Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gözünüz aydın canım benimAllah razı olsun duaların için .Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla anali babalı buyusun ınş.kuzularin.Rabbim sana da sifalar göndersin evlatlarının başından eksik etmesin.Amin amin

İstihareye nasıl yatılıyor canım nasıl yapılır
Canım niyet ediyorsun istihare namazı kılmaya 2 rekat kılınıyor ilk rekatta fatihadan sonra kafirun süresi 2.rekatta ihlas süreci okuyup secdeye gidiyorsun selam verdikten sonra duası var internetten bulursun namazdan sonra onu okuyup kimseyle dünya kelami etmeden yaştığını kibleye koyup sağına dönüp yatiyorsun sağ kulağında kalp atimi sesini dinleyip her atında icinden Allah Allah diyiceksin sürekli öylece uyuycan

Allah razi olsun canim. Zor gunleri geride biraktin inşallah yaranda en kisa zamanda şifa bulsun. Saglikla huzurla büyüt bebegini insallah

Kızlar akıntı başladı benim yum. Catlamaya karar verdi sanırım güya bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuya kaldi küçük kızım uyumuyor malesef kaldı yarın gece çatlar ınş diyorum başladım kuru incir yemeye yoksa bende diğer aya birakicam sanırım.Vardır bunda da bir hayır yarın gece catlarsa 4 gün cok mu perhiz için Black5angel seveceniminki kaç gündü perhiz hatirliyirmusun

Hayir canim 4 gun cok degil

Elifemm- . Bence bu akşam basla 4gün perhiz gayet iyi bence. Yarın da yaparsın test . bnmde sol kasığında inanılmaz batma ağri var darisi basima
Benimde şiddetli ağrı giriyor catlayacagi zaman ağrı yok ama akıntı başladı su an seffaf ama içinde beyazlikta var baktım yeni başladığı için yarına tam şeffaf olur diye düşünüyorum.bu yumurtam niye böyle yaptı bu ay ya hayırlısı olsun ınş kızlar bide birliktelikten önce hacet namazı kılın mutlaka

4 gün gayet iyi bence ama senin kararın cnm. SEVECENIM kaç gün perhiz yaptı tam hatırlamıyorum ama çok değildi onun da galiba. 3 ya da 4 gün falandı.
10 gün bile yapanlar var cnm ama bence 3-4 gün gayet iyi. Rast gelsin işin cnm.

Hayaller suya düştü kalmamış adacayim
Havuc ye canim. Vardir bir hayri bak bildigim birseyi paylasayim mutlu ol. Pazar gecesi yapılan cimadan olan cocuk ahlaken kötü yada sakat ihtimali varmiş. Güzel ve alim bir zatin yazdigi kitaptan okumustum. Hayirli gunler olarak pazartesi gecesi persembe ve cuma gecesi diye söyler kitap. Bu gecelerde olan bebegin hem ahlaken hemde surette guzel olacagi ifade ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…