- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.561
Canım adetlerin düzenli mi kaç günde bir oluyorsunEki Görüntüle 2060787 12. Günümüz
Bugün 12. gunum cnm bakalım ne diycez randevu 3 de .İnşallah bir sıkıntı yoktur canım kaçıncı günün.
Benimde bugün yumurtlama olması lazım çok kafama taktım gecikti sanırım hiç ağrı yok akıntıda yeni başladı yarına kalırsa perhiz çok oluyor bugün yine doktora git cem bakalım ne durumda.
Black5angel sen hastalandin mi canım yoksa test yaptın mi
Amin canım inşallah 2 kızım var bu 3.olucak rabbimin izniyle korkularim çok eşimin ailesinde kimsede yok 3 çocuk baya konusulurum artık diyorum planlı oldu diyemiycem kimseye o yüzden hemen yorumlar başlar biliyorum. gebe kalsam bile soylemiycem kimseye karnım çıkana kadar Allah im gonlumuzdekini nasip etsin hayırlısıylaAy canım benim ya ınsallah burdan hayırlısıyla ogluslarımız oluyor haberlerini duyurmak nasip olur. Senin kaçıncı olcak bebiş canım
Ah canım ya öyle düşünme kime ne ki senle eşin istedikten sonra kımseye laf düşmez. Allah gonlundekini nasıp etsin canım ınsallahAmin canım inşallah 2 kızım var bu 3.olucak rabbimin izniyle korkularim çok eşimin ailesinde kimsede yok 3 çocuk baya konusulurum artık diyorum planlı oldu diyemiycem kimseye o yüzden hemen yorumlar başlar biliyorum. gebe kalsam bile soylemiycem kimseye karnım çıkana kadar Allah im gonlumuzdekini nasip etsin hayırlısıyla
Ayni fikirdeyim canim. Benimde iki prensesim var. Insallah nasip olsun 3. Ye oglumuz. Neler yapiyosun son günler ekstra muz ye hergün. Incir ye. Kacinci gundesin cumartesi diyordun pik olmadimiAmin canım inşallah 2 kızım var bu 3.olucak rabbimin izniyle korkularim çok eşimin ailesinde kimsede yok 3 çocuk baya konusulurum artık diyorum planlı oldu diyemiycem kimseye o yüzden hemen yorumlar başlar biliyorum. gebe kalsam bile soylemiycem kimseye karnım çıkana kadar Allah im gonlumuzdekini nasip etsin hayırlısıyla
Günaydın kızlar Nasılsıniz öncelikle Cinsiyet öğrenen arkadaşlar üzülmeyin insan ister istemez buruluyo içi ama Rabbim insAllah bidahakini verir oğlumuzu inanin 3 kızım var her öğrendiğim hep öyle diye dua ettim şimdi 4. için ugrasiyoz artık bu son insAllah Rabbim bu sefer verecek oğlumuzu.
N naznaz16 sen naptin cnm nasıl oldun neye karar verdin konusdunuzmu eşinle bence erteleme zaman aleyhimize işliyor.
Bende bugün Dr ye gidecem yumlar ne alemde bakalım dua edin insAllah hayırlı haberlerle gelirim.
SEVECENIM sen nasılsın cnm bebis nasıl gel iki DKK bi yaz özledik seni.
ikinci çocukta uğraşsaydım keşke diyorum ama o zaman bu kadar umursamamıştım. bir yandan da kızımın kız kardeşi olduğu için çok ama çok mutluyum.Merhaba canim allah gonlune gore eeri insallah birde oglun olur canim belki okumussundur bende hamileyim en onemli seyin zamanlama oldugunu dusunuyordum 1. Kizim yumurtlamadan 4 gun once ilski olmustu bu sefer yumurtlama sonrasi ni yakalamaliyim dedim gene kizim oluyor
Madem 3. Cocugun esinede diyet ve ilac takviyrsi yap ben esime yaptirmadim ama erkeklerinde kiza yatkin olanlari omuyor sonucta sprrm kalitesi beslenme ile alakali
Eski sayfalarda teravet var yazisini bul oku faydali olacagini dusunuyorum
Bol sans
amin inşallah.yöntemi deneyip kızı olanlar elbet var .yaptığımız hiçbir şeyin garantisi yok takdir Allahın cAnım Allah herkese inşallah 2 meyveyi de tattırsın inşallah.birde dualar var onları oku hergin yasin,yusuf,meryem suresi oku ona rağmen kız olursa takdir dersin canım.benim de hamdolsun 3 kızım var hiçbirine yöntem denedim kaldı ki birşey bilmiyordum bende istiyorum çok bir oğlum olsun ama takdir Allahın.inşallah burda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bir erkek evlât
Canım testlere baslsmadim daha kafaya çok taktım gecikti yumurtlama bugün yine doktora gittim 16mm olmuş bu baya geç catliycak dedi akintida başlamadı zaten anladım bu daha buyumedi dedim sanırım.2 muz yiyorum kuru kayısı karbonatli su yemekte baklagilleri çok yapıyorum süt ve süt ürünü yok tatlı şeyler yok 3.ay rabbim rast getirsin bu ay denerim ınş.şimdi 3 gündür bekletiyordum eşimi bu gece korunmalı birliktelik olsa mi acaba saliya anca çatlar gibi geliyor sali ya kadarda bekletirsem uzun olmaz mi perhiz. ilk defa 18.i gecicem hayırlısı olsun bakalım p.tesiye catlamazsa biraya gidip baktiricamAyni fikirdeyim canim. Benimde iki prensesim var. Insallah nasip olsun 3. Ye oglumuz. Neler yapiyosun son günler ekstra muz ye hergün. Incir ye. Kacinci gundesin cumartesi diyordun pik olmadimi
