda mı solumda mı diye ultrosonla doktor bakarken tam ortadaydı kese hatta doktorda tam ortada tepede dedi. Sağ sol muhabbeti var çoğunluk olarak ortada olunca tahmin var mı acaba
Gözün aydın canım sağlıklı gebelik olur ınş rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ilk bebek mi sık ilişki yada yumurtlama günü filan den edin mi.kese için Tam bişey diyemiycem ben önemli olan kesenin içindeki konumu diyen arkadaşlarımızda varKızlar bugün keseyi gördüm ben çok şükür dikkat ettim kese sağımda mı solumda mı diye ultrosonla doktor bakarken tam ortadaydı kese hatta doktorda tam ortada tepede dedi. Sağ sol muhabbeti var çoğunluk olarak ortada olunca tahmin var mı acaba
Banada dua edin kizlar gecen hafta ozelde bacagini kapatti normal hastanede %100 kiz dedi ben kafama fazla takmamistim hayirli saglikli olsun dedim ama esim cok abartili uzgundu benimde iyice psikolojim bozuldu ozele bu hafta tekrar baktirdim bacak bacak ustune atip yatmis yine gostermedi devlet hastanesinin cihazinada ablam fazla guvenmedi bilmiyorum oncelikle saglikli olsun bebislerimiz sonra hayirli oglus hepimizin insallah
İnşallah canım haftaya tekrar çağırdı bakalım nasıl çıkcak. Rabbim hepimize yavrularımızı sağ slaim kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesede tez zamanda bu duyguyu yaşatsınGözün aydın canım sağlıklı gebelik olur ınş rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ilk bebek mi. Kese için Tam bişey diyemiycem ben önemli olan kesenin içindeki konumu diyen arkadaşlarımızdan var
Insallah canim ne guzel olur kendimde istiyorum ama esim icin suan daha cok istiyorum sagliklica oglum olsun hepimizinde insallah ogluslari olurRabbimin katinda cok insallah sana bana saglikli hayirli bir ogul verirde sunnet dersine duseriz rabbim her seye kadir
Tum dualara amiin. Rabbim hayirli eylesin. Icimden bir his erkek diyecek diyor bilmiyorum oyle hissettim. Insallah canim. Ama degilsede lutfen üzulme yalvariyorim o minicigini mucizeni emanetini ve onu sana vereni kırma neolur..Insallah canim benim rabbimin mucizesi bitmez cumle muhammet ummetindede banada isteyenlere salih erkek ewlatlar nasip etsin insallah sanada banada katindan lutuf etsin
Kızlar bugün keseyi gördüm ben çok şükür dikkat ettim kese sağımda mı solumda mı diye ultrosonla doktor bakarken tam ortadaydı kese hatta doktorda tam ortada tepede dedi. Sağ sol muhabbeti var çoğunluk olarak ortada olunca tahmin var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?