Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ayy bi karamsarlik sardı beni şimdi.cuma günün akşamını biliyorum eşle cuma akşamı cuma etmek sunnetmis.

Kizlarrr bi sey takildi aklima hic bir sorun yokken ciftler saglikliyken tup bebek yapilmiyor mu??
Yapılabilir tabi devlet hastanelerinde olmaz ama bir sorunun yoksa ve ilk çocuk değilse devlet karsilamiyor.özelde yaptırabilirsin ama gebe kalmada sıkıntı yoksa neden o kadar para verilir ki ayrica cinsiyet seciyim dersen ülkemizde zaten yasak kibris ta serbestmis.Canım kendine mi düşünüyorsun

Kaçıncı günün canım benimde çok yumurta var dedi ama sağda büyüyen bir tane var dedi
12.günüm cnm benimde sağda olsa gene denetimden ikiside solda büyük en büyüğü 14 mm peşindeki 13mm sağdaki 8mm di sağdaki çatlama yani büyükler varken oyüzden bidahaki ayı bekleyecek mecbur 1 veya 2 kızım olsa denedim ama risk alaMAM cnm ben hepsininyapayimda takdir Rabbimin insAllah gonlumuzdekini verir. Senin kaç milimdi kaçıncı gün gittin Dr ye

SEVECENIM cnm çok şükür bebeisinle evdesin Rabbime binlerce şükürler olsun insAlalh sende en yakın zamanda sağlığına kavusursun cnm çok geçmiş olsun Rabbim salih evlatlardan eylesin oğluna yaşı uzun ömrü bereketli olsun insAllah cnm.
ewet cnm sağolasın bende bu ayı es geçiyorum zaten çok yoruldum diyettemi ama Rabbim büyük insAlalh demekki zamanı gelmedi daha

Nasip kismet ama soldan olup oglu olan cok fazla. Doktora gittiginde takip icinmi dedin. Yoksa muayene icinmi. Simir testi yaptimi yada diğer tahliller falan istedimi.

insAllah sağlıcakla kalırsın oğluna sende bu ay cnm Rabbim gönlünce versin

Oo riskli senin bence de bekle vardır bunda bir hayır.bende stres engeline takıldım 17. 18. Günde çatlayan yumurta catlamadi bugün tam 18.gün 16mm olmuş sağda hafta icine kalır dedi.Benimde perhiz olayı sıkıntı napcagimi şaşırdım bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuyakaldi küçük kızım uyumadi şansızlık oldu yarın geceye yetisirde çatlarsa 4 gün perhiz yeterli olurdu şimdi akıntı başladı en geç 2 gün veriyorum ben

Nasip kismet ama soldan olup oglu olan cok fazla. Doktora gittiginde takip icinmi dedin. Yoksa muayene icinmi. Simir testi yaptimi yada diğer tahliller falan istedimi.
ewet cnm var ama ben o riski alamam 4. bebeis olcak cnm sonra neden sağ keşke demeyeyim inan bugün sol deyince çok üzüldüm AMA deneyemem takinti oldu sağ muayene için dedim cnm yok test felan istemedi .

4 gün çok değil cnm 5 gün bile olabilir yok yok bu gece yapma sakin yarın insAllah denersinn cnm sıkıntı etme bende 4 veya 5 gün düşünüyorum yani.

Aynen valla dedim zaten onunda bir kızı varmis sizde 2.de deneyin dedim güldü tebessümle :)
demekki doğru yoldayiz cnm insAlalh ama şunu anladım her ay bakdirmamiz lazım geçen ay sol diye gitmedim Dr ye bu ay da solda geçen ay gideydim en azından belki 2 ay üst üstte sağdan oldu anlamadım her ay bakdircam insAllah bundan sonra belli olmuyo yani demek ki onu anladım bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…