- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.781
Burda size yüzde yüz katılıyorum,kaderde varsa bütün bu yöntemler bahane olabilir,fakat yoksa ya aksilikler çıkar ya da her şeye rağmen olmaz. İnsan nefsini kontrol etmek çok güçtür fakat bize bu nefsi veren de Allah’tır. Çizgiyi aşmadan,tevekkül ederek dua etmenin sonucu daima hayırlı olur.
Amin amin aynen bende öyle düşünüyorum düşünüyorum işin içinden cikilmiyor tek gerçek var rabbime sığınmakÇok karışık bir konu canım,bir sürü teori var ama işin sonunda hepsi tek bir şeyde birleşiyor;takdiri ilahi,gerisi boş. Bak süper anneler 2011 de neler vardı neler tutturan da oldu tutturmayan da veya pes edip duaya sarıldıktan sonra olanlar. Allah her dileğimizi hakkımızda hayırlı kılsın.
Teşekkür ederim arkadaşım,özellikle senin sabrını çok takdir ediyorum Allah en kısa zamanda gönlündekinin muradını versin canım.sen sürekli yaz bize cnm yazdıkların insanı rahatlatıyor.
Hosbuldum,tesekkurlersözün bittiği yer. Açıklama süper. Bu arada o güzel bilgilerinle hoşgeldin aramıza. Rabbim verecekse bunları da vesile kılar.
Bende tesekkur ediyorum elimden geldigince bildiklerimi ogrendiklerimi paylasmaya calisacagim,babanin diyeti var evet ve sicaklik/mevsim de etkili imis detaylari konusacagiz insallahGünaydın hoşgeldin aramıza
Böyle araştıran insanlar görünce çok sewiniyorum.Bende elimden geldiği kadar araştırmaya çalışıyorum.Vajinanin ph duzeyinin yüksek olması banada mantıklı geliyor.Hamile kaldığımdaki idrar ph 5.0 di yani vücudum baya asidikmiş bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.Daha öğrenmemiz gereken bir sürü şey var özellikle erkeklerin takviye olarak ne kullanması gerekiyor.Diyet erkekler için gerekli mi? Cinsiyeti belirleyen kişinin erkek olduğunu düşünürsek diyete erkekleride dahil etmek gerekiyor.Birde vücut ısısı önemli mi benim vücut ısım hep yüksek x spermleri yüksek vücut ısısında daha uzun süre yaşıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.Daha öğrenmemiz gereken çok şey var.Bu yüzden bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamız çok önemli..
Bilgilerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum....
Amin tesekkurler,amacimiz bilgi ve tecrubeleri paylasmak herkesin bilgisine fikirlerine saygim sonsuz,cinsiyeti etkileyen ph disinda fikir sahibi oldugumuz veya olmafigimiz bircok sey oldugunu dusunuyorum mesela sperm ve yumurtanin olusmasina vesile hormonlar, enzimler ve mineraller tam olarak aciga kavusmus bir konu degil benim anladigim kadariyla.ve elbette her bbirimizin bedeni ayri,yiyeceklere,duygu durumuna ve cevresel faktorlere gore hormonlar salgilaniyor,ph surekli degisiyor.sadece ihtimalleri atrirmak icin neler yapabiliriz arastiriyoruz:)Beslenme ile çok alakası olduğuna inanmıyorum,çünkü buna bakarsak çoğu kişinin ya hep kız ya da hep erkek çocukları olması lazımdı. Fakat dağılıma baktığımızda hiç de öyle görünmüyor. Özellikle köy yerlerinde alkali veya asidik beslenmenin adını dahi duymayanların çifter çifter hem oğulları hem de kızları var. Ben ağzıma muz sürmem,soda içmem,günde 3-4 fincan sütlü nescafe çay tüketirdim,hem kızıma hem oğluma hamileyken idrar değerim 6.5 civarındaydı,eşimi sorarsanız o da aynı şekilde midesi rahatsızlanmadığı sürece soda bile içmez,hamur işlerine aşırı düşkündür. Ve benim gibi olan bir sürü insan tanıyorum. Ama yumurtlama olayı bana mantıklı geliyor,ve doğru zamanlamayı takip ederek kız veya erkek bebeği olanları hatrı sayılır şekilde duydum. Herşeyin başı duadır,cinsiyet olayı çok ince bir konu ve tamamen ilahi olduğunu düşünüyorum dolayısıyla Allah’a başta hayırlı ve sağlıklısı için sonra da kız veya erkek için dua edilmesi gerektiğine inanıyorum. Fazla irdelemek gereksiz çünkü olacağı varsa zaten her şekilde olur. Bilgileriniz belki burdaki arkadaşlara faydalı olur ve başta siz olmak üzere Allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsin.
