Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirla gelsin bebeler insallah 2018 temmuz anneleri topigini acariz garii

N naznaz16 Canım hamile kaldığın zamanki birliktelikten hemen sonraki gün kasığında rahminde sanki biseyler oluyormuş içerde gibi bir his oluyormuydu.Çok erken biliyorum ama ne bileyim bi şişkinlik bi doluluk hissediyorum sağ kasigima biseyler batıyor arada

canım dediğin gibi şeyler oldu ben kendimi dinliyorum sandım sol kasıktı benim öyle baya ağrıdı sonra da geçti canım.inşallah tutunmuştur oğlun

Ayyy inşallah tutmuştur gönlündeki

Yani erken menepoz riskim var yumurtalarım azalıyor artık
Yas kacki senin. Belki erken oldu yumurtlama. Benim testte gecen ay öyle oldu pik yapmadan acildi bu ayda saglikli bir adet donemi gecirdim. Ve bekledigim tarihten 4 gun once oldum. Hayirlisi hakkında hemen karamsar olma canim

merhaba kizlr bende bir oglum olsun istiyorum bitane kizim var bide erkek olsa yeter erkek olmanin yollari nsl bilemiyorum biraz tuyo alabilirmiyim sizden tabi oncelikle Allah hayirli sağlıklı nasip etsin
Merhaba.. amin. Hicbir yontemin yuzde yuz gecerliligi yok tabiki takdir Allahin sadece bilim adamlarinin yaptigi arastirmalar sonucu ihtimali daha yuksek durumlar var özetlersek
1. Yumurtlama günu girilen ilişkide
2. Sodyum ve potasyum agirlikli beslenmede. Burda potasyum olarak gunde iki muz öneriliyor.
3. Ph si yüksek su. Eczaneden ingiliz karbonati alip suya ekleyip iciyoruz. Bu hem saglik acısından çok faydali. Ph si yuksek su saka onerebilirim.
4. Asidik yiyeceklerden uzak duruyoruz. Süt ve süt ürunleri tavuk aşiri tüketilençay vs. Y spremleri alkali ortami seviyorlar mantik bu.
5. Eşine yedirebilirsen keciboynuzu pekmezi hergun 1 kasik.
6. Dua dua dua...
Insallah vesile olsun...

Merhaba,forumda yeniyim,oncelikle herkesin kalbindeki umudunun gerceklesmesi dilegi ile merhaba demek istiyorum,birkac aydir turkce ve ingilizce kaynaklardan bebek cinsiyetini etkileyen faktorler konusunda bilgi toplamaya calisiyorum,buradan da biraz paylasim okudum,acikcasi bu konuda ciddi bir bilgi cesitliligi de mevcut,okudukca akli karisiyor haliyle insanin.yinede zannediyorum bircok kisi erkek bebek ihtimalini arttirmak icin vajen ph yukseltme,alkali ve potasyum-sodyum agirlikli beslenme,yumurtlama gununde iliski konusunda hemfikir.kendimden,cevremden ve okuduklarimdan hareketle bunlarin etkisi konusunda ikna olmus durumdayim,etrafimdaki kiz ve erkek bebek annelerinin beslenme duzenlerini karsilastirdigimda bwbek cinsiyeti ile yuksek oranda baglanti goruyorum,yabanci forumlarda da yuzlerce post okudum "evet ben tam bir kiz/erkek diyeti yapiyormusum aslinda"seklinde .vajinanin ph duzeyinin cinsiyete etkisi hem fiziksel olarak(iyonlar meselesi)aciklanabiliyor hem de marifetnamedeki ifadelere de uyuyor(ozetle erkegin suyu ustun gelirse bebek erkek,kadininki gelirse kiz olur seklindeki ifade).yine yabanci forumlarda basarili erkek diyetlerini aciklayanlarin tamami yuksek ph veriyor,hatta bir post vardi bir ebe hemsire 30 hastasinin ph duzeylerini olctugunde 7 ve uzeri ph duzeyine sahip olanlarin erkek,6.5 ve alti pha sahip olanlarin kiz bebeklere hamile olduklarini,30 kisiden sadece 2sinde tutnadigini yazmisti.durum boyle olunca,allkali diyeti yapalim degil mi?degil.çünkü potasyum ve sodyum var daha isin icinde.sadece alkali olmak yetmiyor,yuksek duzeyde bu mineralleri tuketmek gerekiyor.potasyum kaynaklarinin bir cogu ise asidik.et mesela,potasyum deposu ama,bedeniniz uzerindeki etkisine gore tuketmelisiniz cunku fazlasi asidik olmaniza sebep oluyor.son bir haftadir diyet planlamasi yapmaya calisiyorum,belki vardir aranizda benim gibi olanlar,oldukca ayrintili bir yazi buldum yeni zelanda kaynakli bi sitede, sizlerde de yardimci olabilir düşüncesiyle yarin paylasacagim insallah,...

Hiç sanmam Takdiri ilahi...

Hiç sanmam Takdiri ilahi...
Yumurtlama gununun aciklamasi su sekilde,vajinanin salgilanan hormonlar debebiyle dogal olarak mumkun oldugunca alkali hale geldigi ve servikal mukusun en fazla oldugu gun,bu yuzden y spermlerinin yasamasi(alkali ortam) ve yumurtaya ulasmasi(servikal mukus sayesinde) icin en uygun gun olarak izah ediliyor.ama yumurtanin ortalama omrunun 24 saat oldugunu dusunursek 1 gun sonra hala dollenme ihtimali var midir bilinmez.onun icin ideal olanin ovulasyon kitinde control cizgisi ile ayni koyulukta ikinci cizgiyi gordukten sonraki gece,ayni gecenin sabahi ve sonraki gece denemek oldugu soyleniyor.ovulasyon kitinde cift cizgi(ayni koyulukta oldugunda) muhtemelen 24-36saat icinde yumurtlama olacağını gosteriyor

Takdiri ilahi olmayan hicbirsey yok elbette,yarattigi herseyi sebeplere baglayan Yaradan elbet bu konuda da sebepler yaratmistir,bizler sadece bu sebeplere riayet edip neticeyi Ondan beklemekle yukumluyuz,elbette Onun ayetletinde hersey acikca yaziyor,O diledigine kiz,diledigine erkek,diledigine cifter cifyer verir,diledigine de vermez mealindeki ayetleri hatirliyorum,hayirlisi olsun herkes hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…