- 24 Temmuz 2017
- 159
- 352
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.761
Merhaba cnm ben iki ay önce kullandım bayagi yogun yumurtlama günü zannerdersem yapışkan akıntı geldi .hatta bu ay tekrar kullanmak istedim mantarlar şüphe edip bikaç kere sabah akşam kullandım ama yine yumurtlama günü yogun akıntı geldi aynı şekilde .Bİokadin fitil kullanan arkadaşlarim fitil kullandiginiz dönemde akintiniz etkilendimi. Yumurtlama dönemi akıntısı yinede oldumu. Sanki kuruluk yapiyor fitil yoksa alakasi yokmu
Ben geçen ay kullanmistim soldan yumurtlama olmuştu akıntı çok azdı dediğin gibi olabilir ondan önceki ay çok iyiydi akintim.deneme yaptığım bu ayda orta halli diyimBİokadin fitil kullanan arkadaşlarim fitil kullandiginiz dönemde akintiniz etkilendimi. Yumurtlama dönemi akıntısı yinede oldumu. Sanki kuruluk yapiyor fitil yoksa alakasi yokmu
Deneme oldu mu canım senin naptinHadi bakalım kızlar hamilelik haberini de burdan veririz artık insallah gelsin bebisler
Ümidini kesme canım benim senin yumurtalıklardaki yumurtan azaldığı için belki 3-4 ayda bir tane atilicak sen yine takibini yap rabbim sana ikiser oğulversin ins. Sabrınin sonu selamettir ınş.sıkıntı stres yapmamaya çalış klomen başladıysa doktor çabuk gelişir ınş ama yine sıkı takip yap kiste dönüşebilir iğneyle catlatabilir doktorun.o seni yonlendir ben eski konularda okudum çat iğnesi sonrası 36.saatte tek ilişki tutturanlar var.darısı senin başına ınş.rabbimin izniyleBu aydan çok umutluydum çok özenli takip yaptım neden böyle oldu anlamadım. Yumurta yoksa neden test kızarmaya başladı akıntı ve hafif ağrı neden oldu offff. Rabbim ol dese de olsa artık yoruldum
Takdiri ilahi olmayan hicbirsey yok elbette,yarattigi herseyi sebeplere baglayan Yaradan elbet bu konuda da sebepler yaratmistir,bizler sadece bu sebeplere riayet edip neticeyi Ondan beklemekle yukumluyuz,elbette Onun ayetletinde hersey acikca yaziyor,O diledigine kiz,diledigine erkek,diledigine cifter cifyer verir,diledigine de vermez mealindeki ayetleri hatirliyorum,hayirlisi olsun herkes hakkinda
Hoşgeldin cnm aramıza. Rabbim evladını size bağışlasın. Bizi takip et ve geçmiş sayfaları fırsat buldukça oku.merhaba kizlr bende bir oglum olsun istiyorumbitane kizim var bide erkek olsa yeter erkek olmanin yollari nsl bilemiyorum biraz tuyo alabilirmiyim sizden tabi oncelikle Allah hayirli sağlıklı nasip etsin
onu duymadım canım da cok takvımı Rus takvımı falan onları bılıyorumKızlar biyoritim denen birşey var anlayan varmı bu cizelgeden anne ve babanın hangi günler erkege hangi günler kıza yatkın olduğunu gösteriyormuş
Bu Arada yanlış bırını etıketledım sanırım kusura bakmasın etıketledıgım arkadaşElif '
onu duymadım canım da cok takvımı Rus takvımı falan onları bılıyorumbu takvımleri yapan var mı aranızda
Merhaba,forumda yeniyim,oncelikle herkesin kalbindeki umudunun gerceklesmesi dilegi ile merhaba demek istiyorum,birkac aydir turkce ve ingilizce kaynaklardan bebek cinsiyetini etkileyen faktorler konusunda bilgi toplamaya calisiyorum,buradan da biraz paylasim okudum,acikcasi bu konuda ciddi bir bilgi cesitliligi de mevcut,okudukca akli karisiyor haliyle insanin.yinede zannediyorum bircok kisi erkek bebek ihtimalini arttirmak icin vajen ph yukseltme,alkali ve potasyum-sodyum agirlikli beslenme,yumurtlama gununde iliski konusunda hemfikir.kendimden,cevremden ve okuduklarimdan hareketle bunlarin etkisi konusunda ikna olmus