- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.881
Amiin.sen de suan dusunuyor musun diete basladin mi baslaya cak misin arastirma asamasinda misin arkadasimRabbim inşallah nasip etsin sana da isteyen herkese de.seninle yasitiz canım bende 31 yaşındayım kızda olsa erkekte olsa benimde son yaş ilerledikçe gerçekten insan bakamıyor yeni bir bebek yeni bir heyecan hepsi çok güzel bir duygu eve neşe bereket katıyor ama ışte yaş geçince insan artık kaldıramıyor zorluklarını bende bakabilecek gücüm varken bitane daha olsun istedim gönül farklı istiyor ışte ister istemez.Allah im sen burdaki isteyen bu yazımı okuyan arkadaşlarımın hepsine hayırlı sağlıklı bir oğul ver,senin herşeye gücün yeter Ya Rabbim biz aciz kullarinin duasina icabet eyleeee. Amin amin
Amin amin aminAmiiinnn inşallah kızlar ne güzel dualar bunlar Rabbim kabul eylesin.
Canım benim deneme oldu bitti adet günümü bekliyorum büyük ihtimal tuttu gibime geliyor tutmadiysa aralık ayına erteliycem.Canım ben 3 aydır karbonatli su içtim düzenli süt ve süt ürünü çok nadir tükettim bakliyat ağırlıklı yaptım yemekleri hergün 2 muz yedim 7-8 kuru kayısı 2-3 hurma arada kuru incir tukettim. yemeklere ekstra tuz ekledim. aklıma geldikçe 1 çay kaşığı zerdecal suya katip ictim.yumurta takibini doktora yaptırdım sağdan yumurtam gelisti birde testle kontrol ettim cinsel perhiz 3 gün ol ucak şekilde ayarladım ama malesef stresten olsa gerek 1 gün gecikti artık tam anını yakalamışken ertelemek istemedim çünkü 5 gün perhiz yapıp ogulu tutanlarda var eşime hiçbir şey uygulamadim bu konuları açtığımda hep kızdı nasipte ne varsa o uğraşma böyle boş şeyler desede ben elimden geleni yaptım yumurta catladiktan 1 saat sonra birliktelik oldu.orgzm olayı malesef olmadı aceleye geldi 45 dk yattım kalktım hep dua ettim yağmurda yağıyordu rabbim kabul etsin ınş.öncesinde hacet namazlarını kıldım öyle ışte.cin takvimine baktım bide kizlarimda tutuyor diye bu ay denedim bakalım Allah büyüktür.Amiin.sen de suan dusunuyor musun diete basladin mi baslaya cak misin arastirma asamasinda misin arkadasim
Umarim umdugun gibi olur,guzel haberlerini almak dilegiyle canim.iliski oncesi ph olctun mu peki.diyete ornek menuler verebilirsen de memnun olurum:)Canım benim deneme oldu bitti adet günümü bekliyorum büyük ihtimal tuttu gibime geliyor tutmadiysa aralık ayına erteliycem.Canım ben 3 aydır karbonatli su içtim düzenli süt ve süt ürünü çok nadir tükettim bakliyat ağırlıklı yaptım yemekleri hergün 2 muz yedim 7-8 kuru kayısı 2-3 hurma arada kuru incir tukettim. yemeklere ekstra tuz ekledim. aklıma geldikçe 1 çay kaşığı zerdecal suya katip ictim.yumurta takibini doktora yaptırdım sağdan yumurtam gelisti birde testle kontrol ettim cinsel perhiz 3 gün ol ucak şekilde ayarladım ama malesef stresten olsa gerek 1 gün gecikti artık tam anını yakalamışken ertelemek istemedim çünkü 5 gün perhiz yapıp ogulu tutanlarda var eşime hiçbir şey uygulamadim bu konuları açtığımda hep kızdı nasipte ne varsa o uğraşma böyle boş şeyler desede ben elimden geleni yaptım yumurta catladiktan 1 saat sonra birliktelik oldu.orgzm olayı malesef olmadı aceleye geldi 45 dk yattım kalktım hep dua ettim yağmurda yağıyordu rabbim kabul etsin ınş.öncesinde hacet namazlarını kıldım öyle ışte.cin takvimine baktım bide kizlarimda tutuyor diye bu ay denedim bakalım Allah büyüktür.
