- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.661
Sivi alimina dikkat ediyorsun dimi. Daha var gibi gorunuyor canim.Eki Görüntüle 2061283 Son durum bu kızlar
Daha yeni oldu canım bu arkadaş pembişleri dizdi erkek olacağını duyunca şoklandılarAmin canım inşallah...Sen ciddimisin :) böyle şeyler duyunca acaba diyorum zaten rüyalarda bi erkek bebektir gidiyor.ayyy keşke banada öyle olsa dünyalar benim olur.Ama ayrıntılı daki doktor kesin dediyinede dua ediyorum.
Canım daha var o zaman senin iki parmağının arasına al uzuyor mu bide bol gelicekCanım akıntıyı ayırt edemiyorum şeffaf değil peçetede sarımtrak ama kaygan
Rabbim gönlüne göre versin canım.birşey den edin mi sık ilişki yada yumurtlama gunuEvet canım 6. Haftamın içindeyim çok şükür
Yarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .Catlama yakin canim cok net degil ama cizgiler esit koyulukta görünüyor. Bu testin markası ne
Yarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .Catlama yakin canim cok net degil ama cizgiler esit koyulukta görünüyor. Bu testin markası ne
Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle olmayanlara sonrada bize bir oğluş :)Daha yeni oldu canım bu arkadaş pembişleri dizdi erkek olacağını duyunca şoklandılarseni umutlandırmak istemem ama hata olabiliyor sağlıklı olsunda eğer erkek olmazsa inşallah sonrası erkek olur Rabbim gönlündekini versin erkek evladın tadına tattırsın sana
Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle olmayanlara sonrada bize bir oğluş :)Daha yeni oldu canım bu arkadaş pembişleri dizdi erkek olacağını duyunca şoklandılarseni umutlandırmak istemem ama hata olabiliyor sağlıklı olsunda eğer erkek olmazsa inşallah sonrası erkek olur Rabbim gönlündekini versin erkek evladın tadına tattırsın sana
İlk canım benimkiAmin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle olmayanlara sonrada bize bir oğluş :)senin ilk mi? Başka çocuk var mı?
Sanırım yumurtlama günü oldu diye düşünüyorum ilişkiye girdik gecesinde inanılmaz ağrım oldu sanki gaz ağrısı var gibi uykumdan uyandım o derece. O gece çatladığını düşünüyorum ama önceki gecede birlikte olmuştuk eşimle hayırlısı bakalım kız erkek farkketmiyorum ilk hamileliğim Rabbim ikisinide zamanı gelince tattırsın bizlereRabbim gönlüne göre versin canım.birşey den edin mi sık ilişki yada yumurtlama gunu
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahİlk canım benimkibişi sorabilirmiyim acaba hamileyken limonlu su içmek zararlı olur mu suyun içine limon sıkıpta bilgin var mı
Canim 11 gibi testi tekrarla resmini at bakalim. Eger ayni koyuluktaysa sabah tekrar yaparsin. Degisiyor kisiden kisiye kiminin pikten 3 gün sonra catlayabiliyor kimininse ertesi gün. gece 11 gibi yap ama mutlaka testYarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .
Miratech ovulasyon testim
Çok heycanlı Bi bekleyiş ya :) inşallah gönlündeki olur.Doktora gidip baktırdın mı yumurtalıklaraYarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .
Amin canım ınş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayida nasip etsin rabbimSanırım yumurtlama günü oldu diye düşünüyorum ilişkiye girdik gecesinde inanılmaz ağrım oldu sanki gaz ağrısı var gibi uykumdan uyandım o derece. O gece çatladığını düşünüyorum ama önceki gecede birlikte olmuştuk eşimle hayırlısı bakalım kız erkek farkketmiyorum ilk hamileliğim Rabbim ikisinide zamanı gelince tattırsın bizlere
Canım benim kimisinin 3 gün böyle devam ediyor kimisinin hemen catliyor bunyeden bünyeye değişiyor.benim 17-18i sasmazdi bugün 19.gün olduYarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .
İçeyim ozaman zararı olur mu diye herşeyden korkar oldumHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Herhangi bişey denedinmi?
İç canım ben çok içerdim mideme iyi gelirdi bişey olmaz
Amin canım inşallah cümlemizinkiniAmin canım ınş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayida nasip etsin rabbim
Sen yarın sabah 11 gibi sıvı alımına dikkat ederek yap yarın koyulaşır gibi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?