durumdayim,etrafimdaki kiz ve erkek bebek annelerinin beslenme duzenlerini karsilastirdigimda bwbek cinsiyeti ile yuksek oranda baglanti goruyorum,yabanci forumlarda da yuzlerce post okudum "evet ben tam bir kiz/erkek diyeti yapiyormusum aslinda"seklinde .vajinanin ph duzeyinin cinsiyete etkisi hem fiziksel olarak(iyonlar meselesi)aciklanabiliyor hem de marifetnamedeki ifadelere de uyuyor(ozetle erkegin suyu ustun gelirse bebek erkek,kadininki gelirse kiz olur seklindeki ifade).yine yabanci forumlarda basarili erkek diyetlerini aciklayanlarin tamami yuksek ph veriyor,hatta bir post vardi bir ebe hemsire 30 hastasinin ph duzeylerini olctugunde 7 ve uzeri ph duzeyine sahip olanlarin erkek,6.5 ve alti pha sahip olanlarin kiz bebeklere hamile olduklarini,30 kisiden sadece 2sinde tutnadigini yazmisti.durum boyle olunca,allkali diyeti yapalim degil mi?degil.çünkü potasyum ve sodyum var daha isin icinde.sadece alkali olmak yetmiyor,yuksek duzeyde bu mineralleri tuketmek gerekiyor.potasyum kaynaklarinin bir cogu ise asidik.et mesela,potasyum deposu ama,bedeniniz uzerindeki etkisine gore tuketmelisiniz cunku fazlasi asidik olmaniza sebep oluyor.son bir haftadir diyet planlamasi yapmaya calisiyorum,belki vardir aranizda benim gibi olanlar,oldukca ayrintili bir yazi buldum yeni zelanda kaynakli bi sitede, sizlerde de yardimci olabilir düşüncesiyle yarin paylasacagim insallah,...
Merhaba,forumda yeniyim,oncelikle herkesin kalbindeki umudunun gerceklesmesi dilegi ile merhaba demek istiyorum,birkac aydir turkce ve ingilizce kaynaklardan bebek cinsiyetini etkileyen faktorler konusunda bilgi toplamaya calisiyorum,buradan da biraz paylasim okudum,acikcasi bu konuda ciddi bir bilgi cesitliligi de mevcut,okudukca akli karisiyor haliyle insanin.yinede zannediyorum bircok kisi erkek bebek ihtimalini arttirmak icin vajen ph yukseltme,alkali ve potasyum-sodyum agirlikli beslenme,yumurtlama gununde iliski konusunda hemfikir.kendimden,cevremden ve okuduklarimdan hareketle bunlarin etkisi konusunda ikna olmus durumdayim,etrafimdaki kiz ve erkek bebek annelerinin beslenme duzenlerini karsilastirdigimda bwbek cinsiyeti ile yuksek oranda baglanti goruyorum,yabanci forumlarda da yuzlerce post okudum "evet ben tam bir kiz/erkek diyeti yapiyormusum aslinda"seklinde .vajinanin ph duzeyinin cinsiyete etkisi hem fiziksel olarak(iyonlar meselesi)aciklanabiliyor hem de marifetnamedeki ifadelere de uyuyor(ozetle erkegin suyu ustun gelirse bebek erkek,kadininki gelirse kiz olur seklindeki ifade).yine yabanci forumlarda basarili erkek diyetlerini aciklayanlarin tamami yuksek ph veriyor,hatta bir post vardi bir ebe hemsire 30 hastasinin ph duzeylerini olctugunde 7 ve uzeri ph duzeyine sahip olanlarin erkek,6.5 ve alti pha sahip olanlarin kiz bebeklere hamile olduklarini,30 kisiden sadece 2sinde tutnadigini yazmisti.durum boyle olunca,allkali diyeti yapalim degil mi?degil.çünkü potasyum ve sodyum var daha isin icinde.sadece alkali olmak yetmiyor,yuksek duzeyde bu mineralleri tuketmek gerekiyor.potasyum kaynaklarinin bir cogu ise asidik.et mesela,potasyum deposu ama,bedeniniz uzerindeki etkisine gore tuketmelisiniz cunku fazlasi asidik olmaniza sebep oluyor.son bir haftadir diyet planlamasi yapmaya calisiyorum,belki vardir aranizda benim gibi olanlar,oldukca ayrintili bir yazi buldum yeni zelanda kaynakli bi sitede, sizlerde de yardimci olabilir düşüncesiyle yarin paylasacagim insallah,...
