Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye

Eki Görüntüle 2060605 Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye
adet kaç gün geçti? Şimdi ümitlerle canım çok.düşük bir değer o.benim.100 lerde idi kimyasal düşük oldu doktor 100 çok büyük değer değil dedi kanı birkaç gün sonra tekrar ver artış olursa öyle sevin canım

Eki Görüntüle 2060605 Hanımlar 2 değerim yüksek çıktı normalinden 1-2 değer yüksek yeni hamileyim anlayan var mı acaba haftaya kontrolüm var ve ben korkuyorum haftaya kadar birşey olur mu diye
ben tamamen yanlış anlamışım.sanmam canım stres yapıp bebeği de strese sokma Allahın izniyle birşey olmaz

ben tamamen yanlış anlamışım.sanmam canım stres yapıp bebeği de strese sokma Allahın izniyle birşey olmaz
Yok canım keseyi gördük çok şükür. Kafam karıştı aradım doktoru bugün bu değerler elime geçince dayanamadım aradım doktor gebelikten kaynaklı o 2 değerler yüksek çıkıyorum sıkıntı yok dedi çok şükür içim rahatladı.

Merhaba canim allah gonlune gore eeri insallah birde oglun olur canim belki okumussundur bende hamileyim en onemli seyin zamanlama oldugunu dusunuyordum 1. Kizim yumurtlamadan 4 gun once ilski olmustu bu sefer yumurtlama sonrasi ni yakalamaliyim dedim gene kizim oluyor
Madem 3. Cocugun esinede diyet ve ilac takviyrsi yap ben esime yaptirmadim ama erkeklerinde kiza yatkin olanlari omuyor sonucta sprrm kalitesi beslenme ile alakali

Eski sayfalarda teravet var yazisini bul oku faydali olacagini dusunuyorum

Bol sans

Günaydın kızlar Nasılsıniz öncelikle Cinsiyet öğrenen arkadaşlar üzülmeyin insan ister istemez buruluyo içi ama Rabbim insAllah bidahakini verir oğlumuzu inanin 3 kızım var her öğrendiğim hep öyle diye dua ettim şimdi 4. için ugrasiyoz artık bu son insAllah Rabbim bu sefer verecek oğlumuzu.
N naznaz16 sen naptin cnm nasıl oldun neye karar verdin konusdunuzmu eşinle bence erteleme zaman aleyhimize işliyor.
Bende bugün Dr ye gidecem yumlar ne alemde bakalım dua edin insAllah hayırlı haberlerle gelirim.
SEVECENIM sen nasılsın cnm bebis nasıl gel iki DKK bi yaz özledik seni.

Hakkimiza hayirlisi canim ne diyelim saglik sihat ile sinav olmasinda ne verirse rabbim guzel verir
Ben her gece ruyamda cinsiyet ogreniyorum kiz olduguna inanmiyorum falan :))
Haydi bismillah de insallah hakkina hayirlisi ile bu sefer bir oglun olacagi mujdesini bize verirsin allah rast getirsin hayirli ugurlu eylesin

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım kaçıncı günün.
Benimde bugün yumurtlama olması lazım çok kafama taktım gecikti sanırım hiç ağrı yok akıntıda yeni başladı yarına kalırsa perhiz çok oluyor bugün yine doktora git cem bakalım ne durumda.
@uyuyanguzel06 sen hastalandin mi canım yoksa test yaptın mi

Günaydın canım sen nasılsın ilk gebelikle belirtiler aynı mi
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? Cok aynı değil canım kızımda 1 hafta dayanılacak ölçüde mıdem bulanmıştı ama bunda 3 4 hafta hem bulandı hemde günde 1 kez çıkardım. Su son bu kaç gündür gecıyor sanırım bulantılarım epey azaldı cıkarmıyorumda. Bakalım artık cınsıyet farkı var mı

Bende iyi çok şükür stres sardı yumurtlamayi bekliyorum.Bende kızlarda kustum.komşum vardı benle aynı anda hamile o hastanelik oluyordu bulantı kusmadan oglu oldu.benim iki kızında aynı oldu 8.hafta başlar 12.ci haftada biterdi her sabah aç karına 1 kez kusardim.

Ay canım benim ya ınsallah burdan hayırlısıyla ogluslarımız oluyor haberlerini duyurmak nasip olur. Senin kaçıncı olcak bebiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…