- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.481
bilemem ki canım istersen hapı iç.diyorum ya ben bilmediğim için rahattım ağrım bile olmadan geldi kanamaBenim adetim düzensizdi bide kistde var bende acaba o yüzden mi kanamam olmuyir
canım ne zaman gideceksin doktora?Saol L Lilarengim1 um rabbimde s3nin gonlundekini saglikla gonlunce nasip etsin dualarimiz kabul olsun
Ne zaman gidicem canım doktora yaz bizeSaol L Lilarengim1 um rabbimde s3nin gonlundekini saglikla gonlunce nasip etsin dualarimiz kabul olsun
Inşallah canim seninde mujdeni duyariz
Bende tekrar sormak istiyorum.cekiniyorum doktordan. Ultrasonla bakacaginda kizimiz nasilmis doktor teyzesi falan mi desem ki :)))Doğumu bekliyorum bir mucize olurda erkek bebek verirler kucağıma :))
5 haftalık henüz canım doktor ortada tepede yer edinmiş dedi baktım baya yukarıdaCanım ya bende 2 gündür onu düşünüyorum . bence sağdan erkek olur soldan kız olur biraz saçma geliyo .
Sonuçta tupler hangi taraftan yumurtlarsa sperm o tarafı döller . y gelirse erkek x gelirse kız olur. Yok sağa yat yok sola yat biraz saçma bence
Bu arada ben kızımda. Ortda asagidaydi.
Ama senin erkek gibi hissediyorum . kac haftaliksin?
Icecem cnm bu akşam itibariyle baslayacam inşallah hemen kanamam olurda rahatlarim birazbilemem ki canım istersen hapı iç.diyorum ya ben bilmediğim için rahattım ağrım bile olmadan geldi kanama
Ayy inşallah yaa Allah tan ümit kesilmez. Soralım valla en sevimli halimizle eminsiniz değil mi diye :)Sor kız bende diycem cinsiyetini tekrar söylermisiniz alışveriş yapicam diycem :)
Erkek olsunda bilmeyelim doğumda kucağınıza versinler :)
Ya ben hamile olursam inşallah önümüzdeki ay . hemen anlarım kız mi erkek mi diye . çünkü hamileliği cok farklı olur diye tahmin diyorum .5 haftalık henüz canım doktor ortada tepede yer edinmiş dedi baktım baya yukarıdasağlıklı olsunda şimdiden merak sardı valla
Hiç duymadım cnm ama doktorun önerdiyse kullan tabiki ihmal etmeIlacim doğum kontrol hapı gynelle diye bir hap
Hadi rast gelsin cnm. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahEki Görüntüle 2060100 Bugün teste başladım Rabbim rast getirsin inşallah oğluşumuza en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin valla yoruldum artık
Ya benimki ne acaba hiç bulantı yaşamadım baş dönmesi vs sanki hamile değilim gibi sadece akıntı var o kadar. İlk evlat erkek istiyorum eşim kız istiyor sağlıklı olsunda. İnşallah tez zamanda sende hamiş kalırsın canımYa ben hamile olursam inşallah önümüzdeki ay . hemen anlarım kız mi erkek mi diye . çünkü hamileliği cok farklı olur diye tahmin diyorum .
Bugünden itibaren kullanmaya baslayacam inşallahHiç duymadım cnm ama doktorun önerdiyse kullan tabiki ihmal etme
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi boş hayırlı evlat olsun kız erkek farkketmiyor
Inşallah canim hepimizin gonlunce olur eslerimizi mutlu ederiz insallahAllahım hayırlara çıkarsın ınş.rabbimin izniyle inşallah istediğin sonucu duyarsin evinize ocaginiza mutluluk getirsin ınş
Kizlar bi foto yukluuyecem lutfen nubdan anlayanlar yorum yapsin 12hafta 5 günlük Eki Görüntüle 2060192
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?