Canim senin yöntem nedir mahrum bırakma biziKızlar benim yöntem tutrsa size %100 luk bilgiler vericem inşallah hamileyimdir.
Amicn canımUmarim umdugun gibi olur,guzel haberlerini almak dilegiyle canim.iliski oncesi ph olctun mu peki.diyete ornek menuler verebilirsen de memnun olurum:)
Arkadaş rüya demişken bende dün akşam gördüğüm rüyayı anlatayım size kızlaroğlum olacakmış papyonlu bir hastane çıkışı almışım ona. Uyandığımda tebessüm edıyordum
Canım benim deneme oldu bitti adet günümü bekliyorum büyük ihtimal tuttu gibime geliyor tutmadiysa aralık ayına erteliycem.Canım ben 3 aydır karbonatli su içtim düzenli süt ve süt ürünü çok nadir tükettim bakliyat ağırlıklı yaptım yemekleri hergün 2 muz yedim 7-8 kuru kayısı 2-3 hurma arada kuru incir tukettim. yemeklere ekstra tuz ekledim. aklıma geldikçe 1 çay kaşığı zerdecal suya katip ictim.yumurta takibini doktora yaptırdım sağdan yumurtam gelisti birde testle kontrol ettim cinsel perhiz 3 gün ol ucak şekilde ayarladım ama malesef stresten olsa gerek 1 gün gecikti artık tam anını yakalamışken ertelemek istemedim çünkü 5 gün perhiz yapıp ogulu tutanlarda var eşime hiçbir şey uygulamadim bu konuları açtığımda hep kızdı nasipte ne varsa o uğraşma böyle boş şeyler desede ben elimden geleni yaptım yumurta catladiktan 1 saat sonra birliktelik oldu.orgzm olayı malesef olmadı aceleye geldi 45 dk yattım kalktım hep dua ettim yağmurda yağıyordu rabbim kabul etsin ınş.öncesinde hacet namazlarını kıldım öyle ışte.cin takvimine baktım bide kizlarimda tutuyor diye bu ay denedim bakalım Allah büyüktür.
Benim yumurtlama ani sidetli kasik ağrım oluyor ağrı geçince çatlamış oluyor ağrı bitince hemen test yaptım t siliklesmistiArkadaşım yumurtanın bi saat önce çatladığını nasıl anladın?
Çatladıktan sonra akıntı oluyormu çokBenim yumurtlama ani sidetli kasik ağrım oluyor ağrı geçince çatlamış oluyor ağrı bitince hemen test yaptım t siliklesmisti
Canim ben dört ay falan takip yaptım. Pik olduktan sonra hemen catlıyordu. Denediğim ay Son test pik durumdaydıCanım şöyle birsey de var hatta ozel den sevecenim e sormuştum onunda başına gelmiş ben önceki aylarda bu denemem de de başıma geldi sıkı takip yapmadıysan piki görünce o arada catlayabiliyor ve birdahaki yapısında tekrar pik görünüyor test sevecenime danismistim ilk ay vücudumu taniyim diye deneme yapmıştım bana kendisininde başına geldiğini ve bu durum yumurtanın yeni çatlayıp orda bekledigi için testin böyle çıktığını söylemişti.ben bu ay denemekte pik cikti 2 saat sonra yaptım silinmisti 1.5saat sonra bidaha yapiyim dedim emin olayım baktım geri pik yapmış ama sag kasigimin ağrısına göre gittim ağrı geçtiği için catlamistir dedim 1 saat sonra birliktelik oldu öğlen doktora gittim tekrar yumurta yok çatlamış dedi.hatırlarsanız prensesinbiricikannesi vardı oda ağrı geçince doktora baktirmisti çat oldugunu öğrenip eve gelip test yapmıştı hala çift çizgi olduğunu söylüyordu.sonuç olarak pike yaklaşınca sık takip yapın kızlar iki saatte bir gibi
Bende o şekilde anladım ama 4-5 sat sonra birliktelik oldu malumBenim yumurtlama ani sidetli kasik ağrım oluyor ağrı geçince çatlamış oluyor ağrı bitince hemen test yaptım t siliklesmisti
Senin cinsiyet belli mi canım . kac çocuk var.Canim ben dört ay falan takip yaptım. Pik olduktan sonra hemen catlıyordu. Denediğim ay Son test pik durumdaydı
Bende önceki aylar gibi olur sandım. Geç catladi bence. Kısmet nasip.
