- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.681
Canım olabilir neden çünkü hamilelikte zaten gebelige bağlı kansızlık olabiliyor. Limonda kanı incelteceginden daha da kansızlık yapabilir. Ama sen yinede bi doktoruna sor.İlk canım benimkibişi sorabilirmiyim acaba hamileyken limonlu su içmek zararlı olur mu suyun içine limon sıkıpta bilgin var mı
Tamam canım çok teşekkür ederim .Canim 11 gibi testi tekrarla resmini at bakalim. Eger ayni koyuluktaysa sabah tekrar yaparsin. Degisiyor kisiden kisiye kiminin pikten 3 gün sonra catlayabiliyor kimininse ertesi gün. gece 11 gibi yap ama mutlaka test
Vitamin alman açısından iyi canım aşırıya kacmadigin sürece tuketmende sakınca yok.İçeyim ozaman zararı olur mu diye herşeyden korkar oldumözel bişi demedim canım sadece tahminime göre ilişkiye girdiğimiz akşamın gecesi çatlama oldu diye düşünüyorum bakalım nasip Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etin
Dikkat ediyorum cnmSivi alimina dikkat ediyorsun dimi. Daha var gibi gorunuyor canim.
Tmm canımSen yarın sabah 11 gibi sıvı alımına dikkat ederek yap yarın koyulaşır gibi hayırlısı olsun inşallah
Ayy İnşallah canım beklemedeyiz. Esim diyoki catlamazsa en sonunda ben kiracam o yumurtayi ay ne güldüm 1 aydır içimiz disimiz yumurta oldu olay yaniAsTaLaVisTas canım senle aynı heycanli bekleyisteyim bende Allah im rast getirsin ınş.benimde test pik ara ara sağ kasigimda batma var ınş sabaha kalmaz da çatlar benimki
Canım doktorunun verdiği ilacı baslamadin mi.ilaç bitiminde adet görürsünKızlar beta hcg değerim sıfırlandı ama bnm hala kanamam başlamadı adet olmadım lütfen yardım
Ayy İnşallah canım beklemedeyiz. Esim diyoki catlamazsa en sonunda ben kiracam o yumurtayi ay ne güldüm 1 aydır içimiz disimiz yumurta oldu olay yani
Ilaci üç gündür içiyorum cnnmCanım doktorunun verdiği ilacı baslamadin mi.ilaç bitiminde adet görürsün
Canim sabah catlamis olursa denemeyi nezaman yaparsin cok geciktirmeAsTaLaVisTas canım senle aynı heycanli bekleyisteyim bende Allah im rast getirsin ınş.benimde test pik ara ara sağ kasigimda batma var ınş sabaha kalmaz da çatlar benimki
Canım ağrı azalıyor test yaptım ama oncekiyle çok saat farkı yok yani idrarim beklemedi silik cikti çatladı diye düşünüyorum felaket sancı çektim.benim eşi uyandırma kaldı once namazlarimi kilayimda Allah im kabul eylesin aminCanim sabah catlamis olursa denemeyi nezaman yaparsin cok geciktirme
Haydi canim gazan mübarek duan kabul olsun insallah canim benim ya insallah Rabbim hayirli salih bir ogul nasip etsinCanım ağrı azalıyor test yaptım ama oncekiyle çok saat farkı yok yani idrarim beklemedi silik cikti çatladı diye düşünüyorum felaket sancı çektim.benim eşi uyandırma kaldı once namazlarimi kilayimda Allah im kabul eylesin amin
Amin amin Sağol canım benim Allah razı olsun cumlemize nasip olsun ınş.benim iş oldu bitti yarın bide doktora gidip tekrar baktirayim çok değişik su an sağ kasığımda bi gerginlik biseyler var tuttu galiba diyorum icimdenHaydi canim gazan mübarek duan kabul olsun insallah canim benim ya insallah Rabbim hayirli salih bir ogul nasip etsin
Hayirli olsun kasim olmadan yaptin denemeyi canim bende haftaya nasip olursa simdiden sonra beslenmene dikkat et kalsiyumdan cok uzak durduk süt içersin ayran icersin bebek icin onemli. Gönlünce olsun canim ama ben inaniyorum canim rabbim nasip edecek bize inşallahAmin amin Sağol canım benim Allah razı olsun cumlemize nasip olsun ınş.benim iş oldu bitti yarın bide doktora gidip tekrar baktirayim çok değişik su an sağ kasığımda bi gerginlik biseyler var tuttu galiba diyorum icimdenkızlar dua edin Allah rızası için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?