- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.741
Hayirla gelsin bebeler insallah 2018 temmuz anneleri topigini acariz gariiAmiiin Rabbim korusun evlatlarımızı. Benim de 5. gün bugün ayyy ne güzel olur aynı zamanda. Başının etini yiyorum resmen o da bıktı artık yapalım olsun bitsin yeter ki kurtulayım dırdırından der.Bana kalsa ben dünden razıyım ama işte kısmet.
Ben de senin düşündüğün gibi düşünüyorum yaz tatilinde doğar okullar açılana kadar büyük dedim ama bakalım.umarim vazgeçmez. Kışın bebek büyütmek zor olur hastalık falan.
Ne demek ki cnm bilemedim hiç anlamam kiCnm fsh yüksek amh düşük
Ayyy inşallahHayirla gelsin bebeler insallah 2018 temmuz anneleri topigini acariz garii
Yani erken menepoz riskim var yumurtalarım azalıyor artıkNe demek ki cnm bilemedim hiç anlamam ki
Yas kacki senin. Belki erken oldu yumurtlama. Benim testte gecen ay öyle oldu pik yapmadan acildi bu ayda saglikli bir adet donemi gecirdim. Ve bekledigim tarihten 4 gun once oldum. Hayirlisi hakkında hemen karamsar olma canimYani erken menepoz riskim var yumurtalarım azalıyor artık
Bİokadin fitil kullanan arkadaşlarim fitil kullandiginiz dönemde akintiniz etkilendimi. Yumurtlama dönemi akıntısı yinede oldumu. Sanki kuruluk yapiyor fitil yoksa alakasi yokmu
Merhaba.. amin. Hicbir yontemin yuzde yuz gecerliligi yok tabiki takdir Allahin sadece bilim adamlarinin yaptigi arastirmalar sonucu ihtimali daha yuksek durumlar var özetlersekmerhaba kizlr bende bir oglum olsun istiyorumbitane kizim var bide erkek olsa yeter erkek olmanin yollari nsl bilemiyorum biraz tuyo alabilirmiyim sizden tabi oncelikle Allah hayirli sağlıklı nasip etsin
Hiç sanmam Takdiri ilahi...Benim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Yumurtlama gununun aciklamasi su sekilde,vajinanin salgilanan hormonlar debebiyle dogal olarak mumkun oldugunca alkali hale geldigi ve servikal mukusun en fazla oldugu gun,bu yuzden y spermlerinin yasamasi(alkali ortam) ve yumurtaya ulasmasi(servikal mukus sayesinde) icin en uygun gun olarak izah ediliyor.ama yumurtanin ortalama omrunun 24 saat oldugunu dusunursek 1 gun sonra hala dollenme ihtimali var midir bilinmez.onun icin ideal olanin ovulasyon kitinde control cizgisi ile ayni koyulukta ikinci cizgiyi gordukten sonraki gece,ayni gecenin sabahi ve sonraki gece denemek oldugu soyleniyor.ovulasyon kitinde cift cizgi(ayni koyulukta oldugunda) muhtemelen 24-36saat icinde yumurtlama olacağını gosteriyorHiç sanmam Takdiri ilahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?