- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.581
Gözünüz aydın canım benimAllah razı olsun duaların için .Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla anali babalı buyusun ınş.kuzularin.Rabbim sana da sifalar göndersin evlatlarının başından eksik etmesin.Amin aminSelam kızlar
Geçmişi okumadım soranlara tşk ederim .
Doğum yaptım bebeğim 2.600 doğdu ciğeri gelişmediği için hemen kuveze aldılar 3 gün oksijen verdiler .Bir hafta kuvede kaldı.Çok şükür bebeğim iyi .Ama ben iyi değilim ameliyat yerim enfeksiyondan dolayı kapanmıyor .Hamilelikte enfeksiyon almış rahmim ve o gün ameliyat olmasaydım rahmim patlayabilirdi .Doktor hem sen hem bebek tehlikedeydiniz dedi .Yani yüne çok şükür iyi atlattık .Ben hastayım o yüzden size yazamadım .Sürekli yaram ile ilgileniyorum günde iki defa pansuman ve iğneye gidiyorum .Çocuklar okula gidiyor çok misafirim var .İnanın kızlar hiç vaktim olmadı .Bir hafta boyunca o halimle bebeğimi görmeye gittim sabah akşam o bir hafta sürekli ağladım kuvez başında büyük kızımın psikolojisi bozuldu okula gitmedi beni bırakmadı kardeşime birşeyler olmuş diye çok üzülüyordu .Yani çok kötü günler geçirdik aile olarak şimdi herşeyi düzene koymaya çalışıyorum .Rabbim oğlumu bana bağışladı çok şükür darısı hepinize inşallah hepinize dua ettim kızlar o masadayken bebeğimin sesini duyana kadar ettim .
Canım niyet ediyorsun istihare namazı kılmaya 2 rekat kılınıyor ilk rekatta fatihadan sonra kafirun süresi 2.rekatta ihlas süreci okuyup secdeye gidiyorsun selam verdikten sonra duası var internetten bulursun namazdan sonra onu okuyup kimseyle dünya kelami etmeden yaştığını kibleye koyup sağına dönüp yatiyorsun sağ kulağında kalp atimi sesini dinleyip her atında icinden Allah Allah diyiceksin sürekli öylece uyuycanİstihareye nasıl yatılıyor canım nasıl yapılır
Kaçıncı günün canım benimde çok yumurta var dedi ama sağda büyüyen bir tane var dedikızlar moralim çok bozukluk 2 tane yum var solda sağda bi tane var çok küçük oda oyüzden bidahaki hastalığına erteliyorum mecbur
Hoşgeldin bacım. Rabbim hayırla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu. Seni görmek çok güzel. Test yapmaya gerek kalmadı cnm 4 gün gecikmeden sonra adet oldum. Artık testle takip ederim Allah kısmet ederseTest yapmadın mı canım
Sol tarafta oldugu icinmi erteliyorsun anlamadim canim. Kacinci gundeydin bugunkızlar moralim çok bozukluk 2 tane yum var solda sağda bi tane var çok küçük oda oyüzden bidahaki hastalığına erteliyorum mecbur
Allah razi olsun canim. Zor gunleri geride biraktin inşallah yaranda en kisa zamanda şifa bulsun. Saglikla huzurla büyüt bebegini insallahSelam kızlar
Geçmişi okumadım soranlara tşk ederim .
Doğum yaptım bebeğim 2.600 doğdu ciğeri gelişmediği için hemen kuveze aldılar 3 gün oksijen verdiler .Bir hafta kuvede kaldı.Çok şükür bebeğim iyi .Ama ben iyi değilim ameliyat yerim enfeksiyondan dolayı kapanmıyor .Hamilelikte enfeksiyon almış rahmim ve o gün ameliyat olmasaydım rahmim patlayabilirdi .Doktor hem sen hem bebek tehlikedeydiniz dedi .Yani yüne çok şükür iyi atlattık .Ben hastayım o yüzden size yazamadım .Sürekli yaram ile ilgileniyorum günde iki defa pansuman ve iğneye gidiyorum .Çocuklar okula gidiyor çok misafirim var .İnanın kızlar hiç vaktim olmadı .Bir hafta boyunca o halimle bebeğimi görmeye gittim sabah akşam o bir hafta sürekli ağladım kuvez başında büyük kızımın psikolojisi bozuldu okula gitmedi beni bırakmadı kardeşime birşeyler olmuş diye çok üzülüyordu .Yani çok kötü günler geçirdik aile olarak şimdi herşeyi düzene koymaya çalışıyorum .Rabbim oğlumu bana bağışladı çok şükür darısı hepinize inşallah hepinize dua ettim kızlar o masadayken bebeğimin sesini duyana kadar ettim .
Daha pik bile olmamış canım sabah 11 de yapEki Görüntüle 2061091
Kızlar 13.günüm sizce durum ne çatlama olmusmudur ne zaman birliktelik yapmalıyım?
Hayir canim 4 gun cok degilKızlar akıntı başladı benim yum. Catlamaya karar verdi sanırım güya bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuya kaldi küçük kızım uyumuyor malesef kaldı yarın gece çatlar ınş diyorum başladım kuru incir yemeyeyoksa bende diğer aya birakicam sanırım.Vardır bunda da bir hayır yarın gece catlarsa 4 gün cok mu perhiz için Black5angel seveceniminki kaç gündü perhiz hatirliyirmusun
Benim testin içindeki kağıtta yanlış hatırlamıyorsam sabah 11 sonra 15:30 sonrada 22:00 da yapın yaziyorduSabah 11 de . Yapsam dogru sonucu verir mi . genelde öğlen 4 gibi yapıyorum
Benimde şiddetli ağrı giriyor catlayacagi zaman ağrı yok ama akıntı başladı su an seffaf ama içinde beyazlikta var baktım yeni başladığı için yarına tam şeffaf olur diye düşünüyorum.bu yumurtam niye böyle yaptı bu ay ya hayırlısı olsun ınş kızlar bide birliktelikten önce hacet namazı kılın mutlakaElifemm- . Bence bu akşam basla 4gün perhiz gayet iyi bence. Yarın da yaparsın test . bnmde sol kasığında inanılmaz batma ağri var darisi basima
4 gün gayet iyi bence ama senin kararın cnm.Kızlar akıntı başladı benim yum. Catlamaya karar verdi sanırım güya bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuya kaldi küçük kızım uyumuyor malesef kaldı yarın gece çatlar ınş diyorum başladım kuru incir yemeyeyoksa bende diğer aya birakicam sanırım.Vardır bunda da bir hayır yarın gece catlarsa 4 gün cok mu perhiz için Black5angel seveceniminki kaç gündü perhiz hatirliyirmusun
Havuc ye canim. Vardir bir hayri bak bildigim birseyi paylasayim mutlu ol. Pazar gecesi yapılan cimadan olan cocuk ahlaken kötü yada sakat ihtimali varmiş. Güzel ve alim bir zatin yazdigi kitaptan okumustum. Hayirli gunler olarak pazartesi gecesi persembe ve cuma gecesi diye söyler kitap. Bu gecelerde olan bebegin hem ahlaken hemde surette guzel olacagi ifade ediliyorHayaller suya düştü kalmamış adacayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?