- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.721
Denemedim canım öyle allahtan dedim ama insallah erkek olur bakalım önce sağlıklı ve hayırlı olsun daŞimdi bile bellidir canım ben 1.kızımıda 11.haftada öğrendim şimdi 2.yide 11.hafta öğrendim iyi bir doktorda yanılma olmuyor
İnşallah oğlun olur.Biley denemişmiydin sen
Amin canım sağol seninde inşallah oğlun olur :)Sizlere Hayırlı sağlıklı evlat olsun ins
Evet sıkıntı var gibi pik olmadan açılmış çatlamaya çalışmış ama çatlayamamış gibi. Çatlama problemi var sanki git doktora klomen ve çatlatma iğnesi falan verir belkiKızlar testim pik olmadan açıldı birazdan dra gidecem klomen yazacakmiş büyük ihtimal az önce gittim mesane boş olduğu için yumurtayı göremedi@uyuyangüzel06 yorum istiyorum kızlar testime
Saol cnm Allah razı olsun. Rabbim inşallah gönlündekini sana da nasip etsin.Canlarım okuyup yazamadım ama takipteyim sizi.Elifemm- Allah rast getirsin canım inşallah oğlun tutunmuştur sıkı sıkıya sana.
@SEVECENIM Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum adına. @MRM01 canım vardır bunda da bir hayır önümüzde ki ay olsun ama oğlun olsun inşallah.
D Dil-Berk sıkma canını tedavini ol inşallah tosun gibi sağlıklı bir oğlan nasip etsin Allah sana.
L Lilarengim1 canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir defa ki sefere oğlun olur.Gecemavisim @AsTaLaVisTas Black5angel allah rast getirsin canlarım.
Bana gelince bende herhangi bir gelişme yok eşim konuyu açmıyor çocuklar bebek istiyoruz diyor ama bende o da suskun.sanırım benim yumurta da 6 kasım gibi çatlayacak ama çalışma olmayacak zaten kimyasal olduğunu bilmediğim için bol bol süt yoğurt tükettim;-)
Canim senden nehaber ne yaptin neler yapiyosunElifemm- cnm deneme olmuş galiba hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Canim benim Allah razi olsun insallah sende stressiz haberin bile olmadan ogluna hamile kalirsin amiin ya muin.Canlarım okuyup yazamadım ama takipteyim sizi.Elifemm- Allah rast getirsin canım inşallah oğlun tutunmuştur sıkı sıkıya sana.
@SEVECENIM Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum adına. @MRM01 canım vardır bunda da bir hayır önümüzde ki ay olsun ama oğlun olsun inşallah.
D Dil-Berk sıkma canını tedavini ol inşallah tosun gibi sağlıklı bir oğlan nasip etsin Allah sana.
L Lilarengim1 canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir defa ki sefere oğlun olur.Gecemavisim @AsTaLaVisTas Black5angel allah rast getirsin canlarım.
Bana gelince bende herhangi bir gelişme yok eşim konuyu açmıyor çocuklar bebek istiyoruz diyor ama bende o da suskun.sanırım benim yumurta da 6 kasım gibi çatlayacak ama çalışma olmayacak zaten kimyasal olduğunu bilmediğim için bol bol süt yoğurt tükettim;-)
inşallah canım hayırlısı daha konusu yok evdeCanim benim Allah razi olsun insallah sende stressiz haberin bile olmadan ogluna hamile kalirsin amiin ya muin.
amin canım hayırlısıSaol cnm Allah razı olsun. Rabbim inşallah gönlündekini sana da nasip etsin.
Dr gittim canım orta yumurta falan yok adetliyken gel dedi canım sıkıldıEvet sıkıntı var gibi pik olmadan açılmış çatlamaya çalışmış ama çatlayamamış gibi. Çatlama problemi var sanki git doktora klomen ve çatlatma iğnesi falan verir belki
Iyiyim ne olsun cnm okul çocuklar bir telaş yani. Ama bunlar tatlı telaşlar Rabbim eksik etmesin onları başımızdan. Adetim bitmek üzere. eşim de bi olur diyor bir de bikaç ay sonra diyor kafası karışık yani onunla da ayrı uğraşıyorum. Bakalım ben ısrarla bu ay olsun diyorum ama kısmetimizde yok ise olmaz zaten. Sen napıyosun nasıl gidiyor.Canim senden nehaber ne yaptin neler yapiyosun
Adetten hemen sonra mı çatlıyor acaba ya da başka sıkıntılar mı var. Adetliyken kesin git hormonlara falan bakılsın.Dr gittim canım orta yumurta falan yok adetliyken gel dedi canım sıkıldı
Aynen bende temizlenmek üzereyim 7.gün bugun. Benimde eşim önceleri birazdaha beklesek kızlar büyüsunler diyordu ama şimdi sen nasil istersen diyor. Nasipte varsa olur. Rabbim o tatli telaşemizi bitirmesin evlatlarimiza hayirli ömürler versin. Tek ciftten hayirlidir inşallah gel yapalim bu ay ücüncü bebeleri. Temmuzda dogarlar yaz tatili rahat olur insallahIyiyim ne olsun cnm okul çocuklar bir telaş yani. Ama bunlar tatlı telaşlar Rabbim eksik etmesin onları başımızdan. Adetim bitmek üzere. eşim de bi olur diyor bir de bikaç ay sonra diyor kafası karışık yani onunla da ayrı uğraşıyorum. Bakalım ben ısrarla bu ay olsun diyorum ama kısmetimizde yok ise olmaz zaten. Sen napıyosun nasıl gidiyor.
Allah razı olsun canım benim çok sağol.kendini toparla bir ay daha kendini hazır hissetiginde aç konuyu yavaştan esinde böyle bir durum atlattigin için konuyu açmaya çekiniyor olabilir.Allah im isteyen herkese nasip etsin insCanlarım okuyup yazamadım ama takipteyim sizi.Elifemm- Allah rast getirsin canım inşallah oğlun tutunmuştur sıkı sıkıya sana.
Amin canım benim darisi sizlere olsun ınş rabbim rastgetirsinElifemm- cnm deneme olmuş galiba hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Amiiinnn cnm inşallahAmin canım benim darisi sizlere olsun ınş rabbim rastgetirsin
Amiiin Rabbim korusun evlatlarımızı. Benim de 5. gün bugün ayyy ne güzel olur aynı zamanda. Başının etini yiyorum resmen o da bıktı artık yapalım olsun bitsin yeter ki kurtulayım dırdırından der.Aynen bende temizlenmek üzereyim 7.gün bugun. Benimde eşim önceleri birazdaha beklesek kızlar büyüsunler diyordu ama şimdi sen nasil istersen diyor. Nasipte varsa olur. Rabbim o tatli telaşemizi bitirmesin evlatlarimiza hayirli ömürler versin. Tek ciftten hayirlidir inşallah gel yapalim bu ay ücüncü bebeleri. Temmuzda dogarlar yaz tatili rahat olur insallah
Cnm fsh yüksek amh düşükAdetten hemen sonra mı çatlıyor acaba ya da başka sıkıntılar mı var. Adetliyken kesin git hormonlara falan bakılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?