Onlar çok tutmuyor canım bu dediğim ayın hallerinin çekim gücüne bağlı olarak yumurtanın y veya x spermini almasını etkiliyormusElif '
onu duymadım canım da cok takvımı Rus takvımı falan onları bılıyorumbu takvımleri yapan var mı aranızda
Kadının ateşi yüksek olunca da y ler dayanamiyormus canım öyle bir yazı okumuştum kadininda ateşi varsa düş almasında yarar var çünkü yumurtlama nin olduğu gün ateş yükseliyor.Günaydın hoşgeldin aramıza
Böyle araştıran insanlar görünce çok sewiniyorum.Bende elimden geldiği kadar araştırmaya çalışıyorum.Vajinanin ph duzeyinin yüksek olması banada mantıklı geliyor.Hamile kaldığımdaki idrar ph 5.0 di yani vücudum baya asidikmiş bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.Daha öğrenmemiz gereken bir sürü şey var özellikle erkeklerin takviye olarak ne kullanması gerekiyor.Diyet erkekler için gerekli mi? Cinsiyeti belirleyen kişinin erkek olduğunu düşünürsek diyete erkekleride dahil etmek gerekiyor.Birde vücut ısısı önemli mi benim vücut ısım hep yüksek x spermleri yüksek vücut ısısında daha uzun süre yaşıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.Daha öğrenmemiz gereken çok şey var.Bu yüzden bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamız çok önemli..
Bilgilerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum....
Beslenme ile çok alakası olduğuna inanmıyorum,çünkü buna bakarsak çoğu kişinin ya hep kız ya da hep erkek çocukları olması lazımdı. Fakat dağılıma baktığımızda hiç de öyle görünmüyor. Özellikle köy yerlerinde alkali veya asidik beslenmenin adını dahi duymayanların çifter çifter hem oğulları hem de kızları var. Ben ağzıma muz sürmem,soda içmem,günde 3-4 fincan sütlü nescafe çay tüketirdim,hem kızıma hem oğluma hamileyken idrar değerim 6.5 civarındaydı,eşimi sorarsanız o da aynı şekilde midesi rahatsızlanmadığı sürece soda bile içmez,hamur işlerine aşırı düşkündür. Ve benim gibi olan bir sürü insan tanıyorum. Ama yumurtlama olayı bana mantıklı geliyor,ve doğru zamanlamayı takip ederek kız veya erkek bebeği olanları hatrı sayılır şekilde duydum. Herşeyin başı duadır,cinsiyet olayı çok ince bir konu ve tamamen ilahi olduğunu düşünüyorum dolayısıyla Allah’a başta hayırlı ve sağlıklısı için sonra da kız veya erkek için dua edilmesi gerektiğine inanıyorum. Fazla irdelemek gereksiz çünkü olacağı varsa zaten her şekilde olur. Bilgileriniz belki burdaki arkadaşlara faydalı olur ve başta siz olmak üzere Allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsin.Merhaba,forumda yeniyim,oncelikle herkesin kalbindeki umudunun gerceklesmesi dilegi ile merhaba demek istiyorum,birkac aydir turkce ve ingilizce kaynaklardan bebek cinsiyetini etkileyen faktorler konusunda bilgi toplamaya calisiyorum,buradan da biraz paylasim okudum,acikcasi bu konuda