Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar keçi boynuzu özünü nerden alıyorsunuz bi markası vardı bide ne kadar ve nasıl içiriyorsuz
Eczanelerde satiliyor canim. Hunnap diye bi marka. Ben gunde bir yemek kasigi iciriyorum sanki cocuguma iciriyor gibi yazdim ama cidden öyle ben iciriyorum zorla.

Selam hanimlar
Aramıza yeni katılanlar olmuş. Hoşgeldiniz.masallah bilgiler süper, sayenizde neler neler yapabiliriz öğreniyoruz.
Deneme yapanlar olmuş. Kızlar inşallah gonlunuzdeki size tutunmuştur.
Deneyecekler var sanırım Allah im sizlere de hayirlisiyla Tosun gibi oglanlar nasip etsin.isteyen herkese inşallah.
Allah im emeklerinizi boşa çıkarmasin

Tekrar merhaba,diyet ve bahsedilen diger yontem/faktorlerin arkasindaki teori nedir,bilimsel dayanagi var midir bu konuyla devam edecegim arkadaslar.
"Diyet,mineraller,ph,yumurtlama gunu,dolunay,soguk mevsimler gibi faktorlerin cinsiyet uzerine etkisi oldugu"fikrinin arkasindaki teoriyi dilim dondugu ve anladigim kadariyla ifade edeyim.bahsedilen tum bu faktorlerin temel bilimsel dayanaklari,x spermlerinin (-) ve y spermlerinin (+) iyon yuklu oldugunun kesfedilmesi ve daha sonra da,dollenme aninda yumurta ve sperm birlestikleri anda ortaya bir isik parlaması ciktiginin,yani aralarinda elektrik alisverisi oldugunun bilimsel olarak ispatlanmis olmasidir.bu bilgi banychoice yonteminin de kaynagini olusturur.spermlerin iyon yuku sabittir degismez,ancak yumurtaninki cevresel faktorlere bagli olarak surekli degisir.diyetin dayanagi budur,bunyeyi alkali hale getirip (-)iyon kaynaklari olan potasyum ve sodyumla beslenerek yumurtanin yukunu(-)olacak sekilde degistirip (+)yuklu y spermlerini cekmesini saglamaktir.soguk mevsimlerde ve dolunay zamanlarinda da havadaki (-)iyon yuku arttigi icin bu zamanlarin erkek bebek icin uygun oldugu soyleniyor.1930lardan itibaren inekler,atlar ve insanlar uzerinde yapilan calismalarda bu teorinin dogrulugunu kanitlayacak sonuclara ulasilmis.peki neden beslenme ile %100 kesin sonuclara ulasilamiyor,neden herkeste tutmuyor diyoruz,bilimsel olarak zit yuklu iyonlarin herzaman birbirini cekmesi gerekir ama oyle olmuyor mu, neden?buna tek aciklamayi babychoice yontemi yapiyor.yontemi gelistiren bilim adamlari diyorki,her canlida yumurtanin nötr oldugu donemler var bu donemler beslenme ile eksi veya arti olacak sekilde etkilenebilir ama birde kutuplasma donemleri var,insanlarda her bir cinsiyet icin yilda 70 gun kadar,bu gunlerde cevresel faktorlerden bagimsiz olarak yumurta eksi veya arti yuklu oluyor,bu gunlerde beslenme veya baska bisey cinsiyet uzerinde etkili olamiyor.iste bu yuzden beslenme sekli %100 kesinlikte etkili degil,cinsiyet dengesinin korunmasi adina canlilarda boyle bir mekanizma var,kutuplasma gunleri var diyorlar.ama biliyoruz ki babychoice yonteminde de asla %100 kesin sonuc diye birsey yok,demekki ondada aciklanamayan baska sebepler var.toparlayacak olursam,sperm hucrelerinin elektrik yuku(1930larda kesfedilmis) ve dollenme aninda elektrik alisverisi oldugu (1992 idi galiba)konularini internette arastirip detayli makalelerine ulasabilrsiniz arkadaslar.

Hosbulduk,amin insallah

Bunlari ogrendikce insan Yaradanin Rab olma sifati karsisinda birkez daha Subhanallah demekten baska bisey diyemiyor,dollenme anindaki elektrik alisverisini gosteren fare deneyini izledim isik parlamasini hayretle izledim gercekten,bulabilirseniz izlemenizi mutlaka tavsiye ederim,"kun feyekun"ayetine bizzat canli canli goruyorsunuz inanilmaz birsey.

Ben ikinci kızıma babychoice takvimi ile hamile kaldım çok araştırmıştım kafama yatmıştı ama kızım oldu. İyi ki de olmuş şükürler olsun Rabbime. İyi ki varlar kızlarım. Ama bu takvim ben de tutmadı onu söyleyim dedim bir de parayla satıyorlar.

