- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.641
Hayır olsun ınş gönlündeki nasip etsin rabbim hamilemisin canimKızlar bende uyumadan öncedua ettim yeşil mavi görürsem erkek kırmızı pembe görürsem kız diye. Hem rüyamda yemyeşil ormanda gördüm gökyüzü masviydi hemde evde yeşil muhabbet kuşu gördüm. Bakalım rüyam doğru çıkacak mı daha çok yeniyim merakla bekliyorum
Yapılabilir tabi devlet hastanelerinde olmaz ama bir sorunun yoksa ve ilk çocuk değilse devlet karsilamiyor.özelde yaptırabilirsin ama gebe kalmada sıkıntı yoksa neden o kadar para verilir ki ayrica cinsiyet seciyim dersen ülkemizde zaten yasak kibris ta serbestmis.Canım kendine mi düşünüyorsun
Hadi hayırlısı inşallah gönlündeki olur
2 gün olsun yeterlidir bu akşam catliyacak gibi durmuyor daha pik olmamış.akıntın aynı yumurta akı gibi şeffaf renkte ve iki parmağının arasında 5 cm uzuyorsa yumurtlama ya az kalmış demekEki Görüntüle 2061267
Canım akıntı var o mu bilmiyorum bu testi şimdi yaptım biraz daha koyu akşam korunmalı oldu perhiz az mı olur yarın çatlarsa
Evet canım 6. Haftamın içindeyim çok şükürHayır olsun ınş gönlündeki nasip etsin rabbim hamilemisin canim
Canım akıntıyı ayırt edemiyorum şeffaf değil peçetede sarımtrak ama kaygan2 gün olsun yeterlidir bu akşam catliyacak gibi durmuyor daha pik olmamış.akıntın aynı yumurta akı gibi şeffaf renkte ve iki parmağının arasında 5 cm uzuyorsa yumurtlama ya az kalmış demek
Catlama yakin canim cok net degil ama cizgiler esit koyulukta görünüyor. Bu testin markası neKızlar sizce durum ne
Eki Görüntüle 2061273
Belli canım da rüyamda bi erkek bebektir görüp duruyorum.acaba diyorum sürpriz olur muCanım belli olmadımı hala???
Akintiya takilma derim. Ben hissetmiyorum o seffaf akintiyi ama yum. Cat oluyorCanım akıntıyı ayırt edemiyorum şeffaf değil peçetede sarımtrak ama kaygan
Canım ben 6. Haftamın içindeyim doktor 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben hiç birşey hissetmiyorum yani ağrımda yok karnımda kımıldamada yok normal mi? Sende 6. Haftalarında nasıldınBelli canım da rüyamda bi erkek bebektir görüp duruyorum.acaba diyorum sürpriz olur mu
Cinsiyet ne olursa takdir eden Allahtır benim kızım var ikincisi de kız erkek falan istemiyorum saçmalık bence
Canım ben 6. Haftamın içindeyim doktor 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben hiç birşey hissetmiyorum yani ağrımda yok karnımda kımıldamada yok normal mi? Sende 6. Haftalarında nasıldın
O zaman daha var bi hissetsem içimde olduğuna inanıcam bu şekilde olunca sanki hamile değilmişim gibiÇok normal bende bişey hissetmiyordum 8.haftadan sonra hissetmeye başladım daha çok küçük annesi :)
Amin canım inşallah...Sen ciddimisin :) böyle şeyler duyunca acaba diyorum zaten rüyalarda bi erkek bebektir gidiyor.ayyy keşke banada öyle olsa dünyalar benim olur.Ama ayrıntılı daki doktor kesin dediO zaman daha var bi hissetsem içimde olduğuna inanıcam bu şekilde olunca sanki hamile değilmişim gibibuarada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizim bi arkadaş yeni doğum yaptı son ayına kadar kız dediler ama oğlu oldu çok şaşırdılar sağlıklı olsunda sonra gönlüne göre olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?