ciddi bir bilgi cesitliligi de mevcut,okudukca akli karisiyor haliyle insanin.yinede zannediyorum bircok kisi erkek bebek ihtimalini arttirmak icin vajen ph yukseltme,alkali ve potasyum-sodyum agirlikli beslenme,yumurtlama gununde iliski konusunda hemfikir.kendimden,cevremden ve okuduklarimdan hareketle bunlarin etkisi konusunda ikna olmus durumdayim,etrafimdaki kiz ve erkek bebek annelerinin beslenme duzenlerini karsilastirdigimda bwbek cinsiyeti ile yuksek oranda baglanti goruyorum,yabanci forumlarda da yuzlerce post okudum "evet ben tam bir kiz/erkek diyeti yapiyormusum aslinda"seklinde .vajinanin ph duzeyinin cinsiyete etkisi hem fiziksel olarak(iyonlar meselesi)aciklanabiliyor hem de marifetnamedeki ifadelere de uyuyor(ozetle erkegin suyu ustun gelirse bebek erkek,kadininki gelirse kiz olur seklindeki ifade).yine yabanci forumlarda basarili erkek diyetlerini aciklayanlarin tamami yuksek ph veriyor,hatta bir post vardi bir ebe hemsire 30 hastasinin ph duzeylerini olctugunde 7 ve uzeri ph duzeyine sahip olanlarin erkek,6.5 ve alti pha sahip olanlarin kiz bebeklere hamile olduklarini,30 kisiden sadece 2sinde tutnadigini yazmisti.durum boyle olunca,allkali diyeti yapalim degil mi?degil.çünkü potasyum ve sodyum var daha isin icinde.sadece alkali olmak yetmiyor,yuksek duzeyde bu mineralleri tuketmek gerekiyor.potasyum kaynaklarinin bir cogu ise asidik.et mesela,potasyum deposu ama,bedeniniz uzerindeki etkisine gore tuketmelisiniz cunku fazlasi asidik olmaniza sebep oluyor.son bir haftadir diyet planlamasi yapmaya calisiyorum,belki vardir aranizda benim gibi olanlar,oldukca ayrintili bir yazi buldum yeni zelanda kaynakli bi sitede, sizlerde de yardimci olabilir düşüncesiyle yarin paylasacagim insallah,...
Burda size yüzde yüz katılıyorum,kaderde varsa bütün bu yöntemler bahane olabilir,fakat yoksa ya aksilikler çıkar ya da her şeye rağmen olmaz. İnsan nefsini kontrol etmek çok güçtür fakat bize bu nefsi veren de Allah’tır. Çizgiyi aşmadan,tevekkül ederek dua etmenin sonucu daima hayırlı olur.Takdiri ilahi olmayan hicbirsey yok elbette,yarattigi herseyi sebeplere baglayan Yaradan elbet bu konuda da sebepler yaratmistir,bizler sadece bu sebeplere riayet edip neticeyi Ondan beklemekle yukumluyuz,elbette Onun ayetletinde hersey acikca yaziyor,O diledigine kiz,diledigine erkek,diledigine cifter cifyer verir,diledigine de vermez mealindeki ayetleri hatirliyorum,hayirlisi olsun herkes hakkinda
Canım benim normalde de yüksek oluyor vücut ısım.Demek ki benimde ılık bi duş almam gerekiyor.Bu bilgiler inşallah banada vesile olursa benimde bi oğlum olur.Kadının ateşi yüksek olunca da y ler dayanamiyormus canım öyle bir yazı okumuştum kadininda ateşi varsa düş almasında yarar var çünkü yumurtlama nin olduğu gün ateş yükseliyor.
