Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
. Inşallah bu ay oğluşumuza hamile kalırız hep beraber

Bende inanıyorum bir yandan da kaptırmak istemiyorum şimdiden başladım belki eşimin y spermleri azdır diyorum.kendimi kıza da hazirliycam ki hayal kirilkiligi olmasın. Gebelik belli olana kadar yine mi yemiyim süt ve süt ürünleri

Kızlar doktordan geliyorum dayanamadım tekrar sordum.Dedim cinsiyetini söyleyebilirmisiniz bana baktı ve dediki kızın doğacak sen hala cinsiyet soruyorsun dedi.sonra 1.neydi senin kız dedim ne güzel bak bakıcın hazır dedi :) isim düşün sen dedi
Bu defa bende gördüm kızlar kesin benimki kız en iyisi ben isim bulayım

Ay canım öyle tatlı anlatmışsın ki üzülmedim erkek olduğuna hayırlısıyla doğsun insallah kızın

cnm hayırlı olsun hadi insAllah oğlun çıkmıştır yola ..Evet cnm hamilelik belli olana kadar yeme süt ve ürünleri

cnm yaaa insAllah Rabbim 3. de nasip etsin sana bir oğlus. .teyzesi yesin onu massallah Rabbim Saliha kızlardan eylesin insAllah sağlıcakla al kucağına cnm .

Ay canım öyle tatlı anlatmışsın ki üzülmedim erkek olduğuna hayırlısıyla doğsun insallah kızın
Bi umut soruyorum işte canım :)))
Seninde belli olur şimdi ilkti dimi senin hayırlısıyla kucağınıza alalım gerisi önemli değil.Bu sefer bende üzülmedim kız artık inanıyorum:)))

cnm yaaa insAllah Rabbim 3. de nasip etsin sana bir oğlus. .teyzesi yesin onu massallah Rabbim Saliha kızlardan eylesin insAllah sağlıcakla al kucağına cnm .

Canım inşallah senin olur bi oğluşun da bize müjde verirsin :)Rabbim hepimize nasip etsin.hz yusuf gb hz muhammet gb evlatlar kızlarımız herşeyimiz zaten iyiki olmuşlar

Sizlere Hayırlı sağlıklı evlat olsun ins

Kızlar testim pik olmadan açıldı birazdan dra gidecem klomen yazacakmiş büyük ihtimal az önce gittim mesane boş olduğu için yumurtayı göremedi@uyuyangüzel06 yorum istiyorum kızlar testime
Canım testine göre daha catlamamis klomen yumurtaların olgunlaşması için verilir demekki büyümüyor seninki yumurtayı görmesi için vajinal muayene daha iyi oluyor

Bi umut soruyorum işte canım :)))
Seninde belli olur şimdi ilkti dimi senin hayırlısıyla kucağınıza alalım gerisi önemli değil.Bu sefer bende üzülmedim kız artık inanıyorum:)))
Benimde bu ıkıncı canım. Bu tane kızım var . 3 hafta sonra kontrolüm var ınsallah belli olur da söyler. Kızımda 16. Hafta ogrenmiştim

Canım kalsiyum eksikligi bebekte Allah korusun skntı yapabilir bence yemelisin.

Canlarım okuyup yazamadım ama takipteyim sizi. Elifemm- Allah rast getirsin canım inşallah oğlun tutunmuştur sıkı sıkıya sana.
SEVECENIM Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum adına. M MRM01 canım vardır bunda da bir hayır önümüzde ki ay olsun ama oğlun olsun inşallah.
D Dil-Berk sıkma canını tedavini ol inşallah tosun gibi sağlıklı bir oğlan nasip etsin Allah sana.
L Lilarengim1 canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir defa ki sefere oğlun olur. Gecemavisim AsTaLaVisTas @uyuyanguzel06 allah rast getirsin canlarım.

Bana gelince bende herhangi bir gelişme yok eşim konuyu açmıyor çocuklar bebek istiyoruz diyor ama bende o da suskun.sanırım benim yumurta da 6 kasım gibi çatlayacak ama çalışma olmayacak zaten kimyasal olduğunu bilmediğim için bol bol süt yoğurt tükettim;-)

Benimde bu ıkıncı canım. Bu tane kızım var . 3 hafta sonra kontrolüm var ınsallah belli olur da söyler. Kızımda 16. Hafta ogrenmiştim

Şimdi bile bellidir canım ben 1.kızımıda 11.haftada öğrendim şimdi 2.yide 11.hafta öğrendim iyi bir doktorda yanılma olmuyor
İnşallah oğlun olur.Biley denemişmiydin sen

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
Canım eşinede bişeler kullandırsana hiç riske atma yum gününe yakın doktora git devlette ne durumda baktır.Alkali suyuda için özellikle saka.. çinko evicap gb şeyler kullansın eşin hatta M MRM01 senin eş neler kullanıyordu bi yazarmisin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…