Şahsım adına başıma gelen birşeyi örnek vermek istiyorum belki size de yardımcı olur;oğluma hamile kaldığım ay çok incir yemiştim,hani bu marketlerde kutulurda doğranmış şekilde satılanlardan. Sonradan duydum ki yumurtayı çok geliştiriyormuş ve cinsel isteğe de katkı sağladığı için akıntı da fazla oluyor. Bu küçücük bilgi belki size de faydalı olur. Kaç kızınız var bilmiyorum ama erkek olursa size değişik olur,kız olursa hem kızınıza hem de ilerde size çok faydalı olacaktır,kısaca eminim her ikisi de çok güzel olacaktır. Her türlü kazanç.Amin tesekkurler,amacimiz bilgi ve tecrubeleri paylasmak herkesin bilgisine fikirlerine saygim sonsuz,cinsiyeti etkileyen ph disinda fikir sahibi oldugumuz veya olmafigimiz bircok sey oldugunu dusunuyorum mesela sperm ve yumurtanin olusmasina vesile hormonlar, enzimler ve mineraller tam olarak aciga kavusmus bir konu degil benim anladigim kadariyla.ve elbette her bbirimizin bedeni ayri,yiyeceklere,duygu durumuna ve cevresel faktorlere gore hormonlar salgilaniyor,ph surekli degisiyor.sadece ihtimalleri atrirmak icin neler yapabiliriz arastiriyoruz:)
Tesekkurler bilgi icin canim.Merhaba cnm ben iki ay önce kullandım bayagi yogun yumurtlama günü zannerdersem yapışkan akıntı geldi .hatta bu ay tekrar kullanmak istedim mantarlar şüphe edip bikaç kere sabah akşam kullandım ama yine yumurtlama günü yogun akıntı geldi aynı şekilde .
36 canımYas kacki senin. Belki erken oldu yumurtlama. Benim testte gecen ay öyle oldu pik yapmadan acildi bu ayda saglikli bir adet donemi gecirdim. Ve bekledigim tarihten 4 gun once oldum. Hayirlisi hakkında hemen karamsar olma canim
Allah razı oLsun canım iyi dileklerin için yumurta geçen ay da çift gelişmişti klomen kullanmak istemiyorum kist ameliyatı oldum zaten korkuyorum onun için. Rabb'imin takdiri artık. malikül mülk Rabb'imin hazinesi sonsuz çok aratmaz inşallahÜmidini kesme canım benim senin yumurtalıklardaki yumurtan azaldığı için belki 3-4 ayda bir tane atilicak sen yine takibini yap rabbim sana ikiser oğulversin ins. Sabrınin sonu selamettir ınş.sıkıntı stres yapmamaya çalış klomen başladıysa doktor çabuk gelişir ınş ama yine sıkı takip yap kiste dönüşebilir iğneyle catlatabilir doktorun.o seni yonlendir ben eski konularda okudum çat iğnesi sonrası 36.saatte tek ilişki tutturanlar var.darısı senin başına ınş.rabbimin izniyle
Evet canım haklısın klomeninde öyle bir etkisi var bir kaç yumurta birden gelisebiliyor o zaman sabırla testlerini yapi can vücudunu iyi takip et elbet sinyal vericektir sana rabbim rastgetirsin canım uzmne kendiniAllah razı oLsun canım iyi dileklerin için yumurta geçen ay da çift gelişmişti klomen kullanmak istemiyorum kist ameliyatı oldum zaten korkuyorum onun için. Rabb'imin takdiri artık. malikül mülk Rabb'imin hazinesi sonsuz çok aratmaz inşallah
Sağol canım ben en iyisi bu ay biraz incir tüketeyim. Incirin erkek bebek üzerindeki etkisine gerçekten inanıyorum 3 kişiye şahit oldumEvet canım haklısın klomeninde öyle bir etkisi var bir kaç yumurta birden gelisebiliyor o zaman sabırla testlerini yapi can vücudunu iyi takip et elbet sinyal vericektir sana rabbim rastgetirsin canım uzmne kendini
Bugün diyet paylaşacaktınız sabırsızlıkla bekliyorum :) Detayları merak ediyorumBende tesekkur ediyorum elimden geldigince bildiklerimi ogrendiklerimi paylasmaya calisacagim,babanin diyeti var evet ve sicaklik/mevsim de etkili imis detaylari konusacagiz insallah
Amiiinnn inşallah cnm. Ben teşekkür ederim sana güzel dileklerin ve güzel olumlu pozitif mesajların için. Güzel yürekli insansın.Teşekkür ederim arkadaşım,özellikle senin sabrını çok takdir ediyorum Allah en kısa zamanda gönlündekinin muradını versin canım.
Tedbir kuldan takdir Allahtan cnm inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.Kızlar denemeye yapmayanlar için önerim perhiz durumunuz 2-3 günü geçmesin çünkü spermlerin kalitesi düşüyor benim mecbur 4.gune kaldı ayarladım ama olacak ya ışte gecikti 1 gün.birde mutlaka orgazm olmaya çalışın sizden gelen sıvı ve kasilmalarla spermler yumurtaya kolay ulasacaktir.bol bol incir yiyin yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor eşinize yapabiliyorsaniz keçi boynuzu kürü uygulayın.hani aktarda satılıyor ya suyu kaynayıp keçi boynuzlarini kırıp demletip icirin Benim eşimin icmeyecegini bildiğim için yapamadım.siz elinizden geleni yapın gerisini rabbime havale edin
Kızımı uyutup birazdan yazacagim insallah.2 tane prensesimiz var,varliklarina hergun sukrettigim.biz hep 3-4 cocuklu buyuk bi aile olmayi hayal ettik,Yaradan nasip ederse insallah,herkese ve bize de hayirli kiz ve erkek evlatlar diliyorum Ondan.Bugün diyet paylaşacaktınız sabırsızlıkla bekliyorum :) Detayları merak ediyorum
Bu arada sizin kaç kızınız var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?