Evet gerçekten bazı insanların hep kızı hep oğlu oluyor dediğin gibi bende aksine kadının vücudunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.yakın örnekleri çok gördüm kendim mardinliyim oralarda çift eşlilik çok oluyor buna en cok ta sebep bazen oğlum olmuyor diye evlenen insanlar var hatta bir tanıdık aile var bizim orda adamın ilk evliliğinden 5 kızı oldu ikinci evliliğini yaptı adamjn 3 oğlu peşpeşe oldu.beslenmenin yumurtaya olan iyon etkisinden bahsediliyor bilmiyorum ya o kadar karışık bir konu ki beslenme sadece yumurtanın iyon yükünu değiştirdiği yönde etkili olabilir. birşey var bide alkali olalım diyoruz ama yumurtlama döneminde gelen akıntı zaten alkali oluyor.son olarak dua dua dua diyorum rabbim ol desin yeterkiBeslenme ile çok alakası olduğuna inanmıyorum,çünkü buna bakarsak çoğu kişinin ya hep kız ya da hep erkek çocukları olması lazımdı. Fakat dağılıma baktığımızda hiç de öyle görünmüyor. Özellikle köy yerlerinde alkali veya asidik beslenmenin adını dahi duymayanların çifter çifter hem oğulları hem de kızları var. Ben ağzıma muz sürmem,soda içmem,günde 3-4 fincan sütlü nescafe çay tüketirdim,hem kızıma hem oğluma hamileyken idrar değerim 6.5 civarındaydı,eşimi sorarsanız o da aynı şekilde midesi rahatsızlanmadığı sürece soda bile içmez,hamur işlerine aşırı düşkündür. Ve benim gibi olan bir sürü insan tanıyorum. Ama yumurtlama olayı bana mantıklı geliyor,ve doğru zamanlamayı takip ederek kız veya erkek bebeği olanları hatrı sayılır şekilde duydum. Herşeyin başı duadır,cinsiyet olayı çok ince bir konu ve tamamen ilahi olduğunu düşünüyorum dolayısıyla Allah’a başta hayırlı ve sağlıklısı için sonra da kız veya erkek için dua edilmesi gerektiğine inanıyorum. Fazla irdelemek gereksiz çünkü olacağı varsa zaten her şekilde olur. Bilgileriniz belki burdaki arkadaşlara faydalı olur ve başta siz olmak üzere Allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsin.
Oldu bakalım hayırlısı artıkDeneme oldu mu canım senin naptin
Rabbim dualarını kabul eylesin canım ınş gönlündeki tutunmusturOldu bakalım hayırlısı artık
Oldu bakalım hayırlısı artık
Çok karışık bir konu canım,bir sürü teori var ama işin sonunda hepsi tek bir şeyde birleşiyor;takdiri ilahi,gerisi boş. Bak süper anneler 2011 de neler vardı neler tutturan da oldu tutturmayan da veya pes edip duaya sarıldıktan sonra olanlar. Allah her dileğimizi hakkımızda hayırlı kılsın.Evet gerçekten bazı insanların hep kızı hep oğlu oluyor dediğin gibi bende aksine kadının vücudunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.yakın örnekleri çok gördüm kendim mardinliyim oralarda çift eşlilik çok oluyor buna en cok ta sebep bazen oğlum olmuyor diye evlenen insanlar var hatta bir tanıdık aile var bizim orda adamın ilk evliliğinden 5 kızı oldu ikinci evliliğini yaptı adamjn 3 oğlu peşpeşe oldu.beslenmenin yumurtaya olan iyon etkisinden bahsediliyor bilmiyorum ya o kadar karışık bir konu ki beslenme sadece yumurtanın iyon yükünu değiştirdiği yönde etkili olabilir. birşey var bide alkali olalım diyoruz ama yumurtlama döneminde gelen akıntı zaten alkali oluyor.son olarak dua dua dua diyorum rabbim ol desin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?