Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senin niye bu kadar çok gelişmiş yumurtalar ilac kulkanmadin değil mi.Benim bir ay sol agiriyor bir ay sağ

yok yok yarın daha 4 gün oluyo sen onu dert etme 5 olsun hiç bişey olmaz ben kızlarda hep sık ilişkiyle oldu bunda tersini deneyecem insAllah fazladan zarar gelemez yani onu demek istedim:)
Doktora da dedim catlayinca tek ilişki dedim kaç gün perhiz oneririniz diye 72 saati geçirme ölüyor lar kaliteleri bozuluyor dedi.

Senin niye bu kadar çok gelişmiş yumurtalar ilac kulkanmadin değil mi.Benim bir ay sol agiriyor bir ay sağ
bana senin bebis yatağın 2 yaprak en az 3 yaprak olsun diye fostimon 75 iğne vermişti 3 tane ondan böyle çok oldu Herald onumizdeki ay ilaç felan bişey kullanmayacam

cnm hayırlı geceler sana. Denemeden önce 2 rekat namazını kıl duani et int var erkek bebis duası onu oku sonra iliski olsun Rabbim insAllah oğlunu versin sana bu ay duanda benide unutma cnm .
Amin ınş .Canım cumlemize oncelhikle olmayanların kucağını doldursun rabbim sonra kız isteyenler e kız erkek isteyenler e erkek nasip etsin ins. Hepimize dua ediyorum nicklerimizi söylüyor um bi değişik oluyor ama rabbim biliyor

Doktora da dedim catlayinca tek ilişki dedim kaç gün perhiz oneririniz diye 72 saati geçirme ölüyor lar kaliteleri bozuluyor dedi.
aman ne bilim bizim illerde 72 saati gecmemisdir heralde sonuç hep kız ama:) sen boşver ona takılma bak canli ornegim sana:) eşine birde keçiboynuzu pekmez içir aksamlari bir kaşık

cnm hayırlı geceler sana. Denemeden önce 2 rekat namazını kıl duani et int var erkek bebis duası onu oku sonra iliski olsun Rabbim insAllah oğlunu versin sana bu ay duanda benide unutma cnm .
Canım bir ay sağ bir ay soldan yumurta gelişir doktor bana bunu söyledi her ay aynı taraftan üst üste olmaz

Test yapmadın mı canım
Cnm yavrularına sana sağlık sıhhat versin Allah acılarını göstermesin beni çok duygulandirdin o halinle buradakilere dua etmen gönlünun ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.Allah razi olsun .Rabbim acı keder göstermesi n

bana senin bebis yatağın 2 yaprak en az 3 yaprak olsun diye fostimon 75 iğne vermişti 3 tane ondan böyle çok oldu Herald onumizdeki ay ilaç felan bişey kullanmayacam
O ne demek oluyor canım ilk defa duyuyorum 2 yaprak 3 yaprak.rahim iç tabakasindan mi bahsediyorsun acaba kalinlasssin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…