- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.621
Senin niye bu kadar çok gelişmiş yumurtalar ilac kulkanmadin değil mi.Benim bir ay sol agiriyor bir ay sağdemekki doğru yoldayiz cnm insAlalh ama şunu anladım her ay bakdirmamiz lazım geçen ay sol diye gitmedim Dr ye bu ay da solda geçen ay gideydim en azından belki 2 ay üst üstte sağdan oldu anlamadım her ay bakdircam insAllah bundan sonra belli olmuyo yani demek ki onu anladım bugün .
Doktora da dedim catlayinca tek ilişki dedim kaç gün perhiz oneririniz diye 72 saati geçirme ölüyor lar kaliteleri bozuluyor dedi.yok yok yarın daha 4 gün oluyo sen onu dert etme 5 olsun hiç bişey olmaz ben kızlarda hep sık ilişkiyle oldu bunda tersini deneyecem insAllah fazladan zarar gelemez yani onu demek istedim:)
bana senin bebis yatağın 2 yaprak en az 3 yaprak olsun diye fostimon 75 iğne vermişti 3 tane ondan böyle çok oldu Herald onumizdeki ay ilaç felan bişey kullanmayacamSenin niye bu kadar çok gelişmiş yumurtalar ilac kulkanmadin değil mi.Benim bir ay sol agiriyor bir ay sağ
Amin ınş .Canım cumlemize oncelhikle olmayanların kucağını doldursun rabbim sonra kız isteyenler e kız erkek isteyenler e erkek nasip etsin ins. Hepimize dua ediyorum nicklerimizi söylüyor um bi değişik oluyor ama rabbim biliyorcnm hayırlı geceler sana. Denemeden önce 2 rekat namazını kıl duani et int var erkek bebis duası onu oku sonra iliski olsun Rabbim insAllah oğlunu versin sana bu ay duanda benide unutma cnm .
aman ne bilim bizim illerde 72 saati gecmemisdir heralde sonuç hep kız ama:) sen boşver ona takılma bak canli ornegim sana:) eşine birde keçiboynuzu pekmez içir aksamlari bir kaşıkDoktora da dedim catlayinca tek ilişki dedim kaç gün perhiz oneririniz diye 72 saati geçirme ölüyor lar kaliteleri bozuluyor dedi.
Canım bir ay sağ bir ay soldan yumurta gelişir doktor bana bunu söyledi her ay aynı taraftan üst üste olmazcnm hayırlı geceler sana. Denemeden önce 2 rekat namazını kıl duani et int var erkek bebis duası onu oku sonra iliski olsun Rabbim insAllah oğlunu versin sana bu ay duanda benide unutma cnm .
Test yapmadın mı canım
Cnm yavrularına sana sağlık sıhhat versin Allah acılarını göstermesin beni çok duygulandirdin o halinle buradakilere dua etmen gönlünun ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.Allah razi olsun .Rabbim acı keder göstermesi nSelam kızlar
Geçmişi okumadım soranlara tşk ederim .
Doğum yaptım bebeğim 2.600 doğdu ciğeri gelişmediği için hemen kuveze aldılar 3 gün oksijen verdiler .Bir hafta kuvede kaldı.Çok şükür bebeğim iyi .Ama ben iyi değilim ameliyat yerim enfeksiyondan dolayı kapanmıyor .Hamilelikte enfeksiyon almış rahmim ve o gün ameliyat olmasaydım rahmim patlayabilirdi .Doktor hem sen hem bebek tehlikedeydiniz dedi .Yani yüne çok şükür iyi atlattık .Ben hastayım o yüzden size yazamadım .Sürekli yaram ile ilgileniyorum günde iki defa pansuman ve iğneye gidiyorum .Çocuklar okula gidiyor çok misafirim var .İnanın kızlar hiç vaktim olmadı .Bir hafta boyunca o halimle bebeğimi görmeye gittim sabah akşam o bir hafta sürekli ağladım kuvez başında büyük kızımın psikolojisi bozuldu okula gitmedi beni bırakmadı kardeşime birşeyler olmuş diye çok üzülüyordu .Yani çok kötü günler geçirdik aile olarak şimdi herşeyi düzene koymaya çalışıyorum .Rabbim oğlumu bana bağışladı çok şükür darısı hepinize inşallah hepinize dua ettim kızlar o masadayken bebeğimin sesini duyana kadar ettim .
O ne demek oluyor canım ilk defa duyuyorum 2 yaprak 3 yaprak.rahim iç tabakasindan mi bahsediyorsun acaba kalinlasssin diyebana senin bebis yatağın 2 yaprak en az 3 yaprak olsun diye fostimon 75 iğne vermişti 3 tane ondan böyle çok oldu Herald onumizdeki ay ilaç felan bişey kullanmayacam
Canım benim iğne kullanmış ya o yüzden.hormon iğne ve hapları kullanınca olabilirCanım bir ay sağ bir ay soldan yumurta gelişir doktor bana bunu söyledi her ay aynı taraftan üst üste olmaz
Hadi hayırlısı inşallah gönlündeki olurKızlar testim pik yapmaya doğru gidiyor akıntı var şeffaf ağrı başlamadı Eki Görüntüle 2061171
Super canim. Hadi rast gelsin bugun catlar bence.Kızlar testim pik yapmaya doğru gidiyor akıntı var şeffaf ağrı başlamadı Eki Görüntüle 2061171
Ayy bide erkek dermiş ınş rabbim ol desin yeterki sen dua ni bırakmaKızlar bende rüyamda beyaz horoz gördüm anlamına baktım erkek bebek yazıyor Yarın kontrolüm var bi daha cinsiyeti sorsam diyorum.Ama çekiniyorum
Ayy ınş.Canım dua ediyorum bastırınca sağa ağrı var bugün olmazsa yarın çatlar büyük ihtimal diyorum yarına kalırsa perhiz çok gibi geliyor 5 gün ol ucak.Super canim. Hadi rast gelsin bugun catlar bence.
Çok düzenli sayılmaz 29 21 30 belli olmuyoCanım adetlerin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun
Ozaman olabilir okumamıştımCanım benim iğne kullanmış ya o yüzden.hormon iğne ve hapları kullanınca olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?