Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
sen sürekli yaz bize cnm yazdıkların insanı rahatlatıyor.

Amin amin aynen bende öyle düşünüyorum düşünüyorum işin içinden cikilmiyor tek gerçek var rabbime sığınmak

sen sürekli yaz bize cnm yazdıkların insanı rahatlatıyor.
Teşekkür ederim arkadaşım,özellikle senin sabrını çok takdir ediyorum Allah en kısa zamanda gönlündekinin muradını versin canım.

Bende tesekkur ediyorum elimden geldigince bildiklerimi ogrendiklerimi paylasmaya calisacagim,babanin diyeti var evet ve sicaklik/mevsim de etkili imis detaylari konusacagiz insallah

Amin tesekkurler,amacimiz bilgi ve tecrubeleri paylasmak herkesin bilgisine fikirlerine saygim sonsuz,cinsiyeti etkileyen ph disinda fikir sahibi oldugumuz veya olmafigimiz bircok sey oldugunu dusunuyorum mesela sperm ve yumurtanin olusmasina vesile hormonlar, enzimler ve mineraller tam olarak aciga kavusmus bir konu degil benim anladigim kadariyla.ve elbette her bbirimizin bedeni ayri,yiyeceklere,duygu durumuna ve cevresel faktorlere gore hormonlar salgilaniyor,ph surekli degisiyor.sadece ihtimalleri atrirmak icin neler yapabiliriz arastiriyoruz:)

Şahsım adına başıma gelen birşeyi örnek vermek istiyorum belki size de yardımcı olur;oğluma hamile kaldığım ay çok incir yemiştim,hani bu marketlerde kutulurda doğranmış şekilde satılanlardan. Sonradan duydum ki yumurtayı çok geliştiriyormuş ve cinsel isteğe de katkı sağladığı için akıntı da fazla oluyor. Bu küçücük bilgi belki size de faydalı olur. Kaç kızınız var bilmiyorum ama erkek olursa size değişik olur,kız olursa hem kızınıza hem de ilerde size çok faydalı olacaktır,kısaca eminim her ikisi de çok güzel olacaktır. Her türlü kazanç.

Tesekkurler bilgi icin canim.

Kızlar denemeye yapmayanlar için önerim perhiz durumunuz 2-3 günü geçmesin çünkü spermlerin kalitesi düşüyor benim mecbur 4.gune kaldı ayarladım ama olacak ya ışte gecikti 1 gün.birde mutlaka orgazm olmaya çalışın sizden gelen sıvı ve kasilmalarla spermler yumurtaya kolay ulasacaktir.bol bol incir yiyin yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor eşinize yapabiliyorsaniz keçi boynuzu kürü uygulayın.hani aktarda satılıyor ya suyu kaynayıp keçi boynuzlarini kırıp demletip icirin Benim eşimin icmeyecegini bildiğim için yapamadım.siz elinizden geleni yapın gerisini rabbime havale edin

Allah razı oLsun canım iyi dileklerin için yumurta geçen ay da çift gelişmişti klomen kullanmak istemiyorum kist ameliyatı oldum zaten korkuyorum onun için. Rabb'imin takdiri artık. malikül mülk Rabb'imin hazinesi sonsuz çok aratmaz inşallah

Evet canım haklısın klomeninde öyle bir etkisi var bir kaç yumurta birden gelisebiliyor o zaman sabırla testlerini yapi can vücudunu iyi takip et elbet sinyal vericektir sana rabbim rastgetirsin canım uzmne kendini

Evet canım haklısın klomeninde öyle bir etkisi var bir kaç yumurta birden gelisebiliyor o zaman sabırla testlerini yapi can vücudunu iyi takip et elbet sinyal vericektir sana rabbim rastgetirsin canım uzmne kendini
Sağol canım ben en iyisi bu ay biraz incir tüketeyim. Incirin erkek bebek üzerindeki etkisine gerçekten inanıyorum 3 kişiye şahit oldum

Bende tesekkur ediyorum elimden geldigince bildiklerimi ogrendiklerimi paylasmaya calisacagim,babanin diyeti var evet ve sicaklik/mevsim de etkili imis detaylari konusacagiz insallah
Bugün diyet paylaşacaktınız sabırsızlıkla bekliyorum :) Detayları merak ediyorum
Bu arada sizin kaç kızınız var?

Teşekkür ederim arkadaşım,özellikle senin sabrını çok takdir ediyorum Allah en kısa zamanda gönlündekinin muradını versin canım.
Amiiinnn inşallah cnm. Ben teşekkür ederim sana güzel dileklerin ve güzel olumlu pozitif mesajların için. Güzel yürekli insansın.

Tedbir kuldan takdir Allahtan cnm inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.

Bugün diyet paylaşacaktınız sabırsızlıkla bekliyorum :) Detayları merak ediyorum
Bu arada sizin kaç kızınız var?
Kızımı uyutup birazdan yazacagim insallah.2 tane prensesimiz var,varliklarina hergun sukrettigim.biz hep 3-4 cocuklu buyuk bi aile olmayi hayal ettik,Yaradan nasip ederse insallah,herkese ve bize de hayirli kiz ve erkek evlatlar diliyorum Ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…