Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha yeni oldu canım bu arkadaş pembişleri dizdi erkek olacağını duyunca şoklandılar seni umutlandırmak istemem ama hata olabiliyor sağlıklı olsunda eğer erkek olmazsa inşallah sonrası erkek olur Rabbim gönlündekini versin erkek evladın tadına tattırsın sana

Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle olmayanlara sonrada bize bir oğluş :) senin ilk mi? Başka çocuk var mı?

Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle olmayanlara sonrada bize bir oğluş :) senin ilk mi? Başka çocuk var mı?

İlk canım benimki bişi sorabilirmiyim acaba hamileyken limonlu su içmek zararlı olur mu suyun içine limon sıkıpta bilgin var mı

Rabbim gönlüne göre versin canım.birşey den edin mi sık ilişki yada yumurtlama gunu
Sanırım yumurtlama günü oldu diye düşünüyorum ilişkiye girdik gecesinde inanılmaz ağrım oldu sanki gaz ağrısı var gibi uykumdan uyandım o derece. O gece çatladığını düşünüyorum ama önceki gecede birlikte olmuştuk eşimle hayırlısı bakalım kız erkek farkketmiyorum ilk hamileliğim Rabbim ikisinide zamanı gelince tattırsın bizlere

Yarın sabah 7 gibi catlarmi mavisim .
Miratech ovulasyon testim
Canim 11 gibi testi tekrarla resmini at bakalim. Eger ayni koyuluktaysa sabah tekrar yaparsin. Degisiyor kisiden kisiye kiminin pikten 3 gün sonra catlayabiliyor kimininse ertesi gün. gece 11 gibi yap ama mutlaka test

Amin canım ınş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayida nasip etsin rabbim

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Herhangi bişey denedinmi?
İç canım ben çok içerdim mideme iyi gelirdi bişey olmaz
İçeyim ozaman zararı olur mu diye herşeyden korkar oldum özel bişi demedim canım sadece tahminime göre ilişkiye girdiğimiz akşamın gecesi çatlama oldu diye düşünüyorum bakalım nasip Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etin

yalel alıntıdır
sabah yanına bi çanta veriyorum, artık millet soruyormuş, o çantada ne var diye.
----------------
sabah kahvaltısı için, içi bol dolu bir tost.
kahvaltı için, bir şişe ıhlamur (her sabah karışık bitki çayı yapıp dolduruyorum - veriyorum yanına)

bi küçük poşette, proxeed , evicap hap, çinko hapı, l-arginin hapı, folik asit hapı
bir cam şişede portakal+havuç+elma+brokoli karışık meyve suyu (proxeed karıştırıp içsin diye)

ara öğün olsun diye, bir saklama kabına dolduruyorum kuruyemişleri, incir ve hurma

muhakkak 1 şişe alkali su (karbonatlı)

öğleden sonra acıkınca yesin diye, 1 sandviç

bu çanta tabi epey bi heybetli oluyor her gün elinde.
--------------
akşam eve gelince, yemekten sonra, keçiboynuzu pekmezli suya proxeed karıştırıp veriyorum eline
1 bardak normal su ile 1 evicap veriyorum içiyor.

akşam otururken kuruyemiş (fındık-fıstık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir - kurma karışık)
yanında yeşil çay (bol limonlu)

eğer isterse bir kızılay soda

yatarken bi bardak keçiboynuzu suyu

tabi sabah yataktan kalkarken de keçiboynuzu suyu + bal-polen-arı sütü karışımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…