Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İlk canım benimki bişi sorabilirmiyim acaba hamileyken limonlu su içmek zararlı olur mu suyun içine limon sıkıpta bilgin var mı
Canım olabilir neden çünkü hamilelikte zaten gebelige bağlı kansızlık olabiliyor. Limonda kanı incelteceginden daha da kansızlık yapabilir. Ama sen yinede bi doktoruna sor.

Canim 11 gibi testi tekrarla resmini at bakalim. Eger ayni koyuluktaysa sabah tekrar yaparsin. Degisiyor kisiden kisiye kiminin pikten 3 gün sonra catlayabiliyor kimininse ertesi gün. gece 11 gibi yap ama mutlaka test
Tamam canım çok teşekkür ederim .
Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin.

Vitamin alman açısından iyi canım aşırıya kacmadigin sürece tuketmende sakınca yok.

AsTaLaVisTas canım senle aynı heycanli bekleyisteyim bende Allah im rast getirsin ınş.benimde test pik ara ara sağ kasigimda batma var ınş sabaha kalmaz da çatlar benimki
Ayy İnşallah canım beklemedeyiz. Esim diyoki catlamazsa en sonunda ben kiracam o yumurtayi ay ne güldüm 1 aydır içimiz disimiz yumurta oldu olay yani

Ayy İnşallah canım beklemedeyiz. Esim diyoki catlamazsa en sonunda ben kiracam o yumurtayi ay ne güldüm 1 aydır içimiz disimiz yumurta oldu olay yani
erkekler hiç gelmiyorlar böyle işlere sanırım benim eşimde öyle uyuyakaldi yine yumurtamda catlamadi şiddetli kaşık ağrım başladı sanki doğum yapicam

Canim sabah catlamis olursa denemeyi nezaman yaparsin cok geciktirme
Canım ağrı azalıyor test yaptım ama oncekiyle çok saat farkı yok yani idrarim beklemedi silik cikti çatladı diye düşünüyorum felaket sancı çektim.benim eşi uyandırma kaldı once namazlarimi kilayimda Allah im kabul eylesin amin

Allah a emanet olun kızlar rabbim rast getirsin ınş.denemeyi yapi cam en son carsamba gece 11 gibiydi korunmalı oldu.sabah doktora gidip baktiricam çatlamış mi gerçekten diye.

Haydi canim gazan mübarek duan kabul olsun insallah canim benim ya insallah Rabbim hayirli salih bir ogul nasip etsin

Haydi canim gazan mübarek duan kabul olsun insallah canim benim ya insallah Rabbim hayirli salih bir ogul nasip etsin
Amin amin Sağol canım benim Allah razı olsun cumlemize nasip olsun ınş.benim iş oldu bitti yarın bide doktora gidip tekrar baktirayim çok değişik su an sağ kasığımda bi gerginlik biseyler var tuttu galiba diyorum icimden kızlar dua edin Allah rızası için.

Hayirli olsun kasim olmadan yaptin denemeyi canim bende haftaya nasip olursa simdiden sonra beslenmene dikkat et kalsiyumdan cok uzak durduk süt içersin ayran icersin bebek icin onemli. Gönlünce olsun canim ama ben inaniyorum canim rabbim nasip edecek bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…