Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allahım hayırlara çıkarsın ınş.rabbimin izniyle inşallah istediğin sonucu duyarsin evinize ocaginiza mutluluk getirsin ınş

Kızlar folik asit kullaniyormusunuz dün doktor bir çeşit verdi de bulamıyorum eczanelerde
Ben folbiol kullanıyorum canım. Ilk hamılelıgımde de onu kullanmıştım bu sefer doktora sormadan aldım dırek. Doktora gıdınce başladın mı folık asite deri evet folbıol aldım dedim olur farketmez deri

Canım bende bilemedim kanama neden olmadığını. Ama dusuk gerceklestıkten sonrası ay hamıle kalınabılır sanırım sen gene de doktoruna danış mutlaka

L Lilarengim1 valla canım erkek bebeğim olsa düşünemiyorum. Heryer mavi yaparım çok hevesim var. Allah inşallah nasip etsin hepimize
Doğana kadar bi umut bellimi olur.Benimde pazartesi kontrol var tekrar sormak istiyorum cinsiyeti ama çekiniyorum.çünkü direk 1.neydi senin diyo adam anlıyo erkek istediğimi doğal olarak :)

Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah geçmiş olsun dileklerindileklerin için teşekkür ederim inşallah rabbim ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize de inşallah

Bence ilişkide bir sıkıntı olmaz ama korun mümkünse ne olur ne olmaz. Bikaç güne kanama başlamazsa iç ilacı da
Valla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorum

Valla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorum
Canım kanama baslamazsa kendi ilaca başla mutlaka çünkü rahim duvarın kalinlasmistir baya onu atmasi lazım vücudun

valla canım benkimyasal olduğunu bilmiyordum o yüzden korunmasız ilişki oluyordu.benim de hiç ağrım olmadı sonra bir sabah kırmızıları gördüm .13 ekim adet olmam lazımdı 22 ekimde kanama oldu işte.

Doğana kadar bi umut bellimi olur.Benimde pazartesi kontrol var tekrar sormak istiyorum cinsiyeti ama çekiniyorum.çünkü direk 1.neydi senin diyo adam anlıyo erkek istediğimi doğal olarak :)
Bende tekrar sormak istiyorum.cekiniyorum doktordan. Ultrasonla bakacaginda kizimiz nasilmis doktor teyzesi falan mi desem ki :)))Doğumu bekliyorum bir mucize olurda erkek bebek verirler kucağıma :))

Benim adetim düzensizdi bide kistde var bende acaba o yüzden mi kanamam olmuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…