Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bacak arası resmi yokmu canım onu atsan daha iyi olur 12 haftada belli çünkü nub felan kalmıyor.direk cinsiyet oluşumu çıkıyor benim 11 +4 de kız dedi bacak arası resmi verdi.
Canım kızında kese neredeydi peki birde sağ sol doğru mu kse konumunda sende doğru çıktı mı?

Canim ozelde gostermedi iki kez gecen hafta ozelden cikinca hastaneye gittim ordaki doktor %100 kizdedi
Bacak arası resmi yokmu canım onu atsan daha iyi olur 12 haftada belli çünkü nub felan kalmıyor.direk cinsiyet oluşumu çıkıyor benim 11 +4 de kız dedi bacak arası resmi verdi.
Canim foto arkadasimin benim ogrendim doktora gitmis onada %90 kiz demis ama bebek cok farkli bana erkek gibi geldi nubda anlayanlar daha iyi bilir

Canim kalça hizasiyla cikinti paralel. Kız bebek bence.

Ozaman bu kese muhabbeti çocğunlukta doğru oluyor anlaşılan. Bizde dün gördük keseyi ama tam göbek hizasındaydı bilemedim bakalım
Hayırlı olsun gebeliğin. Hoşgeldin aramıza :)
Canim kesenin içinde bebek ne tarafta ?
En çok tutan kesenin Nerede olduğu değil içinde bebeğin ne tarafta olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…