Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayır olsun ınş gönlündeki nasip etsin rabbim hamilemisin canim

Benim drm kiz desiginde dedimki ama ovilasyon gunu tek iliski ile oldubu bebek fln dedim o da bana hic alakasi yok cinsiyetin bunlarla demisti sadece tup bebek kesin cinsiyet yontemi demisti ondan aklima geldi sorayim size dedim

Cinsiyet ne olursa takdir eden Allahtır benim kızım var ikincisi de kız erkek falan istemiyorum saçmalık bence

Eki Görüntüle 2061267

Canım akıntı var o mu bilmiyorum bu testi şimdi yaptım biraz daha koyu akşam korunmalı oldu perhiz az mı olur yarın çatlarsa
2 gün olsun yeterlidir bu akşam catliyacak gibi durmuyor daha pik olmamış.akıntın aynı yumurta akı gibi şeffaf renkte ve iki parmağının arasında 5 cm uzuyorsa yumurtlama ya az kalmış demek

Cinsiyet ne olursa takdir eden Allahtır benim kızım var ikincisi de kız erkek falan istemiyorum saçmalık bence

Bizde biliyoruz takdir eden allahın olduğunu.Sana göre saçmalıksa bu topik te ne işin var niye bakıyorsun yazıyorsun
Sen istemiyor olabilirsin biz istiyoruz

Canım ben 6. Haftamın içindeyim doktor 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben hiç birşey hissetmiyorum yani ağrımda yok karnımda kımıldamada yok normal mi? Sende 6. Haftalarında nasıldın

Çok normal bende bişey hissetmiyordum 8.haftadan sonra hissetmeye başladım daha çok küçük annesi :)

Çok normal bende bişey hissetmiyordum 8.haftadan sonra hissetmeye başladım daha çok küçük annesi :)
O zaman daha var bi hissetsem içimde olduğuna inanıcam bu şekilde olunca sanki hamile değilmişim gibi buarada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizim bi arkadaş yeni doğum yaptı son ayına kadar kız dediler ama oğlu oldu çok şaşırdılar sağlıklı olsunda sonra gönlüne göre olsun canım

Amin canım inşallah...Sen ciddimisin :) böyle şeyler duyunca acaba diyorum zaten rüyalarda bi erkek bebektir gidiyor.ayyy keşke banada öyle olsa dünyalar benim olur.Ama ayrıntılı daki doktor kesin dedi yinede dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…