Evet sende teyit etmis oldun canim babychoice icin bicok olumsuz yorum okudum demekki mevzu tam olarak iddia ettikleri gibi de degil.onun icin ben diyet ve diger iyonlari etkileme yollari uzerinde dusunuyorum planlamami buna gore yapicam insallah.sen diyet yapiyor musun paylastigim liste konusunda tecrüben var mi hemfikir misin,senin bildiklerinle ortusuyor mu acaba canim.diger arkadaslar da ayni sekilde diyet konusundaki yorumlari,eklemeleri varsa bizi de bilgilendirmelwrini rica ediyorum. Suan diyet yapanlar ve yapma dusuncesinde olanlar fikirlwriniz lutfen.
Bir de diyete ekleme yapmaliyim,et patates ve diger sebzeleri kizartma yonteminden uzak durulmali,haslama yada firinlama tercih edilmeli.patatesi kabuklu firinlamak en iyisi.tariflerde paylasmak istiyorum,sizin de tarifleriniz varsa paylasalim insallah:))

Eczanelerde satiliyor canim. Hunnap diye bi marka. Ben gunde bir yemek kasigi iciriyorum sanki cocuguma iciriyor gibi yazdim ama cidden öyle ben iciriyorum zorla.
Keciboynuzunu aktif spermleri arttirmak icin esimin kur olarak kullanmasini dusunuyorduk ama kalsiyum orani yuksekmis,erkek bebek diyetinde onerilmedigini okudum yabanci bir sitede,bu konuda fikriniz var mi?

Keciboynuzunu aktif spermleri arttirmak icin esimin kur olarak kullanmasini dusunuyorduk ama kalsiyum orani yuksekmis,erkek bebek diyetinde onerilmedigini okudum yabanci bir sitede,bu konuda fikriniz var mi?

Kalsiyum baya yüksek ama spermede çok faydası var.Burda çoğu kişi içiriyor

Canım hoşgeldin. Bilgilerin için teşekkürler. Ama bende senin arastirdigin herşeyi önceden okudum tek tek bazı sitelerde aynı bilgiler verilirken bazı sitelerde de çelişkili bilgiler verilir cinsiyete dayalı. Ama bunca bilginin arasında bana mantıklı gelen ph yüksek olması ve yum. Günü dier bilgiler cokta sağlıklı ve % 80 veriler bile değil. Tabiki gönlümüz erkek evlat istiyor çabamız bu yönde ama şu bir gercekki takdir Allahın o ol demedikten sonra milyon takdik denesek yinede sifirdir. Önemli olan kalben istemek .
Yinede çaban ve bilgilerin tesekkurlerimizi sunuyoruz topik olarak
4blueandpink

Tesekkurler,suan hamile misiniz?sizin diyet hakkinda dusunceleriniz neler?
Evet 2.kızıma hamileyim.Benim düşüncem yumurtlama günü ve vajenin ph yüksek olması bunu tabiki diyet ve çeşitli takviyeler yapabileceğimizi düşünüyorum.2.kızıma yum öncesi hamile kaldım.idrar yolu enfeksiyonun vardı idrar on 5.0 di büyük ihtimalle vajendede enfeksiyon vardı.vajen ph kimbilir kaçtı.Beslenmeyle alakalıda şunu söyleyebilirim En çok sevdiğim şeyde süt ve süt ürünleri kalsiyum hayatımda çok fazla var yumurta çok tüketirim.Eğer rabbim nasip ederse bunlara dikkat edip 3. Çocuğa deneyeceğim.

Hosbulduk,tesekkurler.evet aynen oyle,daha once soyledigim gibi muthis bir bilgi fazlaligi var konuyla alakali,birbiriyle celisen bilgiler cok,zaten iste dogru olan ne onu anlamaya calisiyoruz degil mi.bende en cok ph konusu uzerinde duruyorum evet.yanliz biraz once zamanlama konusunun Dr.shettles in spermleri mikroskop altinda incelerken vardigi yanlis sonuc yuzunden yamamen yanlis olduguna dair bir yazi okudum!zamanlamanin cinsiyete etkisi yok MUS!Shettles in x spermlerinin daha buyuk ve yavas,y lerin daha kucuk ve hizli olduğu teorisi curutulmus.linki atiyorum benim icin baya aciklayici oldu,umarim faydali ve dogru bi bilgi olur bizler icin.

http://genderdreaming.com/forum/gender-swaying-general-discussion/7691-trouble-timing.html

Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah,saglikli ve kolay bir dogum dilerim.bende 2 kiz annesi olarak bugune kadarki beslenmemi dusundugumde bol yogurt,peynir ,yumurta ,sutlu tatli,yesillikler gibi kiz diyetine uygun selkilde beslendigimi gordum,vagen ph olctugumde 5.2 cikti,sonra diyet meselesinin asli fasli nedir arastirmaya basladim ve iste paylastigim bilimsel izahlara ulastim.diyetin herkeste ise yaramamasini herbur bunyenin ozel olup cevresel faktorlere farkli tepkiler vermesine bağlıyorum,belki de hangi yiyeceklerin veya takviyelerin kendi bunyemizde ph yukseltmede erkili oldugunu ancak deneyerek bilebilecegiz.ayrica erkek diyeti yaparken yaptigimiz baska bisey,ters etki gosterecek bisey(sicak dus mesela erkek icin onerilmiyor)sonuca ulasmamizi etkileyebilir.yani nasip neyse olur ve bunlar da sebep olur.takdir tedbiri ve tedbir takdiri bozmaz nihayetinde dehil mi:))niyet ettik sebepler ariyoruz insallah hayirlisiyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…