Bunda böyle uğraştım olmadı ya eşim 3. De oluruna bırakalım diyo ama ben yine bu yöntemi deneyeceğim inşallah rabim vesile kılsın .Eşim çok istiyo olana kadar diyo. Çok üzülüyorum
Amin canım benim Allah razı olsun sende kendini hazırla işlerini rayına oturt tekrar planlarınizi yapın Allhin izniyle ınş rabbim nasip ederSelam kızlar gidip okumaya çalışıyorum ama pek fırsatım olmuyor 11 kasım da klavye sınavım var mümkün olabildiğince çalışıyorum sadece yemek yapıp çocukları okuldan alıyorum sizi de fırsat buldukça okuyorum.dualarım sizinle kızlar bende rüyalar görüyorum fakat anlamaya uğraşıyorum hayır olsun inşallah.bebek konusu yok şuan hala arada ilişki olunca yumurtlama günü falan diyorum ama eşim birşey demediği için bende ses etmiyorum zaten diyet de patladı süt yoğurt gırla gidiyor bizde şuanRabbim evvel sizlere sağlıkla hayırlı oğullar nasip etsin bana da zamanı gelince .sizleri tanımadan sevdim Allah da sevdiği kullarından eylesin .sağlıcakla kalın elinden geldikçe takipteyim
Canım biliyorum zaten yaptıklarını bildiğimiz şeyler dedim acaba ekstra biseymi yaptı bu kızElifemm- ben hamileysem sende hamilesindir canım arkadaşım aynı gün deneme yaptik hamiş hamiş dolaşır beraber doğum yaparız belki
Extra bisi yapmadım diyet ve yum Günü inşallah olur bakalım nasip arkadaşlar bu arada benimde tutmazsa bende aralık ayina ertelicem.
Bu arada ben esimede diyet yaptırdım tek tek uydu bakalım artık
Bir cimcime kızım var canım. Ikinci kızıma hamileyim. Inşallah üçüncü de oğlum olur.Senin cinsiyet belli mi canım . kac çocuk var.
3.de olur inşallah canım doktor kontrolünde yaparsın riske atma.stres yaptın belkide testin bittiği için sürekli düşününce bile yumurtlama etkileniyor benim öyle oldu bu ayCanim ben dört ay falan takip yaptım. Pik olduktan sonra hemen catlıyordu. Denediğim ay Son test pik durumdaydı
Bende önceki aylar gibi olur sandım. Geç catladi bence. Kısmet nasip.
Bunda böyle uğraştım olmadı ya eşim 3. De oluruna bırakalım diyo ama ben yine bu yöntemi deneyeceğim inşallah rabim vesile kılsın .Eşim çok istiyo olana kadar diyo. Çok üzülüyorum
Bu benim icin onemli bi bilgi,agri bende de oluyor ama birkac saat suren bir agri,son 2 aydir takip ettim eminim ki yumurtlama agrisi bu.cunku ertesi gun tum belirtiler gitmis rahatlamis oluyorum demekki o gun yum.oluyor ve bitiyor.ben agri yumurtlamadan sonra oluyor diye dusunmstum,demek oncesinde oluyor ona gore mi hareket etmek lazim karisti biraz...Benim yumurtlama ani sidetli kasik ağrım oluyor ağrı geçince çatlamış oluyor ağrı bitince hemen test yaptım t siliklesmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?