- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.541
inşallah bu ay sağlıkla hamile kalırsın oğluna canımEki Görüntüle 2060464 11. Gün kızlar
adet kaç gün geçti? Şimdi ümitlerle canım çok.düşük bir değer o.benim.100 lerde idi kimyasal düşük oldu doktor 100 çok büyük değer değil dedi kanı birkaç gün sonra tekrar ver artış olursa öyle sevin canımEki Görüntüle 2060605 Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye
ben tamamen yanlış anlamışım.sanmam canım stres yapıp bebeği de strese sokma Allahın izniyle birşey olmazEki Görüntüle 2060605 Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye
Yok canım keseyi gördük çok şükür. Kafam karıştı aradım doktoru bugün bu değerler elime geçince dayanamadım aradım doktor gebelikten kaynaklı o 2 değerler yüksek çıkıyorum sıkıntı yok dedi çok şükür içim rahatladı.ben tamamen yanlış anlamışım.sanmam canım stres yapıp bebeği de strese sokma Allahın izniyle birşey olmaz
Canim WBC enfeksiyon diye biliyorum. Geçmiş olsunEki Görüntüle 2060605 Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye
Tamam canım aradım doktoru ak yuvarlar beyaz küre dedi gebelikte artış gösterebilir normal yükselmesi dedi. İçim rahatladıCanim WBC enfeksiyon diye biliyorum. Geçmiş olsun
Onun erkek oldu sanırım canım süper anneler 2017 de yaziyorbesirsu . Senin belli oldumu canım?
merhaba kızlar,
allah erkek isteyen herkese erkek bebek, kız isteyene de kız bebek versin inşallah.
benim de iki kızım var. ikinciye reglin 11. günü hamile kaldım. nasıl olduğunu da pek anlamadım açıkçası. kızıma ilk erkek dediler. erkek sevdası o gün başladı bende. sonra doktor yanılmış meğerse kızmış. ilk başlarda hiç erkek bebek isteğim yokken nedense üzüldüm. şimdi kızım 6 aylık ama bende bir erkek bebek özlemidir ki gitmiyor.
kızım 1,5 yaşındayken bir bebek daha düşünüyorum. böylelikle doğum izinlerimi birleştirip hiç işe gitmeyip en azından 4 sene evde çocuklarımla kalmış olacağım.
yalnız sormak istediğim bir şey var. burada her şeyi deneyip ona rağmen kızı olduğunu öğrenenler acaba gerçekten her şeyi denediler mi? üçüncü kız olursa tabi ki başım gözüm üstüne evladım canımdır ama gönül erkekten yana...
yumurtlama anını anlayıp 5 günlük cinsel perhizle ilişkiye girmek erkek olması için yeterli mi acaba? alkali su, turnusol kağıdı ile ph ölçme, ilişki öncesi kahve, son iki ay yiyecek ve içecek diyeti... başka ne yapmak lazım acaba?
babychoice diye bir şey buldum internetten. onu bile denemeyi düşünüyorum.
bilsem bu kadar erkek istediğimi ikinci erkek olsun diye uğraşırdım. cinsiyeti hiç umurumda olmadı. kız olursa kızıma arkadaş, erkek olursa değişik olur dedim hep. yanlış doktor tahmini de kötü bir şeymiş maalesef biraz da doktor mağduru olduk.
oğlu olanlar cevap verirseniz, ve her şeyi yaptığını düşünüp kızı olanlar siz de bi cevap verirseniz sevinirim. geçmişi okudum ama tam sorularıma cevap alabilecek kadar okuyamadım. çok girme fırsatım da olmuyor açıkçası.
hepinize selamlar, sevgiler... allah gönlünüzdekini en kısa zamanda versin inşallah.
Allah razı olsun cnm inşallah hepimizinşallah bu ay sağlıkla hamile kalırsın oğluna canım
Günaydın kızlar Nasılsıniz öncelikle Cinsiyet öğrenen arkadaşlar üzülmeyin insan ister istemez buruluyo içi ama Rabbim insAllah bidahakini verir oğlumuzu inanin 3 kızım var her öğrendiğim hep öyle diye dua ettim şimdi 4. için ugrasiyoz artık bu son insAllah Rabbim bu sefer verecek oğlumuzu.
N naznaz16 sen naptin cnm nasıl oldun neye karar verdin konusdunuzmu eşinle bence erteleme zaman aleyhimize işliyor.
Bende bugün Dr ye gidecem yumlar ne alemde bakalım dua edin insAllah hayırlı haberlerle gelirim.
SEVECENIM sen nasılsın cnm bebis nasıl gel iki DKK bi yaz özledik seni.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım kaçıncı günün.Günaydın kızlar Nasılsıniz öncelikle Cinsiyet öğrenen arkadaşlar üzülmeyin insan ister istemez buruluyo içi ama Rabbim insAllah bidahakini verir oğlumuzu inanin 3 kızım var her öğrendiğim hep öyle diye dua ettim şimdi 4. için ugrasiyoz artık bu son insAllah Rabbim bu sefer verecek oğlumuzu.
N naznaz16 sen naptin cnm nasıl oldun neye karar verdin konusdunuzmu eşinle bence erteleme zaman aleyhimize işliyor.
Bende bugün Dr ye gidecem yumlar ne alemde bakalım dua edin insAllah hayırlı haberlerle gelirim.
SEVECENIM sen nasılsın cnm bebis nasıl gel iki DKK bi yaz özledik seni.
Günaydın canım sen nasılsın ilk gebelikle belirtiler aynı miGünaydın kızlar
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? Cok aynı değil canım kızımda 1 hafta dayanılacak ölçüde mıdem bulanmıştı ama bunda 3 4 hafta hem bulandı hemde günde 1 kez çıkardım. Su son bu kaç gündür gecıyor sanırım bulantılarım epey azaldı cıkarmıyorumda. Bakalım artık cınsıyet farkı var mıGünaydın canım sen nasılsın ilk gebelikle belirtiler aynı mi
Bende iyi çok şükür stres sardı yumurtlamayi bekliyorum.Bende kızlarda kustum.komşum vardı benle aynı anda hamile o hastanelik oluyordu bulantı kusmadan oglu oldu.benim iki kızında aynı oldu 8.hafta başlar 12.ci haftada biterdi her sabah aç karına 1 kez kusardim.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? Cok aynı değil canım kızımda 1 hafta dayanılacak ölçüde mıdem bulanmıştı ama bunda 3 4 hafta hem bulandı hemde günde 1 kez çıkardım. Su son bu kaç gündür gecıyor sanırım bulantılarım epey azaldı cıkarmıyorumda. Bakalım artık cınsıyet farkı var mı
Ay canım benim ya ınsallah burdan hayırlısıyla ogluslarımız oluyor haberlerini duyurmak nasip olur. Senin kaçıncı olcak bebiş canımBende iyi çok şükür stres sardı yumurtlamayi bekliyorum.Bende kızlarda kustum.komşum vardı benle aynı anda hamile o hastanelik oluyordu bulantı kusmadan oglu oldu.benim iki kızında aynı oldu 8.hafta başlar 12.ci haftada biterdi her sabah aç karına 1 kez kusardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?