- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.461
Allahım hayırlara çıkarsın ınş.rabbimin izniyle inşallah istediğin sonucu duyarsin evinize ocaginiza mutluluk getirsin ınşBanada dua edin kizlar gecen hafta ozelde bacagini kapatti normal hastanede %100 kiz dedi ben kafama fazla takmamistim hayirli saglikli olsun dedim ama esim cok abartili uzgundu benimde iyice psikolojim bozuldu ozele bu hafta tekrar baktirdim bacak bacak ustune atip yatmis yine gostermedi devlet hastanesinin cihazinada ablam fazla guvenmedi bilmiyorum oncelikle saglikli olsun bebislerimiz sonra hayirli oglus hepimizin insallah
Amiiinnn cnm inşallah. Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin inşallah@AsTaLaVisTasElifemm- @Gecemavisim Black5angel canlarım Allah rast getirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğullarınızı. @MRM01 canım sen ne yaptın?yazmıyorsun hiç merak ettim seni.
Bence ilişkide bir sıkıntı olmaz ama korun mümkünse ne olur ne olmaz. Bikaç güne kanama başlamazsa iç ilacı daDoktor âdet sokturucu vermedi doğum kontrol hapı verdi cnm hic de adet olmadım sancim var ama bu durumda ilişkiye girebilirmiyim acaba
Ben folbiol kullanıyorum canım. Ilk hamılelıgımde de onu kullanmıştım bu sefer doktora sormadan aldım dırek. Doktora gıdınce başladın mı folık asite deri evet folbıol aldım dedim olur farketmez deriKızlar folik asit kullaniyormusunuz dün doktor bir çeşit verdi de bulamıyorum eczanelerde
Canım bende bilemedim kanama neden olmadığını. Ama dusuk gerceklestıkten sonrası ay hamıle kalınabılır sanırım sen gene de doktoruna danış mutlakaMerhaba kızlar R
Cevap vermediniz ama ben yine de yazıp sizden fikir almak istiyorum pazartesi beta hcg değerim 16.54 bugün tekrar yaptırdım 0.100 çıktı bende kimyasal gebelik geçiriyorum ama şimdiye kadar herhangi kanamam ve lekelenmem olmadı şimdiye kadar adete olmadım şimdi bu bebeği nasıl dusurecem ben bide acaba kimyasal gebelikten kaç ay sonra hamile kalabilirim
Doğana kadar bi umut bellimi olur.Benimde pazartesi kontrol var tekrar sormak istiyorum cinsiyeti ama çekiniyorum.çünkü direk 1.neydi senin diyo adam anlıyo erkek istediğimi doğal olarak :)L Lilarengim1 valla canım erkek bebeğim olsa düşünemiyorum. Heryer mavi yaparım çok hevesim var. Allah inşallah nasip etsin hepimize
Kizlar ben yrn dr a gidicem uzun bir aradan sonra bana dua edin belki rabbim bir mucizesini verir dua istiyorum mesajimi gorenlerden
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah geçmiş olsun dileklerindileklerin için teşekkür ederim inşallah rabbim ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize de inşallah@Gecemavisim miratech ovulasyon testim ya adetim düzenli olduğu için çok almak istemedim test . ama bi paket daha işimi görur bence.
Elifemm- yok bi kızım var . kızımda anlamadım ne ara hamile kaldım ne ara oldu. Şimdi 2.yi planlı yapacagimiz için heyecanlıyız biraz.
Kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar geçmiş olsun diliyorum.
Rabbim tekrardan hamile kalıp hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah.
Valla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorumBence ilişkide bir sıkıntı olmaz ama korun mümkünse ne olur ne olmaz. Bikaç güne kanama başlamazsa iç ilacı da
Canım kanama baslamazsa kendi ilaca başla mutlaka çünkü rahim duvarın kalinlasmistir baya onu atmasi lazım vücudunValla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorum
Valla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorum
Bende tekrar sormak istiyorum.cekiniyorum doktordan. Ultrasonla bakacaginda kizimiz nasilmis doktor teyzesi falan mi desem ki :)))Doğumu bekliyorum bir mucize olurda erkek bebek verirler kucağıma :))Doğana kadar bi umut bellimi olur.Benimde pazartesi kontrol var tekrar sormak istiyorum cinsiyeti ama çekiniyorum.çünkü direk 1.neydi senin diyo adam anlıyo erkek istediğimi doğal olarak :)
Kanama yok lekede yok o yüzden kullanmak istemiyorum hadi kanama yok bugüne kadar bir leke bile gelmedi kendime çok şaşırıyorumCanım kanama baslamazsa kendi ilaca başla mutlaka çünkü rahim duvarın kalinlasmistir baya onu atmasi lazım vücudun
İç ilacı o zaman cnm çok bekleme ilacın bittikten sonra tekrar gidersin doktora.Valla dün gece ilişki oldu korunmadik ama ağrım oluyordu o sırada şimdi ise iyiyim kanama falan da yok ilacı da icmemisim daha ne yapacağımı bilmiyorum
Benim adetim düzensizdi bide kistde var bende acaba o yüzden mi kanamam olmuyirvalla canım benkimyasal olduğunu bilmiyordum o yüzden korunmasız ilişki oluyordu.benim de hiç ağrım olmadı sonra bir sabah kırmızıları gördüm .13 ekim adet olmam lazımdı 22 ekimde kanama oldu işte.
Ilacim doğum kontrol hapı gynelle diye bir hapİç ilacı o zaman cnm çok bekleme ilacın bittikten sonra tekrar gidersin doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?