- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.521
Daha yokki kuzum içinde bebişHayırlı olsun gebeliğin. Hoşgeldin aramıza :)
Canim kesenin içinde bebek ne tarafta ?
En çok tutan kesenin Nerede olduğu değil içinde bebeğin ne tarafta olduğu
İnşallah canım benim.Hadi nerdesin merak içindeyim.inşallah oğlun olur rabbim dualarımızı kabul etsin.sblkal
Amin canim. Hayirla kucagina al inşaallah.L Lilarengim1 canim arkasi donuk oturuyordu bebis dedimki ruyamda gordum kiz diyordunuz dedim bakti bakti desigine benzettim sanki dedi haftaya detayli utrason a cagirdi bende artik emin oldum kiz olduguna erkek olsa kocaman pipi gorunuyor gorurdu zaar ne diyeyim bacim hakkima hayirlisi olsun omurlu hayirli rwlat olsun insallah
sblkal canim neyaptin gittin mi
L Lilarengim1 canim arkasi donuk oturuyordu bebis dedimki ruyamda gordum kiz diyordunuz dedim bakti bakti desigine benzettim sanki dedi haftaya detayli utrason a cagirdi bende artik emin oldum kiz olduguna erkek olsa kocaman pipi gorunuyor gorurdu zaar ne diyeyim bacim hakkima hayirlisi olsun omurlu hayirli rwlat olsun insallah
Yine kesin bişey dememiş dua edelim olmazları olduran rabbim orda küçük bir pipi yaratır inşallah.oğluşlarımızı kucağınıza alırız bir gün elbet
Amin canim. Hayirla kucagina al inşaallah.
Amin canım amin sen elinden geleni yaptın Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.güzel günler sizi bekliyor rabbimin izniyle. Benim 2.erkek olsaydı sırf kızım tek kalmasın diye 3.yu kız olur diye yine yapardım anne ve kızlar için kızkardeş gibisi yokCanim benim bebegim kiz allahtan saglikli hayirli olur insallah
Canim insallah ayrintilida sağlıklı oglum geliyo mujdesini verirsin darisida bana 3 hafta sonra bende ayrintiliya gircem insallah rabbim dualarimizi kabul ederAmin canim allah razi olsun
Benimde 7 haftalık ultrason görüntüsünden bebeğin kesedeki konumuyla kız yorumu yapılmıştı umarım o da yanlış çıkargunaydin kizlar..nuba gore cinsiyyet tahmini kesin degil.bide kucuk haftalarda yaniltabiliyor.benim 11+2 iken nub paralel gorunuyordu ama bebis oturur pozisyonda idi.12+4ken pipi cikmisdi erkekdi.hatta burayada resim ekledim kizlardan kiz dediler..yani kesin degil.nub.kesin olani ultrason
Canim insallah ayrintilida sağlıklı oglum geliyo mujdesini verirsin darisida bana 3 hafta sonra bende ayrintiliya gircem insallah rabbim dualarimizi kabul eder
merhaba kızlar,
allah erkek isteyen herkese erkek bebek, kız isteyene de kız bebek versin inşallah.
benim de iki kızım var. ikinciye reglin 11. günü hamile kaldım. nasıl olduğunu da pek anlamadım açıkçası. kızıma ilk erkek dediler. erkek sevdası o gün başladı bende. sonra doktor yanılmış meğerse kızmış. ilk başlarda hiç erkek bebek isteğim yokken nedense üzüldüm. şimdi kızım 6 aylık ama bende bir erkek bebek özlemidir ki gitmiyor.
kızım 1,5 yaşındayken bir bebek daha düşünüyorum. böylelikle doğum izinlerimi birleştirip hiç işe gitmeyip en azından 4 sene evde çocuklarımla kalmış olacağım.
yalnız sormak istediğim bir şey var. burada her şeyi deneyip ona rağmen kızı olduğunu öğrenenler acaba gerçekten her şeyi denediler mi? üçüncü kız olursa tabi ki başım gözüm üstüne evladım canımdır ama gönül erkekten yana...
yumurtlama anını anlayıp 5 günlük cinsel perhizle ilişkiye girmek erkek olması için yeterli mi acaba? alkali su, turnusol kağıdı ile ph ölçme, ilişki öncesi kahve, son iki ay yiyecek ve içecek diyeti... başka ne yapmak lazım acaba?
babychoice diye bir şey buldum internetten. onu bile denemeyi düşünüyorum.
bilsem bu kadar erkek istediğimi ikinci erkek olsun diye uğraşırdım. cinsiyeti hiç umurumda olmadı. kız olursa kızıma arkadaş, erkek olursa değişik olur dedim hep. yanlış doktor tahmini de kötü bir şeymiş maalesef biraz da doktor mağduru olduk.
oğlu olanlar cevap verirseniz, ve her şeyi yaptığını düşünüp kızı olanlar siz de bi cevap verirseniz sevinirim. geçmişi okudum ama tam sorularıma cevap alabilecek kadar okuyamadım. çok girme fırsatım da olmuyor açıkçası.
hepinize selamlar, sevgiler... allah gönlünüzdekini en kısa zamanda versin inşallah.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu.Hakkima hayirlisi canim insallah senden guz3l haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?