- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.501
Canım kızında kese neredeydi peki birde sağ sol doğru mu kse konumunda sende doğru çıktı mı?Bacak arası resmi yokmu canım onu atsan daha iyi olur 12 haftada belli çünkü nub felan kalmıyor.direk cinsiyet oluşumu çıkıyor benim 11 +4 de kız dedi bacak arası resmi verdi.
Canim ozelde gostermedi iki kez gecen hafta ozelden cikinca hastaneye gittim ordaki doktor %100 kizdedi
Canım kızında kese neredeydi peki birde sağ sol doğru mu kse konumunda sende doğru çıktı mı?
Canim ozelde gostermedi iki kez gecen hafta ozelden cikinca hastaneye gittim ordaki doktor %100 kizdedi
Canim foto arkadasimin benim ogrendim doktora gitmis onada %90 kiz demis ama bebek cok farkli bana erkek gibi geldi nubda anlayanlar daha iyi bilirBacak arası resmi yokmu canım onu atsan daha iyi olur 12 haftada belli çünkü nub felan kalmıyor.direk cinsiyet oluşumu çıkıyor benim 11 +4 de kız dedi bacak arası resmi verdi.
Canim nubdan anliyomusun senBen sanki kiza benzettim duruşundan.
Ozaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım1.de sağdaydı ikincide solda keseye yorum yaptıklarında kız olduğunu söylemiştim zaten.kese içinde uzundu ama
Canım banada kız gibi geldi popo kisminda nokta koyduğu yerde orda paralel gibi nubuElifemm- canim sen bi yorum yapsana fotoya
Resim verdimi doktorun resim köy canimOzaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım
Benim degil arkadasin 12hafta 5 gunlukResim verdimi doktorun resim köy canim
Canım içinde bebiş yok 5 haftalık dedi doktor resim var bu şekilde anlaşılır mı ki ortada tepede dedi doktor zaten makşneyi gezdirirkende farkkettim kese göbekteydiResim verdimi doktorun resim köy canim
Resim verdimi doktorun resim köy canimOzaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım
Walla canım tutanda var tutmayan da ben kese olayına pek inanmıyorumOzaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım
Canim ben resim koydumResim verdimi doktorun resim köy canim
Gördüm canım efulime yazmıştım onu hatlar karıştı galiba :)Benim degil arkadasin 12hafta 5 gunlukEki Görüntüle 2060233
tmm canim teşekkür ederimGördüm canım efulime yazmıştım onu hatlar karıştı galiba :)
Bende kıza benzettim popo kisminda nokta koyduğu bolgede nubu paralel gözüküyor canım
Canim kalça hizasiyla cikinti paralel. Kız bebek bence.Canim ozelde gostermedi iki kez gecen hafta ozelden cikinca hastaneye gittim ordaki doktor %100 kizdedi
Canim foto arkadasimin benim ogrendim doktora gitmis onada %90 kiz demis ama bebek cok farkli bana erkek gibi geldi nubda anlayanlar daha iyi bilir
Hayırlı olsun gebeliğin. Hoşgeldin aramıza :)Ozaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım
Saol L Lilarengim1 um rabbimde s3nin gonlundekini saglikla gonlunce nasip etsin dualarimiz kabul olsun
Allah razı olsun canımHadi rast gelsin cnm. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?