- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.601
Havuc ye canim. Vardir bir hayri bak bildigim birseyi paylasayim mutlu ol. Pazar gecesi yapılan cimadan olan cocuk ahlaken kötü yada sakat ihtimali varmiş. Güzel ve alim bir zatin yazdigi kitaptan okumustum. Hayirli gunler olarak pazartesi gecesi persembe ve cuma gecesi diye söyler kitap. Bu gecelerde olan bebegin hem ahlaken hemde surette guzel olacagi ifade ediliyor
Kiz niye karamsarsin yarin pazartesi gecesi oluyor iste.ayy bi karamsarlik sardı beni şimdi.cuma günün akşamını biliyorum eşle cuma akşamı cuma etmek sunnetmis.
Ayy evet ya kafam karıştı yarın gece p.tesi gecesi oluyorKiz niye karamsarsin yarin pazartesi gecesi oluyor iste.
Yapılabilir tabi devlet hastanelerinde olmaz ama bir sorunun yoksa ve ilk çocuk değilse devlet karsilamiyor.özelde yaptırabilirsin ama gebe kalmada sıkıntı yoksa neden o kadar para verilir ki ayrica cinsiyet seciyim dersen ülkemizde zaten yasak kibris ta serbestmis.Canım kendine mi düşünüyorsunKizlarrr bi sey takildi aklima hic bir sorun yokken ciftler saglikliyken tup bebek yapilmiyor mu??
12.günüm cnm benimde sağda olsa gene denetimden ikiside solda büyük en büyüğü 14 mm peşindeki 13mm sağdaki 8mm di sağdaki çatlama yani büyükler varken oyüzden bidahaki ayı bekleyecek mecbur 1 veya 2 kızım olsa denedim ama risk alaMAM cnm ben hepsininyapayimda takdir Rabbimin insAllah gonlumuzdekini verir. Senin kaç milimdi kaçıncı gün gittin Dr yeKaçıncı günün canım benimde çok yumurta var dedi ama sağda büyüyen bir tane var dedi
Şifa olsun canim. Amiin. Insallah gönlundekini Rabbim hayra cevirip kucagina versin insallahAyy evet ya kafam karıştı yarın gece p.tesi gecesi oluyorAllah im rast getirsin ınş yarın gece çatlar havucumuda yedim
Nasip kismet ama soldan olup oglu olan cok fazla. Doktora gittiginde takip icinmi dedin. Yoksa muayene icinmi. Simir testi yaptimi yada diğer tahliller falan istedimi.12.günüm cnm benimde sağda olsa gene denetimden ikiside solda büyük en büyüğü 14 mm peşindeki 13mm sağdaki 8mm di sağdaki çatlama yani büyükler varken oyüzden bidahaki ayı bekleyecek mecbur 1 veya 2 kızım olsa denedim ama risk alaMAM cnm ben hepsininyapayimda takdir Rabbimin insAllah gonlumuzdekini verir. Senin kaç milimdi kaçıncı gün gittin Dr ye
insAllah sağlıcakla kalırsın oğluna sende bu ay cnm Rabbim gönlünce versinYapılabilir tabi devlet hastanelerinde olmaz ama bir sorunun yoksa ve ilk çocuk değilse devlet karsilamiyor.özelde yaptırabilirsin ama gebe kalmada sıkıntı yoksa neden o kadar para verilir ki ayrica cinsiyet seciyim dersen ülkemizde zaten yasak kibris ta serbestmis.Canım kendine mi düşünüyorsun
Oo riskli senin bence de bekle vardır bunda bir hayır.bende stres engeline takıldım 17. 18. Günde çatlayan yumurta catlamadi bugün tam 18.gün 16mm olmuş sağda hafta icine kalır dedi.Benimde perhiz olayı sıkıntı napcagimi şaşırdım bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuyakaldi küçük kızım uyumadi şansızlık oldu yarın geceye yetisirde çatlarsa 4 gün perhiz yeterli olurdu şimdi akıntı başladı en geç 2 gün veriyorum ben12.günüm cnm benimde sağda olsa gene denetimden ikiside solda büyük en büyüğü 14 mm peşindeki 13mm sağdaki 8mm di sağdaki çatlama yani büyükler varken oyüzden bidahaki ayı bekleyecek mecbur 1 veya 2 kızım olsa denedim ama risk alaMAM cnm ben hepsininyapayimda takdir Rabbimin insAllah gonlumuzdekini verir. Senin kaç milimdi kaçıncı gün gittin Dr ye
ewet cnm var ama ben o riski alamam 4. bebeis olcak cnm sonra neden sağ keşke demeyeyim inan bugün sol deyince çok üzüldüm AMA deneyemem takinti oldu sağNasip kismet ama soldan olup oglu olan cok fazla. Doktora gittiginde takip icinmi dedin. Yoksa muayene icinmi. Simir testi yaptimi yada diğer tahliller falan istedimi.
İkisi birgün aralıkla catlarsa ikiz olma ihtimalide var canımNasip kismet ama soldan olup oglu olan cok fazla. Doktora gittiginde takip icinmi dedin. Yoksa muayene icinmi. Simir testi yaptimi yada diğer tahliller falan istedimi.
4 gün çok değil cnm 5 gün bile olabilir yok yok bu gece yapma sakin yarın insAllah denersinn cnm sıkıntı etme bende 4 veya 5 gün düşünüyorum yani.Oo riskli senin bence de bekle vardır bunda bir hayır.bende stres engeline takıldım 17. 18. Günde çatlayan yumurta catlamadi bugün tam 18.gün 16mm olmuş sağda hafta icine kalır dedi.Benimde perhiz olayı sıkıntı napcagimi şaşırdım bu gece korunmalı olsun dedim eşim uyuyakaldi küçük kızım uyumadi şansızlık oldu yarın geceye yetisirde çatlarsa 4 gün perhiz yeterli olurdu şimdi akıntı başladı en geç 2 gün veriyorum ben
:)oo iyi massAllah sizde deneyin deseydin bizde anatomi okumuş kadar kafa patlatiyiz bu konuya deseydin:))) sadece diplomamız yok vallah.Ben bugün anlattım herşeyi çok sıcak geldi bana doktor aa oylemiymis diyor
Aynen valla dedim zaten onunda bir kızı varmis sizde 2.de deneyin dedim güldü tebessümle :)Ay kızlar şimdi hamis kalmak için çabalar sonrada cinsiyet için stres yaparız ay valla insAllah hepimizin gonlundekini olur
En son çarşamba gece 12 gibi ışte korunmalı oldu4 gün çok değil cnm 5 gün bile olabilir yok yok bu gece yapma sakin yarın insAllah denersinn cnm sıkıntı etme bende 4 veya 5 gün düşünüyorum yani.
demekki doğru yoldayiz cnm insAlalh ama şunu anladım her ay bakdirmamiz lazım geçen ay sol diye gitmedim Dr ye bu ay da solda geçen ay gideydim en azından belki 2 ay üst üstte sağdan oldu anlamadım her ay bakdircam insAllah bundan sonra belli olmuyo yani demek ki onu anladım bugün .Aynen valla dedim zaten onunda bir kızı varmis sizde 2.de deneyin dedim güldü tebessümle :)
yok yok yarın daha 4 gün oluyo sen onu dert etme 5 olsun hiç bişey olmaz ben kızlarda hep sık ilişkiyle oldu bunda tersini deneyecem insAllah fazladan zarar gelemez yani onu demek istedim:)En son çarşamba gece 12 gibi ışte korunmalı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?