Oyle de ışte ne biliyim canım karışık duygulardayim bitane daha dogurursam meslegimide bırakmam lazım.eşim ne istiyorum nede istemiyorum demiyor hayırlısı diyor . senin bakacak gücün varsa sen bilirsin diyor dun gece istihare namazı kılıp uyudum kızımın aglamasina uyandım ne gordugumude unuttum bu gece yine istihareye yatmayi düşünüyorum ınş.rabbim birşeyler gostrerirAh canım ya öyle düşünme kime ne ki senle eşin istedikten sonra kımseye laf düşmez. Allah gonlundekini nasıp etsin canım ınsallah
Uzun olur bence perhiz gün aşiri yapip oglu olan cok fazla stres yaptikca surec uzuyor En hayirli zamanda insallah nasip olsun canim.Canım testlere baslsmadim daha kafaya çok taktım gecikti yumurtlama bugün yine doktora gittim 16mm olmuş bu baya geç catliycak dedi akintida başlamadı zaten anladım bu daha buyumedi dedim sanırım.2 muz yiyorum kuru kayısı karbonatli su yemekte baklagilleri çok yapıyorum süt ve süt ürünü yok tatlı şeyler yok 3.ay rabbim rast getirsin bu ay denerim ınş.şimdi 3 gündür bekletiyordum eşimi bu gece korunmalı birliktelik olsa mi acaba saliya anca çatlar gibi geliyor sali ya kadarda bekletirsem uzun olmaz mi perhiz. ilk defa 18.i gecicem hayırlısı olsun bakalım p.tesiye catlamazsa biraya gidip baktiricam
Bende öyle düşünüyorum bu gece korunmalı olsun o zaman çünkü doktora bugün sordum herşeyi konuştum cinsel perhizde 72 saati geçirme dedi spermler ölüyor kalitesi düşüyor dedi.onunda bir kızı varmış sizde 2.de deneyin doktor hanım dedim güldüUzun olur bence perhiz gün aşiri yapip oglu olan cok fazla stres yaptikca surec uzuyor En hayirli zamanda insallah nasip olsun canim.
4 gün gecikme ile adet oldum cnm demek ki yumurta 16. gün çatlamış anlamadım bu ay değişikti.İnşallah bir sıkıntı yoktur canım kaçıncı günün.
Benimde bugün yumurtlama olması lazım çok kafama taktım gecikti sanırım hiç ağrı yok akıntıda yeni başladı yarına kalırsa perhiz çok oluyor bugün yine doktora git cem bakalım ne durumda.
Black5angel sen hastalandin mi canım yoksa test yaptın mi
Test yapmadın mı canım4 gün gecikme ile adet oldum cnm demek ki yumurta 16. gün çatlamış anlamadım bu ay değişikti.
Kardeşiminde iki yumurtası bu ay gelişmişti riske atma dedim bu ayı es geç dedim .Sanada tavsiyemkızlar moralim çok bozukluk 2 tane yum var solda sağda bi tane var çok küçük oda oyüzden bidahaki hastalığına erteliyorum mecbur
Gecmis olsun canim ben de cinsiyeti ogrendim 3. Kizim geliyormuş oglunu saglicakla buyut sana ve ailenize hayirli evlat olsunSelam kızlar
Geçmişi okumadım soranlara tşk ederim .
Doğum yaptım bebeğim 2.600 doğdu ciğeri gelişmediği için hemen kuveze aldılar 3 gün oksijen verdiler .Bir hafta kuvede kaldı.Çok şükür bebeğim iyi .Ama ben iyi değilim ameliyat yerim enfeksiyondan dolayı kapanmıyor .Hamilelikte enfeksiyon almış rahmim ve o gün ameliyat olmasaydım rahmim patlayabilirdi .Doktor hem sen hem bebek tehlikedeydiniz dedi .Yani yüne çok şükür iyi atlattık .Ben hastayım o yüzden size yazamadım .Sürekli yaram ile ilgileniyorum günde iki defa pansuman ve iğneye gidiyorum .Çocuklar okula gidiyor çok misafirim var .İnanın kızlar hiç vaktim olmadı .Bir hafta boyunca o halimle bebeğimi görmeye gittim sabah akşam o bir hafta sürekli ağladım kuvez başında büyük kızımın psikolojisi bozuldu okula gitmedi beni bırakmadı kardeşime birşeyler olmuş diye çok üzülüyordu .Yani çok kötü günler geçirdik aile olarak şimdi herşeyi düzene koymaya çalışıyorum .Rabbim oğlumu bana bağışladı çok şükür darısı hepinize inşallah hepinize dua ettim kızlar o masadayken bebeğimin sesini duyana kadar ettim .
İstihareye nasıl yatılıyor canım nasıl yapılırOyle de ışte ne biliyim canım karışık duygulardayim bitane daha dogurursam meslegimide bırakmam lazım.eşim ne istiyorum nede istemiyorum demiyor hayırlısı diyor . senin bakacak gücün varsa sen bilirsin diyor dun gece istihare namazı kılıp uyudum kızımın aglamasina uyandım ne gordugumude unuttum bu gece yine istihareye yatmayi düşünüyorum ınş.rabbim birşeyler gostrerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?