Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün 12. gunum cnm bakalım ne diycez randevu 3 de .

Ay canım benim ya ınsallah burdan hayırlısıyla ogluslarımız oluyor haberlerini duyurmak nasip olur. Senin kaçıncı olcak bebiş canım
Amin canım inşallah 2 kızım var bu 3.olucak rabbimin izniyle korkularim çok eşimin ailesinde kimsede yok 3 çocuk baya konusulurum artık diyorum planlı oldu diyemiycem kimseye o yüzden hemen yorumlar başlar biliyorum. gebe kalsam bile soylemiycem kimseye karnım çıkana kadar Allah im gonlumuzdekini nasip etsin hayırlısıyla

Ah canım ya öyle düşünme kime ne ki senle eşin istedikten sonra kımseye laf düşmez. Allah gonlundekini nasıp etsin canım ınsallah

Ayni fikirdeyim canim. Benimde iki prensesim var. Insallah nasip olsun 3. Ye oglumuz. Neler yapiyosun son günler ekstra muz ye hergün. Incir ye. Kacinci gundesin cumartesi diyordun pik olmadimi

Son bir iki haftadir pek dikkat etmiyorum diyete azda olsa yumurta yiyorum sut ürünleri az tuketiyorum karbonatli suyu ihmal etmiyorum ama. Biçare kuluz takdir Allah in bugun adetin 5. gunü temizlendigim ilk gun 1. deneme testle takipte yakalamaya calistigim yumurtlama gunünde ikinci denemeyi yapacaz Allahin izniyle..

şükür iyiyim canım kanama bitti.fakat eşimle konuşmadık ne yapacağız diye dediğim gibi konuyu açan ben olamayacağım hem şuan çok zor geliyor bana canım bakalım zalmay önce sizlerin müjdeli haberini almayı nasip etsin bana sonra bende inşallah veririm güzel haberi.gelişmeleri yax mutlaka

ikinci çocukta uğraşsaydım keşke diyorum ama o zaman bu kadar umursamamıştım. bir yandan da kızımın kız kardeşi olduğu için çok ama çok mutluyum.

3. çocuk büyük risk aslında. tam olarak da karar veremedim. kadın yumurtası bazen de erkek spermleri itiyor, kız olanları çekiyormuş. enteresan bir çekim oluyormuş aralarında. bu cinsiyet işi çok karışık gerçekten. üçüncü çocuğu erkek olursa istiyorum, kız olursa emin değilim. ne zaman 3 kızım olsun diye istek duyarsam o zaman deneyeceğim. hiç olmazsa erkek olmazsa süreci rahat atlatırım.

allah herkesin gönlündekini versin ne diyeyim.

amin inşallah.

Ayni fikirdeyim canim. Benimde iki prensesim var. Insallah nasip olsun 3. Ye oglumuz. Neler yapiyosun son günler ekstra muz ye hergün. Incir ye. Kacinci gundesin cumartesi diyordun pik olmadimi
Canım testlere baslsmadim daha kafaya çok taktım gecikti yumurtlama bugün yine doktora gittim 16mm olmuş bu baya geç catliycak dedi akintida başlamadı zaten anladım bu daha buyumedi dedim sanırım.2 muz yiyorum kuru kayısı karbonatli su yemekte baklagilleri çok yapıyorum süt ve süt ürünü yok tatlı şeyler yok 3.ay rabbim rast getirsin bu ay denerim ınş.şimdi 3 gündür bekletiyordum eşimi bu gece korunmalı birliktelik olsa mi acaba saliya anca çatlar gibi geliyor sali ya kadarda bekletirsem uzun olmaz mi perhiz. ilk defa 18.i gecicem hayırlısı olsun bakalım p.tesiye catlamazsa biraya gidip baktiricam

Ah canım ya öyle düşünme kime ne ki senle eşin istedikten sonra kımseye laf düşmez. Allah gonlundekini nasıp etsin canım ınsallah
Oyle de ışte ne biliyim canım karışık duygulardayim bitane daha dogurursam meslegimide bırakmam lazım.eşim ne istiyorum nede istemiyorum demiyor hayırlısı diyor . senin bakacak gücün varsa sen bilirsin diyor dun gece istihare namazı kılıp uyudum kızımın aglamasina uyandım ne gordugumude unuttum bu gece yine istihareye yatmayi düşünüyorum ınş.rabbim birşeyler gostrerir

Uzun olur bence perhiz gün aşiri yapip oglu olan cok fazla stres yaptikca surec uzuyor En hayirli zamanda insallah nasip olsun canim.

Uzun olur bence perhiz gün aşiri yapip oglu olan cok fazla stres yaptikca surec uzuyor En hayirli zamanda insallah nasip olsun canim.
Bende öyle düşünüyorum bu gece korunmalı olsun o zaman çünkü doktora bugün sordum herşeyi konuştum cinsel perhizde 72 saati geçirme dedi spermler ölüyor kalitesi düşüyor dedi.onunda bir kızı varmış sizde 2.de deneyin doktor hanım dedim güldü

4 gün gecikme ile adet oldum cnm demek ki yumurta 16. gün çatlamış anlamadım bu ay değişikti.

Selam kızlar
Geçmişi okumadım soranlara tşk ederim .
Doğum yaptım bebeğim 2.600 doğdu ciğeri gelişmediği için hemen kuveze aldılar 3 gün oksijen verdiler .Bir hafta kuvede kaldı.Çok şükür bebeğim iyi .Ama ben iyi değilim ameliyat yerim enfeksiyondan dolayı kapanmıyor .Hamilelikte enfeksiyon almış rahmim ve o gün ameliyat olmasaydım rahmim patlayabilirdi .Doktor hem sen hem bebek tehlikedeydiniz dedi .Yani yüne çok şükür iyi atlattık .Ben hastayım o yüzden size yazamadım .Sürekli yaram ile ilgileniyorum günde iki defa pansuman ve iğneye gidiyorum .Çocuklar okula gidiyor çok misafirim var .İnanın kızlar hiç vaktim olmadı .Bir hafta boyunca o halimle bebeğimi görmeye gittim sabah akşam o bir hafta sürekli ağladım kuvez başında büyük kızımın psikolojisi bozuldu okula gitmedi beni bırakmadı kardeşime birşeyler olmuş diye çok üzülüyordu .Yani çok kötü günler geçirdik aile olarak şimdi herşeyi düzene koymaya çalışıyorum .Rabbim oğlumu bana bağışladı çok şükür darısı hepinize inşallah hepinize dua ettim kızlar o masadayken bebeğimin sesini duyana kadar ettim .

Gecmis olsun canim ben de cinsiyeti ogrendim 3. Kizim geliyormuş oglunu saglicakla buyut sana ve ailenize hayirli evlat olsun

İstihareye nasıl yatılıyor canım nasıl yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…