Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amiin.sen de suan dusunuyor musun diete basladin mi baslaya cak misin arastirma asamasinda misin arkadasim

Amiin.sen de suan dusunuyor musun diete basladin mi baslaya cak misin arastirma asamasinda misin arkadasim
Canım benim deneme oldu bitti adet günümü bekliyorum büyük ihtimal tuttu gibime geliyor tutmadiysa aralık ayına erteliycem.Canım ben 3 aydır karbonatli su içtim düzenli süt ve süt ürünü çok nadir tükettim bakliyat ağırlıklı yaptım yemekleri hergün 2 muz yedim 7-8 kuru kayısı 2-3 hurma arada kuru incir tukettim. yemeklere ekstra tuz ekledim. aklıma geldikçe 1 çay kaşığı zerdecal suya katip ictim.yumurta takibini doktora yaptırdım sağdan yumurtam gelisti birde testle kontrol ettim cinsel perhiz 3 gün ol ucak şekilde ayarladım ama malesef stresten olsa gerek 1 gün gecikti artık tam anını yakalamışken ertelemek istemedim çünkü 5 gün perhiz yapıp ogulu tutanlarda var eşime hiçbir şey uygulamadim bu konuları açtığımda hep kızdı nasipte ne varsa o uğraşma böyle boş şeyler desede ben elimden geleni yaptım yumurta catladiktan 1 saat sonra birliktelik oldu.orgzm olayı malesef olmadı aceleye geldi 45 dk yattım kalktım hep dua ettim yağmurda yağıyordu rabbim kabul etsin ınş.öncesinde hacet namazlarını kıldım öyle ışte.cin takvimine baktım bide kizlarimda tutuyor diye bu ay denedim bakalım Allah büyüktür.

Umarim umdugun gibi olur,guzel haberlerini almak dilegiyle canim.iliski oncesi ph olctun mu peki.diyete ornek menuler verebilirsen de memnun olurum:)

Umarim umdugun gibi olur,guzel haberlerini almak dilegiyle canim.iliski oncesi ph olctun mu peki.diyete ornek menuler verebilirsen de memnun olurum:)
Amicn canım bakliyatlarda potasyum çok oluyor mercimek taze fasulye bezelye yemeği bamya yemegi kuru fasulye patates yemeği domates çorbası pirinç bulgur ette kullandım ağırlıklı yemeklerin içinde kuru biber kuru patlıcan dolması yaptım 4-5 kez aklıma su an çok gelmiyor ya sabahlari mesela domates salatalık turp bol zeytinyağı tuz limon ve zeytin tükettim hep yanına kayısı kurularinida yiyordum küçük çocuğum olduğu için corbam hep olur öğlen yada ikindi vakti açıknca yerdim meyve olarak armut muz elma tükettim hep.birde ara ogün olarak 2-3gune bir patates haslayip bol tuz ve pulbiber döküp tuktim.tavuk eti hiç yapmadım abur cubur cikolata çok nadir yemisimdir.reçel tatlı şeyler hatırlamıyorum yedigimi tek diyeceğim bu diyet isi çok sıkıcı sadece ha bide yemeklerin yanına soğanlı domatesli salata yaptım çoğunlukla salata yapmazsam turşu koyardım kendim yaptım ev turşusu başka aklıma gelmiyor sen yaz olur olmaz deriz ph olcmedim hiç alyim dedim kaldı öyle

N naznaz16 canım seni rüyamda gördüm. Yani buradaki adinla gördüm. Oğluna hamileymissin. Inşallah rabbim rüyami doğru çıkarsın da bize oğlum olacak diye haberini verirsin.

hayır olsun inşallah canım Rabbim hayırlara çıkarsın

inşallah sağlıklı tosun gibi bir oğlun olsun canım rüyan hayırlara çıksın

Selam kızlar gidip okumaya çalışıyorum ama pek fırsatım olmuyor 11 kasım da klavye sınavım var mümkün olabildiğince çalışıyorum sadece yemek yapıp çocukları okuldan alıyorum sizi de fırsat buldukça okuyorum.dualarım sizinle kızlar bende rüyalar görüyorum fakat anlamaya uğraşıyorum hayır olsun inşallah.bebek konusu yok şuan hala arada ilişki olunca yumurtlama günü falan diyorum ama eşim birşey demediği için bende ses etmiyorum zaten diyet de patladı süt yoğurt gırla gidiyor bizde şuanRabbim evvel sizlere sağlıkla hayırlı oğullar nasip etsin bana da zamanı gelince .sizleri tanımadan sevdim Allah da sevdiği kullarından eylesin .sağlıcakla kalın elinden geldikçe takipteyim

Elifemm- ben hamileysem sende hamilesindir canım arkadaşım aynı gün deneme yaptikhamiş hamiş dolaşır beraber doğum yaparız belki
Extra bisi yapmadım diyet ve yum Günü inşallah olur bakalım nasip arkadaşlar bu arada benimde tutmazsa bende aralık ayina ertelicem.
Bu arada ben esimede diyet yaptırdım tek tek uydu bakalım artık

Arkadaşım yumurtanın bi saat önce çatladığını nasıl anladın?

Canim ben dört ay falan takip yaptım. Pik olduktan sonra hemen catlıyordu. Denediğim ay Son test pik durumdaydı
Bende önceki aylar gibi olur sandım. Geç catladi bence. Kısmet nasip.
Bunda böyle uğraştım olmadı ya eşim 3. De oluruna bırakalım diyo ama ben yine bu yöntemi deneyeceğim inşallah rabim vesile kılsın .Eşim çok istiyo olana kadar diyo. Çok üzülüyorum

Senin cinsiyet belli mi canım . kac çocuk var.

Amin canım benim Allah razı olsun sende kendini hazırla işlerini rayına oturt tekrar planlarınizi yapın Allhin izniyle ınş rabbim nasip eder

Canım biliyorum zaten yaptıklarını bildiğimiz şeyler dedim acaba ekstra biseymi yaptı bu kız tutmazsa yine beraberiz demek Allahin izniyle

3.de olur inşallah canım doktor kontrolünde yaparsın riske atma.stres yaptın belkide testin bittiği için sürekli düşününce bile yumurtlama etkileniyor benim öyle oldu bu ay

Benim yumurtlama ani sidetli kasik ağrım oluyor ağrı geçince çatlamış oluyor ağrı bitince hemen test yaptım t siliklesmisti
Bu benim icin onemli bi bilgi,agri bende de oluyor ama birkac saat suren bir agri,son 2 aydir takip ettim eminim ki yumurtlama agrisi bu.cunku ertesi gun tum belirtiler gitmis rahatlamis oluyorum demekki o gun yum.oluyor ve bitiyor.ben agri yumurtlamadan sonra oluyor diye dusunmstum,demek oncesinde oluyor ona gore mi hareket etmek lazim karisti biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…