Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende tekrar sormak istiyorum.cekiniyorum doktordan. Ultrasonla bakacaginda kizimiz nasilmis doktor teyzesi falan mi desem ki :)))Doğumu bekliyorum bir mucize olurda erkek bebek verirler kucağıma :))

Sor kız bende diycem cinsiyetini tekrar söylermisiniz alışveriş yapicam diycem :)
Erkek olsunda bilmeyelim doğumda kucağınıza versinler :)

5 haftalık henüz canım doktor ortada tepede yer edinmiş dedi baktım baya yukarıda sağlıklı olsunda şimdiden merak sardı valla

5 haftalık henüz canım doktor ortada tepede yer edinmiş dedi baktım baya yukarıda sağlıklı olsunda şimdiden merak sardı valla
Ya ben hamile olursam inşallah önümüzdeki ay . hemen anlarım kız mi erkek mi diye . çünkü hamileliği cok farklı olur diye tahmin diyorum .

Ya ben hamile olursam inşallah önümüzdeki ay . hemen anlarım kız mi erkek mi diye . çünkü hamileliği cok farklı olur diye tahmin diyorum .
Ya benimki ne acaba hiç bulantı yaşamadım baş dönmesi vs sanki hamile değilim gibi sadece akıntı var o kadar. İlk evlat erkek istiyorum eşim kız istiyor sağlıklı olsunda. İnşallah tez zamanda sende hamiş kalırsın canım

E efulim_61 canım ilk gebelikte anlaşılmaz pek . ikinci gebelikte anlaşılır yaşanmış tecrübe olarak bence. Benim esimde kız erkek fark etmez diyor ama ben çok istiyorum oglusumm olsun. Sonra düşünüyorum nankörlük ediyorum acaba. Sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi . ama insanız ışte .

Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi boş hayırlı evlat olsun kız erkek farkketmiyor

Kizlar bi foto yukluuyecem lutfen nubdan anlayanlar yorum yapsin 12hafta 5 günlük Eki Görüntüle 2060192

Bacak arası resmi yokmu canım onu atsan daha iyi olur 12 haftada belli çünkü nub felan kalmıyor.direk cinsiyet oluşumu çıkıyor benim 11 +4 de kız dedi bacak arası resmi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…